Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Azt se felejtsd el,hogy azóta öregedtünk vagy 8 évet. Meló, család. Mikor lenne már idõd egy random kedden 24órát tolni a pookakat vagy 4 finst, vagy akár corus minet? Mert nekem semmikor. Szal lehet aocban is megvan ez a fíling azoknak akik idõmilliomosok,de én és gondolom te is reggel kelünk, melóba el, este hazaesünk, és van olyan nap amikor be se logolunk már, mert asszonyhoz is kéne szólni vagy 3 szót még mielõtt beadja a válópert. 😄
Seithennin
nincs mit

Köszi a gyors választ, nem hangzik rosszul. 😊

Seithennin
egész más, a gw teljesen instancolt ez nem annyira, a wowtól viszont jobban, annyi a különbség hogy a városok is vannak instancolva de csak azért hogy ne legyen sok ember 1 helyen így talán kissebb a lag de élõ a világ találkozol playerekkel kb ennyi azthiszem😊

Sziasztok! Mivel a játék megvételén kivûl nincs más kipróbálási lehetõség egyenlõre, szeretném megkérdezni hogy a világ mennyire instance-olt mondjuk a Guild Wars és a WoW-hoz képest?

Botond
3 év daocozás után akkor az én véleményem mérvadó? 😄 Ez a hozzáértés fokmérõje? 😄
Tatyla
szerinted?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Magh
Nekem meg lejárt az ingyen hónap, majd a héten valamikor befizetek még egyre, adok esélyt az endgame contentnek. Az alatt elvárom, hogy valamit kezdjenek a classommal meg úgy általában az egész játékkal, craft, keepek, siege, gear, mûködjenek a statok etc. Az ingyen hónap alatti teljesítményük egy nulla, tegyük fel, hogy a hosszú fejlesztés után elmentek napozni valahová, de innentõl nincs kifogás.

raziel.
kiscigány vagy

<3 dio

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Na mi a fasz van már 😄 egyre többen hadják abba akik korábban dicsérték és nagy wowosok .

TDC Geronimo
-.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

hátde tényleg úgy néz ki =)

anti hero

[HUN]Crassus
ok én belogolni sem tudok már:S

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
ezt ELQRTÁTOK Fun Com😛

a peccs ótvarszar most😞 kidob mindenkit folyamatosan

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Davidus
indián vagy

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
Diablo vagy

Na igen. Sajna ez a késõbbiekben is jellemzõ lesz. Megszeretsz egy karit valami miatt, és akkorát változtatnak rajta hogy rá sem lehet ismerni. A ToS tényleg imba lehet ha dps-ben és healben is ott van a szeren. Már megint jönnek a kétségek hogy mi legyek. De azt hiszem felviszek 20-ig pár karit és meglátom. A rogue kasztok nem hiszem hogy bejönnének. A wowban hunterem van, de ott az más a pet miatt (is).
Hamed
Tos-t kozvetetten ma is nerfeltek az active block valtoztatassal.

Tenyleg nemtom minek kell par hetes lowlvl tapasztalatok alapjan hozzanyulni barmelyik kaszthoz is a bugfix + content fejlesztes helyett.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Jockey
tos jelenleg sztem elég op klassz:-)
van normál heal-je hot jellegû healek buffok és némi cc-je, elég erõs mostmár a single target sebzése is, ennek megfelelõen elég jó a túlélõképessége. Akitõl foshat azok a nagy burst damage-t toló karik, assasin, barbár stb..ha jól kezelik sztem elég pown klassz és groupba nagyon kell, mert õ az egyetlen healer type akinek értelmezhetõ aoe ranged sebzése van..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Ok. Egyre erõsödik bennem a demo 😊
Szóval aToS-ról pár szót írj plz.
Jockey
hide-t felejtsd el, az solo skill, pvpzni nem lehet benne, max gankolni. A hide jelenleg group pvp-be értelmezhetõ még, ugyanis taktikai elõny ha mondjuk a 8fõs goupbol szétszórva elhelyezkedtek és onnan jelentek meg..
pl nálunk gyakorlatilag 1-2ember (tankok) álldogálnak, a többiek hide-lnak és ha jön az enemy a spotért ált mennek a 2 általuk hitt nyomi klántársra és akkor hirtelen kapnak pár aor-t meg dd karit a nyakukba meglepetésként...😊
ez demóval is elég kivitelezhetõnek tûnik svsz:-)
amúgy a hide ha mozogsz (kivéve rogue classok) staminát esznek, szal max ácsorogni jó..

Jockey
egy dolog még ha gondolkozol, minden karit minimum 20ig vigyél fel, mert addig nincs normális képed a kariról, addigra kb meglesznek a fõbb skilljeid/spelljeid. Minél többet próbálsz ki, annál bizonytalanabb leszel,ezért van nekem 6db lvl20as altom, mert mind1ik tetszik, és nemtom melyik húzzam ráérõ idõmben..😊

A ToS-t nem próbáltam, annyi idõ sajna nem volt. A necroval meg úgy játszottam, hogy hide, zombikat küldtem és a mob halott volt elég hamar. Sajna ha kijövök hideból azonnal rám aggróznak. Kár, mert úgy nem akarok játszani hogy hidebõl nézem végig hogy eszik meg a zombik a mobot. Ezért tetszett jobban a demo. A ToS-ról írnál valamit? Erõssége, gyengéje, helye a raidben stb.
Jockey
ha caster és aoe a kedvenced, akkor demo, necro (ez nekem nem jött be) és temple of set között válogathatsz caster oldalról(esetleg hox, de az inkább melee dps).
tos-t mondjuk kicsit nerfelték aoe szempontból, de aheal képességei és cc-je miat szintén közkedvelt kari, sztem egy teambe mindenképp kell, és solóra is jó.
ranger érdekes kari lehet, de én szubjektív véleményem alapján szar klassz, elég régóta mmo-m nekem minden ranger klassz unalmas volt, persze egyben imbák is voltak, de 50 felett állítólag gyengül a többihez képest sokat a ranger.

"nekem hianyoznak a chatek, a fix groupok es fix emberek es az egyutt tuzvizen keresztul feeling, a kisebb de osszetarto communityk.
helyette kapunk csilivili loszart, egy rakas idiotaval..."

Há' mos' mé' nyomacc ilyen kibászott elszállt stílust pázzeg?
Ismerõs a dolog? Ugyanaz a helyzet csak fordítva.

(mellesleg csak egyetérteni tudok az egész hsz-el)

Na ezt hiányoltam eddig a postokban. Az ilyen válaszokat...
Gondolom a legnagyob damage dealer a ranger. Viszont nekem fontos, hogy egy kari több helyzetben is megállja a helyét. Pl. a ranger nem tud aoe-zni ha jól tudom. A melee karik sosem tetszettek a wowban sem, hiába one-shoter karakter itt. A necro is érdekes az idézett jószágokkal. Igazából a demot láttam a youtube-on aoe grindolni. Eh hát veszélyes volt 😊 És a varázslatok animációja meg egyenesen zseniális. Szerintem...
Jockey
minden illik mindenbe, ha az adott klánod és jómagad eltudod fogadni a karid elõnyeit/gyengeségeit. Demo tipikusan damage dealer klassz papírba. Nem õ alegjobb damage dealer, viszont ranged harcos, amit taktikusan alkalmazva nagyon jó és fontos részét képezhetõ mind group mind ostromnál szvsz
Ez a gamma elég melee orienlt mondják sokan, de véleményem szerint ez faszság, egy durva caster group (2-3tos, 2pom hox barb vagy tankkal fûszerezve) igen szép eredményt érhet el egy melee grouppal szemben, mert a melee-k egyrakáson vannak, tehát aoe mágnesek.
Jelenleg azt tudom mondani, hogy ebben ajátékban télleg megvan minden castnak a létjogosultsága, szal ha demo tetszik nyomd azt:-)
rogue type-k instaölnek, de ez nem 1v1rõl szól, és ha ezt elfogadjuk akkor nem lesz gond
sajnos sokan esnek abba a hibába, hoyg 1v1 alapján ítélnek meg klasszokat.
egy példa erre és be is fejeztem: HOX, tipikusan 3combos kari, vagy nyersz vagy halsz ezen idõn belül 1v1-beés mivel cc a halálaés van cc sok karinál így nehézkes az 1v1 vele sok kari ellen. De ha groupba van 2-3 healr type és 2-3hox, akkor borzalmas mit letudnak darálni, mert eszméletlen damage-k van közösen és a healerek azért bõven életben tudják tartani õket. A gáz ha aoe-caster grouppal találkoznak:-)
szal érdekes ez, ha tetszik demo hajrá😊

Davidus
szakember vagy

V9ykn8_TZL0

Szerintem csináljuk azt, hogy ne fikázzuk se a wowot se az aoc-t. Hallottuk már itt hogy milyen szar az egyik, milyen jó a másik, szerintem hanyagoljuk a témát, és vágjunk bele abba, amiért ez a topik készült. Sokan érdeklõdnek hogy mi hogy mûködik, mert trial ugye egyenlõre nincs. Én is wowozok 3 éve, de az aoc érdekes alternaítva lehet. Engem pl. az érdekel, hogy melyik az a kaszt, amelyikkel szólóban is jól lehet haladni, de raidekre is need kaszt. Havernál próbálgattam, igaz csak kis szinten, de a demonologist jött be eddig a legjobban. Illik a képbe ez a kaszt ha egy viszonylag endgame környezetet nézünk? 60-80 szint környékén pl.
az aoc vs wowra reflektálva..

szerintem mindketto alapjaiban SZAR!
én még mindig visszasírom a daocos idõket, ahol sokkal jobban egymásra voltak utalva a játékosok, ezzel szemben wow környékén az lett a divat, hogy az ember 99%ban soloban van, ha nem jossz 3 raidre a 4bol akkor kiraknak guildbol es egyeb faszsagok pl cska az itemekrol szol a jatek es ezert mindenki atmegy gecionzobe..
nekem hianyoznak a chatek, a fix groupok es fix emberek es az egyutt tuzvizen keresztul feeling, a kisebb de osszetarto communityk.
helyette kapunk csilivili loszart, egy rakas idiotaval de a legrosszabb az egészben az, hogy egy centivel nem lett szórakoztatóbb a játék, a wow kimondottan gecifárasztó és kurvaunalmas tudott volt lenni...

mondjuk lehet megoregedtem..

nekem mondjuk bejon az aoc, de jelenlegi gepen siralmas ez a fps úgyhogy egy ideig szüneteltetem meg Wiizek :d

anti hero

Na jó, de azért az nagyközönség többsége sem "autoversenyzõ" és végül is õk fizetnek az "autopályáért". Én szeretem az egyszeri emberek véleményét is, akiket még "nem rontott el" más játékok tapasztalata.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Seithennin
félreértesz, szakujságírónak én hancut nem tekintem, de pl a game star os arcok már igen, van tapasztalat ott rendesen, teszter számomra nem a minimum tapasztalattal rendelkezõ gamer, hanem az igazi öreg motoros aki 2 óra játék után érzi hogy jó 1 játék vagy sem, jogsit is kaphat minden hülye de attól még nem lesz autóversenyzõ xD A játékfejlesztõk meg azért elismerik 1más sikereit, mint ahogy a wowosok sem mondták hogy az aoc béna hanem más, ez azért sokat elmond...

Torzonborz
nna csak rinyálnom kell és máris megy 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Torzonborz
nekem leginkább az FC kommunkiációjával van gondom. alig reagálnak vmire. most is már mennie kéne a servereknek de nuku info hogy mé' nem megy. alapesetben nem izgatna de most spec itthon vagyok így érdekel.

amíg nincs számomra jobb - Darkfall - addig jásztom ezzel .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Szakember? A játékfejlesztõ az a szakember, aki szerint mindig az a legjobb, amit õ csinált, ergo ha az õ véleményében bízol akkor mindegyik létezõ játék jobb a másiknál. A teszter az a szakember, aki akár bármelyik csak wowot látott ember is lehet, ergo a wildor is lehet ilyen szakember. A szakújságíró bármelyik elõbbi kategóriába tartozó szakember lehet, aki a "nub" meg a "pwn" szófordulatoknál akár egy árnyalatnyival is többel rendelkezik (lásd és értsd: akár Hancu cikkét az indexen, akire a szakújságíró kategória ráillik, sõt a nagy átlagnál sokkal jobb stílusban is ír, de akár fejen is állhat írás közben, akkor is a szubjektív véleménye fog megfogalmazódni a cikkeiben). Akkor most nekik hiszünk vagy magunknak?

Jockey
jah és hogy én miért játszom ezzel?😊
hardcrendszer, ami végre télleg élvezetessé teszi a sima qést is a comborendszer és autoattack hiánya miatt, leendõ siegek, ami itt nem csak ködös ígéret, mivel mindenkinek van már tier akárhányas keepe szinte, nem egy leendõ kiegrõl beszélünk..szép grafika és bárki bármit mond, látok igyekezetet a fejlesztõk részérõl akár pecs formájában is..
Az az igazság, hogy aoc után nemtom mi lesz a sima autoattackos mmo-l, nekem már tuti nem jönnek át ezek után..

Seithennin
jogos, igazad van^^ amúgy nekem is kivan szedve az OOC<#hehe>

Én meg nem röhögve, hanem csodálkozva figyelek. Ha vki ilyen biztos magában és tudja, hogy mennyire leköti és mennyire tetszik neki a játék akkor miért foglalkozik olyanokkal akiknek meg nem? Ha jól sejtem senki nem kap jutalékot az eladott darabszám után, hogy fogadatlan prókátorként védje... akkormeg? Csak két dolog lehet, nincs meg az elõbbi biztossága a játékban vagy képtelen az építõ jellegû beszélgetésre vagy vitára.

Jockey
hagyd a francba, felesleges tépni a száját az embernek.
aki megy megy, aki marad marad, marhára leszarom.
Egy nagyon jó példa, tegnap csináltam egy új karit mondom megnézem milyen, tortage-be az ooc szétspammelve debilebbnél debilebb emberek által, hogy tudok létrára mászni, ez a wow úgy volt, ez itt is így van, ez szarabb mint a wow, ez jobb, ez a klassz kicsit más és wtfpown faszságokkal. kb 3/4órát bírtam aztán kiszedtem inkább az ooc chanelt a láthatóságból mert vicc. Jön a wow-s áradat és nemtudsz vele mit csinálni, csak reménykedni nagyrésze hamar visszamegy a repufarmjához wow-ba:-)
Már írtam itt, de leírom még1er: Wow-ba béta indulás után semmilyen enf contetn nem volt, a pvp szerveren mikor már növekedtünk az élesbe (usa bétától toltam..) arathiba vagy hol rohangált 300 ember a humán és horda falu közt, nem volt pvp reward se pont, csak szimpla gank...
Ezt sokan elfelejtik, de semmi gond, lehet visszamenni a 6 négyzetméteres arénába instadeath-lni vagy felhúzni a kövi reput a kövi instához.😊

Seithennin
ja és félreértés elkerülése végett, nem én vok ilyen okos, de kipróbáltam DaoCot nem véletlenül, és hallgatok a nagyobb tapasztalatra

Seithennin
ennyi szerencsétlent lol -.- Nem a bugosságról beszélek hanem a játékok összességérõl, szakember nincs? a Játékfejlesztõk kik? A szakujságírók kik? A teszteterek kik? Semmi komoly bajom wowwal én is wowoztam de az öregmotorosok tudják hogy a wow nem lett olyan mmo mint a DaoC aki DaoCozott tudja miért aki nem... A wow népszerû mert iszonyat könnyû, 1xû, csak arra lennék kíváncsi normális mmoban hányan játszanának abból az állítólagos 10 millióbó. WilDor te meg tapasztalj még kicsit, WoW megjelenésekor kicsit szar volt, vagy nem? Ugyan ez a baja minden mmo nak ha kijön... és nem a bugosságról beszélek még1x kiemelnél vagy megértitek vagy nem, és nem az ízlésrõl beszélek, de mind1 majd akkor beszélünk errõl ha értitek mit írok bocsi

Jockey
:-(((

Röhögve figyelem ezt az állandó összehasonlítást 😄 Nem mindegy kinek mi tetszik? Aki nem akar vele játszani az húzzon el nem kell sipítozni órákig,hogy milyen szar,semmi nem kötelezõ nyomja meg az X-et és csá :S Attól még másnak tetszhet.Én játszom vele,játszani is fogok míg az fel sem merült bennem egyszer sem,hogy wow-ozzak.És miért?Mert izlések és pofonok különbözõek 😊
Botond
Milyen szakember? 😄 Hagyjál már hülyeséggel, ez nem ilyen egzakt tudomány, hogy mérni lehessen melyik több/jobb vagy rosszabb/kevesebb. Azért mert olvastál két hypeolós cikket AoCról, azért még nem lesz benne kevesebb bug, és nem is lesz benne több tartalom. Olyan amilyen, ezt tudni kell a helyén kezelni. Egyik mmo se volt kevésbé bugosabb kiadás után 1 hónappal, még a daoc és a wow sem. Páran finnyáznak, páran türelmesen várnak. Majd meglássuk mi lesz, oszt jó napot.
ja, lehet, hogy merci jobb kocsi, csak éppen sehova sem mész vele, ha nincs benne motor, hiányoznak a kerekek, meg a fél kasznit még fel se rakták.
a különbség annyi, hogy a randa ladával el tudok menni akárhova, mig a csudaszép mercivel talán majd egyszer... apró, ámde elég jelentõs különbség...

Seithennin
nekem semmi amíg nincs a gépemen <#nyes><#hehe>

Torzonborz
nem értem mi bajod a hello kittyvel <#zavart1>

Egy ideig nem fogok jatszani, nincs ra idom es annyira nem is kot le.
Talan majd par honap mulva ujra vissza nezek.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Seithennin
ez nagyon nagy😄 mi ez a zene alatta?😛

TDC Geronimo
2h blunt fatality. Elég beteg <#idiota>