Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
anti hero
a peccs ótvarszar most😞 kidob mindenkit folyamatosan
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Tenyleg nemtom minek kell par hetes lowlvl tapasztalatok alapjan hozzanyulni barmelyik kaszthoz is a bugfix + content fejlesztes helyett.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
van normál heal-je hot jellegû healek buffok és némi cc-je, elég erõs mostmár a single target sebzése is, ennek megfelelõen elég jó a túlélõképessége. Akitõl foshat azok a nagy burst damage-t toló karik, assasin, barbár stb..ha jól kezelik sztem elég pown klassz és groupba nagyon kell, mert õ az egyetlen healer type akinek értelmezhetõ aoe ranged sebzése van..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Szóval aToS-ról pár szót írj plz.
pl nálunk gyakorlatilag 1-2ember (tankok) álldogálnak, a többiek hide-lnak és ha jön az enemy a spotért ált mennek a 2 általuk hitt nyomi klántársra és akkor hirtelen kapnak pár aor-t meg dd karit a nyakukba meglepetésként...😊
ez demóval is elég kivitelezhetõnek tûnik svsz:-)
amúgy a hide ha mozogsz (kivéve rogue classok) staminát esznek, szal max ácsorogni jó..
tos-t mondjuk kicsit nerfelték aoe szempontból, de aheal képességei és cc-je miat szintén közkedvelt kari, sztem egy teambe mindenképp kell, és solóra is jó.
ranger érdekes kari lehet, de én szubjektív véleményem alapján szar klassz, elég régóta mmo-m nekem minden ranger klassz unalmas volt, persze egyben imbák is voltak, de 50 felett állítólag gyengül a többihez képest sokat a ranger.
helyette kapunk csilivili loszart, egy rakas idiotaval..."
Há' mos' mé' nyomacc ilyen kibászott elszállt stílust pázzeg?
Ismerõs a dolog? Ugyanaz a helyzet csak fordítva.
(mellesleg csak egyetérteni tudok az egész hsz-el)
Gondolom a legnagyob damage dealer a ranger. Viszont nekem fontos, hogy egy kari több helyzetben is megállja a helyét. Pl. a ranger nem tud aoe-zni ha jól tudom. A melee karik sosem tetszettek a wowban sem, hiába one-shoter karakter itt. A necro is érdekes az idézett jószágokkal. Igazából a demot láttam a youtube-on aoe grindolni. Eh hát veszélyes volt 😊 És a varázslatok animációja meg egyenesen zseniális. Szerintem...
Ez a gamma elég melee orienlt mondják sokan, de véleményem szerint ez faszság, egy durva caster group (2-3tos, 2pom hox barb vagy tankkal fûszerezve) igen szép eredményt érhet el egy melee grouppal szemben, mert a melee-k egyrakáson vannak, tehát aoe mágnesek.
Jelenleg azt tudom mondani, hogy ebben ajátékban télleg megvan minden castnak a létjogosultsága, szal ha demo tetszik nyomd azt:-)
rogue type-k instaölnek, de ez nem 1v1rõl szól, és ha ezt elfogadjuk akkor nem lesz gond
sajnos sokan esnek abba a hibába, hoyg 1v1 alapján ítélnek meg klasszokat.
egy példa erre és be is fejeztem: HOX, tipikusan 3combos kari, vagy nyersz vagy halsz ezen idõn belül 1v1-beés mivel cc a halálaés van cc sok karinál így nehézkes az 1v1 vele sok kari ellen. De ha groupba van 2-3 healr type és 2-3hox, akkor borzalmas mit letudnak darálni, mert eszméletlen damage-k van közösen és a healerek azért bõven életben tudják tartani õket. A gáz ha aoe-caster grouppal találkoznak:-)
szal érdekes ez, ha tetszik demo hajrá😊
szerintem mindketto alapjaiban SZAR!
én még mindig visszasírom a daocos idõket, ahol sokkal jobban egymásra voltak utalva a játékosok, ezzel szemben wow környékén az lett a divat, hogy az ember 99%ban soloban van, ha nem jossz 3 raidre a 4bol akkor kiraknak guildbol es egyeb faszsagok pl cska az itemekrol szol a jatek es ezert mindenki atmegy gecionzobe..
nekem hianyoznak a chatek, a fix groupok es fix emberek es az egyutt tuzvizen keresztul feeling, a kisebb de osszetarto communityk.
helyette kapunk csilivili loszart, egy rakas idiotaval de a legrosszabb az egészben az, hogy egy centivel nem lett szórakoztatóbb a játék, a wow kimondottan gecifárasztó és kurvaunalmas tudott volt lenni...
mondjuk lehet megoregedtem..
nekem mondjuk bejon az aoc, de jelenlegi gepen siralmas ez a fps úgyhogy egy ideig szüneteltetem meg Wiizek :d
anti hero
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
amíg nincs számomra jobb - Darkfall - addig jásztom ezzel .
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
hardcrendszer, ami végre télleg élvezetessé teszi a sima qést is a comborendszer és autoattack hiánya miatt, leendõ siegek, ami itt nem csak ködös ígéret, mivel mindenkinek van már tier akárhányas keepe szinte, nem egy leendõ kiegrõl beszélünk..szép grafika és bárki bármit mond, látok igyekezetet a fejlesztõk részérõl akár pecs formájában is..
Az az igazság, hogy aoc után nemtom mi lesz a sima autoattackos mmo-l, nekem már tuti nem jönnek át ezek után..
aki megy megy, aki marad marad, marhára leszarom.
Egy nagyon jó példa, tegnap csináltam egy új karit mondom megnézem milyen, tortage-be az ooc szétspammelve debilebbnél debilebb emberek által, hogy tudok létrára mászni, ez a wow úgy volt, ez itt is így van, ez szarabb mint a wow, ez jobb, ez a klassz kicsit más és wtfpown faszságokkal. kb 3/4órát bírtam aztán kiszedtem inkább az ooc chanelt a láthatóságból mert vicc. Jön a wow-s áradat és nemtudsz vele mit csinálni, csak reménykedni nagyrésze hamar visszamegy a repufarmjához wow-ba:-)
Már írtam itt, de leírom még1er: Wow-ba béta indulás után semmilyen enf contetn nem volt, a pvp szerveren mikor már növekedtünk az élesbe (usa bétától toltam..) arathiba vagy hol rohangált 300 ember a humán és horda falu közt, nem volt pvp reward se pont, csak szimpla gank...
Ezt sokan elfelejtik, de semmi gond, lehet visszamenni a 6 négyzetméteres arénába instadeath-lni vagy felhúzni a kövi reput a kövi instához.😊
a különbség annyi, hogy a randa ladával el tudok menni akárhova, mig a csudaszép mercivel talán majd egyszer... apró, ámde elég jelentõs különbség...
Talan majd par honap mulva ujra vissza nezek.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx