12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • s0n1c
    GRAMMARPOLICE! nénónénónénó
  • Robcuskilla
    ez az, mondd meg a kutyáknak, hogy tuggyák mi a szitu :P :D

jóvan csak vicceltem, nincs vész :)
  • vear
    Ez egy full T3 guild city és nem battlekeep. A T3 battlekeephez nem kell sok anyag. A T3 guild city esetén viszont épületenként kb 50 ezer bazalt kell. Mondjuk semmi értelme felhúzni a full T3 guild cityt, hanem csak azokat az épületeket amik bonuszt is adnak. Jó sok grind lehetett, mondjuk legalább lefoglalták magukat valamivel.
  • BEAST #6292
    Mert mar akkor voltak t3 varak Furyn amikor mi elkezdtuk epiteni a t2t... bar lehet ez az US "world" first :D
  • Botond #6291
    World first az mitől van lemaradva?
  • Torzonborz
    ööö és ? ez most mi ? még csak most húzták fel t3 cityt ? hehe le vannak maradva csöppet. :D
  • 0Fritz0
    Addig is tudsz gyakorolni a nagy eseményre:

• TDC Geronimo
    alap
  • Botond #6287
    rofl
  • Botond #6286
    Szintén. :D
  • Bhalage
    ;d
  • BEAST #6284
    Malav lesz az elso aki kimegy satorozni valamelyik jatekbolt ele amikor megjelenik a kieg :DD
  • Bhalage
    életben kell tartani a topixot hátha eyszer még jó játék lesz és malav visszajön : )
  • Gear
    Én még fenthagytam , frissítgetem is. A reményhal meg utoljára :).
  • BEAST #6281
    Ti csak masszatok vissza szepen a who topicba, nincs itt semmi latnivalo :D
  • Torzonborz
    énisénis :D
  • Bhalage
    töröltem a gépemről :o
  • Robcuskilla
    tolja még magyar a Dagonon? :) Ha esetleg ezt a fórumot is olvasgatja és egyedül mászkál, akkor a Last Legion guildbe jöhet, elég sok poszt üresedett meg :D :D legalább összejönnénk egy páran és lehet együtt tolni, amíg bírja a kitartás és casualkodás.
  • Robcuskilla
    hát remélem nem felejtik el... de ez nem a gamereken múlik. sokszor azon bánkódom, hogy miért kellett megmutatni egy jobb és ötletesebb harcendszert, mert ezek után egy nyomi grafikás auto attackos játékba visszatérni már gázos... e tekintetben mindenképp. úgyhogy csak hozzák fel, amíg bírják. ha meg nem sikerül, akkor szopi valóban.
  • Unreal1942
    Nem tartott sokáig. Jövőre már el is felejti mindenki.
  • edios
    "Európában és Amerikában szerverösszevonásokat tervez az Age of Conan mögött álló Funcom, olvasható a játék hivatalos fórumában.

Az idén májusban indult MMORPG szervereinek populációja több szerver esetében nem éri el az előzőleg elvártakat, így a jobb játékélmény és "egészséges populáció" reményében már dolgozik a szerverek összevonásának tervén a Funcom.

Reményeik szerint az akció a játékosok és a guildek számára sem okoz fennakadást, a gárda a lehető legjobb megoldást igyekszik tető alá hozni. További részletek az elkövetkezendő hetekben várhatók."

Forrás: Gamer365

Dübörög bizony
  • Nethyrrea
    dübörög mint kicsiny gazdaságunk kb :D
  • Botond #6273
    Nem is játszok. Mostmár megvárom a márciusi releaset, és akkor nevelgetem az én kis karakterem. :o
  • BEAST #6272
    Nem Botondnak valo jatek :D
  • Bhalage
    warban is van ado : ) minden mob utan latom a kiirast hogy bedobok 5 coppert :D a kozos kalapba ;d
  • Ragnar360
    képt :)
  • Botond #6269
    Azóta már áll a guildadóból épített T3 keep. :D
  • Bhalage
    dehogy halt, eza játék dübörög :D
  • Ragnar360
    behalt a játék, behalt a topik :D

pssst :D
  • Robcuskilla
    ezzel azért nem értek egyet, szerintem indulásból kell két acc, mert abba se mtudja majd hagyni
  • Nosztredamus
    oké :)
  • edios
    Kerüld el olyan messzire, amennyire csak tudod. De tényleg.
  • Nosztredamus
    na akk inkább hagyom :P ennyi rossz vélemény után a game se lehet vmi jó :)
  • Robcuskilla
    jaja fikamika :) akkoris fikázás lesz, amikor már jobb - i hope - lesz, de aki nem tolja az még akkor is szidja majd, mikor nem tud már a fejleményekről semmit :D természetessen van igazság abban, amit mondanak, kétségtelen, mindeki aki aoc-t tolta/-ja az szembesült a komoly gondokkal.
    Dönts, akad még népes szerver is, ahol a pvp is beindult és elvannak vele... de ez egy hosszú történet. WHO-ról nem tom milyen lett, arra érdeklődj who fórumon, ha még újdondásg kell néked. Habár ízlés dolga, sokan attól sem estek hasra. Tehát ha rám hallgastz, azt csinálsz, amit akarsz :)))
  • Kipu1
    Rossz helyen vagy, ez itt a fikazo forum.
  • Glesthor
    ha esetleg azon gondolkodtál, hogy "megyek és megveszem", akkor inkább azonnal menj le a helyi kocsmába és szólj be a legkeményebb figuráknak. a verés majd emlékeztetni fog arra, hogy nem szabad megvenni!!!!
  • Unreal1942
    Szép játék és ezzel el is mondtam majdnem minden pozitív dolgot róla.
    Nem érdemes beszerezni, de nekem van egy eladó belőle :)
    Tört szerverekről nem tudok. Nem hiszem, hogy lenne rá nagy igény.
  • Nosztredamus
    hi all!

Engem érdekelne 1-2 dolog :)

Milyen játék?Mármint érdemes beszerezni?
    Lehet,hogy hülyén fog hangzani a köv. kérdés,de ebbe a gamebe is vannak tört szerverek?mint pl. a wowba?

Előre is Kösz mindent :)
  • Running
    A cseten sok sok király lett az új peccs kiírást láttam, kíváncsi leszek meddig tart a lelkesedés.
  • Running
    Én tegnap belenéztem milyen lett, de nem volt időm sokat nézelődni. Láttam pár új küldit és kb ennyi. De többen voltak a szerveren, mint eddig, ez egyből lejött.