12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#6295 GRAMMARPOLICE! nénónénónénó -
Robcuskilla #6294 ez az, mondd meg a kutyáknak, hogy tuggyák mi a szitu :P :D
jóvan csak vicceltem, nincs vész :) -
#6293 Ez egy full T3 guild city és nem battlekeep. A T3 battlekeephez nem kell sok anyag. A T3 guild city esetén viszont épületenként kb 50 ezer bazalt kell. Mondjuk semmi értelme felhúzni a full T3 guild cityt, hanem csak azokat az épületeket amik bonuszt is adnak. Jó sok grind lehetett, mondjuk legalább lefoglalták magukat valamivel. -
#6292 Mert mar akkor voltak t3 varak Furyn amikor mi elkezdtuk epiteni a t2t... bar lehet ez az US "world" first :D -
#6291 World first az mitől van lemaradva? -
#6290 ööö és ? ez most mi ? még csak most húzták fel t3 cityt ? hehe le vannak maradva csöppet. :D -
#6289 Addig is tudsz gyakorolni a nagy eseményre:
-
#6288 alap -
#6287 rofl -
#6286 Szintén. :D -
Bhalage #6285 ;d -
#6284 Malav lesz az elso aki kimegy satorozni valamelyik jatekbolt ele amikor megjelenik a kieg :DD -
Bhalage #6283 életben kell tartani a topixot hátha eyszer még jó játék lesz és malav visszajön : ) -
Gear #6282 Én még fenthagytam , frissítgetem is. A reményhal meg utoljára :). -
#6281 Ti csak masszatok vissza szepen a who topicba, nincs itt semmi latnivalo :D -
#6280 énisénis :D -
Bhalage #6279 töröltem a gépemről :o -
Robcuskilla #6278 tolja még magyar a Dagonon? :) Ha esetleg ezt a fórumot is olvasgatja és egyedül mászkál, akkor a Last Legion guildbe jöhet, elég sok poszt üresedett meg :D :D legalább összejönnénk egy páran és lehet együtt tolni, amíg bírja a kitartás és casualkodás. -
Robcuskilla #6277 hát remélem nem felejtik el... de ez nem a gamereken múlik. sokszor azon bánkódom, hogy miért kellett megmutatni egy jobb és ötletesebb harcendszert, mert ezek után egy nyomi grafikás auto attackos játékba visszatérni már gázos... e tekintetben mindenképp. úgyhogy csak hozzák fel, amíg bírják. ha meg nem sikerül, akkor szopi valóban. -
Unreal1942 #6276 Nem tartott sokáig. Jövőre már el is felejti mindenki. -
#6275 "Európában és Amerikában szerverösszevonásokat tervez az Age of Conan mögött álló Funcom, olvasható a játék hivatalos fórumában.
Az idén májusban indult MMORPG szervereinek populációja több szerver esetében nem éri el az előzőleg elvártakat, így a jobb játékélmény és "egészséges populáció" reményében már dolgozik a szerverek összevonásának tervén a Funcom.
Reményeik szerint az akció a játékosok és a guildek számára sem okoz fennakadást, a gárda a lehető legjobb megoldást igyekszik tető alá hozni. További részletek az elkövetkezendő hetekben várhatók."
Forrás: Gamer365
Dübörög bizony -
#6274 dübörög mint kicsiny gazdaságunk kb :D -
#6273 Nem is játszok. Mostmár megvárom a márciusi releaset, és akkor nevelgetem az én kis karakterem. :o -
#6272 Nem Botondnak valo jatek :D -
Bhalage #6271 warban is van ado : ) minden mob utan latom a kiirast hogy bedobok 5 coppert :D a kozos kalapba ;d -
Ragnar360 #6270 képt :) -
#6269 Azóta már áll a guildadóból épített T3 keep. :D -
Bhalage #6268 dehogy halt, eza játék dübörög :D -
Ragnar360 #6267 behalt a játék, behalt a topik :D
pssst :D -
Robcuskilla #6266 ezzel azért nem értek egyet, szerintem indulásból kell két acc, mert abba se mtudja majd hagyni -
#6265 oké :) -
#6264 Kerüld el olyan messzire, amennyire csak tudod. De tényleg. -
#6263 na akk inkább hagyom :P ennyi rossz vélemény után a game se lehet vmi jó :) -
Robcuskilla #6262 jaja fikamika :) akkoris fikázás lesz, amikor már jobb - i hope - lesz, de aki nem tolja az még akkor is szidja majd, mikor nem tud már a fejleményekről semmit :D természetessen van igazság abban, amit mondanak, kétségtelen, mindeki aki aoc-t tolta/-ja az szembesült a komoly gondokkal.
Dönts, akad még népes szerver is, ahol a pvp is beindult és elvannak vele... de ez egy hosszú történet. WHO-ról nem tom milyen lett, arra érdeklődj who fórumon, ha még újdondásg kell néked. Habár ízlés dolga, sokan attól sem estek hasra. Tehát ha rám hallgastz, azt csinálsz, amit akarsz :))) -
Kipu1 #6261 Rossz helyen vagy, ez itt a fikazo forum. -
Glesthor #6260 ha esetleg azon gondolkodtál, hogy "megyek és megveszem", akkor inkább azonnal menj le a helyi kocsmába és szólj be a legkeményebb figuráknak. a verés majd emlékeztetni fog arra, hogy nem szabad megvenni!!!! -
Unreal1942 #6259 Szép játék és ezzel el is mondtam majdnem minden pozitív dolgot róla.
Nem érdemes beszerezni, de nekem van egy eladó belőle :)
Tört szerverekről nem tudok. Nem hiszem, hogy lenne rá nagy igény. -
#6258 hi all!
Engem érdekelne 1-2 dolog :)
Milyen játék?Mármint érdemes beszerezni?
Lehet,hogy hülyén fog hangzani a köv. kérdés,de ebbe a gamebe is vannak tört szerverek?mint pl. a wowba?
Előre is Kösz mindent :) -
#6257 A cseten sok sok király lett az új peccs kiírást láttam, kíváncsi leszek meddig tart a lelkesedés. -
#6256 Én tegnap belenéztem milyen lett, de nem volt időm sokat nézelődni. Láttam pár új küldit és kb ennyi. De többen voltak a szerveren, mint eddig, ez egyből lejött.