Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0
Na ezt most nem értem, mi a gond vele?
(Tudom, Batman-jel jobb lenne <#hehe>)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

s0n1c
egyáltalán minek kell felkiáltójeles emberke (egyáltalán szintezés minek kell de ez más tészta...), számomra a probléma itt kezdõdik pl.
gondolom wow-ot is abba hagytad lvl60on másfél hónap után mert nem volt benne még keep harc és még egy rakat dolog amit ígértek....

vannak szintek amikor tényleg elfogynak a questek de lvl77ig 2x fordult csak elõ ez. lemész haverokkal instába és láss csodát.

amúgy én nem agitálok, nekem aztán 8 ki megy vissza, de nem kéne olyat mondani ami máshol is elõfordult és még fordul is. Részemrõl én mág rá sem tudnék nézni a wowra ezek után, de sok sikert neked 😊

0Fritz0
LvL65 vagyok és eddig csak 1-2 szintet grindeltem (azt sem fullosan, „csak” nagyrészt).
Természetesen csak küldetésbõl nem mindig van meg a szint, de ha futtában néha odacsap az ember a szembejövõ monsztákra, akkor nincs nagy gond.
Jelenleg most nem lelek küldetést, de egy helyet még nem néztem. Mondjuk ha nem lesz, az sem akkora gond, mert kb.20%-ot kell grindelni a következõ szintig, utána (remélem) megint lesznek küldetések.
Egyébként azt vettem észre, hogy ha a nem teszik le a játékosok elé a felkiáltójeles embert egy baszomnagy reflektorral kivilágítva, akkor már jön is a sírás. Persze másik helyszínen körülnézni meg luxus.

Deadman-nek meg már megszokásból szar minden, ami AoC. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Folyamatosan írjátok, hogy 40 felett grindolni kell és a játék teljesen bugos. Nekem jelenleg 64-es guradionom van és teljesen elégedett vagyok, eddig wow-oztam és ott is így mûködött minden az elején, ráadásul a most lévõ hibák egyáltalán nem zavarják a játékmenetet. A grindról pedig annyit, hogy sanctum kivételével minden instában eddig csak egyszer voltam és csak küldetéseket csináltam. Amibõl xp jött az a profession küldetések, de ugye azokért sokat nem kaptam. Eddig egyzser sem fordult elõ, hogy egy vagy akár egy fél szintet is grindolnom kellett volna. Nem értem, hogy azok, akik 40-tõl ezt csinálták mennyire járták be az adott helyeket, mert eddig bõven tudtam fejlõdni.
A hibákról pedig megint csak azt tudom mondani, hogy egyáltalán nem zavarják a fejlõdést és folyamatos javítás alatt van a játék. Könyörgém még csak egy hónapos a játék. A wow-nak annyi elõnye volt, hogy annakidején nem volt ellenfele és mindenki türelmesen várt, pedig ettõl nagyobb bugog voltak ott.
Én visszamentem Wowozni. Elleszek, majd lesz Wotlk, Aion, akármi. Lvl80 ToS eladó.

WoW még mindig :P

De csak változik a dolog ha tényleg akarnak valamit ettõl a játéktól. Remélem hogy patchelik és javítják folyamatosan mert érdekel nagyon. Amíg viszont ilyen addig marad a wow. Bár nem tudom 40-es szintig mennyi idõt kell játszani, lehet hogy érdemes most elkezdeni, mert mire odaérek már javítva lesz.
A játék ahogy én látom : 5 éve fejlesztik, elfogyott a pénz, a befektetõk az asztalra csaptak, ki kellett adni még a Wotlk és a WO megjelenése elõtt egy még alfa fázisban lévõ, hibákkal teli (illetve nem csak hibákkal, alapvetõ funkciók nem mûködnek) játékot. Mivel elég sokan megvették, a fejlesztési pénz megtérült, most mentegetõznek, és próbálják az el nem készitett kódokat pótolni, az elrontottakat kijavitani, kveszteket bevinni, de sajnos kb halottnak a csók szvsz.

Sajnos 40 felett kb gind az egész. az elsõ 20 szint ki van dolgozva tökéletesen, a kvesztadóknak még hangja is van, valszleg nem véletlen, hogy ennyit lehetett látni kb az open betában.

Engem is érdekel a game, de hallottam olyat, hogy talán 40-es szinttõl kezdve 5 szintet küldetéssel, 5 szintet farmolással kell elérni. Ez igaz? Mert ez nagy baromság lenne. Minden szinthez van küldetés?
Hamed
Akinek baja van villaval vegye le bent a shader modelt 2.0-ra alt. segiteni szokott.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Torzonborz
az a villa úgy szar ahogy van. ált. füst/köd effekt rosszul van lekódolva és bazira megfogja még az erõsebb gépeket is . talán majd javítják.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

BEAST
nekem meg az elozo driver van fent, es feltunoen jobban fut a jatek, nem is merem feltenni az ujat ezek utan xd

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Áh viszont valszeg megvan ebben a patchben beépített bug. ^^ Mondjuk lehet nem a patch hibája, mert tegnap drivert is cseréltem. 😊 Szóval noble district/villa akármi, ahol a ház elõtti õrnek kell szedni 5 valuablest, ott bemegy az ember 180fps, jön megy, elsõ udvaron tábortûz, felé fordulok és tadam 10fps. 😊 9800gx2-vel. 😊 gg

A tegnap kijött nvidia driverrel, szal lehet az a szar. Majd este visszarakom az elõzõt és megnézem úgy is, hogy akkor most mi a bugos.
Botond
Ma nincs pap nerf? Fék lesz ez. -.-
BEAST
Aoc van sry, sc2 meg majd csak ev vegen/jovore lesz :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Priest cast crit, bocs.

Aki még nem raidelt esetleg, vagy nem volt komolyabb bossnál, biztos érdeklõdve hallja, hogy a bossok, ha crit cast éri õket, 5mp-re 'Lotus Overload' buffot kapnak, amitõl a következõ 5mp-ben ELCASTOLT varázslatok 95%-a resistes lesz.

Seithennin
1enlõre nem talán nyár végén már lesz trial

Kb ez jellemzi tényleg az AoC-t sajna

Még két napig lehet jelentkezni a 42 aranyamra ( némi térités ellenében persze) olyan hõsöknek, akik kitartanak a végsõkig 😊 Dagon szerver.

35-50%-al na.

Hát, nagyjából ellentétben azzal, amit igérgettek a nekróknak, a mért eredmények szerint kb 50-al esett a dps-ük, értsd: van olyan dot-juk, ami már akkorát sebez csak, amit a normár hp regen ellensúlyoz.

TDC Geronimo
AoC van sry :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

GamerAdams007
Hy! Trial kulcsot lehet vhonnan szerezni?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

shala
biszt készülj az sc2 re !!!!!<#buck>

non potest pluere aeternum

Update Notes

Player Characters

Necromancer
>>We always hated you.We tried to give you a hint by making you one-shottable by all other classes.Why the hell do you stick to your necromancers anyway?As a punishment of your crimes,we are now decreasing your dps to a less than all other classes.Our specialized torture team is working on a patch to make your class even less playable.

:G
ha vissza is jövök reroll lesz.

anti hero

sajnos nem tok nagyon angolul:
Deadman elmondanád miért rossz ez a peccs röviden?

Hivatalos peccsnótsz:

Peccsnótsz 😊

ÁÁÁ, most nézem, véééégreeee:

* Heroic Defense Rating has been renamed Defense Rating (Heroic)

YEEEEE

Mérésekbõl, új spellfeliratokból :

Usa fórum

Nekró fórum, számokkal

Hamed
Honnan van ez a patch notes? Devek meg nem raktak ki a hivatalosat addig sztem varjunk vele😊

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Még kb két napig van elõfizum, akit érdekel 40g (nem ingyen ... ), az irjon : deadman kukac silithus.hu

Megrendeléskor OTP Visával fizettem.

Mondjuk a pvp whinerek beszivják szerintem a tos változtatással, a nuke még nagyobb lett ugye (no cd)

Van itt olyan aki otps webkartyaval fizet es tudott is fizetni ?😊

Lera,Dynn,Zulgron

tos-ra még nagyobb nerf vár szóval idejében lépsz még 😊

Mondjuk eddig is cancelen volt már, de eddig úgy gondoltam, majd visszanézek.

Hehe, fasza peccs, le is töröltem a gamét 😊

ecromancer
* Some Necromancer Pet's damage reduced by 20-30%, others possibly increased. Pet damage has been "tweaked" across the board.
* Necromancer's Spell damage reduced by approximately 50% across the board.
* New Necromancer Spell - 1 second cast, 10 second duration, 65% snare, 1 minute cooldown (estimated)
* Lich Form damage modifier increased from 10% to 25%, drain increased, rumors of it having a 5 minute duration. No word on cooldown.
* 8 Pet point's now at level 20, instead of level 70.
* Vile Insight moved from a Friendly Spell to a Hostile Spell, possibly also not working now.
* DTS changed from a % to +magical damage, also possibly not working now.
* Some feats were changed and add minor bonus damage, and most feats now have better tooltip's.
* Necro's have been given a free feat respec in light of all the adjustments.
* The dmg of the reaper and the arcanist is bigger than before, and the arcanist is also attacking a lost faster than before (also, their attack animation of the same as our ice strike now)

Demonologist
* Demo's gained a new ability which allows them now to spawn any gender pet they prefer.

Assassin
* Assassin Kidney Shot has cooldown set to 2 minutes

Tempest of Set
* Tempest of Set spell Storm Field, now only affects 3 targets
* Lightning Strike has lower maximum damage, higher minimum damage, and no cooldown.

már mûködik minden.

ok köszi

Torzonborz
peccselés van , 11 után próbálkozzatok.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

nekem is pont ez a problémám.
még van 2 napom amit kiszeretmnék használni erre tessék.

Azt írja, hogy offline a szerver... ez meddig szokott tartani?

Nem megy a cucc. Kiírja, hogy download patch information, de nem nagyon csinál semmit (nem megy a csík sem), s nem lehete elindítani a játékot.

Ilyenkor mi van?

Nincs.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Torzonborz
van aki FoD-en farmolja bossokat az erdõben 5s-6s/kopp

Lazarus
Van a játék dobozában mellékelve buddy/guest pass/serial/key?
Vki lvl 80as tudna mondani tippet hogyan lehet leggyorsabban goldot farmolni? Kene egy gyorsabb lo😊
Az AoE-zas nem rossz, de nem is tul jo, hallottam vmi szurke epic quest farmolasrol, errol info?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Botond
Mert majd lesz. 😊
Hober Mallow
Hmm akkor miért írják hogy támogatja?😊