12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Robcuskilla
    hah miféle üzér vagy te öcsém :D mellesleg jó tudni vazz, lotroban igen gáz a gc hiány, örülök ennek az infónak.
    remélem most már mindeki velem örül
  • foxxi
    Ahhoz nincs gamecard Megveszed oszt játszol vele (neten is..)
  • Torzonborz
    sok sikert. én már nem tudok menni .
  • vear
    A Prophecy (Dagon PvE) csütörtökön 21:00-kor megkísérli visszaszerezni a battlekeepjét. Aki már nem játssza a játékot, de még aktív az accountja, annak a segítségét is várjuk a csatában.
  • Running
    Ilyen van Cod4-hez is?
  • BarnaMedve
    Nálam kapható, állandóan és korlátlanul:
    Lord of the Rings Online 60 napos
    Age of Conan 60 napos
    Tabula Rasa 60 napos
    gamecardok, mindegyik 7400/db

Fizetés: Készpénzzel egy OTP fiókban a számlámra!
    Szállítás: Még aznap küldöm emailben az aktiváló kódot
  • Running
    Egyébként nem is értem mit gondoltak, amikor kiadták a pvp nélkül a játékot. Az emberek ostoba barmok, nyilván az az első h alázzák azokat akik nem tudják megvédeni magukat, vagy kapásból 5x annyian vannak. Sajnos azt csinál amit akar, ha nincs büntetés érte. Élőben egyszerűbb, pofánbaszod aki köcsögösködik és akkor nyugalom van. Egyébként is teljesen jellemző az, hogy akiknek a legnagyobb pofája van neten, az kussban van találkozókon, vagy el sem jön inkább.
  • Running
    Die Trying: igen ők voltak azok, hárman lovon kergették a népeket az egész térképen és nagyon sokáig. Emiatt megy el az ember kedve az egésztől, idióta fejlesztők meg csak halasztják azt a szar pvp peccset.
  • MadWenom
    Szerintem holnap elkezdek 1et az aquloniain
    Remélem öszeakadok pár magfyarral :-)
  • Kipu1
    Objektiv infokért nézelődj itt: http://www.ageofconan.hu/
    bár Torzborz oda is postol :)
    Én azt mondom ha saját magad ugy döntöttél hogy megveszed, ne dobd ki
    a csalodott fórumozók véleménye alapján, - legyen saját véleményed :)
    Én tegnap kezdtem ujra ( új géppel ) az Aquilonia szerveren, vannak
    magyarok és a kezdőhely meglepően népes volt este 11-kor. Respawnra
    kellett várnom, ezt se gondoltam volna pl a forumok olvasgatása után.
  • Torzonborz
    ennyire unatkoznak ? elég szar.
  • 0Fritz0
    Igen „vicces” az élet mostanság a Fury-n.
    Pl. a Die Trying klán lvl 80-as tagjai egész nap (szó szerint, reggeltől estig) azzal mulatják az időt, hogy Conn. Valley-ben lóról ölik a lvl 20-asokat.
    Az újoncoknak meg eszükbe sem jut instát váltani és úgy 2 óra masszív megaláztatás után törlik is az egészet a gecibe.

De átom más mapokon is ez a trend. :)
  • Running
    Fury szerver, Ranger-rel jól lehet boldogulni szerintem.

Haverom elfelejtette kitörölni a kártyaadatokat, szal megint van 1 hónapom.:D Tegnap este egész Field of Death-en a 80-asok öldösték a kicsitket. Az egyik meglepődött mikor pofánlőttem és belehalt (44-es a karim, ő meg sérült volt).
    Azért tegnap volt egy mulatságos sztori. Megérkezek a vanir-okhoz, látom hogy az egyik játékos mögött hide-ból megjelenik egy másik játékos és összecsapnak. Gondoltam ha már ott vagyok lelövöm a lopakódós makit. Kapott kettőt és megfeküdt. A másik megköszönte h segítettem, mondta h lesből támadott a másik. Majd odajön és megüt, szaladás hátra, bekapta a lassítást, elszaladtam hide. Erre látom megjelenik a feje fölött: jól van öljél meg akkor:P Megkapta a két befejező kombót és elhasalt. Volt ideje felkészülni a halálra.:D
  • TDC Geronimo
    Megvétel előtt ajánlott lett volna utánanézni kicsit. Összes szerver kihalófélben van úgyhogy nem tudok mondani olyat, ahol lenne igazán élet. Telepítsd fel, nézd meg, ha már megvetted. Aztán eldöntöd te, hogy mit csinálsz vele az ingyenhónap után.
  • MadWenom
    Sziasztok!

Ma vetem meg a játékot mert azt hittem ez egy uj játék mivel még nem hallotam róla. A kinézete a wow után meg egyenesen zseniális a képek alapján. Csakhogy ahogy olvasgatom ezt a fórumot már nincs is kedvem föltelepiteni. Inkáb dobnám kukába. Csak azt olvasni h menyire szar a játék.
    Akkor most mi a helyzet? Tényleg nem is érdemes vele játszani?
    Itt is hasonló a helyzet a karakterekkel mint a wow-ban hogy meg van melyik kari amelyik (halhatatlan) a többivel meg nem is érdemes játszani? Wowban a palát szeretik nagyon mostanság.
    Valaki irjon valami értelmeset legyen szives a játékrol. Milyen karit érdemes csinálni meg melyik szerveren érdemes játszani ahol van élet és magyarok is vannak.
    köszi
  • Lazarus
    Egy pillanatra azthittem hogy a warhammer topikban vagyunk ... a vér megfagyott az ereimben :D
  • sanyiiiii
    Ezért már ez jár:

• Robcuskilla
    Bízni én is bízom :) még, egy kicsit, valameddig :)
  • Omlás
    Akad :)
  • BEAST #6196
  • Lynx_TWL
    malav vagyok a középső nevem nc
  • TDC Geronimo
    :(
  • TDC Geronimo
    FC kb így patcheli a gamet. :dd
  • BEAST #6192
    De fogsz, mindenki tudja... kovetkezo mmo amit kinyirsz a warhammer lesz :D
  • TDC Geronimo
    WoWot is nézem mégse játszom -.-
  • BEAST #6190
    O meg mindig hisz, nap mint nap lesi mi valtozik :o
  • TDC Geronimo
    ja hónap. Napot olvastam először

Hát igen akkor még volt reményem bennük :y
  • TDC Geronimo
    Hol?
  • Torzonborz
    Te 3 hónappal ezelőtt

• TDC Geronimo
    "The EU servers will come down at 13:30 GMT for an additional update (downtime scheduled to last 5 hours). This is to fix a technical issue. We are sorry for the short notice.

Thank you for your understanding."

najó:DDDDDDDD Őszintén kérdezem van még ember, aki bízik abban, hogy ez a játék jó lesz valamikor?
  • Omlás
    Nem :) Cod 4-ben 1FoRiNt néven játszom. :)
  • TDC Geronimo
    "Doesnt cease to amaze me the near ZERO amount of bugs you guyz manage to fix and even that you usually mess up.... no words." mai patch után, ami volt 3 soros kb egy "lelkes" hsz a sok közül :d
  • Running
    Te a Cod4-es Omlas vagy, a bitfarmos szerverről?
  • Omlás
    Dehogynem :) szépen elolvas minden infót és tisztában lesz mindennel :D és utána talán nem kérdez hülyeségeket ...
  • Torzonborz
    ezzel aztán sokat nem ér :D
  • Robcuskilla
    hány terrabájt a malyi :P pecs?
  • Omlás
    Tessék !
  • kerek1224
    Hülye.
  • long vehicle
    honan lehet letölteni?
  • Unreal1942
    Izlés dolga...én raideltem mindkettőben, de a Conan raidek messze alulmúlták a wow raideket!
    Mondjuk healer szempontból nem tudok állást foglalni!