12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Burca
    Poroghetnek az ertekelesek minden patchrol hatha jo lesz 1x a game :P
  • Robcuskilla
    na nem kell már a pikírtség, akit érdekel az örüljön, akit meg nem, az guildwars wow lotro warhammer lineage stb. avagy sámli.
    csucsu
  • vear
    Gondolom most abban reménykednek, hogy esélyesebb körülmények között folyhat a gankelés PvP szervereken. Csak az a kérdés, mik lettek a "mellékhatások", mi az ami elromlott?
  • Torzonborz
    húúúúdejóóóó..... és ? :D
  • Bhalage
    máris indulok!
  • foxxi
    halottnak a csók...
  • Running
    Kijött a PvP peccs, hellyeah...
  • edios
    Gondolom már a fél sg privikkel bombáz téged
  • Unreal1942
    Majd 200 év múlva fog érni valamit egy múzeumnak!
    Dísznek viszont egész mutatós a collectorsom :P
  • Gabee667
    Hallo. Van elado egy AOC-om jelentkezni priviben lehet.
  • Gear
    Egészségedre ;)
  • Burca
    a lesz az 1 sz :P
    sry de nem bírtam :)
  • Gear
    Magam elég sokáig maradtam az AoC ban de már frozen acc. Figyelem a WoW ból hogy hátha történik valami csoda AoC fronton és érdemes lessz visszatérni hangulatos világába. Csupán attól tartok hogy lessz e játékos még ha a csoda meg is történik, mert az emberek bizalmát tisztességesen eljátszották.
  • AnarchoiD
    nalatod , ha wowoznal, eleg lett volna 50k-t koltened ;)
  • BEAST #6241
    Nagyon szep az a resz
  • foxxi
    Gondolom tanultál belőle
  • Nethyrrea
    mindenesetre a zenéje tetszik :D az a norvég csaj nagyon tud énekelni :)
  • Kipu1
    Én direkt a Conan miatt vettem új gépet, brutto 160 volt, ami nekem hosszu évek ota az átlagos új gép vásárlási ár (gondolom másnak is) szóval
    ez sem lehet probléma ha valaki nagyon akar játszani vele. Igy egy pont
    maradt : BUGHALMAZ . Nem tudok fél óránál többet játszani vele mert vagy kivág, vagy nekem kell kilépnem valami faszság miatt, hátha az uj log-in megoldja. És nem ez a legbosszantóbb, hanem hogy ilyen állapotok mellett a kiegészítőről beszélnek, és közben lassan 3 hete nem jött le uj patch.
    Van némi rálátásom erre a szakmára így nyugodtan kijelenthetem: ezek lehúzhatják magukat a klotyón. De még akkor is felhúzok egy karit 80-ig mert csípem ahogy a fejek gurulnak......FuckoM
  • kerek1224
    Alapvetően igaz amit írsz egy kivételével: igenis volt tapasztalatuk, hiszen ők csinálták az Anarchy Online-t, ami nem kis név.
    De ez csak szomorúbbá teszi a dolgot.
  • Nethyrrea
    1. qrvaerős gép kell neki ha nem pixelháborút akarsz

2. bughalmaz, általában még azt is elrontották benne a fejlesztők ami az elején még oké volt

3. látszik rajtuk hogy nemigazán van még mmo fejlesztésben rutinjuk, bár volt a játékban pár jó és érdekes ötlet, amitől jó lehetett volna.
  • l3alF1aKe
    naez kifingott, pedig milyen jól indult :(
  • Torzonborz
    lesz vmi frozen/suspend/cancel acc. már a franc se emlékszik mire böktem de sikerült az volt a lényeg :D
  • Stief
    Hello! van egy nagy problémám szünetletetni akarom a befizetést, azt hol kell kiválsztanom, mert csak payment törlést látok! De nem akarok újra mnden adatot beírkálni?
  • vear
    A Prophecy visszaszerezte a battlekeepjét.
  • vear
    Ha azért veszed meg a játékot, hogy level 80-ig felvidd a karaktert, akkor annak még van értelme.

PvE Raid: bugos/evadelő trash-mobok, ha wipe van, akkor a 24-ből biztosan néhánynak crashel a kliense zónázásnál, akiket meg kell várni, amitől elhúzódik a raid. A bosszokat két hónap után helyretették, persze addigra sokan már leléptek.

PvP raid: a BK kapuja olyan mintha ott se lenne, túl könnyű kidönteni. Az NPC őrök nemcsak a támadókat támadják, hanem a védőket is. Ha külsős guild segít be a védésben, akkor az nem tud a BK-n belül éledni, viszont a támadók éledőpontján igen. Szövetséges, de másik guildben lévők pirosnak látják egymást, aki figyelmetlen az a szövetségesét meg is öli, meg persze szövetségest nem tudsz healelni se, ha másik guildből való. Az egész csata laggos. A siege-instából kidobálós dolgok, amik ugyan nem bugok, de nincsenek dokumentálva sehol, hogy így működik. Az egyik guild architektjének GM-et kellett hívnia, mert nem lehetett a BK-t megjavítani.

PvP minigame: már régóta nincs annyi random játékos a szerveren, hogy 10-en összejöjjenek egy meccshez. Ha előre van szervezve guild szinten, akkor meg lehet ejteni ilyet, de ha csak egymagadban jelentkezel, kizárt hogy valaha is indul meccs.

Ja, a híres-neves group-bug múlt héten még megvolt, nem hiszem hogy azóta javították. Az egyik legrosszabb bug, mivel vagy fél óráig nem látod a group-ot, és relog se segít. Ez a bug megvan a kezdetektől, és valószínűleg soha nem is javítják ki. A bear-shaman untamed regeneration buffját minden egyes patchben "megjavítják", most éppen nem esik le zónázásnál, de random leeshet bármikor. Meg még sorolhatnál a sok apró, idegesítő, játszhatóságot kisebb-nagyobb mértékben befolyásoló bugot.

Ha 80-ra érsz, akkor jelenleg két értelmes dolgot tehetsz, indítasz egy új karaktert, vagy otthagyod a játékot. Minden van, de semmi nem úgy működik, ahogy kéne.
  • Bandras DaSilva #6230
    Nem kell mindent elhinni ám amit itt írnak:)

A baj az, hogy kb 50es szintig vannak meg normálisan a questek. Utána már nem annyira jól kidolgozott a játék...pár quest van csak..azok sem az igaziak...ezeket elvileg majd egyszer bepakolják.

A pvp része a játéknak egyelőre értelmetlen..nincs gain/loss.

A raidekkel is van baki ha jól tudom..bugok.

Szal ezek a bajok.

amúgy 50ig élvezetes a dolg..igazán addig grindolni sem kell és gyönyörű a játék.

utána viszont gáz. Én azért hagytam abba.

Lehet várnod kéne még egy picit, hátha lesz trial version..és akkor bele tudsz nézni..vagy ha esetleg tud vki buddy keyt adni azzal.
  • BetonK
    Hali!

Én épp mostanság gondolkodom,h kipróbálom a játékot. Mi a baj vele?Miért ne vegye senki illetve hagyja abba?
    köszi
  • cikasz
    az is jó ha azt törlöd mivel nincs adat, hogy honnan huzzák le igy nem is fogják!
    Én is igy csináltam :)

• Nethyrrea
    gondolom külön a subscriptionnél is van egy cancel. ugyanígy jártam wowwal, ottis néztem hogy köv hónapban is jött az sms hogy "köszi, levontunk 13 eurónyi lóvét tőled"
  • Legion
    Udv! Hogy lehet subscriptiont megszuntetni? Bankkartyamrol vonjak havonta, de nem szeretnem tovabb. Delete all payment options? Ha nem az akkor hol?
  • vear
    Nos, aki arra adja a fejét, hogy siege PvP-ben besegítsen egy keepet védő guild-nek, jó ha tudja, hogy a groupban amiben van, kell legyen egy olyan játékos aki abból a guildből való, akié a keep. Ha nincs, akkor ki lesz vágva a siege területről. Jó ha egyetlen raid van, mivel csak 46-50 játékost enged egyszerre be, a többit szintén kivágja. De, legeslegjobb ha meg se veszed a játékot, vagy menekülsz belőle amilyen gyorsan csak lehet.
  • Demister
    megoldódott, csak várnom kellett volna egy kicsit :D, azért köszönöm
  • MeoH #6223
    Hat addig orulj :P
    Na de komolyan: megeshet, hogy EU-USA kliens problema van, ertem ez alatt, hogy EU szerverre vagy reggelve, es a kliensed US, es igy USA szerverre probal belepni, vagy forditva.
  • Demister
    Sziasztok, most vettem meg a játékot, regisztráltam magam, de nem tudok be loggolni a játékba. Nem tetszik neki a jelszavam vagy a felhasználó nevem. Pedig ahol regisztrálni kellet oda betudok lépni. Nem tudjátok mi lehet a baj ??
  • BEAST #6221
  • Nethyrrea
    naná, nem láttak benne perspektívát... nadekérem, hát az egész klánjuk már béta alatt topos szintű volt.... mondjuk nitro egymaga elbotozgatja a fél klánját az otthoni gépparkjával..... (aki látta a képeket tudja)
  • vear

Ha arra célzol, hogy nem éri meg a móka, mert a játék szar, és nem lehet benne semmit csinálni, hát most lehet csatázni. Nem egyedül megyünk, lesznek szövetségesek is. Hétfőn már le lettek egyszer dózerolva, most itt az alkalom visszafoglalni a placcot.
  • BEAST #6218
    Nem, az elsok kozt leptek le :) meg is lepodtem mert a masodik klan volt ami felepitette a t2 varost, utana hirtelen eltuntek mind :D
  • Nethyrrea
    furyn létezik még a knights of shadow klán? kíváncsi vagyok
  • Unreal1942
    Szélmalomharc