Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seithennin
legközelebb már a hello kitty adventure lvl 5 ös kitty jön ide és mondja meg mi a legjobb lol

Seithennin
lol mirõl beszélsz? ami szakemberek szerint is sokkal jobb, valamint komolyabb tapasztalattal rendelkezõ gamerek szerint is jobb akkor hol érdekel 1 olyan ember véleménye aki csak wowozott... nagy tapasztalat...

shala
ez rád is vonatkozik -.-

non potest pluere aeternum

Tatyla
xanax a barátod <#ticking><#hehe>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Seithennin
igen mindenkinek más jön be de tény hogy ha neked tetszik a lada attól még a merci jobb kocsi...

ezt is fogom tenni!és az a pár ember aki marad közösen megbeszélheti hogy még nincsen kész meg hogy megy vissza wowozni!Tök jó lesz hajrá kiscserkészek kalandra fel...csá
Torzonborz
nem szar ( najódeee 😄 ) . szimplán csak nincs kész . nagyon nincs.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

s0n1c
Ha nem érdekel mások véleménye, miért nyavalyogsz, hogy negatív a felhang...? Olvass másik topicot...
ez a topic egy szar!nem áll másból csak 2 táborból!az egyik fikázza a gamet a másik dicséri...és ennyi!szerintem ez a topic azoknak szól akik játszanak és szeretik!én imádom és pont!nem vagyok kiváncsi (rajtam kívül még vannak páran)a nyavajgásra hogy ilyen szar meg sok a bug meg mittomén...kit érdekel ilyen és kész és kurvajó!igen!jáccatok mással...<#mf2>
azért ez erõs túlzás, távol van ez mindenféle felsõkategóriától, de nagyon.

&#8222;Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?&#8221;

miért, te mit vársz az aoc-tól?
mindenkinek más szimpi és más nem. kipróbáltam aoc-ot, nekem nem jött be, evvan -.-
talán majd egyszer, késõbb, mondjuk fél év múlva...
addig meg szünet

Tatyla
nyugi ezt a parafenomén 6.érzékem mondta,egy ideje de a minap láttam a blizz új logója alatt ahogy valaki átscanelte másmilyen képnézetbe ez a dátum volt alatta 28.10.2008...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
Nem tudom mit vársz attól a kiegtõl, komolyan... oO

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

bocs az off-ért, de...

"mindjárt itt a WotLK béta,október 28.-án meg a teljes..."

...ezt az infót honnan szedted?
komolyan érdekelne ^^

jobban mondva ha ujra vennék akkor ilyent vennék....nekem is kéne mamut de már szerintem nem lehet szerezni sehonnan sem...(((
szia.mondjuk ez a megoldás!30 nap free game jár mellé+mamut+16 slotos tatyó...ami nem szar dolog!Ha vennék ilyet vennék!Üdv.

http://www.ageofconan.hu/phpbb/viewtopic.php?t=853
ha megveszed 30 nap free.
a kártya csak július elején lessz.

Szevasztok, tudna valaki segíteni? Szegedi lakos vagyok és sehol nem lehet kapni az AoC-t, pedig már nagyon szeretnék vele játszani. Ja, ráadásul bankkártyám sincs úgyhogy kártya is kellene. Tényleg, ha az alapjátékot megveszem abban mennyi játékidõ van benne?

Szóval mi lenne a megoldás számomra?
sziasztok.segítség kéne!Mamutot szeretnék!Hogyan lehet hozzájutni?hallottam azt is hogy kodot kell venni!de hol és hogyan?Köszi!Üdv...
Seithennin
felejtsétek már el a wowot a wow 1 középkateriás mmo!!! az aoc meg felsõkategóriás a Daoc szintjén van eltekintve hogy még vannak gyermekbetegségei, és aki csak WoW ozott és úgy nyilvánít véleményt az nem túl mérvadó

A pve-el mi a bajotok? Wow-ban mindig mindenki ezt szerette volna, csak oda kell menni és potyog az epix. 😊
Egy este alatt nálunk lefarmolnak 10-15 bosst, mindegyik 3-4 epicet dob, rohadt unalmas de a cuccok piszok durvák.
Magh
Lesznek új petek, de ez nem pet class, hanem nuker. A petek sebzése nevetséges, a buffjuk is harmatgyenge. Ha pet classt akarsz játszani, Necro.

Jockey
többen leírták már mi a gond nálad.
Túl hamar lettél 80as
Az, hogy 50en kapod meg aheal spelleket bs-l vicc, én ea-l kezdtem nem találkoztam ilyennel élesbe, lehet bétába még szar volt, nemtudom. Sztem vedd elõ a karit és ha tetszik húzd fel, bár ha az is 3 nap lesz akkor téllg nemtok segíteni, neked egy masszív grind játék lenne lehet jó, pl l2.
Jelenleg mit tud csinálni egy 80as?
elmondom nálunk hogy néz ki klánon belül: 80asok húzzák a kicsiket, craftolnak, nyersanyagot szednek+építik a guild cityt. Mint lentebb volt linkelve, már megvolt az elsõ ostrom kísérlet is:-)
Ha meg nagyon nincs kedved pvp-re várni, akkor altozz:-)
Mi jelenleg azon dolgozunk minél több 80asunk legyen, minél hamarabb meglegyen ez után a pvp erõs és mehet pvp orrba szályba. Eleve egy jó xp helyért masszív pvp van, már az is szinezi az egészet+ostrom+minigames+insták:-)
wow-ba még ennyi se volt:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Igen sajnos 80on igen erõltetetten lehet csak elfoglaltságot találni (pl. epic Kheshatta boss farmolás). Viszont ez szerintem eléggé guild-függõ is. Mi például építjük a guildvárosunkat ami jelenleg tier2-õt jelenti (irdatlan mennyiségû alapanyag kell hozzá), rendszeres xpgrindeket szervezünk kicsiknek, ami nemcsak xp-rõl szól, hanem kemény pvp is megy a hely megtartásáért. Összegezve: amíg hiányos az endgame content, mi fõleg a guild community építésével foglalkozunk.

Hát én demoval megyek, de jelnleg a petem még csak meg sem karcolja az ellent. 😊 gyak. mana buffot ad, aztán annyi. (késöbb mondjuk biztos lesznek más petek)

Na havernál megnéztem, nekem bejön. Fõleg a necro meg a demo. Durva amikor hide-ba megyek, és a 6 zombit ráküldöm a mobra és hal gyorsan. Kicsit tól imba nem?
s0n1c
btw eveel annyi csak a bajom, hogy nincs 100%-os control a hajó felett, túl statikus nekem...sajna, pedig nagyon jónak tûnik 😊
s0n1c
igen, ott pl. a skillrendszer követendõ példa lenne, meg a bejárható(repülhetõ) terület is...
Gyerekek nem a grinddel van bajom, végülis minden kveszt kicsit grind (mondjátok a villa kveszteket, az mi ? ). Szeretek grindelni, ez van, ahogy farmolni is.

Kifejezetten vártam a játékot, nagyon sok barátot átcsábitottam, ha nektek bejön, annak örülök. Sajnos nagyon kiábrándultam. Felvittem egy BS-t 51-re, állandóan haltam a vége felé, mig kiderült, hogy nincsenek meg a 30 feletti heal spelljeim, és 55-ön kapom meg visszamenõleg. Inditottam hát egy ToS-t, gyakorlatilag miután elkezdtem, lenerfelték az idolt, felvittem 80-ra, és rádöbbentem, hogy nincs semmi ott. Illetve vannak bugos insták ( vagy csak a boss van, csak rugó loottal - Caravan,komolyan, vagy hihetetlen nehéz trash, de a bossok nem dobnak semmit - scorpion cave, Onyxról ne is beszéljünk, ismét egy nyilt insta). Nincs tartalom. Amig nem vagy 80-as, fasza meg minden, bár ugye vannak hibák rendesen. Élveztem én is , bevallom õszintén. De a varázs elszállt, olyan ez, mint a szerelem - elnézed a hibákat, észre sem veszed, aztán mikor együtt kell élned vele, és már nincs szerelem, akkor van szivás ....

WoW még mindig :P

Hmmm beletrafáltál a Zu online-ban autopilot vezet a questmobokhoz 😊)
EVE online-t próbáltad? 😊

s0n1c
erre akkor ellenpélda rögtön az swg, hiszen az is elsõsorban amcsi piacra készült, sokáig nem is voltak eu szerverek, más kérdés, hogy lebutították a wow szintjére, mert valamelyik okos kitalálta, hogy fúdejólesz akkor, hát fúdejó is lett...

de nem csak a questrendszert fikázom, a legnagyobb problémám spec az, hogy nem biztosítanak (megfelelõ mennyiségû és fõleg minõségû) alternatív lehetõségeket arra, hogy te jól érezd magad egy adott játékkörnyezetben, van egy dolog és azt kell! csinálnod, mert nincs más... plusz, ha nem csinálod lemaradsz
Lazarus
Nekem ezzel nincs semmi bajom, utálok kilóméteres szövegeket olvasni és RP-zni. Számomra sokkal nagyobb fájdalom az, hogy a crafting/politika/gazdasági rendszert is egyre inkább egyszerûsítik. Amikor annyiból áll a craft hogy megcsapkodsz 3x egy ore-t aztán csinálsz belõle egy predefiniált statikus itemet annál már nincs lejebb. AoC-ban mennyire összetett a craftrenszer?
Jockey
érdekes gondolatok ezek
kérdés persze mi a jó
emlékszem, még anno eq-ba (vagy 2beis tán?) még térkép se volt. Meg kellett jegyezned mi merre, semmi segítség. Mai szemmel ezek nevetségesnek tûnõ dolgok, de volt egy feelingje annak is és a játékidõt is érdekesen befolyásolta..😊

Erre rendkívül egyszerû a válasz: azért ezt a sémát követi minden MMO mert ezt lehet eladni nagy példányszámban. Azok az MMOk amik eljutnak EUba az amcsi piacra készülnek elsõsorban, akik ugye "buták". Nekik bizony reflektoros sárga felkialtójel kell , kill 12 cave rat questekkel, SÕT lassan autopilot vezet majd a questmobokhoz. Az, hogy el kelljen olvasni egy questet, vagy neadjisten meg is érteni, már megeröltetõ, bonyolult és törli az egészet. WoW a nagy úttörõje ennek vonalnak...

Jockey
hmm valami stat is volt rajta?:-)
mondjuk +2celeb pont és 1 ingyenes híradós megjelenés az éppen atuális celeb mûsorba?😊

0Fritz0
Nekem egyszer még kéket is dobott az egyik VV lakó. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Jockey
eddig azt hittem minden szinthez van 1 kör villa q sor..

Jockey
hmm villa kveszteket szoktam nyomni én is néha ha arra járok, de ezek szerint van valami idõ limit rajtuk amikortól újból felveheted a q-et (4óra)?
Mert ez tõk jó, nekem fél szintet behúz majdnem egy villa q sorozat

Hamed
Akik release utani elso 2 hetben jutottak el 80-ig soloban azoknak tenyleg sokat kellett grindolni.

Azota buffoltak a villa questeket, 4 orankent fel szintet lehet lepni csak ott kb. egy ora jatekkal. Aztan ott vannak a harvest instak, ott is szintednek megfelelo xp-t kapsz (mar akinek nem bugos) + szet itemek is jonnek szepen.

Boven van meg mit hozzaadni/javitani de azert mar nem olyan veszes a szitu mint az elso par 80-asnak. En most jarok 65 korul, napi 1 kor villak, neha egy oasis, igy pont eleg quest marad hogy ne akadjak meg.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Tatyla
egyálltalán nem farmolok meg repuzok mert kábé leszarom,raideken ott vagyok egyéb napokon meg van pár single játék amivel elvagyok,meg hát nem csak játszani lehet...<#rolleyes>

Lazarus
Az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek, csak sajnos a hangsúly a "volt"-on van 😞
s0n1c
most errõl tudnék írni vagy 2-3 oldalt, de nem szeretném szétoffolni a topicot, lényeg, hogy szerintem a (jelenleg) piacon lévõ mmok színvonala egy gõzölgõ szarkupaccal egyenértékû (beleértve a questrendszert meg minden más szart) és a helyzet nem hogy javulna, hanem izomból romlik, egyszerûen siralmas, hogy semmi újat nem tudnak mutatni a devek csak uaazt az elbaszott sémát próbálják lefektetni és erõltetni, de mielõtt megkérdeznéd, hogy akkor mi a jó mmo, nehéz kérdés... a star wars galaxies majdnem tökéletes volt...
Jockey
vicces hallani a wow-hoz való visszatérésnek az emlegetését, mikor a wow-ál nagyobb grindszar nincs, talán l2, meg az általad olybá várt Aion (szintén ncsoft, álá garantált grind)...😊

TDC Geronimo
"Részemrõl én mág rá sem tudnék nézni a wowra ezek után" Valahogy én is így vagyok már ezzel 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jockey
és mehetsz a 200ik repudat farmolni..😊
jó játékot😊

Tatyla
én is úgy döntöttem ,hogy a köv hónapot már nem fizetem be, a sok bugos quest,insta,npc-töl kicsit tele lett a tököm,talán egy fél év-év múlva visszanézek...

mindjárt itt a WotLK béta,október 28.-án meg a teljes...<#hehe>

Jockey
lentebb már említették a grind azért erõs túlzás:-)
van lentebb 77es emberke is aki max 2 szintet grindelt..
én 61 vok, 1er nem grindeltem
persze ha túrbó fejlõdést akarsz akkor grindelnekd kell, vagy másképp fogalmazva húzatnod magad, de ez mindenhol így van
ha elakadsz akkor tolsz egy instakört és máris megvan a fél szint, insta pedig wow-ba is volt:-)

0Fritz0
Fejtsd ki légy szíves.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

s0n1c
nem jellel van problémám, maga a questrendszer nem tetszik