12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Alblink
    Oké,koszi.Ma olvasgattam aoc hun forumon,eleg vegyes velemenyek vannak a gamerol,de talan most mar jobb game lett belole,es remelem meg fogjak fejlesztgetni..
  • Hober Mallow
    Én is most vettem meg kis szinten egyenlőre jó...de ha lejjeb olvasgatsz leírják hogy a legtöbb hibát kijavították és egész jó lett a game:)Most én is a barbárok földjén kalandozok:)
  • Alblink
    Hello,most lattam hogy egesz olcson kapni a gamet,es lehet hogy megevszem.Jelenleg milyen a jatek allapota?Max szintig elvezheto a jatek?Es end game utan is elvezetes,pvp stb..?elore is kosz.
  • sanyiiiii
    Akkor jó:)
  • Uftak
    Köszönöm szépen a válaszokat. Akkor teszek egy próbát vele:-)
  • Jockey
    nekem 8600M GT van laptopba és low grafikan elfut rednben..:-)
  • sanyiiiii
    Futni valószinűleg futna, de azt azért figylemebe kell venni hogy a 9600M GT nem egyenértékű a 9600GTvel. föleg a 128 bit memory bus miatt.
  • Lazarus
    Futna

Minimum configuration (1024x768, detail reduced)

* Processor: Intel Pentium 4 3Ghz or equivalent
    * RAM: 1GB
    * Video card: NVIDIA GeForce 6600 or better
    * Video memory: 128MB
    * DVD-ROM: Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
    * HARD DRIVE SPACE: 30GB

Recommended configuration (Up to 1280X960, most features on)

* Processor: Intel Core 2 Duo 2.4GHz or equivalent
    * RAM: 2048MB Dual Channel DDR2
    * Video card: NVIDIA GeForce 7900 GTX or equivalent
    * Video memory: 512MB
    * DVD-ROM: Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
    * HARD DRIVE SPACE: 30GB
  • Uftak
    Sziasztok! A feleségemmel közösen játszanánk, de még egy pc nem igazán fér el, ezért laptopot vennék. Játszik esetleg vki laptopon, akinek lenne ötlete, hogy mi lenne az, amin elmegy a játék?
    Illetve sztetek ezen futna?

http://www.edigital.hu/MSI_notebook/MSI_GX620X-063HU_notebook-p40508.html

Köszi a segítséget!
  • Hober Mallow
    Mostanában nincs időm játszani de hitetlen jó a jázék.Egyenlőre...ha az első 20 szint ilyen élvezetes questekből áll és ahogy látom kis szinten a mob farming is működik....3500 at megért:D
  • Hober Mallow
    Azthiszem megoldódik magátol de ha nem vmit az acc beállításoknál kell csesztetni nekem is ez volt..
  • dr Kotász
    Öhm... ha ennyire nem beszélsz angolul, nem lesz gond a játékban? Azt jelenti, hogy nem tud a hitelesítő/azonosító szerverhez kapcsolódni.
  • codhagi
    sikerült mostmeg az a baj hogy asztirja:unable to connect authentication server ??? miez help!
  • dr Kotász
    Nem kell... Megadsz egy bankkártyaszámot, de azt NEM TERHELIK BE az első hónapra. Aztán, legfeljebb törlöd a payment option-ök közül, és veszel egy gamecardot.
  • codhagi
    szoval ha gémelni akarok akkor vennem kell 1 60napos gamecardot? beirm a kodot és regisztrálok lessz 90nap play-em?
  • mephisto11
    Ravenhead,Bulywif,Laxlei,Soulkiller,Muso,Samu,Drutar,stb...de irhatsz globálba is szoktuk nézni folyamatosan!Üdv.
  • Tucker Case
    Kinek kell írni az Enslave-ből klán invite-ért, nem tudjátok?
  • tomcsa4
    Megadod majd a fizetési módokat. A gamecardot jelöld be.

De! Ahhoz, ohgy játsz a 30 nappal, kell egy bankszámlaszám (ha nincs, esetleg a neten találsz magadnak) vagy megadsz egy gamecardot és akkor gamecard + 30 napig játszhatsz.
  • codhagi
    segiccsetek plz
    megvettem a gémet reginél beirtam az activation keyt és a következö oldalon megakattam ahol: ezeket kéri:
    Payment Option Details
    Selected payment type
    Lets you pay for game time using a prepaid card
    Your Reference *

Choose a name for 'Your Reference' that you easily associate with this Payment Option. -For example 'My Visa' or 'My Bank Account'
    Prepaid Gametime Key
    a gametime keyhez mitkell irni? alapbol nemvettem gamecardot a gémhez azvan a játékra ráirva hogy 30nap free és nemtok regizni plz help!
  • mephisto11
    igen!A dx10 kicsit később jön...De én a patchet jobban várom személy szerint!ez a game dx9ben is szép nagyon!
  • Tucker Case
    Hmm, valami olyasmit olvastam hogy jövő héten jön egy patch, de abban még nem lesz benne a dx10.

Az lenne a 1.04-es?
  • mephisto11
    Hát igen ez a lényeg!"a játék nem semmi:D" És ez igy is van!És még jobb lesz!1-2 hét és jön az 1.04es patch egy csomó finomsággal!!!Már tükön ülök...
  • Hober Mallow
    megoldódott nem tudom mi volt a baj:S a játék nem semmi:D de majd holnap kicsit többet tudok játszani.
  • Sáska
    caps lock, vagy ird at a jelszavad.
  • Hober Mallow
    Megcsináltam az accomat be is tudok lépni a honalpon de a játékban nem enged be azt irja valami autenikal failed vagy ilyesmi.....de a honalpon benged vmi ötlet?
  • Solid Snake
    Köszönöm a választ
  • mephisto11
    pvp arénáról nem tudok!A mini gamekre behiv rendesen már nincsen vele gond max nem jön össze rá annyi ember amennyi kéne...
  • dr Kotász
    A feat újratanulás ára exponenciálisan nő, tilos vele kísérletezgezni. Nézz meg inkább egy feat tervező oldalt, és ott találd ki, mit szeretnél.

Feat retrainert találsz pl. Old Tarantiában a templom lépcsőjének jobb oldalánál.
  • 0Fritz0
    Jah és egyre drágább volt a reset.
  • Torzonborz
    feat trainer npc-nél lehetett régen resetelni némi pénzmag ellenében.
  • RaSzTaH
    nah egy pár dologra már rájöttem, már csak az a kérdés hogy tudom újra elosztani a FEAT ágat?:)
  • dr Kotász
    A HP bár áthelyezhető, ez tuti. Interface menü, és valami olyasmi, hogy enable movable portrait.
  • Hober Mallow
    Kezd éledezni a dolog:D Ma megérkezett a game este belogolok...ne is gyertek fel szerintem ,mer GoGo HEADSHOT.......
  • Sáska
    passz
  • Solid Snake
    Ték
  • Solid Snake
    Erre nem tudja valaki a váálaszt?
    Az lenne a kérdésem hogy a PVP-arénába való jelentkezés után behív-e egy idő után? Vagy mint régen kb. semmi nem történik.
  • Sáska
    stelth=stealth
  • Sáska
    a barbar rogue class, mint az assassin vagy a ranger. tegyel ra par feat pontot, es akkor egybol menni fog. Arra kell figyelni, hogy a radar alatt a jobb felso sarokban van egy kis gyemant: ha ez vilagit, akkor hiaba vagy stelth-ben, eszrevesznek a mobok. Arnyekban es ejjel ez a gyemant szurke, s akkor lehet operalni stelthbol:-)
  • RaSzTaH
    barbárt bár gőzöm sincs melyik mit tud, nekem ez is újdonság volt, hogy barbár is tud hide-olni:o bár mindig azt írja, hogy még nem elég nagy a skillem hozzá szal nah m1:)
  • TDC Geronimo
    Ja meg ha jól láttam az 1.04es noteot, akkor 1 év alatt sikerül végre kijavítani azt, hogy fegyverlendítés után ne csúszkáljon kari. Bár írtak sok mindent régen is a noteba, amit aztán mégse sikerült kijavítani :)