12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Alblink #6535 Oké,koszi.Ma olvasgattam aoc hun forumon,eleg vegyes velemenyek vannak a gamerol,de talan most mar jobb game lett belole,es remelem meg fogjak fejlesztgetni.. -
#6534 Én is most vettem meg kis szinten egyenlőre jó...de ha lejjeb olvasgatsz leírják hogy a legtöbb hibát kijavították és egész jó lett a game:)Most én is a barbárok földjén kalandozok:) -
Alblink #6533 Hello,most lattam hogy egesz olcson kapni a gamet,es lehet hogy megevszem.Jelenleg milyen a jatek allapota?Max szintig elvezheto a jatek?Es end game utan is elvezetes,pvp stb..?elore is kosz.
-
sanyiiiii #6532 Akkor jó:) -
Uftak #6531 Köszönöm szépen a válaszokat. Akkor teszek egy próbát vele:-) -
#6530 nekem 8600M GT van laptopba és low grafikan elfut rednben..:-)
-
sanyiiiii #6529 Futni valószinűleg futna, de azt azért figylemebe kell venni hogy a 9600M GT nem egyenértékű a 9600GTvel. föleg a 128 bit memory bus miatt. -
#6528 Futna
Minimum configuration (1024x768, detail reduced)
* Processor: Intel Pentium 4 3Ghz or equivalent
* RAM: 1GB
* Video card: NVIDIA GeForce 6600 or better
* Video memory: 128MB
* DVD-ROM: Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
* HARD DRIVE SPACE: 30GB
Recommended configuration (Up to 1280X960, most features on)
* Processor: Intel Core 2 Duo 2.4GHz or equivalent
* RAM: 2048MB Dual Channel DDR2
* Video card: NVIDIA GeForce 7900 GTX or equivalent
* Video memory: 512MB
* DVD-ROM: Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
* HARD DRIVE SPACE: 30GB
-
Uftak #6527 Sziasztok! A feleségemmel közösen játszanánk, de még egy pc nem igazán fér el, ezért laptopot vennék. Játszik esetleg vki laptopon, akinek lenne ötlete, hogy mi lenne az, amin elmegy a játék?
Illetve sztetek ezen futna?
http://www.edigital.hu/MSI_notebook/MSI_GX620X-063HU_notebook-p40508.html
Köszi a segítséget! -
#6526 Mostanában nincs időm játszani de hitetlen jó a jázék.Egyenlőre...ha az első 20 szint ilyen élvezetes questekből áll és ahogy látom kis szinten a mob farming is működik....3500 at megért:D -
#6525 Azthiszem megoldódik magátol de ha nem vmit az acc beállításoknál kell csesztetni nekem is ez volt.. -
#6524 Öhm... ha ennyire nem beszélsz angolul, nem lesz gond a játékban? Azt jelenti, hogy nem tud a hitelesítő/azonosító szerverhez kapcsolódni. -
codhagi #6523 sikerült mostmeg az a baj hogy asztirja:unable to connect authentication server ??? miez help! -
#6522 Nem kell... Megadsz egy bankkártyaszámot, de azt NEM TERHELIK BE az első hónapra. Aztán, legfeljebb törlöd a payment option-ök közül, és veszel egy gamecardot. -
codhagi #6521 szoval ha gémelni akarok akkor vennem kell 1 60napos gamecardot? beirm a kodot és regisztrálok lessz 90nap play-em? -
mephisto11 #6520 Ravenhead,Bulywif,Laxlei,Soulkiller,Muso,Samu,Drutar,stb...de irhatsz globálba is szoktuk nézni folyamatosan!Üdv. -
Tucker Case #6519 Kinek kell írni az Enslave-ből klán invite-ért, nem tudjátok? -
tomcsa4 #6518 Megadod majd a fizetési módokat. A gamecardot jelöld be.
De! Ahhoz, ohgy játsz a 30 nappal, kell egy bankszámlaszám (ha nincs, esetleg a neten találsz magadnak) vagy megadsz egy gamecardot és akkor gamecard + 30 napig játszhatsz. -
codhagi #6517 segiccsetek plz
megvettem a gémet reginél beirtam az activation keyt és a következö oldalon megakattam ahol: ezeket kéri:
Payment Option Details
Selected payment type
Lets you pay for game time using a prepaid card
Your Reference *
Choose a name for 'Your Reference' that you easily associate with this Payment Option. -For example 'My Visa' or 'My Bank Account'
Prepaid Gametime Key
a gametime keyhez mitkell irni? alapbol nemvettem gamecardot a gémhez azvan a játékra ráirva hogy 30nap free és nemtok regizni plz help! -
mephisto11 #6516 igen!A dx10 kicsit később jön...De én a patchet jobban várom személy szerint!ez a game dx9ben is szép nagyon! -
Tucker Case #6515 Hmm, valami olyasmit olvastam hogy jövő héten jön egy patch, de abban még nem lesz benne a dx10.
Az lenne a 1.04-es? -
mephisto11 #6514 Hát igen ez a lényeg!"a játék nem semmi:D" És ez igy is van!És még jobb lesz!1-2 hét és jön az 1.04es patch egy csomó finomsággal!!!Már tükön ülök... -
#6513 megoldódott nem tudom mi volt a baj:S a játék nem semmi:D de majd holnap kicsit többet tudok játszani. -
#6512 caps lock, vagy ird at a jelszavad. -
#6511 Megcsináltam az accomat be is tudok lépni a honalpon de a játékban nem enged be azt irja valami autenikal failed vagy ilyesmi.....de a honalpon benged vmi ötlet? -
#6510 Köszönöm a választ -
mephisto11 #6509 pvp arénáról nem tudok!A mini gamekre behiv rendesen már nincsen vele gond max nem jön össze rá annyi ember amennyi kéne... -
#6508 A feat újratanulás ára exponenciálisan nő, tilos vele kísérletezgezni. Nézz meg inkább egy feat tervező oldalt, és ott találd ki, mit szeretnél.
Feat retrainert találsz pl. Old Tarantiában a templom lépcsőjének jobb oldalánál. -
#6507 Jah és egyre drágább volt a reset. -
#6506 feat trainer npc-nél lehetett régen resetelni némi pénzmag ellenében. -
RaSzTaH #6505 nah egy pár dologra már rájöttem, már csak az a kérdés hogy tudom újra elosztani a FEAT ágat?:) -
#6504 A HP bár áthelyezhető, ez tuti. Interface menü, és valami olyasmi, hogy enable movable portrait. -
#6503 Kezd éledezni a dolog:D Ma megérkezett a game este belogolok...ne is gyertek fel szerintem ,mer GoGo HEADSHOT....... -
#6502 passz -
#6501 Ték -
#6500 Erre nem tudja valaki a váálaszt?
Az lenne a kérdésem hogy a PVP-arénába való jelentkezés után behív-e egy idő után? Vagy mint régen kb. semmi nem történik. -
#6499 stelth=stealth -
#6498 a barbar rogue class, mint az assassin vagy a ranger. tegyel ra par feat pontot, es akkor egybol menni fog. Arra kell figyelni, hogy a radar alatt a jobb felso sarokban van egy kis gyemant: ha ez vilagit, akkor hiaba vagy stelth-ben, eszrevesznek a mobok. Arnyekban es ejjel ez a gyemant szurke, s akkor lehet operalni stelthbol:-) -
RaSzTaH #6497 barbárt bár gőzöm sincs melyik mit tud, nekem ez is újdonság volt, hogy barbár is tud hide-olni:o bár mindig azt írja, hogy még nem elég nagy a skillem hozzá szal nah m1:)
-
#6496 Ja meg ha jól láttam az 1.04es noteot, akkor 1 év alatt sikerül végre kijavítani azt, hogy fegyverlendítés után ne csúszkáljon kari. Bár írtak sok mindent régen is a noteba, amit aztán mégse sikerült kijavítani :)