Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lóvak milyen gyakran születnek le és hogyan tudok felpattanni rájuk?
Beast írtam imperial fórumra, lökjé már lécci valami infót nekem, tök tudatlan vagyok.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
EUR € 12.99
EUR € 14.94 Incl. VAT ‡
GBP £ 8.99
GBP £ 10.34 Incl. VAT ‡
USD $ 14.99
Ez mit jelent, ha egy magyar bakkártyáról fizet elõ akkor melyiket fizeti? Csak, mert a dolláros és az eurós ár között van egy kis különbség. Valahogy belehet állítani, hogy milyen pénznemben szeretnénk fizetni? Most fogom a LOTRO trialt kipróbálni ha nemfog tetszeni akkor marad az AoC 😄
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ha valakit érdekel akkor az Aquilonia szerveren van magyar guild.Enlsave a nevünk.Ha valait érdekel akkor adok neveket ahol lehet jelentkezni ide.
Én is kiskorom óta nagy Conan rajongó vagyok.Ez miatt vettem új gépet de,kicsit csalódás a játék.Kevés nekem a bejárható terület.Sokkal kevesebb mint pl az alap GW-ben.Egy mmo-tól sokkal töbet vártam én.Bár mondom ez csak az én véleményam!Amúgy a grafika nagyon ott van,meg a hangulata is a játéknak!Szóval nekem igazából az eddigi bajom a kis terület.ja meg,hogy néha kidob a játék.Még filózóm,hogy játszak-e tovább?Pont tegnap elött lett befizetve a játék.Szóval ezt a hónapot végigtolom.Viszont ha valakit esetleg érdekel akkor,12k-ért eladom a CE verzióm.Meg hát a GW-tõl sem tudok szabadulni 3 év után sem.😊
AoC majd fél év múlva talán élvezhetõ lesz addig meg felesleges kidobálni a sok pénzt
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
Akkor elméletileg még lehet hogy megvan a Rangerem. 😊
Végül is csak érzelmi síkon érdekel, jó sok idõt töltötem azzal a karakterrel (nem volt más karakterem csak azaz egy).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
De AoC ez tetszik. Kényelmesen békésen játszogatok. Én nagyon szeretem a Conan történetet, a regényeket a filmet is máskülönben eszembe se jutott volna leülni elé. Bár be kell vallanom kicsit nehézkesen megy ráadásul miután megvettem a játékot (rögtön megjelenés után) elég sokáig pihentetnem kellet mert egy patch miatt állandóan kifagyott. Kb úgy 5-10 percenként és így játszhatatlan volt. Aztán kb másfél két hete visszaültem elé és azóta egész jól megy, de elég hülye vagyok még hozzá. Elszoktam tõle, hogy sorba kell állnom egy mobért, meg hogy nincs gyorsutazás mint a GW-ben, mindenhova kutyagolni kell,… szóval visszakell szoknom. A WoW után nem akkora váltás szerintem. Unalom szempontjából - már ami a farkasok egyebek leöldösését illeti - ugyan olyan mint a WoW. Hmmm habár itt van valami történet is, ami elég érdekes és ad egyfajta keretet az egésznek ami jópofa (arra már nem emléxem hogy a WoWban is volt-e ilyen).
Tényleg azt tudja valaki, hogy vajon meglehet-e még a WoW-ban a karakterem? Nõvérem még vitte egy darabig, de szerintem már vagy másfél éve nem nyúlt hozzá senki. Az elveszett?
"vessetek a mókusok közé" :)
“It turns out I’m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks…”
Csak a véleményetekre lennék kíváncsi, hogy mennyire jó a játék, és hogy mennyire lehet vele hosszútávon jól elszórakozni, csak mert megvettem a WoW-ot is és nemnagyon jött be és ha akarok még1-et venni akkor már megkérdezek olyat/olyanokat akik játszottak vele 😊
te kis clueless-flamer geci D:
anti hero
Nah mindegy sok sikert továbbra is!
Üdv!
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
A crafting skilleket pedig 40-es szinttõl ugyanitt.