12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
tomcsa4 #6375 Nem most fog megszűnni, de szerintem nyárig nem húzza ki. A 30 napot szerintem le tudod játszani. -
tomcsa4 #6374 Nem most fog megszűnni a játék. Én azt mondom, ha szeretnéd kipróbálni, akkor 3500 ft-ot mé megér a játék. Level 20-ig nagyon jó, utána sok a farm, de ez a 3500 ft nem olyan hatalmas összeg és kapsz 30 napot hozzá. -
Lerstal #6373 én nyáron vettem meg, fél éve. nem jött be. most mi a változás ?:P
és 1 szerver lesz összesen ?:D -
krys002 #6372 oks, és megéri megvenni? -
#6371 kell e valakinek egy dobozos feltöltetlen AoC?
mindössze 2k!
priviben zaklassatok ha kell nyíregyháza és környéke személyesen is átvehetik akár... -
tomcsa4 #6370 jár*
Bocsi, új billem van és szoknom kell. -
tomcsa4 #6369 A játékból nincs trial és nem is lesz. Ellenben tudom ajánlani a www.vatera.hu-t, ott bontatlanul 3500 ft-ért elviheted. Bontatlan, szóval járr a 30 nap free és onnét tudom, hogy bontatlan, mivel boltos adja el. -
RÁK #6368 Na, nekem még mindig bejön a játék és nyomom is ezerrel. A CD Galaxisban most február 9-ig fél áron van a teljes játék is és a gamecard is, ha valaki akarna vele játszani. Ennyit simán megér. -
#6367 Tudd valaki egy trial kulcsot és egy elérési utat adni honnan tudom leszedni a játékot -
krys002 #6366 hali all!! tudtok valami trial szerűséget adni, van kipróbálási lehetőége a játéknak? mostanában nem írnak túl jókat a játékról, meg hallottam, h szerver összevonás is volt, meg szerteném nézni milyen játék is ez!! -
Tucker Case #6365 Mi az hogy, még egy kieget is terveznek. -csak azt nem értem miért jobb az nekik, hogyha az emberek egyszer veszik meg a játékot a hype miatt, minthogy mondjuk hónapokig fizessék a havidíjat. Sokkal kifizetődőbb hosszútávon. Igaz a meló is több. :/ -
#6364 USA Top-20 2008 eladási lista
4. helyen zárt az AoC, Funcomnak valószínűleg simán megérte. -
Soulkiller #6363 Akkor az Adó mértéke -
Soulkiller #6362 Egyébként akinek van még Kedve játszani egy egyre fejlődő magyar guildben jöjjön az Aquilóniára és keressen engem. -
#6361 nem a guild volt rossz -
Soulkiller #6360 Akkor Te rossz Guildot választottál!
Az Aquilónián az Enslave guildot próbáld ki -
foxxi #6359 Minek? -
#6358 hát mondjuk a szerver összevonás rá is fért..:-)
lehet lassan be kell logolnom pár kombó erejéig..:-)
hallottam amúgyvalahol, hogy állítólag á fogják dolgozni a pvp harcrendszert, erről tudtok valamit? -
#6357 lol -
Bhalage #6356 sztem egy szó tette tönkre ezt a játékot:
guildadó
:D:D::D:D -
foxxi #6355 -
Tucker Case #6354 Holnap eu-s szerver összevonás! -
#6353 szerintem beírhatsz kamut is. csak akkor fogja leellenőrizni, amikor már élesben megy. legalábbis így szokott lenni. -
#6352 Hi ,kaptam 7napos trial kulcsot,de regisztrálásnál vagy GC-t,vagy pedig Kártyaszámot kér. mit kéne csinalni?:S -
#6351 akkor páááá :P -
mephisto11 #6350 gondoltam benézek kicsit!kb.4 hónapja jártam itt de ugyan az a szar duma harsog még mindig!Szerintem a fél éve nyavajgóknak már májustól kellett volna egy sirós topikot nyitni ahol mehet a lehúzás 1000el...Aki meg érdemben hozzászól az mardt volna itt pl.dehát sajna ez nem igy történt!pá
-
Nogren #6349 nem értem miért nem csinálnak egy ingyenes letölthető 10 napos trial verziót, hogy kipróbálhassa az ember, mint ahogy ez általában lenni szokott az MMO-knál, és nem csak vendégkóddal lehetne kipóbálni.
Aki megvette és ismerősének adná a vendégkódot az akár meg tudja nézni a barátjánál is, aki meg szívesen meglesné milyen is ( mint én ) annak nem sok esélye van
pedig páran kipróbálás utána biztos megvennék, nem értem miért nem alkalmazzák ezt a marketing fogást :-( -
#6348 kissé döcögősen, de aktualizáltam a szükséges drivereket, dx-et, stb., hogy optimális legyen a játék, erre nem választhatom ki a dx10-et. kis kutatás után tudtam meg, hogy azért nem választhatom, mert nincs :) de mindegy, most látni akartam, hogy milyen, amikor szépen fut, és eddig tetszik. a kasztok felét kipróbáltam (na persze ilyen 10-20 szintekig csak), most legutóbb HoX-ot csináltam és elég életképesnek találom, egyelőre kóstolgatom.
Spellborn egyébként már van, ahol élesben megy, nálunk egyelőre annyi a lehetőség, hogy 7. szintig kipróbáljuk, mert fizetni utána már nem enged. de hivatalosan januárban indul az acclaim-es verzió, amivel már lehet itthonról minden gond nélkül játszani. -
#6347 Spellborn már élesben megy , nem ?
AoC-al meg az a baj hogy sokan igen nagyot - hejj de finoman fogalmaztam - csalódtunk benne így most már nem igazán érdekel senkit sem .
Na jó páran még tartják a frontot és azt mondják most már bőven élvezhető de csak keveseket tudnak erről meggyőzni . -
#6346 most fizettem elő megint, új videókártyámon ki akartam próbálni, hát lényeges különbség van, így már teljesen jól fut, viszont sok ember, többek közt itt is a legtöbben azt írjátok, hogy nem érdemes nyomni. hosszútávon unalmas? nincs benne motiváció? mi az ok? csak mert keresem a legoptimálisabb mmo-t számomra, de mivel még az Aion nincs kint (meg a Spellborn sem), valamivel játszanék. és ez tetszik, csak ha hosszú távon gáz, akkor nem sok értelme van... -
#6345 Hello.
Van valami cikk,vagy info,hogy hányan vannak aktiv előfizetői a játéknak? -
RÁK #6344 Dobtam egy privátot! -
#6343 Azt nagyon megköszönném :)
Töltöm, 14 óra múlva lent is van -
RÁK #6342 Hát, ha a telepítőjét valahonnan meg tudod szerezni, vagy le tudod tölteni, akkor tudok neked küldeni egy 7 napos próbakulcsot. -
#6341 kivi vagyok mi lesz a véleményed ha eléred a max szintet, még nem láttam a játékot de szívesen kipróbálnám -
RÁK #6340 Mondjuk nekem a WoW nagyon nem jött be, lehet más az ízlésünk. :-) -
RÁK #6339 Hát, kíváncsi leszek, egyelőre tetszik, van elég más játékos is, szal nincs pangás. -
Lerstal #6338 énis megvettem anno collectort :S és egy szar -
Lerstal #6337 + -
#6336 Játszogass még kicsit aztán rájössz miért nem foglalkozik vele szinte senki már.