12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • tomcsa4
    Nem most fog megszűnni, de szerintem nyárig nem húzza ki. A 30 napot szerintem le tudod játszani.
  • tomcsa4
    Nem most fog megszűnni a játék. Én azt mondom, ha szeretnéd kipróbálni, akkor 3500 ft-ot mé megér a játék. Level 20-ig nagyon jó, utána sok a farm, de ez a 3500 ft nem olyan hatalmas összeg és kapsz 30 napot hozzá.
  • Lerstal
    én nyáron vettem meg, fél éve. nem jött be. most mi a változás ?:P
    és 1 szerver lesz összesen ?:D
  • krys002
    oks, és megéri megvenni?
  • Tatyla
    kell e valakinek egy dobozos feltöltetlen AoC?
    mindössze 2k!
    priviben zaklassatok ha kell nyíregyháza és környéke személyesen is átvehetik akár...
  • tomcsa4
    jár*

Bocsi, új billem van és szoknom kell.
  • tomcsa4
    A játékból nincs trial és nem is lesz. Ellenben tudom ajánlani a www.vatera.hu-t, ott bontatlanul 3500 ft-ért elviheted. Bontatlan, szóval járr a 30 nap free és onnét tudom, hogy bontatlan, mivel boltos adja el.
  • RÁK
    Na, nekem még mindig bejön a játék és nyomom is ezerrel. A CD Galaxisban most február 9-ig fél áron van a teljes játék is és a gamecard is, ha valaki akarna vele játszani. Ennyit simán megér.
  • teddymac
    Tudd valaki egy trial kulcsot és egy elérési utat adni honnan tudom leszedni a játékot
  • krys002
    hali all!! tudtok valami trial szerűséget adni, van kipróbálási lehetőége a játéknak? mostanában nem írnak túl jókat a játékról, meg hallottam, h szerver összevonás is volt, meg szerteném nézni milyen játék is ez!!
  • Tucker Case
    Mi az hogy, még egy kieget is terveznek. -csak azt nem értem miért jobb az nekik, hogyha az emberek egyszer veszik meg a játékot a hype miatt, minthogy mondjuk hónapokig fizessék a havidíjat. Sokkal kifizetődőbb hosszútávon. Igaz a meló is több. :/
  • rotator
    USA Top-20 2008 eladási lista

4. helyen zárt az AoC, Funcomnak valószínűleg simán megérte.
  • Soulkiller
    Akkor az Adó mértéke
  • Soulkiller
    Egyébként akinek van még Kedve játszani egy egyre fejlődő magyar guildben jöjjön az Aquilóniára és keressen engem.
  • Torzonborz
    nem a guild volt rossz
  • Soulkiller
    Akkor Te rossz Guildot választottál!
    Az Aquilónián az Enslave guildot próbáld ki
  • foxxi
    Minek?
  • Jockey
    hát mondjuk a szerver összevonás rá is fért..:-)
    lehet lassan be kell logolnom pár kombó erejéig..:-)
    hallottam amúgyvalahol, hogy állítólag á fogják dolgozni a pvp harcrendszert, erről tudtok valamit?
  • Jockey
    lol
  • Bhalage
    sztem egy szó tette tönkre ezt a játékot:
    guildadó

:D:D::D:D
  • foxxi
  • Tucker Case
    Holnap eu-s szerver összevonás!
  • musha
    szerintem beírhatsz kamut is. csak akkor fogja leellenőrizni, amikor már élesben megy. legalábbis így szokott lenni.
  • b4rc4
    Hi ,kaptam 7napos trial kulcsot,de regisztrálásnál vagy GC-t,vagy pedig Kártyaszámot kér. mit kéne csinalni?:S
  • Torzonborz
    akkor páááá :P
  • mephisto11
    gondoltam benézek kicsit!kb.4 hónapja jártam itt de ugyan az a szar duma harsog még mindig!Szerintem a fél éve nyavajgóknak már májustól kellett volna egy sirós topikot nyitni ahol mehet a lehúzás 1000el...Aki meg érdemben hozzászól az mardt volna itt pl.dehát sajna ez nem igy történt!pá

• Nogren
    nem értem miért nem csinálnak egy ingyenes letölthető 10 napos trial verziót, hogy kipróbálhassa az ember, mint ahogy ez általában lenni szokott az MMO-knál, és nem csak vendégkóddal lehetne kipóbálni.
    Aki megvette és ismerősének adná a vendégkódot az akár meg tudja nézni a barátjánál is, aki meg szívesen meglesné milyen is ( mint én ) annak nem sok esélye van

pedig páran kipróbálás utána biztos megvennék, nem értem miért nem alkalmazzák ezt a marketing fogást :-(
  • musha
    kissé döcögősen, de aktualizáltam a szükséges drivereket, dx-et, stb., hogy optimális legyen a játék, erre nem választhatom ki a dx10-et. kis kutatás után tudtam meg, hogy azért nem választhatom, mert nincs :) de mindegy, most látni akartam, hogy milyen, amikor szépen fut, és eddig tetszik. a kasztok felét kipróbáltam (na persze ilyen 10-20 szintekig csak), most legutóbb HoX-ot csináltam és elég életképesnek találom, egyelőre kóstolgatom.

Spellborn egyébként már van, ahol élesben megy, nálunk egyelőre annyi a lehetőség, hogy 7. szintig kipróbáljuk, mert fizetni utána már nem enged. de hivatalosan januárban indul az acclaim-es verzió, amivel már lehet itthonról minden gond nélkül játszani.
  • Torzonborz
    Spellborn már élesben megy , nem ?

AoC-al meg az a baj hogy sokan igen nagyot - hejj de finoman fogalmaztam - csalódtunk benne így most már nem igazán érdekel senkit sem .
    Na jó páran még tartják a frontot és azt mondják most már bőven élvezhető de csak keveseket tudnak erről meggyőzni .
  • musha
    most fizettem elő megint, új videókártyámon ki akartam próbálni, hát lényeges különbség van, így már teljesen jól fut, viszont sok ember, többek közt itt is a legtöbben azt írjátok, hogy nem érdemes nyomni. hosszútávon unalmas? nincs benne motiváció? mi az ok? csak mert keresem a legoptimálisabb mmo-t számomra, de mivel még az Aion nincs kint (meg a Spellborn sem), valamivel játszanék. és ez tetszik, csak ha hosszú távon gáz, akkor nem sok értelme van...
  • b4rc4
    Hello.
    Van valami cikk,vagy info,hogy hányan vannak aktiv előfizetői a játéknak?
  • RÁK
    Dobtam egy privátot!
  • Lazarus
    Azt nagyon megköszönném :)
    Töltöm, 14 óra múlva lent is van
  • RÁK
    Hát, ha a telepítőjét valahonnan meg tudod szerezni, vagy le tudod tölteni, akkor tudok neked küldeni egy 7 napos próbakulcsot.
  • Lazarus
    kivi vagyok mi lesz a véleményed ha eléred a max szintet, még nem láttam a játékot de szívesen kipróbálnám
  • RÁK
    Mondjuk nekem a WoW nagyon nem jött be, lehet más az ízlésünk. :-)
  • RÁK
    Hát, kíváncsi leszek, egyelőre tetszik, van elég más játékos is, szal nincs pangás.
  • Lerstal
    énis megvettem anno collectort :S és egy szar
  • Lerstal
    +
  • Zsoltika 007
    Játszogass még kicsit aztán rájössz miért nem foglalkozik vele szinte senki már.