12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
RaSzTaH #6455 meph-> aquilonia
jockey-> fury
bár nem tudom hol mi a helyzet, mert tegnap megint elszállt a frissen szervízelt gépem, szóval majd esetleg ma vagy holnap tudom meg mit lehet kezdeni aquilonia szerón, ám ha van igény valamilyen kasztra szívesen kezdek olyat. -
#6454 ez gondolom a fury vagy aquilonia serveren volt?
nekem a legmagasabb szintu karim 56os assassin, de mivel eleg sokat kihagytam, van kedvem uj karaktert inditani. Tulajdonkeppen a legtobb class tetszik, ezert erdekelt, hogy mely(ek) az(ok), amiket erdemes kezdeni.
Gondolom ha egyedul mozog az ember teljesen mind1 milyen classal van, ugyis megtalaljak 4-5en, mint ahogy az veled is tortent? -
#6453 tegnap belogoltam BS-el kicsit (80as). Class balanceról annyit 2 sec alatt öltek meg kb:-) igaz se crafted/gemes cucca nincs, csak q rewardok meg néhány kék cucc. Keshata-be elg nagy gankolások mennek, de beléptem egy 22es karival is, azt is szó nélkül kempelték egy klánból 5en. Annyi pozitívum van, hogy több az őr minden zónába amikhez ha befutsz szépen leveri a gankolót és a resurrect ponton védett vagy..:-)
ettől függetlenül jól elbohockodtam..:-)
jah és rengete a stealher, 44es barbárom jópárszor bezuzták közbe. Ami pozítív, hogy 5szint difinél (lefele) büntető pontot kapsz, így bárki támadhat következmény nélkül (nem menti meg a guard sem)..
-
#6452 *healer alig, viszont barbar/ranger sok van -
#6451 tudnal kicsit irni bovebben a pvp-rol meg a class balance-olasrol? Meg mindig a barbarok a favoritok?
Az is erdekelne, hogy a kulonbozo classokat mennyien jatsszak (healer alig van, viszont sok van?- avagy mik azok a classok amikbol hiany van ill. dunat lehetne rekeszteni)? -
mephisto11 #6450 jah bug:egyre kevesebb van!minden müködik már!napi szinten 1-2 lagg van de azok is csak pár másodpercesek...ennyi! -
mephisto11 #6449 röviden.
1.van egy csomó uj terület pluszban pvpre is és instázásra is!Jók és nem kicsik!
2.kraft.megmaradt az alap plusz egy csomó uj cucc jött amit elég hosszú lenne leirni!
nyersanyaggyüjtés:Már nem emlékszem az elején hogyan volt most ugy van hogy töltődnek a bányák folyamatosan és nem kell menned másik helyre hogy bányássz sok nyersanyagot!pár óra bányászattal elég sok nyersanyagot tusz kiszedni...stb...
3.bejött a pvp rendszer!Ez is összetett!level 5 a max szint amit el tudsz érni,minden szinten tudsz venni cuccokat csak pvpre!Van bünti rendszer is ha nálad 5 szintel kisebbet megölsz büntipontot kapsz stb...
4.van szerepe a guild city-nek pl.az összes kraftolt cuccot csak várossal tudod előállitani kell hozzá a megfelelő épület,az sem mindegy hányas szintü T1,T2,T3 pl:T3 épülettel tudod legyártani a 80as kraftolt cuccokat stb...
5.a harcrendszert is átvariálták plusz történt karakter ballance...stb...
A kérdéseidre a válaszok kb.5 oldal lenne!ne haragudj de nem gépelem be!sokmindent megtudhattok ha felkeresitek a www.ageofconan.hu-t!Vagy ha beloggoltok!
Üdv. -
RaSzTaH #6448 nah sok sikert az EVE-hez, örülök, hogy valami mmo-ban végre örömödet leled és nem csak a kritika éri:)) ám ahogy Sáska írta kinek a pap kinek a papné. Hozzáteszem elég rég volt, hogy játszottál AOC-al fél év alatt azért elég sokat változhatott a game, ez kéne war-nak is kb, bár amilyen patcheket fognak kidobni az elkövetkezendő hónapokban, azthiszem annak még legalább egy évre lesz szüksége, hogy a mythic is rájöjjön 2 kaszttal, meg egy pvp instával nem fogja ott tartani az emberek nagy részét... :) -
#6447 Nem jatszottam olyan sokat AOC-vel, de a postoddal kapcsolatban ezek jutottak eszembe:
1. Sztem annyira nem keves a zona. Kb. Ugyanannyi idot toltottem el aoc-ben, mint who-ban, es nem mondanam, hogy az egyikben erezhetoen tobb (kihasznalt!) zona lenne, mint a masikban.
2. A craft rendszer kb. annyira “fejlett” mint WHO-ban (legalabbis mikor abbahagytam, azota lehet jobb) A gyujtogetest valamilyen szinten mindig nehezze vagy hosszuva kell tenni..
3. Nem tudom, hogy most milyen a pvp rendszer, de a legtobb jatekban hiaba adnak meg egy adott keretet avagy lehetoseget, a legtobbszor a jatekosok ugysem elnek vele. Pl. WHO-ban adott volt, a toba scenario, megis csak 1 volt a favorit minden tier-ben, amik sztem eleg gyorsan megunhatok, foleg, ha az gyakran abbol all, hogy beloknek a lavaba.. Nekem eddig az L2 pvp rendszere tetszett a legjobban. WHO-t akkor hagytam abba, mikor T4-ben elmentem valami nagyobb open pvp-re: nem az akadassal volt a legnagyobb bajom, hanem azzal, hogy ott alltunk kb 40en, es ilyen full allohaboru volt, tiszta unalmas volt. A masik meg (tudom, hogy nem solo jatek), hogy volt olyan, hogy dueleztem egy torpe pappal, s 10 perc utan feladtuk mindketten, mert egyikunknek sem ment 50% ala a hp.
4. azt hallottam, hogy ezen mar javitottak, de majd megerosit valaki aki meg most is aktiv. Mikor jatszottam, hetrol hetre epult egy-egy uj epulet, s sosem hallottam sirast, hogy huuu, de nehez volt osszeszedni a nyersanyagot (lsd 2-es pont)
5. A komborendszer tenyleg jo, nekem is tetszik. Bizonyara vannak olyanok, akik megunjak egy ido utan, de pl. wow-ban is ugyanazokat a kombokat hasznalja az ember, farmolasra ugyanazt a rotaciot, stb.. who-ban hiaba volt soksok skill meg tactic, en a shamanommal mindig ugyanazt a 2 tacticot es rotaciot hasznaltam attol fuggoen hogy kveszteltem, vagy healelni kellett. A tobbinek egyszeruen nem volt ertelme, vagy pontosan ugyanott voltam veluk..
Szoval kinek a pap, kinek a papne.
-
Chris #6446 Már nem sokáig trial, úgy fizetek be fél évre, mint a huzat. :D
AoC-al az a bajom, hogy míg a külcsíny, a tálalás még mindig szemetgyönyörködtető, a kivégzések baromi izgalmasak és erősen promótálják a játékot, gyökereiben, rendszerében a játék nagyon keveset változott az alapján amit olvastam. Kis összefoglaló, hogy számomra mik voltak a komolyabb hiányosságok, aki még aktívan játsza írhatna arról, hogy most ezeket hogy látja, mennyit változtak:
1. Kevés zóna, rossz és körülményes utazás közöttük. Tudom, hogy beraktak 1-2 új zónát, de a "nagyon kevésből" így is csak "elég kevés" lett. Inkább a meglévőket töltötték fel új kvesztekkel.
2. Craft-rendszer és nyersanyaggyűjtés. Pár órán keresztül köröket kellett futni a 3 gyűjtőzóna vmelyikén, hogy legyen vmi minimális nyersanyagod. Ha ezt sokan csinálták akkor a szükséges idő exponenciálisan nőtt. Ennél unalmasabb, lassabb, vontatottabb dolgot még egy játékban sem tapasztaltam. A craft kimerült abban, hogy baromi sokat kellett csinálni vmiből, aztán tudtál egyel jobb olyasmit csinálni, csak mégnagyobb nyersanyagszükséglet mellett, és így tovább.
3. FFA pvp aka gankfest. Megölhettél bárkit csak úgy l'art pour l'art stílusban a semmiért, bármiféle előny, hátrány nélkül, ergo semmi értelme nem volt, csak esetleg a harc élvezete. Ez kapott elvileg vmi kezdetleges rendszert, de sokkal inkább tűnt ez kényszeredett tűzoltásnak, mint átgondolt rendszernek. Ahogy itt előttem vki más is említette postokban, ez a gankelős dolog semmit nem változott.
4. Városok. Ok, a guild megadóztatta a tagjait, farmoltatta velük a nyersanyagot (lsd. 2-es pont), aztán megépített egy épületet, aminek semmi haszna nem volt. És mégegyet, aztán mégegyet, így épültek az üres szellem-guildvárosok bármiféle előny nélkül. Gondolom ezt azóta javították, mert javítaniuk kellett... ugye?
5. Harcrendszer. Kombórendszer? Ütési irányok? Védekezési irányok? Az elején fantasztikus újítás volt, nagyon tetszett, szép animációkkal, sok lehetőséggel, korszakalkotó volt. Aztán ahogy halad az ember a végjáték felé úgy unja meg, hogy ugyanazt a 2-3 db. 3-4-5 lépéses kombót nyomogatja szüntelenül, így téve az elősször izgalmas játékmenetet baromi monotonná és fárasztóvá.
Most így hirtelen ennyi jutott az eszembe. Szándékosan nem tértem ki a rengetegnél is több bugra, mert azokat gondolom folyamatosan orvosolták, az 1-2 hónapon keresztül nem működő aukciós-házra, mert gondolom már megy, a hihetetlenül kiegyensúlyazatlan kasztokra, mert gondolom volt némi balancolás, a pvp-ben csak pofozózsákokként funkcionáló kombómentes casterekre, mert gondolom itt is volt némi finomhangolás, stb. stb.
Ezek személyes vélemények 2-3 hónap tapasztalata alapján, szabadon cáfolhatóak, alátámaszthatóak. :)
-
Tucker Case #6445 Én is ma rendeltem egy GC-t, kiváncsi vagyok mennyit fejlődött a game.
Ja, mellesleg nem tudtok egy olyan oldalt, mint a thottbot, ahol fel vannak sorolva a kasztok képességei? -
RaSzTaH #6444 maradj csak who-ba, élvezd a t3-at amíg lehet:) ha lesz end-game visszamegyek:) -
RaSzTaH #6443 Aki nem warozik az elkeseredett? vagy honnan vontad le ezt a következtetést? war számomra meghalt, de te sem játszol vele;) nem vagyok elkeseredett, volt most egy jó kis szünetem net/gépprobléma miatt:) amúgy te beszélsz elkeseredettségről?:D Eve trial?:P DF-be nem látok jövőt, megvárom míg kijön aztán meglátjuk..:) apropó nekem kötve van a kezem valamilyen szinten, mert Viki DF-re kijelentette, hogy nem játszik vele. 6 ropit meg nem sajnáltam elkölteni rá, legalább meg lesz ez a játék is ha nem tetszik, 1 hónapot meg letolom ugye febr. 25 df stb... Ám ha elvolvasod a lentebb lévő commenteket állítólag nagyon sokat javítottak a játékon, hát megnézzük:)
-
#6442 Aktiválom az acc-omat és este legankelem.
(Pszt, ez maradjon köztünk! ) -
#6441 A hirdetés szerint bontatlan:) -
Chris #6440 Ennyire elkeseredett vagy, hogy ilyesmire adod a fejed? :)
-
#6439 de ez bontatlan, vagy hasznalt? -
#6438 Én tesz veszen most vettem meg hétfőn egy 3500 Ft Aocot. Reméllem héten megjön:) -
#6437 ez a 3500Ft tul olcso hogy igaz legyen. De hatha mephisto11 megmondja hol latta ennyiert. -
#6436 Ja. 6000 Ft akciósan. Szerencsére a feltöltőkártya is akciós hozzá. -
RaSzTaH #6435 hát max ha külföldről veszed a cdkulcsot szvsz.
cd galaxisból vettem 6k-ért akciósan. -
#6434 Hol ennyi?
Neztem a CD galaxison, de ott nincs fent, csak gamecard; mas oldalt meg nem nagyon tudok, ahonnan ki is szallitjak.
Nekem megvan, de lehet, hogy ennyiert erdekelne az egyik haveromat. -
RaSzTaH #6433 akkor ingame majd estefele. -
#6432 Nvidianal vannak profilok, warnak is volt külön, ezért nem kellett volna globalisan bekapcsolni :) AoCnál meg nem kell semmit, mert a játék támogatja. Szerintem ez lesz a hiba, de majd nézd meg. -
#6431 hmm most hogy mondom, asszem vidkártya drirernél be van lőve az AA alapból, de majd este megnézem.. -
#6430 Nekem dx10es testlive kliensnél csinálta ezt, igaz akkor driverből volt bekapcsolva az AA meg AF és amiatt volt. Na meg akkor még radeonom volt szal fogalmam sincs neked miért csinálja. -
RaSzTaH #6429 van valami jelentősége itt a saját várnak? támadható? foglalható? hoz valami hasznot?:) -
RaSzTaH #6428 ma veszem meg a gamet, mert végre sikerült elintéznem és megint van netem, a gépem is visszajött szervízből, who-t abbahagytam egy jó időre, darkfall még odébb van (már ha nem csúsztatják a kiadását), aion szintúgy, aztán meg lehet AOC megfog és maradok itt:) bár ez társaságfüggő nálam nagyrészt ugye:) -
#6427 14EUR nem a világ, befizettem 1 hóra szaladgálok 2 kört megnézem milyen a pvp azt ennyi..
Ami nagyon nagy dolog aoc-be, az amikor egy playert kivégzel, shamanom 80as annak van egy kivégzése, a térdre rogyó enemy-t fejbebassza a kalapáccsal, aztán meggfogja a fejét két kézzel lábbal rátámaszt a vállára és letépi a fejét..:-)
-
#6426 van valami vid kari driver ami ajánlott AOC-hez? nvidia kartyam van 9800gtx -
mephisto11 #6425 a kételkedőknek irom haogy ha nem hiszik el hogy jó a conan,3500ft egy game 30 free day-el!vegyék meg és lépjenek be!Meg fognak lepődni!Ne a multban éljünk!ok?Aki meg sajnál 3500ft-t hogy kipróbálja az ne is irjon róla rosszalló véleményeket!Több ex wowos van jelenleg a guildünkben és azt mondják hogy sokkel jobb most mind a wow...erről ennyit!A legnépesebb magyar guild vagyunk jelenleg!Aquilonia server Enslave guild!Üdv. -
mephisto11 #6424 Azt neked kell tudnod hogy mi ez mert én fél év alatt egyszer sem találkoztam ilyen problémával!Valószinü hogy valamilyen grafikai beálitásod nem smakkol és ütközhet a vgaddal....nem tom...nekem tökéletes minden! -
RÁK #6423 A Guild City T2-es, de a keep T3-as. Én még nem vettem részt ostromban. -
RaSzTaH #6422 látom nem találod a helyed:D -
#6421 valami gebasz van AOC-l mert bugos vagy texturahibas a kep. Be took lepni karival, de full fekete a kornyezet, de latom a skillbarom,buffot is latom felteszi a buffvisszajelzon, de csak az ui-t latom mast nem..
mi apocs ez? -
#6420 kell e valakinek egy dobozos feltöltetlen AoC?
mindössze 2k!
priviben zaklassatok ha kell nyíregyháza és környéke személyesen is átvehetik akár... -
#6419 ilyen élet van, idézet a Fury szerverfórumból:
Ganking is out of control on fury
--------------------------------------------------------------------------------
I mean i cant complete one quest without being attacked mostly by group of 3 or more players. How do you deal with this crap?
Im59 now and its horrible, cant even immagine how it is at 80/kheshatta?
---------------------------------------------
You should start an alt and try to play Wild Lands of Zelata, brother.
Always when in Tesso I have to start out by dying, then turn in a quest, then die, then turn in another quest, then die... and so on
-
#6418 furyn milyen élet van? érdemes átvinni karit a magyar klán szerverére?
-
#6417 fury szerveren van egy 80as shamanom..:p -
#6416 Én is több hónap után tértem vissza, miután láttam, hogy nagyon sokat javult megjelenés óta... Tavaly 2 hónap után kiszálltam.