12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Cence
    nem hagytammég ott csak viledj ezzel játszik és ki probálom ma, ha bejön akkor megveszem ha nem akkor lesz ami lesz :)
  • Jeffjohnson
    Hi Cence! Abbahagytad a requiemet? Jó választás ez a game!

Én vateráról vettem a játékot bontatlan volt 30 ingyen nappal és mivel új acc ezért jár hozzá a mamut és a 16 slotos backpack.Ja és aki árulta leküldte a városomba egy autóalkatrész bolthoz így ingyen volt a posta is.
    Szerintem baromira megéri olcsobban kapod meg a játékot mint más fizetös mmo havi díja. Jelenleg ez a legszebb és harcrendszerét tekintve a legjobb mmo a piacon.
  • Cence
    bocsi a kérdésért de ha veterárol veszem, az miben különbözik a cd galaxisostol? felvan bontva ill nincs hozzá valami vagy miben? és miért olcsobb?

ty
  • Felgolos
    thx majd megnézem ha hazaértem
  • Stigmata
    /claim
  • Felgolos
    Nem tudom mit akarsz ezel mondani sajna :((Bővebben pls!
  • Jeffjohnson
  • Felgolos
    Én is itt vettem és ennyiért (Cd galaxis) és ez nem limitált!? vagy én tudom rosszul. Ha limitál még is csak, akkor hogy kell aktiválni.
  • Stigmata
    Persze hogy lehet sőt. :) A mamut lassú, és inkább épületromboláshoz/nagy csatához jó. Elég nehéz irányítani.

A ló sokkal gyorsabb és kényelmesebb :)
  • Alblink
    Utananeztem aoc.hun,es sikerult a jatek chat abalakba kell beirni /claim
    Ezek nagyon jol jonnek.Lehet ettol fuggetlenul lovat is vennem?
  • Alblink
    Hello,en meg a vateran vettem,de nem is tudtam hogy jar hozza + cucc,ezeket hogyan tudom aktivalani?es utanna hol latom majd.koszi.
  • [HUN]Crassus
    lol
  • Jeffjohnson
    Cd galaxis 5990 Ft

Vatera bontatlan 3500Ft

mind2 höz jár a bag és a mamut
  • Maksi
    Mamutos, 16 slotos táskás Aoc-ok bontatlan, eredeti csomagolásban, 30 nap játékidővel 7,5e ért eladók.
    ageofconan kukac vipmail pont hú
  • Bandras DaSilva #6601
    próbálj meg screenshotot betenni az ablakról ami felugrik..úgy talán többet tudunk segíteni.
  • Unreal1942
    Nekem is volt ilyen problémám. Aztán magától megjavult.
  • Stigmata
    Köszi. :)
  • Hober Mallow
    a billem jól működik beírom jól a jelszót..nem fogadja el....úgyérzem kb ennyi volt a pályafutásom:D
  • mephisto11
    Akkor szerintem ne az aoc-ban keresd a hibát hanem lehet a billentyüzeteddel van valami gát a játékon belül vagy nem tudok már mire gondolni....
  • Hober Mallow
    Nem nincs caps lock....egyszerűen beírom a jelszóm és vmi note pad meg nem tudom mit ír ki.Aztán változtatok jelszót azzal se enged be:S
  • dr Kotász
    Black Castle level 33
    Sanctum of the Burning Souls level 37
    Pyramid of the ancients level 40 (not strictly a group area anymore)
    Cradel of decas 43
    Toirdealbach’s Tomb level 46
    Cistern level 52
    Main System level 55 & 60
    Catacombs level 58
    Amphitheatre of karutonia level 64
    Prison Colony level 68
    Scorpion Cave level 74
    Caravan Raider Camp level 75
    Onxy (first half) level 77
    Aztels Fortress level 78

A maradék pedig lvl 80, abból van jó néhány.

Amúgy ez az egész kiválóan lenézhető a minimapről.
  • Felgolos
    Ez engemn is érdekelne hogy hanyas szinttől van az első insta és az is hogy itt van valami külön LFG channel.
  • mephisto11
    hali.én még eddig nem találkoztam a 10 hónap alatt jelszó problémával!!!Én eddig még mindig gond nélkül be tudtam lépni!!!és a guild sem panaszkodott még soha hogy valami gebasz lenne...caps lock nem volt benyomva?
  • Stigmata
    40es szint körül hova érdemes menni fejlődni?

Azonkívül nem tud valaki egy oldalt (vagy esetleg leírná itt), hogy hanyas sziten milyen instába lehet menni? :)
  • Hober Mallow
    Felmentem volna aocra de nem fogadja el a jelszavam aztmondja rossz...honlapon megint jó...kicsit idegesít hogy ezzel nemtudnak valamit baszni**:D
  • Felgolos
    Kösz majd kérek tanácsokat mert még sok mindent nem értek.
    Imádom ezt a játékot kár hogy ritkán tudok játszani:(((
  • mephisto11
    jah amugy én a 6 mobot a velem azonos szintre értettem!
  • mephisto11
    én most nem játszom mult hét péntek óta mert banoltak 7 napra egy kis csalafintaság miatt meg a bosst is!pénteken érkezem ismét!bocs hogy nem vettem észre hogy te kérted a feat táblát!Ja és ugy pakold a pontokat hogy kb.vegyesen mind a két táblára!Arányosan gyere lefelé!Péntektől ventrin kérdezhetsz nyugodtan állok rendelkezésedre!Amugy a barbár fivérem is most huzott fel egy bs-t 80ra és nagyon elégedett vele!!!Légy türelmes lehet az elején kicsit döcögősebb de majd beindul hidd el!Amugy is vannak folyamatosan xp grindek fejlődni vágyóknak és akkor hamar rádugrik 6-8 szint ilyen kicsin!
  • Felgolos
    Csak sejtem XD
  • Jeffjohnson
    lol ha egy guildben vagytok akkor nem egyszerübb ventrin/Ts en megkérdezni
  • Felgolos
    hello!
    Csak megsúgom neked én kérte feat tábládat és azt is használom XD
    Még lehet hogy egy guildbe is vagyunk, megtudok ölni 2 mobot de 3 nem egyenlőre(olyan mobokra értem ami 1 lvl magasabb vagy azonos).De pvp-be alacsonyan nem valami fényes mondjuk lehet hogy még ezt nem jól tudom lereagálni. Mindenütt azt írják 20 lvl-től lesz érdekes majd megnézem!
  • mephisto11
    No figyu:Én nem tudom és nem értem miről van szó!Van egy 80as BS-em is aki jelenleg a kedvencem!!!Az egyik legjobb kari pvp-ben és instázásban sem utolsó!!!A mi szerónkon a legjobb játékos is bs-el tolja ha jól emlékszem pvpben 25000 killje van!!!Őt még nem überelték eddig!A bs egy bitang jó karakter csak 1.nem tudsz még játszani vele 2.a kapott skill és feat pontjaidat valószinüleg nem jól osztod el és rossz helyre teszed!!!olvass vissza 1-2 oldalt valaki már kért tőlem feat táblát be van linkelve asszerint rakjad ki!ez jó pvpben is és raidre is!!!Ez egy hülyeség hogy gyenge a bs!6 mobot behuzok vele simán,abból vagy 3at fatality-vel nyirok ki!!!Healje kurvajó és ráadásul még egy kicsit dps is mert akkorát üt mint egy olajtó ha jókor és jó spellt tolsz el vele a kombóhoz!!!Lehet alacsonyabb szinten kb.IvI30-40 ig szar,bár én nem emlékszem hogy az lett volna,de 60-70-80 nagyon jó!!!egy példa:76os voltam vele és összerumliztam egy fos klán tagjával aki 72es volt és guardien,lenyomtam sokszor gond nélkül erre hivta a haverokat,jött egy74es és egy 76os barbár,nekiálltak 3an ütni 2őt kiraktam és csak a 3.nyirt ki!ez igy ment miután megjelent egy 80as demo meg a tököm tudja ki még az a lényeg hogy 6an lettek hirtelen és nekiálltak alázni!én is hivtam segitséget 2 ranger személyében akik megint csak ütősek pvpben egy 78as és egy 79es volt guild társaim...3an ugy szarrá kapáltuk azt a 6 senkiházit egymás után vagy 10szer hogy a végén kiloggolt 2 közülük...hehe..ugyhogy a bs egy nagyon jó karakter!a barbárom akivel fél éve játszom a közelébe sem érhet!!!Bár csaptak már agyon barbárok is de ők jobban játszanak nálam!ugyhogy a bs-t pont olyan embernek ajánlom aki közepes szinten tud játszani vagy gyengén!Üdv.
  • Felgolos
    Nem tudok angolul:(. Igaz bármely lehet erős, csak nem mindegy hogy kezdő vagy haladó az ember XD.
    Egyenlőre maradok Bs-nél, ritkán tudok játszani és nincs kedvem próbálgatni a kasztokat.
  • Stigmata
    Próbálj utána olvasni a hivatalos EU/Amerika fórumon, hátha ott többet írnak :)

Habár az én véleményem szerint bármelyik kaszt lehet erős, csak jól kell vele játszani. ^^
  • Felgolos
    Közbe utánanéztem ageofconan.hu hogy a kasztról mit írnak, ott is azt írják hogy 20 szintől indul be a BS de magasabb szinten ujra nagyon meg gyengül (70-80lvl).De ezt még a nagy patch előtt irták (és azóta nincs hozzászólás hogy mi változott, ugy hogy nem tudom hogy jobb lett vagy rosszabb:( )
  • Stigmata
    jah, és itt egy elég jó BS guide, érdemes elolvasni ha mégiscsak úgy döntesz h elküzdöd magad 20-ig :)
    link
  • Stigmata
    Én is ugyanebben a cipőben jártam két nappal ezelőtt :)
    A BS tipikusan egy olyan kaszt ami alacsony szinten nagyon szivatós, de megéri a szenvedés.
    Az én BS-om most 32-es és 5-6 velem egyszintű mobbal simán elbírok. 20-as szinttől sokat fog javulni, csak addig kell kibírni :)
    PvP szintén, 20-as szint felett a healek meg a képességek is sokkal jobbak, és ha jól játszol semmi gondod nem lesz. :)

Tudom mondom én ezt aki 3 napja játszik, de nem adtam fel a BS-t és nagyon élvezem vele a játékot :D
  • Felgolos
    Tanácsot kérek!Bear Shaman hát a kaszt nem valami erős (nagyon gyenge)
    ha két mob támad simán kivégeznek, lvl18 szintű vaok és ez elkeseritő nem jó pvpre-se simán kinyir egy 3 szintel alacsonyabb player is!!!:(
    Milyen kasztott érdemes kezdeni ami elsődlegesen PvE-re és PvPén is megállja a helyét?

Válaszokat köszönöm!
  • mephisto11
    Hülye kérdés volt!Még jó hogy van hely!Gyere nyugodtan várunk szeretettel!
  • Magh
    Lehet, hogy reaktiválom az accom egy hónapra, érdekel, mit hoztak ki a játékból. Gondolom, érdemes áttransferelni Aquiloniára. Van ott hely egy 80 Demonak?