Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MarkBlade
JULY 14th UPDATE:

Client:
*Logging into the game after logging out to the login screen will no longer cause the client to crash.
*You can now use '<' in chat messages.

Items:
*Inventory bags have all had their prices reduced by 20%-50%.
*The price of regular mounts have been reduced to 75 silver, down from 2 gold.
*The 'Totem of Origins' may now be found on select bosses.
*Mounts can no longer be sold.

NPCs:
*Certain bosses were using combos they weren't supposed to. This has been fixed.

World Design:
*Fixed several spots in Kheshatta where you could fall through the world.

Quests:
*We removed the nerf to quest xp when they are grey. They will now award XP.

Torzonborz
az jó ...fõleg ha olyan lesz mint a buff amit ad a city. van is meg nincs is. 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
mai updatebe : "Player cities and Battlekeeps now have various NPCs living in them." Ideje már -.-

Bár nem biztos, hogy mûködni is fog holnapra <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

raziel.
Foglalót is kérj, hátha valaki meggondolja magát.

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Botond
Jeee, új feature! Halál után néma vagyok és nem tudok felbuffolni 10 secig. Ez annyira jó, és kellett, amúgy sem tart percekig felrakni az 5 buffom utána meg maxra pihenni. 😄
Jericho19
Sziasztok!
A napokban arra gondoltam,hogy újra aktiválom az accountomat. Gamecarddal szeretném ,viszont a fizetési lehetõségeknél csak a Credit card és a Pay by Cash van. Ha most vennék egy Gamecardot akkor nem tudnék vele kezdeni semmit?.Ha mégis akkor hogy kell használni?

For the Empire!

TDC Geronimo
Patch eltolva megint csütörtökre. Nem tudok ehhez már mit hozzáfûzni. Amatõr szerencsétlen banda ez a Funcom.

Seithennin
hát jah én is 1 hónapja vettem teljesen uj gépet, de még nem hagyom abba, csak pénteken kéne befizetni és még gondolkozok, mert a játék tetszik, csak néha az agyvérzés kerülget😄

TDC Geronimo
Holnapi patch ígéretes. Meglesem azért -.-
Úgy döntöttem kitartok mellette. Más úgy sincs. Vettem új VGA-t is, amivel már semmi gondom sincs a futtatásával szal elleszek vele remélem.

Seithennin
köszi szépen a gyors választ😛 majdnem szívrohamot kaptam az eltelt 30 másodperc alatt^^

Seithennin
igen fasz vok elírtam😄 nem cancell acc hanem cancel subs. opciót választottam

TDC Geronimo
vagy payment method vagy nemtom mi :d

TDC Geronimo
cancell Subscription

BEAST
de lehet talal valakit aki nincs tisztaban az osi torvenyekkel! :y

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Seithennin
így azt írja hogy az acc status cancelled megkellett adni okot is hogy miért hagyom most abba stb ugye nem töröltem az accom ezzel?😄

TDC Geronimo
Bugos karit nem vesz senki <#idiota>

Seithennin
Skacok 1 kérdés, ha pihentetni szeretném a játékot ergó nem szeretnék elõfizetni 1 ideig de megakarom tartani az accom és késõbb befizetni majd, akkor a cancel acc opció a jó nekem?

Magh
Ha senkit nem érdekel a CE 80-as Demoval, akkor megy E-Bay-re. Mennyit kérnek manapság egy teljes powerlevelingért?

hát ez se lesz tömegpusztító fegyver😛P

MarkBlade
Kezdj altot :p
[HUN]Crassus
engem is felbasz,hogy dirkete lassítanak a készítõk és nemcsinálnak questeket....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

raziel.
Ja...és az én accom nem eladó, dögöljön meg aki megakarja venni.

raziel.
Köszi de én többet nem logolok be amíg nem lesznek 75+ os q-k a játékban, d3-ban majd épp eleget kell grindelni, ez meg egyenlõre egy mmo...

szintén eladó egy AoC account (nem CE), az ingyenhónap lejárt, az acc tartalmaz egy lvl 30-as guardian-t a fury (pvp) serveren.
irányára 7000 huf, a doboz szinte érintetlen.
ha vkit érdekel a többi megbeszéljük PM-ben.

Nem valószínû, bár rémlik hogy BF-es idõszakban valami miatt Hozé néven futottam egy ideig ...bár nem emléxem tisztán. <#vigyor>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Fritz Von...
Te a BFes Hozé vagy? Mert épp a minap jutott eszembe az az eröspaprikás vodka, amit vedeltünk. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Seithennin
tévedsz😛 szerencsére😄

Tatyla
gyanítom te is így nõttél fel

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Seithennin
ezé nem kell gyerek😄 vagy legyen elég pénzed és vegyél fel 1 dadát és majd ha már 20 éves lesz ergó értelmes a gyerek majd megismerkedsz vele<#hehe>

Tatyla
/agree én már 10 éve ,de tényleg ha lesz gyerek is nem lesz ideje sokat MMO-zni csak pl este jó késõtõl hajnalig...<#nyes>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Egy kicsit túloztam had ilyedezzen <#zavart1>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Jacek
ez sem igaz mert van eg kollega akinek a ventrillon allandoan behallatszik a gyerekcsorgo a mikibe😊 ossze lehet azt hangolni😄

Én már hét éve házas vagyok, tartsd meg az accountot!!

He-he-he vicc volt. Add el az accountot nyugodtan, mire újra érdekelni fog már lesz újabb játék, vagy gyerek, akkor meg amúgy is 0 idõd lesz. ^_^

Torzonborz
ja elfelejtettem
/qrvagonosz <#eplus2>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Torzonborz
höhö majd x idõ mulva amikor nem így lesz megmutatom ezt a hsz-t Neked 😄

Fritz Von...
Terveim szerint az esõs napokra már egy fedél alatt fogunk élni, és pillanatnyilag nehezen tudom elképzelni, hogy unatkozzak mellette annyira, hogy MMOzok. 😊

Jockey
szép is a szerelem, de attól még függõ maradsz..
keep the account..jól fog az mg jönni esõs hétvégeken:-p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Fritz Von...
Nem keresni akarok rajta, hanem végülis átadni valakinek, aki értékeli. Nekem szerencsére lett RL értékelnivalóm! 😊

Seithennin
ennyiért viszont megéri😄

Seithennin
A HoX erõs kari, sztem jó kezdésnek, de CE-t nem vennék szerintem pénzkidobás😄

Fritz Von...
Eladó egy Age of Conan collectors edition! Az egy hónap game lejárt, ezért 7000,-Ftért odaadom bárkinek. Szinte érintetlen a doboza. Érdeklõdni itt PMben! 😊

BEAST
Jelenleg nem tudok ilyesmirol a jatekban, pedig anno enis direkt utana lestem, es igertek hogy lesz 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Running
Katanát hol lehet találni a játékban, igazából nekem egy kétkezes dai-katana kéne. Tudtok valami helyet, ahol ki lehet farmolni? Fegyverekre mennyi kiegészítõt lehet tenni, és mit érdemes. Mert elsõnek scope-ra gondoltam meg hangtompítóra, de állítólag alap fegyók a legjobbak. <#idiota>

köszönöm szépen, holnap loginolok is be! 😊

0Fritz0
Az alábbi szervereken vannak magyarok:

pvp: Soulstorm,Fury
pve : Dagon
rp-pvp: Aquilonia

Mi a Fury-n vagyunk, megy is a boldog hentelés 1000L.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

és bocsi h még1x irok, de PVE vagy PVP szerveren érdemes kezdeni? melyiken vannak többen, illetve magyarok?
bocsi még1x, és köszi

sziasztok lehet h megveszem, HoX az jó kezdésnek?
és érdemes a Collector Editiont?
köszi

dr Kotász
Hát éppenséggel senki nem mondta, hogy a guardian stealther class...
Köszi a választ, a buddy keyt mindenképp megvárom, és azután döntök....
Nekem viszont fura a guardian mint stealther class.... valahogy nem tudom hogy lehet az.... egyre jobban hajlok a barbarian felé.... 😊
Seithennin
jó a guardian és a barbár is, elvileg minden kari alkalmas solozásra, a barbárról annyit kell tudnod hogy itt nem olyan mint máshol, ergó nem kétkezes kalapáccsal csapkod hanem stelther kari! Érdemes itt caster karit választani mert a melee karik szopnak ellenük sajnos. Valamint most nem kezdeném el a helyedben mert sok még a hiba és idegesíteni fog, pár hónap még kell max fél év! A buddy keyek ált 1 hetesek szoktak lenni és állítólag a most kezdõdõ héten lépnek életbe, pontos napot nem közöltek, a tapasztalatok alapján AoC ban semmi sem megy könnyen szal ha erre a hétre ígérik lehet hogy csak vasárnap este lesz meg😄