2590
  • FLeK0
    ez nem állapot
    zárjuk be az internetet
    :(
  • djcom
    Hát a képek alapján borzalmasan ronda:(
    És ez nem a grafikus beállítások miatt van...
  • Thanatos
    jah, 640*480ba texturák nélkül és pirosan világit fejü emberekkel..., komoly multi rulz... :P
  • mesor
    Aki komolyabban akar multizni vele az úgyis full lowon fogja játszani. :D
  • scorpeeon
    Jaja, extreme low (én legalábbis remélem :) )
    AA szemmelláthatóan nincs.
  • grebber
    Hát ezek a képek elszomorítanak sokkal de sokkla szebbnek képzeltem el :( Vagy ezek extrém low beállítások mellett készültek dx8-ban?
  • csoola
    :P én azért nem örülök neki:P
  • Kovács legény
    ezémondom nem kő ráizgulni semmire me ugyis csak a csalodás van
  • mesor
    hehe, akkor sajna az én infom volt a tuti. :)
  • scorpeeon
    Közben ezt olvasom (tegnapi hír a Cybergen-en):

"A Splash Damage ügyvezető igazgatója, Neil Postlethwaite felfedte azt, hogy a játékban lesznek beépített reklámok. Ezek a hirdetések nem lesznek tolakodó jellegűek, "csupán" a környezet részét fogják képezni. A reklámozásnak ilyen módja már nem ismeretlen az utóbbi időkben, hiszen az igen sokak által játszott Counter Strike is magában hordoz propagandákat.

A játék nyilvános bétatesztje ma kezdődik a Fileplanet előfizetői részére. A nagy többség, az "egyszerű" regisztrált Fileplanet felhasználók számára ezen a héten szombaton és vasárnap nyílik meg a bétateszt, azaz elérhetővé válik számukra maga a béta demó, és a hozzá való kulcs."

Mostmár a franc tudja hogy mi van de ha ez igaz akkor a jóbuziqrvaannyukf@szát...
  • mesor
    Lehet én vagyok hülye de nekem ezt írja ki: worldwide exclusive beta SUBSCRIBERS ONLY.

Ha így van akkor basszák meg az open beta tesztjüket! :)
  • Kovács legény
    majd ha lehet kapni bótba kipróbázom ,f@szom töltögessen:)
  • scorpeeon
    Az ut kapásból Quake klón. Ez meg egy Quake. :) Online.
  • wander01
    már a TDU ota elöfizetö vagyok :) sztem azt a havi 1000 ft-ot simán megéri, egyfolytában bétázok :) meg az sem mindegy hogy mindig max sávszéllel várakozás nélkül lehet tölteni, jelenleg 2 másik gém is vár rám a gépem hogy bétateszteljem :)) de egyszerüen nincs annyi idő, és a nagy cimekre is koncentrálni kell, ráadásul az embert itt nem hagyják élni, valakivel mindig játszani kell :) dirt, r6 vegas, CoH megy állandoan :)

amugy ez a quake wars micsoda? ut klón? vagy kicsit érdekesebb azért? nagyon nem vágom :)
  • scorpeeon
    Honnan volt neked keyed? Előfizető vagy? Én már 2 órát sem bírok kivárni :)
  • wander01
    nekem már tegnap volt key meg kliens, fel is telepitettem, de még nem probáltam ki. na majd nemsokára...
  • Carlos HUN
    Next beta key release on thursday 6/21
  • csoola
    reméljük igy igaz:D
  • scorpeeon
    Vki ezt írta be: " pst 10:00 órakor ami itt Európában este 7 körül van."
  • scorpeeon
    "Megindult a Quake Wars bétateszt!
    [2007. június 21. @ 09:14 - Chesario]
    Pár napja jeleztük nektek, hogy a Fileplanet oldalán kerül majd sor az Enemy Territory: Quake Wars első, publikus bétatesztelésére, ami meg is kezdődött.

Az említett oldalon már elérhetőek a bétakulcsok, amiket sajnos erősen korlátozott mennyiségben tudnak kiadni a játékosoknak. A kulcsokat öt különböző napon fogják kiosztani, azaz minden nap 12000 darab talál majd gazdára. Az első osztogatás a tegnapi napon zajlott, amiről nem maradt le senki, mivel csak előfizetők kaphattak belőlük. A második kulcs adag a mai napon kerül kiosztásra, bár azt egyelőre nem tudni mikor, de az már biztos, hogy elég hozzá egy szimpla regisztráció a Fileplanet oldalán." gamestar

Ezekszerint ma már lehet, hogy QW-zhetünk :) Feltéve, hogy igaz és elég gyorsak leszünk.
  • mesor
    Ha jól tudom aki nem előfizetéses az hétvégén kaphat kulcsot.(ha marad :)

Open beta...
  • csoola
    de ma osztjáka kulcsokat, meg még máskor, de nem irták ki h mikor h mindenki jol leterhelje az oldalt folyamatosan
  • csoola
    még ahogy látom nem...
  • And5
    Aki nem fizet elő meg semmi annak elérhető a beta ?
  • scorpeeon
    Engem a képek már nemnagyon érdekelnek :)
  • Carlos HUN
    Rengeteg kép :D
  • Carlos HUN

• Carlos HUN
  • FLeK0
    még a héten biztosan

ezek még a 60 ezer kulcson felül vannak, nehogy előfizessen valaki ezért, lesz bőven idő.
  • scorpeeon
    Jah közben rájöttem de értelmetlen még tényleg. Mikor lesz az átlagembernek is elérhető? Holnap?
  • mikisanzi
    válasszál más kártyát nekem sem ment elsőre. de még semmi értelme.
  • scorpeeon
    "Your hardware does not meet the requirements for the QUAKE Wars beta.
    Be sure to check with FilePlanet for future, more accessible beta programs."
    Ezt mondja, hiába írom be akár azt h Core 2 Duo-m van, 2giga RAN felett, 8800-al, T1-el... WTF?
  • scorpeeon
    mármint leszedni vagy játszani is?
  • mikisanzi
    előfizusok már kezdhetik:

http://www.fileplanet.com/promotions/quakewars/subscribe_c.aspx
  • csoola
    ezt honnan vetted? mert én például a Prey-el játszottam pont most itt vistán és az én gépemmel maxon ment, cask annyit kel hozzávenni h itt a külterek is számitanak, de amugy sztem nem lesz gond, 1024-es felbontásban közepes beállitással sztem megoldják h a kész verzio jol menjen...
  • DummyBoy
    Azt nemtom ... de Vista-n kell alá masín ezerrel :(
  • scorpeeon
    Mármint 32bites windows?
  • odex
    e 80mb-ot töltött le 800 helyett és ha most leakarom szedni kódot kér mi a franc?
  • odex
    muszálj a bétához win32?
  • DummyBoy
    Mongyuk azt elég gáznak tartom hogy csak a Sewer lesz benne ... igazán választhattak volna még mellé valamit ...