Enemy Territory: Quake Wars

← ElőzőOldal 52 / 52

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Viszont ez egy tömeges multira kihegyezett játék lesz, a Ghost Recon meg igaz hogy jól néz ki, de az inkább single lesz, gondolom multi is lesz benne, de nem azon lesz a hangsúly. Meg erõs a gyanúm, hogy abban nem lesz ekkora bejárható terep, szerintem nem túl fair dolog összehansonlitani a kettõt ilyen alapon.
"És hogy jön ide a Ghost Recon? 😄"
Mint írtam az UE3 motoros, használ PPU-t, elöbb jön ki, és jobban néz ki. Ezért írtam, hogy az a minimum, hogy a Quake Wars így nézzen ki 😊

Valóban a Cryengine fantasztikus, ugyanakkor vannak hiányosságai elsõsorban valós idejü fény-árnyék rendszer terén, nincs per-pixel megvilágitás, joval kevesebb a specular,diffuse mapping, viszont a belsõ rozsdás terek(ugye bump-mapping) brut
álisan büntetnek, majd a Cryengine 1.4
Glpetyus
Sztem meg a CryEngine 😊

Ugyanakkor ne érts félre, én nem kötekedni akarok, de véleményem szerint jelenleg a doom3engine van legnagyobb technológiai szinten, hangsúlyozom az eddig megjelentek alapján (unreal3engine-nel ugye még nem jött ki semmi).
Nem értelek igazán. Én csak arra lennék kiváncsi, hogy milyen technológiai kifogásod van az engine-nel kapcsolatban? Szerinted mi nem felel meg a Te követelményeidnek, esetleg melyik engine-t tartod követendõ példának?
Glpetyus

azon hogy egy nagy rakás fos és normális multis gamehez alkalmatlan azon kivül senki, d3 engine jobb lenne ha megmaradna a tucathorror müfajnál single modban... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Glpetyus
LOL

Mert mi bajod a doom3engine-nel?
nem mondod hogy doom3 engine lesz? tény hogy arra hajaz de remélem össze ütnek neki valami normális enginet mert ha nem akkor már msot tény hogy buás lesz

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Glpetyus
Állat gémnek tünik :o

Lacc
És hogy jön ide a Ghost Recon? 😄
Amúgy jóóó zajos a felvétel, szóval lenne ráció ha kiszednék a hangot, de nem szedték ki 😊
Másrészt meg a minimum, hogy így nézzen ki, mert a Ghost Recon3 már MOST veszélyesebnek látszik, és elöbb is jön ki.

Alternativ video forrás 😊
Nekem volt hang az SG verzióban is ... és igen, a képek alapján ilyen lesz a GFX.
Kapunk egy Battlefield + Enemy Territory + Quake mixet, Doom3 tuningolt grafikával. Remélem nem cseszik el.

http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=9099
Másik link, a kisebb videok miatt.

hát szeirntem nem sok értelme ebbõl a videobol messzemenõ következtetéseket levonni de ha ilyesmi lesz akkor a grafikára biztos nem sok panasz lesz 😊

Lacc
Hang nekem sincs sajna, de lehet hogy direkt szedték ki a sekikem minõség miatt, talán csak zsibongást lehetett hallani. De valami baromi jó hangulatot áraszt még igy is! Iszonyú nagy területek, a design nagyon bejövõs, jó kis military játék lesz ez!
grebber
Nagyon überállat game lesz.<#wow1><#eljen><#worship>

Bár nekem nem adott ki hangot a video magából.

Next PC upgrade: 2022

grebber
modellmaker
Egy újabb jónak ígérkezõ játék. <#eljen>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

RaveAir
Hmm... ez egyáltalán nem néz ki rosszul. Remélem, hogy jó is lesz!

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

<#eljen>

grebber
Királyak!

Lacc
1. új kép

2. új kép

Jól néz ki 😊
GregSB
Szerintem meg StarshipTroopers fílingû, masszív multihent(és ha hihetünk ennek az 1db képnek, akkor k.jó grafikával).

Idevele!!!!!

Csilivili hiperszuper baromsag, abszolut nemizgat. 😛

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

ha megcsinálják rendesen fejlõdési renszert meg lesz benne rendes épitkezés és nem elsz faszarcadeos ugribugri az egész akkor nekem is jobb lessz..., majd 10 év mulva amikorra kijön... 😛PP

Lacc
Akkor levonhatjuk a következtetést, ettõl a játéktól nekem lesz jobb kedvem <#idiota>
én meg a scifi köritéseket unom mert nekem meg az az elcsépelt..., izlések és pofonok ugye 😊

I.C.ram
Lol ez aztán értelemes hozzászólás volt 😄 Köszönjük, és levontuk a konzekvenciákat 😊
Lacc
De sci-fi-ben legalább más a körités, a design, a történet, a világháború csontját pedig már x-edszer rágják le, pedig én már másodszorra is untam.
ww2 rulez <#eplus2>
amugy emg amiben az et gyk maradandó votl a kasztrendszerel egybekötött fejlõdés , amit azóta egy multi game se volt képes adoptálni, amikor utóbbi idõkben egyetlen rételme újitás fps-ek terén...
na meg ezt emgspékelnék spéci bázisépitgetésel szvsz mindent verne a game... 😊
(ui.: szeirntem meg ez a gonosz földönkivüliek az emberek ellen elcsépelt már de nagyon 😛)

Lacc
Bitang jól néz ki. Az ET is jó volt a maga idejében, a lendületes játékmenetével. Remélem itt is ilyen lesz, de már jármûvekkel, meg nem az elcsépelt 2.ww-s környezettel 😊
standardishe álasz: csinálj jobbat 😊
amugy mgé1 db kép van a gamebõl ez alapján biztos nagyon sok minden dolgot kikövetkeztethettél 😊 fõleg hogy valszinû a gamebõl mgé semi nincs kész és ez csak egy renderelt kép 😛

IMYke2.0.0.0
Szeretem ezeket a többmillió petéjú ikres játékokat <#hehe>
Mintha csak ikrek léteznének...

-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .:|:. Catalyst 5.4 .:|:. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .:|:. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .:|:. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player .:|:. LG 1915S (19" LCD, 12ms, 1280*1024/75 Hz)
Fordításhoz:
UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz:
Sony VEGAS 6.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mivel onnét gyk a fejlõdési rendszer van csak kölcsönvéve...

DBoy
ebben csak az a furcsa hogy semmenyire nem hasonlit a wolfihoz.. mert ugye ott ilyen németes angolos mindenféle cucc van ittmeg olyan robotszerû emberkék..

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

robotnyk
elég LOL ez a cím 😄
grebber
Enemy Territory: Quake Wars

Dixie Flatline, 20:15 - PC - Játék: FPS

Az id Software és az Activision bejelentette az id Software egyik titkos projektjét. A Quake és a Wolfenstein franchise enyhe összemosásából született ENEMY TERRITORY: QUAKE WARS c. játékot a Splash Damage fejleszti és az id Software új, MegaTexture renderelési technológiáját alkalmazza (nézzétek a képet! ÁÁÁ!).
A történet szerint a Föld erõi a benyomuló Strogg hordák ellen küzdenek teljes erõbedobással. Lényegében az emberiség és a Strogg között kialakulóban lévõ konfliktus kezdetére teleportálnak vissza a készítõk. Stratégiai csapatjáték, éjszakai és nappali harci küldetések, perzisztens karakter elõléptetések és az univerzum legerõsebb fegyvereivel, illetve jármûveivel pakolták fel a játékot.

A masszív kampány keretein belül rajtunk áll, hogy az emberiség vagy a Strogg oldalán vívjuk a túlélésért folytatott csatát. Amint kezdetét veszi az invázió öt egyedi osztály közül választhatunk az EDF avagy Earth Defense Force - emberek - illetve a barbár idegen faj, a Strogg erõk közül. A Stroggok nyakig be vannak drótozva különféle implantátumokkal, fegyverekkel és harci hardverrel. A katonák több, mint 40 hagyományos és futurisztikus jármûvet - tankkokat, helikoptereket, anti gravitációs hajókat - használhatnak, felépítményeket helyezhetnek el a csatamezõn.

Minden egyes csata alkalmával a csapatok bázisokat hoznak létre, védelmi építményeket húznak fel, tüzérségi, radar és egyéb rendszereket telepítenek, terjeszkednek a rendelkezésre álló területen, hogy mielõbb taktikailag elõnyös poziciót vehessenek fel.

Realisztikus dinamikus megvilágítás és árnyékolás. Fényszóró pászmák, keresõfények, sõt még a hold is ad némi fényt az éjszakában. Éjjel-nappal vívhatjuk a csatákat, miközben akkurátus atmoszféra szimuláció, beleértve az idõjárást és vegetációt is, gondoskodik az élethû környezetrõl. A csatamezõket az id által készített MegaTexture renderelési technológia hozza létre, mely több milliónyi poligont mozgat és gigaByte méretû texturákat is képes apró, 1 hüvelyknyi területre kicsinyíteni, minõségromlás nélkül.

Játékosként osztályunkhoz kapcsolódó, specifikus küldetéseket vihetünk véghez vagy egy csapathoz elszegõdve kiaknázhatjuk a fejlett parancs és kommunikációs lehetõségeket (voice-chat, kontextus érzékeny parancsrendszer). Több csatából álló kampányok várnak ránk, melyek során minden egyes katona a gyõzelemért, a felbecsülhetetlen képességekért, speciális jutalmakért, katonai elõléptetésekért és kitüntetésekért vívja harcát.

Izombrutál kép

info: Hardwired

← ElőzőOldal 52 / 52