Enemy Territory: Quake Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cheaterek számában cs-t egyedül et tudja talán megközeliteni... 😛
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
lojj fejre adj 3hs-t és meghal a srac 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Már gyûjtöm a pro ET playereket a jovobeli clanhoz 😛
-Ugyhallottam 8on8 as warok lesznek errol tudtok valamit?
amugy #qw.hu @ quakenet néha vannak páran 😛
Haxaror: Éppen azért totlom végig hamár leszenvedtem ne vesszen kárba.
Next PC upgrade: 2022
Na ezzel a hozzáállással van csak bajom, ha tudod hogy szar mert LÁTOD akkor minek tolod végig? Töröld le a francba rögtön.
Egyébként az ilyen jellegû játékokhoz sokáig szokott tört szerver lenni 😊
1.Végigtolom, 3-4 nap, és onnantól el is szoktam felejteni, talán pár év múlva elõveszem.
2.Nem élvezem annyira a gép elleni harcot, nem nagy dicsõség leosztani az ai-mobokat.
Ezzel szemben multiban -szinte- mindig új helyzetek adódnak, tényleg lehet fejlõdni és így érdekesebb a játék is. Ha valamiért, hát ezért érdemes megvenni egy játékot, és nem a single miatt, ami egy elég öncélú valami.
Amik tetszenek nem egyszer végigtolom.De a szaron mit toljak sokáig?
Ja bocsi tényleg tevagy a szelektálómester én meg fasz vagyok amiért leszedem. Tényleg hogy a faszba merem még ezekután a sok ideig töltött gamet végigtolni mégha nem is tetszik, hogy ne legyen hiába a letöltés.
hmm...
Csak tudnám miért nem csinálnak ilyen kaliberû singleplayer gameket.imán isteüber lenne ez singlebe.
Dixie Flatline, 20:56 - PC - Játék: Team-MOHA
(VE) A VE3D kiszaglászta a Computer Gaming World legújabb számából a Splash Damage stúdiójában készülõ Enemy Territory: Quake Wars id játék apróbb részleteit. A tengerészgyalogosok elõszeretettel alkalmaznak tankokat, helikoptereket, mobil radarállomásokat, légvédelmi ütegeket, gyorsreagálású légpárnás hajókat, mecheket és kétéltû támadó jármûveket egyaránt. A Strogokkról kevesebbet csacsognak, de feltehetõleg hasonló kelléktárral büszkélkedhetnek. Annyi biztos, hogy lesz anti gravitációs jetpackjük.
Az id egyéb játékokra is megpróbálja majd alkalmazni az Enemy Territory rendszerét. Botokra ne számítsunk, viszont egyjátékos gyakorló küldetéseken elsajátíthatjuk az alapokat. A vállalkozó kedvûekre pedig a BF2-höz hasonló globális ranglétra vár.
A játékot a Doom 3 motor erõsen testreszabott változata hajtja. A Splash Damage-nek erõs többjátékos támogatásra volt szüksége, ezért házon belül megnyírbálták és kiegészítették a kódot a kívánt hatás érdekében. Maximum 32 játékos csépelheti egymást más és más, fajonként eltérõ kasztokkal:
Emberek: Tûzvezénylõ (géppisztoly), mérnök (sörétes puska, aknák és csapdák), katona (géppuska, LAW rakétavetõ), szanitéc (gépkarabély & gránátvetõ) és végül a Ranger (mesterlövész).
Strogg: Tank (alap rohamosztagos/Biosonic Orb gun), Oppressor (nehézfegyverek, villámfegyver), Constructor (mérnök/tûvetp, EMP töltetek), Meditek (medikus/ismeretlen fegyverel) és az Infiltrator (mesterlövész/sínpuska).
info: Hardwired

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
info: Gamestar
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
De amit irnak róla biztos jó dolog és én is szivesen játszanék igy full szép és frankó game-ekkel ,csakhát a pénz nagy úr.
De nem is izgat mikor ilyen gamek jönnek ki mint ez is. 😊