2590
  • scorpeeon
    Na mostmár énis ugyanott tartok, ugyanaz a hiba is.
  • tehen_m
    frímélt....

szerintem NE a fileplanetes íméledet add meg.
  • DummyBoy
    7900GT-vel ...
  • mesor
    Milyen mail címet adtál meg? (Szolgáltatóra gondolok)
  • mesor
    Ha rányomsz felül a logóra jobb oldalt lesz olyan, hogy join the beta. Utánna kéri a mail címedet, nevedet aztán error...
  • tehen_m
    nekem jó volt :D
  • scorpeeon
    Hol lehet regelni? Én addig sem jutottam...
  • mesor
    Lehet regelni, de nálam valami error-ral elszáll a kurva anyját...

"ACK! There's been some sort of error with the contest or poll that you tried to submit.

An admin has been notified and someone will be looking into this shortly."
  • szapor
    ja már étem nem az hogy 8-kor szabad lesz és lehet regelni és kapok linket ahonnan letom szedni meg serialt?
  • scorpeeon
    Asszem a vistát én hanyagolni fogom.
  • schrank
    szarasd be őket mit művelt két giga rammal meg 7600gt-vel
  • scorpeeon
    Most hirtelen nagyon belassult az oldal, de még nincs semmi.
  • DummyBoy
    Onnan vettem, hogy anno mikor elkezdtem a játékkal játszani Vista-n akkor qrvára lassú volt, fórumon is sokan szidták, volt egy rakat bug Vista alatt ... emiatt kellett visszatennem az XP-t ... GF8800-asokat megfingatta ...

Innen ... Mellesleg ez a pálya jó kis Rape-elős pálya lesz ... :)

• Paranoia
    ennyire nehéz visszaolvani 1 kicsit?! #567
  • szapor
    nagyon érdekel a játék lécci vki magyarázza el
  • szapor
    tom de kell elöször regelni vagy majd akkor lehet amikor 8 lesz?
  • FLeK0
    két és fél sort kéne elolvasni 5 kommenttel lejjebb
    ...
  • szapor
    haha mivan 8-tól de vmi moderált ember válaszoljon
  • FLeK0
    parlagfűirtásról
  • szapor
    micsoda?most miről van szó? :)
  • scorpeeon
    Vki ezt szólta hozzá:
    "20.00-tól indul a vadászat."
    Nemtom mennyire biztos infó.
  • FLeK0
    8 után fog menni
  • scorpeeon
    "A mai napig kizárólag a Fileplanet weboldal előfizetői voltak jogosultak arra, hogy kulcsot kapjanak a közeljövő egyik legjobban várt játékának béta verziójához. Az oldalon fellelhető legfrissebb információk szerint rövidesen megkezdődik a bétatesztnek az a fázisa, amelyben bárki részt vehet, aki regisztrál a www.fileplanet.com weboldalra. Pontos időpont még nem ismert de erős a valószínűsége annak, hogy még ma elérhetőek lesznek a bétakulcsok. Amikor ez bekövetkezik, az oldalra már regisztrált usereknek nem lesz más dolguk, mint a megfelelő helyen jelentkezzenek a bétatesztre. Miután ezt megteszik, levélben elküldik számukra a kulcsot és letölthetik a közel 850MB-ot nyomó QuakeWars bétaklienst." cybergen

EZT az oldalt kell frissítgetni. Most mentem gyorsan egy filmet nézni, ha netalántán közben elindulna, vki regelhetne egyet nekem is :)
  • scorpeeon
    Abban reménykedem, hogy a Q4 szépen elfutott, és ez az a motor csak kicsit átírva és egyes források szerint hasonló igénye lesz csak, mint a Q4-nek... És broáfnak találta mindenki az eddig megjelent képeket, ez is a kisebb gépigényre való bizakodásnak adhat okot. :)
  • schrank
    és akkor miben reménykedel ehhez elég lesz
  • scorpeeon
    A csillivilli grafikával még lehet vitatkozni, de az élsimítás egy igencsak hasznos dolog, most próbáltam ki a CS:S-t 4szeres AA-val, (16x AF, minden full stb) és igencsak kellemes a szemnek, hogy nem lát durva vonaltöréseket. Az AA nagyon is hasznos dolog szvsz.
  • scorpeeon
    hogyaf@szbanefutnafullonabf2? :) Mi kevés szted? A 7600GT? A 2 giga ram? Vagy a 2,8-as P4 HT? Egyébként a bf2-t már egy ideje fel sem tettem, szóval nemtom megmodani, hogy fut-e fullon, de vagy fut, vagy közel fullon fut, abban biztos vagyok.
  • csoola
    de amugy midnenkinek jo játékot!:D
  • csoola
    és én szivok mert hajnali 5kor go ausztria... mondjuk ha vki szerezne nekem ey kuclsot és elküldené priviben iszonyat hálás lennék:D
  • schrank
    hékás ne keverjé a zolivaaa felénk idén még nem violt vihar
  • Beers
    Könnyű a biztosításból új gépet venni :D!
  • schrank
    hát a te konfigodon még a két éves bf2 sem megy fullon nem hogy ez
  • scorpeeon
    Holnap este ha minden igaz már tolhatjuk. HA minden igaz, mert már mondtak sokfélét.
  • FLeK0
    Ezek a fileplanetes béták a legritkább esetben szólnak valós tesztelésről, inkább csak reklámszerepük van. Még van két nap, egyikben biztos adnak kulcsokat az ingyenes usereknek, és elég sok fog maradni, tényleg nem valószínű hogy van ennyi érdeklődő előfizetőjük.
  • haxoror
    Izé...

60ezer kulcs csak a Fileplanet előfizetőknek?
    Vannak egyáltalán ennyien ott akik előfizettek ÉÉS érdekli is őket a játék, tesztelnék hosszabb ideig meg minden?

Ja és sajnos a gépem nem elég jó a játékhoz, legalább is nem elég jó ahhoz hogy ultrahigh-ban tolhassam a bétát és utána ömlenghessek a haveroknak hogy milyen király a grafika és rendeljék elő a játékot.

...persze a megjelenés utáni teszten már át fog menni a gépem hiszen akkor már csak az számít hogy mindenki vegye meg, fut ahogy fut

(Halo 2 only vista szarság reloaded...)
  • Smithwarden
    Most van a 3. napi "ingyenes" beta kulcsok osztasa...
    Persze ehhez is Fileplanet elofizetonek kell lenni...
    ...
    Ugy nez ki ez ebbol a nyilt betabol sem lesz game...
  • scorpeeon
    Nekem kellenek :)
  • hiba
    singlbe azert jók :)
  • Kovács legény
    hülyeség a grafikával törödni ,a játékélmény a lényeg ,ha valaki komolyabban akarja tolni ,az ugyis visszavesz a grafikát árnyék meg csilli-villi tükröződések 100*os élsimitás ,kinek kellenek ,csak zavarnak...
  • csoola
    sztem azért várjuk meg h mi is kiprobálhassuk meg h megjelenjen a végleges és csak akkor mondjunk véleményt!