176622
-
#223 Bocsi már megtaláltam, csak lusta voltam visszaolvasni. -
#222 Mikor jön ki az X360? Érdemes rá várni, vagy vegyek sima XBox-ot? -
#221 Bocsi, akarom mondani Gamestore... -
#220 Meglehet, -
#219 Szerintem az maga Cheapboy volt. No, hamarosan beindul az XBOX360 szekere, sok sikert a konzolnak! -
#218 :) azmán Gamestore.hu:) -
#217 -
#216 Sziasztok! Én is előrendeltem a premium változatot a cheapboy.hu-n
Tök normálisak, nemrég felhívott tőlük 1 emberke és elmondott mindent hogy hogy zajlik majd a dolog!
-
#215 Még jó , h mindegy. Kinek képzeled magad? :D
Sztem mindegyik elég gáz. Mondjuk az egész X az de ez nem az a téma ahol most ezen kéne vitázni :)
BTW majd október elején vmikor felurgrok a cuccokért CHEAP! -
#214 nekem édesmind1, csak az 1es nem tetszik annyira. -
#213 Juhhhééé :D -
#212 Játékárak, meg launch lista az Oktoberi X05 után lesz. Az nekunk is szól végre.
-
#211 Hááááát... bocs de nekem egyik se tetszik.
Ha már viszont választanom kell akkor a 2.-ik.
-
#210 Na ja, alaposan félreértettek. :)) -
#209 nem azt mondtam hogy az X360 játékokban nem lesz fizika:) -
#208 Legyen mondjuk a 2-es. -
#207 Csináltam bannert !
Lehet szavazni!
banner1
banner2
banner3 -
#206 Várjuk most mán ki, nincsen sok hátra. A következő hónapban már vhol megjelenik az első next gen cucc. :) -
Inquisitor #205 Rendkívűl érdekes, mert a 20 perces Elder Scrolls - Oblivion videóban a fazon szanaszét mutogatja, hogy micsoda klasz dolgokat tud majd a fizikai motor az X360-on. Az Unreal3 és a CryTek enfine is sokat épít a fizikára. Mindkettő ki is jön multiplatformra. A PS3-ról ki lett jelentve, hogy szoftveresen tudni fogja a NovodeX-et, de nem tudom az X360 ügyében bárki mondta volna, hogy abban sincs? Pláne, hogy az Ageia nyilatkozta, hogy PC-be ÉS konzolba is gyártják.
De ha meg nincs az X360-ban külön chip, ÉS még is olyan a fizika benne, mint a CryTek demoban, akkor meg nem kell izgulni. ;) -
#204 Mert amíg a 360 sehogy sem kezeli a PhysX-et, addig a PS3-ban szoftveresen lesz benne, van vectorproci, ami csak a fizikát számolja. -
#203 Na, azt az lemaradást azért várjuk ki :DD -
#202 X360 procija gyengébb mint a CELL. Fizikát a proci számolja szal... :P -
#201 "Fizikai chip meg egyik nextgen konzolban sincs" akkor mérlenne lemaradva ha a psbe, xboxba sincs? ( csak érdeklődik ) -
#200 Mind3 platformra készül az engine. A demo szerintem is X360 devkiten futott:) Fizikai chip meg egyik nextgen konzolban sincs. Pont ezért lesz lemaradva az X360 fizikában a PS3-hoz képest. -
KissemPista #199 Majad kiderül... -
Inquisitor #198 Hát srácok, eddig nem nagyon fogott meg az X360 "NextGen" feelingje, talán csak a Gear of Wars tetszett igazán, de ahogy próbálok utánajárni a neten, és gondolkodom rajta ...
Úgy néz ki, hogy a CryTek V2 DirectX 10 prezentáció valószínüleg vagy X360-on vagy devkiten futott, mert csak így logikus.
1. A CryTek puszipajtása lett az ATI-nak nem olyan régen, és kijelentették, hogy válvetve küzdeneke a filmszerű GFX-ért a játékokban.
2. Ugyan DirectX 10 csak a Vistaval jön, és ezért nem nagyon lehet semmi olyan GPU, ami készen van és tudja annak speckóit, de az X360 mégiscsak az MS terméke részben, másrészt a benne lévő ATI mag "picit" többet tud, mint akár a DX9-es R520-as magocska.
3. Elég látványosan használja a Fizikai chipet, ami még nem nagyon van forgalomban, de tudjuk, hogy konzolokban ott fog figyelni (még ha a PS3-ban szoftveresen is), ezért rz is valószínűsítik.
4. Mert a TGS-en mutatták be, és tüntetőleg NextGen-nek nevezték az új motort ...
Vagy csak túl sokat spekulálok? :) -
#197 Hát igen :D
-
#196 köcci :-)
ez már a lustaság netovábja ;-) -
#195 ez nem pécééé, hogy lefagyjon:) ha flashelt vagy chipelt van rajta evox vagy hasonlok, s be van kapcsolva a soft/ingame reset akkor le tudod resetelni bizonyos gombok eggyuttes nyomasaval a gepet anelkul hogy felallnal s odamasznal a gephez. -
#194 Lenne egy kérdésem:
Az Xbox-ot le lehet valhogy fagyasztani, ha a gombját nyomagatom valhogy (a vezérlőn)???
Remélem nem..., de ha igen, akkor hogy...
ELőre is köszi! -
#193 Lassan elkezdődik az idei TGS, és szépen lassan, megszánják a cégek a nyálcsorgató játékosokat is egy kis információval.
Először is, hivatalossá váltak az Xbox360 megjelenési időpontjai:
2005.11.22 (Kedd): USA
2005.12.02 (Péntek): Európa
2005.12.10 (Szombat): Japán
a játékok listájamik idén bejelentésre kerülnek a show-n!
[eM] -eNCHANT arM- (From Software)
Bomberman - Act Zero (Hudson)
Call of Duty 2 (Activision)
Chrome Hound (Sega)
DEAD OR ALIVE 4 (Tecmo)
Dead Rising (Capcom)
Dynasty Warriors 4 Special (Koei)
Everyparty (Microsoft Game Studios)
Far East of Eden - Ziria (Hudson Soft)
Final Fantasy XI (Square Enix)
Frame City Killer (Namco)
Gears of War (Microsoft Game Studios)
Kameo: Elements of Power (Microsoft Game Studios)
Mobile Suit GUNDAM (Bandai)
NBA Live 2006 (Electronic Arts)
Need for Speed Most Wanted (Electronic Arts)
NINETY-NINE NIGHTS (Microsoft Game Studios)
Project Gotham Racing 3 (Microsoft Game Studios)
Resident Evil 5 (Capcom)
Ridge Racer 6 (Namco)
Rumble Roses XX (Konami)
Shutoku Battle (Genki)
SONIC THE HEDGEHOG (Sega)
Test Drive Unlimited (Atari)
Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter (Ubi Soft)
World Air Force (Taito)
Wrestle Kingdom (Yuke)
-
#192 Hát igen... -
#191 Istenem pedig azt hittem hülyén halok meg :) -
#190 LOL! :P))) -
#189 Aki elhiszi, az meg is érdemli:D -
#188 De szeretsz viccelődni. :D Valaki még talán el is hiszi, azt majd utánna hőzöng, hogy ez miért is nem volt igaz. :D -
#187 mitobbb nalunk is lehet majd kapni hozza mindent mar a megjelenes napjan:) chippet (tobbfélét, van ami PS2 emulaciot is tud) s az irott gémeket 500ft/db áron lehet majd dual retegu DVDken vinni. Jo moka lesz ez a next gen:) -
#186 másnap feltörik és már töltheted is a warez cuccokat! -
shogun1 #185 sztok! lenne egy fura kérdésem: szerintetek föl fogják tudni törni az xbox360 "komoly" védelmét?(már vmi Chris Satchell is nyilatkozott, hogy ez húú de frankó hacker biztos lesz) mennyi időt adtok a feltörésre? -
#184 Továbbra sem lesz hivatalos magyar forgalmazás? Akkor Live!-val is trükközni kell kamu lakcím, stb.?