176775
banner
  • guardian hero
    Ugyanilyen gondok lesznek a PS3 launchnál is hidd el, mondjuk abból mi nem sokat érzékelünk a Japan only premier miatt, cserébe talán egy kiforottabb gépet kaphatunk majd, de szigorúan csak 2007-ben (2006-os EU PS3 premier sztem csak álom).
    Tudásban messze nem lesz akkora különbség szerintem, mint amit az alapján gondolnál, "amit a PS3-ról terjesztenek". A reklámszövegeket mindig oszd el kettővel, aztán vonj gyököt belőle, akkor talán lesz valami közük az igazsághoz.
    A BOX itt van, kézzelfogható, jó cucc. Vannak gyermekbetegségei, hiány van belőle, és kicsit drága még, de sztem tavasszal-nyáron már megéri majd venni, és mindenkinek sok öröme lesz benne.
  • Solidus
    Na hát ez az...Pedig már gondolkodtam azon hogy végre nem leszek elfogult,és beszerzek magamnak egy xbox360-at amíg kijön a PS3(már ha még 2006-ban kijön,miért teszi a sony ezt velem).De gondoltam egy kicsit elötte leinformálodok,és tessék csak úgy özönlik rá a panasz.Jó,hát a sony se ad ki a kezei közül mindig hibátlan terméket(lásd a ps2 slim tápgondjai),na de ezt azért nem vártam.Itt,a nextgen konzolháború közepén kiadnak egy szánalmas felturbozott xboxot.Mondjuk annyira azért nem rossz,az embernek tátva marad a szája ha a a tv-ét bámulja miközben surrog a kis 360-as,tényleg tud valamit a gép,de nekem ez ahhoz képest amit a PS3-ról terjsztenek(remélem lesz is belőle valami),hát kevés.Kifagy a gép mert nem jó a hűtése,túlmelegszik,állítva szétmarja a lemezt,az xbox live online kapcsolat is rakoncátlankodik.Ez már gombócban is sok...Miért nem hagytak még időt a fejlesztésre,javításra.A sony úgyis késlekedik.Ezzel csak a "jó" hírüket rontják...
  • CHEAPBOY
    dehát vazze most nézem eggyutt voltunk benn ecsém.
  • CHEAPBOY
    jácott. a távoli háttér mosott, illetve pixeles. igaza van.
  • NormalisEmber
    szándékosan írtam hogy magánember, hiszem a microsoft már vesztett pert pl. a EU-val szemben, ha jók az emlékeim.(valami 500millió euróra büntették)
  • Solidus
    Azért mert ezt bizony nem egyedül tenné,ha jók az információk akkor az eddig eladott xbox360-ból 15% hűtési problémákkal küszköd(és ez a szám idővel csak egyre növekszik).Bár abban igazad van,hogy egy ember nem nyerhet egy "multicég" ellen.Simán elsikálják.
  • NormalisEmber
    Meg gondolod a microsoft ellen egy magánember tudna pert nyerni?
  • Solidus
    Na akkor arra is tudsz válaszolni hogy a microsoft miért adott ki egy gigaszar konzolt?Nem lennék abban olyan biztos hogy sokáig fog tartani az a per...
  • deep
    Van fogalmad meddig tart egy ilyen per? 5-10 évig is elhúzódhat.LOL
  • Solidus
    Ha valakinek van hírre arról hogy a hibás xbox360 miatt indított pert ki nyerte meg az jelezne?...Miért kapkodta el ennyire a microsoft az xbox360-at?A megjelenési határidő miatt?
  • Deadman
    Far Cry : ott nincs miért out of focust használni, itt sincs használva azokon a helyeken, ahol messzire kell ellátnod és esetenként 100-as nagyságrendű az ellenfelek száma. De nem szándékozok vitatkozni, akinek nem tetszik, nem veszi. Ennyi.
  • peter31
    Addig kijön a konkurencia az új termékével és könnyebb választani. Arról is hallani jókat, ha túl jó lesz ennek lemegy a használt értéke és nehéz megszabadulni utána a cuccostól. Én is várok pedig már majdnem vettem.
  • KaTy
    hajrá!
  • deep
    Hát várj, én meg veszek 360-at:D
  • Tomo15
    Én ilyen játék közelébe nem megyek:D
  • KaTy
    játszottam vele.
    Az out fokuszal nem tudok egyetérteni,mert mozgás közben ez a látvány ba**tt kiábránditó.(a Quake 4 -ben ugyanez van..az is out fokusz? Akkor a Far cry miért nem használta? lehet hogy azért mert nem kamu kifogásokat hanem játékokat gyártanak?)
    Félreértés ne legyen! Nem rossz játék a Kameó(sőt) ,csak azt nem értem ,hogy mitől hasal mindenki...hogy ilyet még nem látott....(100-170k-ért ez kevés...szerintem)Pláne akkor amikor Shadow of the colossus,God of war,Sly3 játékok jönnek ki a "gyenge" mai konzolokra.
    Arra akartam kilyukadni ,hogy simán lehet még várni egy fél évet.
  • lacoo
    Hi!
    Premiumot nem tudsz szerezni?
  • Deadman
    A háttér direkt out of focusban van. Még jobban kiemeli a tényleges harcot, a lényegi elemeket, filmszerű hatást biztosit. Ez az effekt több játéknál megfigyelhető, és emeli a látványt.
  • deep
    Őőő, játszottál is a géppel, vagy csak vagdosod bele a hülyeséget a világba?
  • Olcsi2
    Meg mindig van egy uj Core pakk elado 85ert.
  • KaTy
    akkor én elmegyek kapálni:)
    A most kijött játékok csak parasztvakításra jók.
    Azért ne kövezzetek meg nagyon:)
    Látjátok azt a hátteret? vicc.
  • Tomo15
    ÁÁ gyerekek kaptunk ma egy XBOX 360-at(alapot) eszméletlen durva!PG3,és amped 3 kegyetlen
  • Tikal #354
    egy két ezer forint eltérésrol volt szo, nem tizrol :D
  • deep
    Igen, 115.
  • Tikal #352
    ja, és akkor most mennyi lesz az ár? mert most nézem hogy már 115 van kirva 105 helyett :)
  • Tikal #351
    örlülök h jovo héten már lesz, mindenestre játékot még nem merek rendelni, de remélem hétvégén már nyustolhetem a gépet... :)
  • Bazijoe 2
    Hogy kötöd össze a gépet a HD kábellel??
    HDMI bemeneten keresztül??
    Mire van még az a 8 banándugó??
  • deep
    az alap 80 körül, a premium 120 körül
  • WOW
    Mennyibe kerül az X360?
  • fanatifo
    Jó persze énis megvenném 70ért ez nemis kérdéses de erre a realitás....
  • deep
    Jó persze, hülye nem vagyok, de ha idehoz nekem egy 360-at és ideadja 70-ért, felőlem rendben:D
  • fanatifo
    nehogy már bedöljél neki!:))"most jöttem japánból""" jót nevettem ezen a mondaton:DDDDDDDD
  • deep
    Én megveszem 70ért, hozhatod:D
  • fanatifo
    ez kurvagyenge volt:)))) vicces kölök vagy:)
  • Alien1024
    na most jötünk meg japánbol vatdem xbox360 sztem szar elis adom 70rugoért és majd veszek ps3 at ps2 ben sem csalodtam anó
    mondjuk legaláb amit vedtem 360 an nem döglöt meg eddig meg megy normálisna az nfs is:D de 1kaki
  • Bazijoe 2
    Kedden már biztos,hogy lesz.
    Vagy így,vagy úgy de jövő hétvégén meglesz a Party a Kenny-nél
  • Animefox
    Képzeld videofelvételt is készítettem volna.... aztán felraktuk volna a netre Xbox360 hungarian party néven:D
    szomorú... akkor most mikor lesz géped?
  • Bazijoe 2
    Törölt
    Már nem Bazijoe néven vagyok fent.
  • Animefox
    Jóvan tudjuk.... neked is Samsung LCD tv-d van :D then lol. Kár hogy nem volt parti Kenny-nél.. pedig jó lett volna! Kár :(
    Hallom Martinnak beszóltál! Hogy hogy nem törölt?
  • Bazijoe 2
    Melyik Samsung HDTV-vel játszottatok??
    LE26R51BX??