176622
-
#303 Szerintem idén nem kell aggódnod, hogy hagyod a francba, ugyanis elég valószerűtlen, hogy hozzájutsz egyhez, ha nem rendelted elő legalább 3 hónapja. -
peter31 #302 ez így van nem véletlenül kérdeztem az okosságot 3-4 óra és hagyom a francba miatt nem érdemes megvenni.
-
#301 Bocsi az előző kommentem nem neked ment hanem DanielT-nek.
A sima X-box-ra is lehet egeret bill-t kötni szval ugyanúgy működik azon is. Gondolom ezen is fog. -
#300 FPS elsőre szokatlan lesz, de maximum 3 óra és olyan mintha semmi mást nem használtál volna előtte. Minden más típusra(autós, mászkálós, lövöldözős, verekedős) pedig alapból a kontroller a tökéletes megoldás. -
#299 A jobb játékokat én is megvettem pc-re. Bár igen keveset de azokat a mai napig előveszem. Box-on viszont picit meredek egyenlőre az a 20e/game. -
peter31 #298 egyedül a joypadtól tartok nagyon részoktam az egér billentyűzet kombinációra pl egy Battlefield 2 esetében... -
peter31 #297 értem lehet hogy ideiglenesen beszerzek egy régebbit akkor. -
#296 Akkora érték van a netes szolgáltatásokban, hogy nekem pl nem éri meg feltörni. Éves szinten nekem 5-6 minőségi játék van ami érdekel ezeket simán meg lehet venni. A többi demóját meg szépen Live -on keersztül lekpom, elég is általában belőlük annyi. -
#295 Ez valamivel keményebb dió mint egy játék vagy program törés. -
peter31 #294 mondom nincs tapasztalatom csak pc-n ugyebár ott ez 2-3 napos probléma max... -
#293 Mivel már "eltűnt" néhány devkit, jól fognak haladni vele. -
#292 Inkább szavazok a minimum 2 év verzióra, aztán majd kiderül. -
#291 Biztosan lesz, de ehhez idő kell. Lehet 1 évig is eltart majd. Lehet néhány hónap. -
#290 Ööööö, jól értelmezem a kérdésedet, hogy egy olyan konzolra keresel feltörést ami még meg sem jelent, kizárólag az USA-ban? Na neeeeeeeeeeeeeeeeeeee. -
peter31 #289 persze tudom de annyi mindent lehet dvd stb gondoltam hátha ez is... -
peter31 #288 és ehhez az újhoz is van valami okosság mint az első xboxhoz? -
#287 Szerintem is. Erre a pc való. Én sem találtam semmit róla hogy böngészni lehetne. Bár ha ehhez is lesz Linux akkor tuti lehet majd. -
#286 Weboldalakat nézni nem lehet, arra ott a monitorral és a billentyűzettel felszerelt 50 ezer forintos Pc. Játszani, demókat letölteni chatelni, webkamerázni és minden mást lehet rajta. -
peter31 #285 Semmi gond pláne én most jött az 5let hogy raknék a nappaliba egy valamilyen konzolt... De még azt se tudom, hogy milyen legyen... -
peter31 #284 Akkor ez megoldódott... Internetezni lehet ilyenekkel? Azért kérdezem mert még soha nem volt konzolom de lehet, hogy kipróbálnám. -
#283 Xbox 360 Wireless Bridge
Platform: Microsoft XBOX 360
Termék: Xbox 360 vezeték nálküli hálózati adapter
Model szám:
Csomagolás: Doboz
Tulajdonságok:
- Vezeték nélküli kapcsolat XBOX Live! szolgáltatáshoz
- Dual csatornás üzemmód 5GHz és 2.4GHz
- A/B/G szabványú wireless hálózati eszközökkel kompatibilis
- Tv adás, video, lejátszása Windows XP Media Center PC-ről
Kompatibilis: XBOX360
Garancia: 1 év
Várható szállítási határidő: 2005.12.02
Várható fogyasztói ár: 23.000-25.000 Ft
Valóban. Elnézést! Nem is hallottam még erről. -
peter31 #282 Találtam itt -
peter31 #281 Bakker ezért most húzzak be egy kábelt. Az gondoltam ha vannak hozzá vezeték nélküli joypadok csak nem lesz gond. csalódás kicsit... -
#280 Nem. Csak sima hálókártya kábelt (RJ-45) tudsz bedugni. De megoldható ha pc-n megosztod a wireless netet egy hálókártyára és azt dugod a boxba. -
#279 He? Nem tud wifi hálózatra kapcsolódni, így nem. Bedugod szépen a hálókábelt és megy. Később persze lehet, hogy lesz Wifi support is. -
peter31 #278 Sziasztok,
WiFi-n lehet játszani internetezni az ilyen konzolokkal?
thx
p -
lacoo #277 Így van, ahogy mondod . -
#276 Minden gépnek az első szériájában voltak hibás darabok,ill.típushibák.De ez így van az ipar minden területén,hogy csak a gépjárműgyártást említsem.A hibákat majd orvosolják,nem kell felfújni az ügyet. -
lacoo #275 Elég szegényes, és szélsőséges egy vélemény. -
#274 Jó a cikk,a "konzolt akarok de milyet" topicban is beszúrták.A véleményem is ott van.Jót röhögtem ezen a hülyeségen... -
#273 Egy ilyen uj és aprolékos technologiánál lehetnek hibák mintahogy pcn is vannak pl a csúcs vgak. Sok hibás van közöttük és ahogy a ps3ba is lesznek hibás példányok. -
#272 Hát sajnos igen :( -
#271 akkor ugrott a karácsonyi nextgen playing :P -
#270 Ez a cikk TÖKÉLETES meglátáson alapúl. Túl sokat akar a Sony, s lehet, hogy belefog törni a foga. Bár kicsi rá azért az esély.
-
#269 Egy érdekes cikk a konzol háborúban: LINK -
#268 Microsoft , megbízhatsz bennünk! :)
Lol , máris tele van rossz gépekkel.... Jó, hogy csak februárban fogok venni. Addigra teljesn biztos , hogy ki lesznek javítva az esetleges problémák.
-
#267 garanciális problémámmal akor kihez lehet majd fordulni? gamestore? :D -
Gábor #266 Mivel még az első szériát árulják, ezért erősen valószínűtlen, hogy Te EUban egy másikat, ne adj Isten kijavítottat kapjál!
-
#265 X-Box 360 Hang LINK -
#264 Nem lehet, felejtsd el.