176622
-
#103 Mert az alpha devkiten nem fognak a nyitócímek sem olyan fps-sel futni, mint a videókban. Azokat a videókat lerenderelte a box max 10 fps-sel, aztán felgyorsították háromszorosra, és neked nem real time-ban prezentálták. Tudtommal nincs is kint működő, végleges Box az E3-on.
Ez persze nem azt jelenti, hogy nem lesz ilyen grafika BOXon a kezdéskor, épp ellenkezőleg. Pont ilyen lesz, semmivel sem lesz jobb attól, hogy a végleges hardveren és nem alpha devkiten fog futni. -
Inquisitor #102 AVI-t? Lol.
Miért hinném, hogy avit játszanak le? -
#101 Hidd el, avi-t lejátszani egy alpha devkit is ugyanúgy tud, mint a végleges box. -
Inquisitor #100 Ezt az érdekességet most olvastam.
"most olvastam extremetechen vagy hol, hogy minden x360-as cucc alpha devkiteken futott, ami dual G5 es egy 256megas X850-et jelent! ez becslesek szerint 30-40%-a a vegleges boxnak!" -
#99 Még jó h ez a topic az xboxról szól..... :D -
#98 hat nemtom, de elhiheted hogy en orulnek a legjobban ha ds2-3 lenne a ps3hoz:) -
#97 Várjunk egy pillanatra, nem a forma miatt kapták a büntetést, hanem a FF technológia miatt.
Viszont ez az új kontrollerben is benne lesz, talán még fejlettebb formában, de az akkor is FF marad.
Akkor meg miért ne lehetne DS2 is?? Mi a különbség? -
#96 Ja, PS3-hoz biztos nem lesz. De én kész vagyok megbarátkozni az új paddal is. :) Kinézetre nem rossz, csak a használhatóságával kapcsolatban vannak kételyeim. -
#95 Gyártani lehet hogy nem fogják, de attól még lehet egy csatlakozója...
Persze ez csak feltételezés, de jó lenne. -
#94 jah, most olvasom hogy csak penzbuntetest kaptak
link
de minden game utan ami hasznalja %ot kell fizetniuk szal a lenyeg a lenyeg nem fogjak kihozni ps3hoz:) -
#93 Ahhoz képest még vígan gyártják a PS2-höz és ahogy elnézem, még egy darabig gyártani is fogják. -
#92 ds2 lenne az egyertelmu csak az a gaz hogy megnyerte ellenuk a pert a ceg akitol loptak:( es benne volt a vegzesben hogy nem gyarthatnak tobb DS controllert... szal az sajnos tuti nem lesz -
#91 A Sony bemutatón a DS2 kontrollerrel nyomták, az is lehet, hogy csatlakoztatható, csak a fotókon nem látszik a helye... -
#90 ronda. ehez nem kell varni semmit hogy rajojj. meg vers-nek se tetszik es ez mar jelenthet valamit :D -
Vegas #89 jah épp ez az, lefikáztok mindent, de fingotok nincs róla h mien lesz.. -
#88 meg lehet h még változni fog...... -
#87 szerintem nem kene ennyire temetni a PS3 kontroller-et! lehet hogy egy kicsit furcsa, de lehet hogy tokeletes a fogasa! -
#86 "- xbox360 kontroller"
Fenéket, DS2 kontroller. -
#85 hat jah. a tokeletes konzol az ugy lenne hogy:
- ps3 alapgep
- xbox360 kontroller
- nintendo fele visszafele kompatibilitas
- xbox-live fele service -
Vegas #84 mondta valaki h baj?
Bejössz ide egy XBOX 360-as logoval azt tevagy a császár.. -
Vers #83 szerinted miért? gondolkodj picit majd rájössz... -
Zozo76 #82 Egyepkent azt hitem hogy a Sony konzervativabb lesz. A gep formara meg elmenne, de a kontroller, az valami katasztrofa. -
Zozo76 #81 Mi a tokomert baj az hogy le lehet cserelni az elolapot? Ha nem tetszik hogy lehet akkor nem csereled le. Ennyi! -
#80 mer h*lye vagy... -
Microcosmos #79 Na ezt a konzolt már most dobnám a süllyesztőbe. -
Vegas #78 lol!
Mégtöbb előlap?? :D -
#77 "CSerélhető előlap..hm, kell ennél több?"
Háát, nem ártana... :)) -
Vegas #76 Hi!
Rászántam magam hogy megnézek róla egy kis videot..
Hát ez elképesztő..bazz mennyi mindent fog tudni..CSerélhető előlap..hm, kell ennél több? :D
Már csak az árára vagyok kiváncsi. -
#75 Játékdemot honnan szerezzek?:D
A lemezek ha elkeszulnek ingyen lesznek.
Semmi extrara nem kell szamitani, HTML felulete sem lsz, csak mappakba szepen elrendezve a vidijok, meg amit azokrol tudni kell szep szines szagos Word doksiba leirva kepekkel.:) -
#74 Ilyen lemezek engemet érdekelnének, meg játékdemók olcsón.... -
#73 Mindent lehet. Jo otlet. Meg beszelunk majd rola. When the time comes.... :P -
#72 Cheapboy nem tarsulunk? :D
En sokat jarok EU-ban, behozom, ti pedig eladjatok? -
#71 Biztos. Emiatt felek, hogy kitorolhetjuk a fenekunket a hivatalos arral... alaposan fel fogjak majd nyomni... a piac mar csak ilyen kegyetlen dolog... -
#70 Szeptembertol, oktobertol szerintem. Addig is majd osztom az E3 DVDimet, amit most vazoltam fel a PCs jatekoknak... topicban:) Szerintem jo otlet, kevesen erik el az Insideres cuccokat idehaza. -
#69 Előrendelést mikor vesztek fel? =) -
#68 Remelem EU-ban lehet is majd kapni, biztos hianycikk lesz. -
#67 Elvileg 10 nappal az amerikai utan. Ami November 25e lenne... de az amcsi megjelenes sem 100%.:) -
#66 Nem tudjatok mikor lesz az X360 EU premier? -
#65 A Halo 2 mar inkabb:) De most minden kiforrottabb, tamogatottabb lesz. S tobb ilyen cim fog erkezni... -
#64 Dehogyis....