176622
-
oni021 #23 Mikor kellet egy konzollal megjelenésekor szégyenkezni? Miért kellene bármilyen konzollal is szégyenkezni?! -
hzx #22 > 55k lesz a box2
Ha ezt a dollárban megadott érték átváltásával számoltad ki, felejtsd el. 300 dollárra mondták? Az 300 euró alaphangon Európában + 25% magyar áfa + 20% kereskedelmi árrés. 110e forint alaphangon. -
#21 Iszonyat ronda szegény konzol sajna...
de a technikai oldal nagyon zúzós, végre nem kell már a megjelenésekor szégyenkezni vele.
Életemben nem volt konzolom, de ha ez a dög tényleg 300$ -ról indul, és a kezdeti hype miatt magasan tartott árú első importszállítámányok után végre le is megy annyira itthon, nem kizárt hogy veszek egyet.
Régen 150k volt egy PS2/Xbox, most (elvileg) 55k lesz a box2, hát nem éri meg? 150-ből lehet venni egy fasza PC-t is, de 55-ből talán procit meg alaplapot, mást nem nagyon.
Aztán nem mondta senki hogy kell hozzá havi 10 játék, de néha-néha lehet kattognék vele egyet. Meg nem is csak játékra van, rohadt sok mindent lehet vele csinálni, sokkal jobban hasonlít már egy számítógépre.
Szóval asszem a taktika jó, ha még egy ilyen megrögzött PC-párti ember mint én is venni akar egy ilyen dögöt, akkor sikeres lesz :) -
#20 Mivan csúnyaságokat írtunk?...? :) -
#19 Jaja, elolvastam:P -
#18 Ő is azt írta... -
#16 Miért?
Menteni jó az is, az 1 ben is elég az alap 8 giga,
ha meg moddolod, és arról akarsz játszani, akkor úgyis kicseréled, nem? -
#15 javítok a 210 gb = 20 gb :) SRY -
#14 lesz a drágább változatban egy 210 gb-s vinyó ami sztem ló****** se ér....
Többféle verzió meg persze lesz.
-
#13 valamit tudtok róla, hogy hogy lesz ez a több féle verzió?
Lesz-e benne vinyó? -
Cat #12 legyen egy kép is, ha már itt vagyunk:
-
#11 jah :) -
#10 Pedig Liquid már biztos dörzsölte a tenyerét, hogy csak a topicodba kell járnia az infokért. =) -
#9 hát ez az!!! 576 forever! -
#8 Shut Up.... :)
Nem ha akarod folytatom ott :)
Bár hülyeség mert az 576 úgyis közöl minden érdekeset. -
#7 minden évben nyitni fogysz egy új topicot? -
#6 Akkor hajrá :) -
#5 Sajna nem megy, holnaptól nem vagyok netközelben. Köv. hétvégén egy szusszra kell magamba szívnom a következő napok E3 történéseit. =) -
#4 petya nincs kedved együttműködni velem egy e3 2005 topik nyitásában/fenntartásában s a hírek közlésében?
-
#3 pár perccel előztél meg a topic nyitásban ... -
#2 Nagyon király ilyet akarok!!!!!!
De még azért vetnék egy pillantást a ps3-ra... -
Még nem volt topicja.
Játéklista az Eurogameren