176910

-
NormalisEmber #311 A made in china felirattal még megbarátkoznék, de azzal nem hogy egy közönséges 2m-es komponens kábel 10e-ba kerül. Elbeszélgetnék azzal aki ezt a marhaságot kitalálta. Ugyan nem jött össze nekik, de a phantom-nak volt tisztességes dvi/hdmi kimenete.(és a ps3-nak is lesz) -
Derapo #310 Engem ez a "Made In China" felirat jobban aggaszt:) -
Látta már valaki a Saint's Row nevű játék videóit ez a game valami istenkirály GTA alázó lesz.
Videók a www.gametrailers.com vagy a www.gamespy.com-on érdemes megnézni. -
NormalisEmber #308 köszi!
Sajnos ezen kép alapján beigazolódott a gyanúm, hogy ennek sincs normál videó kimenete:
-
LINK (Angol) -
NormalisEmber #306 Nem tudja valaki hogy a gépnek van e bármilyen hagyományos( kompozit,komponens,dvi,hdmi,scart) videó kimenete, vagy csak kizárólag olyan speciális mint pl. a ps2-nél? (sima xbox-om nem volt, de ha jól tudom a ps3-nak már lesz hdmi kimenete). Azért kérdem, mert egy közönséges 2m-es komponens kábelért nem nagyon szeretnék 8-10e-et költeni(konzolstudio.hu-n legalábbis ennyi volt feltüntetve)
köszi! -
Nem annyira nagy. Inkább kevés a készülék. Kis mennyiséget nagy piacon szórtak szét. -
peter31 #304 komolyan ekkora az őrület? beszarás... -
Szerintem idén nem kell aggódnod, hogy hagyod a francba, ugyanis elég valószerűtlen, hogy hozzájutsz egyhez, ha nem rendelted elő legalább 3 hónapja. -
peter31 #302 ez így van nem véletlenül kérdeztem az okosságot 3-4 óra és hagyom a francba miatt nem érdemes megvenni.
-
Bocsi az előző kommentem nem neked ment hanem DanielT-nek.
A sima X-box-ra is lehet egeret bill-t kötni szval ugyanúgy működik azon is. Gondolom ezen is fog. -
FPS elsőre szokatlan lesz, de maximum 3 óra és olyan mintha semmi mást nem használtál volna előtte. Minden más típusra(autós, mászkálós, lövöldözős, verekedős) pedig alapból a kontroller a tökéletes megoldás. -
A jobb játékokat én is megvettem pc-re. Bár igen keveset de azokat a mai napig előveszem. Box-on viszont picit meredek egyenlőre az a 20e/game. -
peter31 #298 egyedül a joypadtól tartok nagyon részoktam az egér billentyűzet kombinációra pl egy Battlefield 2 esetében... -
peter31 #297 értem lehet hogy ideiglenesen beszerzek egy régebbit akkor. -
Akkora érték van a netes szolgáltatásokban, hogy nekem pl nem éri meg feltörni. Éves szinten nekem 5-6 minőségi játék van ami érdekel ezeket simán meg lehet venni. A többi demóját meg szépen Live -on keersztül lekpom, elég is általában belőlük annyi. -
Ez valamivel keményebb dió mint egy játék vagy program törés. -
peter31 #294 mondom nincs tapasztalatom csak pc-n ugyebár ott ez 2-3 napos probléma max... -
Mivel már "eltűnt" néhány devkit, jól fognak haladni vele.
-
Inkább szavazok a minimum 2 év verzióra, aztán majd kiderül. -
Biztosan lesz, de ehhez idő kell. Lehet 1 évig is eltart majd. Lehet néhány hónap. -
Ööööö, jól értelmezem a kérdésedet, hogy egy olyan konzolra keresel feltörést ami még meg sem jelent, kizárólag az USA-ban? Na neeeeeeeeeeeeeeeeeeee. -
peter31 #289 persze tudom de annyi mindent lehet dvd stb gondoltam hátha ez is... -
peter31 #288 és ehhez az újhoz is van valami okosság mint az első xboxhoz? -
Szerintem is. Erre a pc való. Én sem találtam semmit róla hogy böngészni lehetne. Bár ha ehhez is lesz Linux akkor tuti lehet majd. -
Weboldalakat nézni nem lehet, arra ott a monitorral és a billentyűzettel felszerelt 50 ezer forintos Pc. Játszani, demókat letölteni chatelni, webkamerázni és minden mást lehet rajta. -
peter31 #285 Semmi gond pláne én most jött az 5let hogy raknék a nappaliba egy valamilyen konzolt... De még azt se tudom, hogy milyen legyen... -
peter31 #284 Akkor ez megoldódott... Internetezni lehet ilyenekkel? Azért kérdezem mert még soha nem volt konzolom de lehet, hogy kipróbálnám. -
Xbox 360 Wireless Bridge
Platform: Microsoft XBOX 360
Termék: Xbox 360 vezeték nálküli hálózati adapter
Model szám:
Csomagolás: Doboz
Tulajdonságok:
- Vezeték nélküli kapcsolat XBOX Live! szolgáltatáshoz
- Dual csatornás üzemmód 5GHz és 2.4GHz
- A/B/G szabványú wireless hálózati eszközökkel kompatibilis
- Tv adás, video, lejátszása Windows XP Media Center PC-ről
Kompatibilis: XBOX360
Garancia: 1 év
Várható szállítási határidő: 2005.12.02
Várható fogyasztói ár: 23.000-25.000 Ft
Valóban. Elnézést! Nem is hallottam még erről. -
peter31 #282 Találtam itt
-
peter31 #281 Bakker ezért most húzzak be egy kábelt. Az gondoltam ha vannak hozzá vezeték nélküli joypadok csak nem lesz gond. csalódás kicsit... -
Nem. Csak sima hálókártya kábelt (RJ-45) tudsz bedugni. De megoldható ha pc-n megosztod a wireless netet egy hálókártyára és azt dugod a boxba. -
He? Nem tud wifi hálózatra kapcsolódni, így nem. Bedugod szépen a hálókábelt és megy. Később persze lehet, hogy lesz Wifi support is. -
peter31 #278 Sziasztok,
WiFi-n lehet játszani internetezni az ilyen konzolokkal?
thx
p -
lacoo #277 Így van, ahogy mondod . -
Minden gépnek az első szériájában voltak hibás darabok,ill.típushibák.De ez így van az ipar minden területén,hogy csak a gépjárműgyártást említsem.A hibákat majd orvosolják,nem kell felfújni az ügyet. -
lacoo #275 Elég szegényes, és szélsőséges egy vélemény.
-
Jó a cikk,a "konzolt akarok de milyet" topicban is beszúrták.A véleményem is ott van.Jót röhögtem ezen a hülyeségen... -
Egy ilyen uj és aprolékos technologiánál lehetnek hibák mintahogy pcn is vannak pl a csúcs vgak. Sok hibás van közöttük és ahogy a ps3ba is lesznek hibás példányok. -
Hát sajnos igen :(