176622
banner
  • Bazijoe 2
    Francia internetes oldalról
    Állitolag már készitik elő hozzá az óriásplakátokat.
  • deep
    Mégse olyan olcsó az.85000 ft.Honnan az info?
  • Bazijoe 2
    XBOX 360

Ára:349.-Euro

Megjelenés:2005 november 16(Europa)
  • icespeakyy
    a procik db-onként 3.2Ghz-en működnek
  • icespeakyy
    egy hárommagos proci lexx benne mely mindegyike 2 xál tud programot futtatni egy időben,úgy hogy romlana akár 1fps.-sel is a játék...azonkívül 550mhz-es legújabb ATi 20Gbos levehető winyó ami a tetején van és pcvel öxxeköthető...512-Mb ddr3-as 700mhz-es ram...és max 4db kontrollert tud irányítani..amik mind1-ike vezeték nélküli lesz...bővebb info az Xbox360.com-ról valamint az Xbox.com/hardware részbe vmerre..és a microsoft oldalán is van...:D..és 60k nem pénz ilyenért ..nemúgy mint az ugynolyan teljesítményű ps3-ért ami 160k,Huf XBOX 360 4EVER
  • Angyisz
    ezt szépen felvázoltad !
  • deep
    Mi az ördög lehet az a winya?Pláne 2.2 Ghz-es
  • DanielT
    Az újregek közt is ritka példánnyal állunk szemben uraim!
  • Ödönke05
    nintendo: fujj!
    a 299.99$ az turha olcsó lesz
    Amugy tudtátok hogy az x360-ban 3 db 2.2 Ghz-s winya lesz, és legújabb radeon videjókártya?
    icespeakyy: lessz?
  • icespeakyy
    mostant ovastam hogy 299.99 $ lessz az
    xbox360..én most akartam venni xboxot,de inkább megvárom a novembert:D
  • guardian hero
    Hogyne lenne!
  • Super Mario
    A mobil nekem arra van, hogy telefonáljak, nem szeretek se mobilon, se PC-n, se PS-en, se XBOX-on játszani! Csak a NINTENDO!!!
  • KissemPista
    Ja! :-)

De majd lehet mobilon is játszani! (szerintem..)
  • Super Mario
    Kár, hogy nincs Need for Speed Nintendóra :-(
  • KissemPista
    Nagyon jó lesz a látvány az XBOX360-n!
    Csak azért mondom, mert a sima xbox-on is szépek voltak az nfs-ek :-)

Belinkeltem minden profilból a borított, hogy tudjuk, hogy melyiket kell megvenni!

• Super Mario
    Nagyon-nagyon rossz elhamarkodni a megjelenést! Mert az, hogy a Sony 2000 után 2006-ban jeleteti meg az új konzolát, az rendbe van, de hogy az XBOX esetében 2002 után 2005! Szerintem nagy hülyeség! A Sega is ebbe bukott bele, hogy 1994-ben kiadta az egyik gépét, 1995-ben már jött is a Saturn.
  • Super Mario
    Angliában ezt a dátumot olvastam.
  • Duddits
    Xbox 360 highdef videózás - (xbox360) SirKhan - 2005.07.26. 10:04

Nehogy azt higgye valaki, hogy átmegyünk Xbox 360 oldalba, de azért minden fontos momentumot megemlítünk - bármilyen konzolról is legyen szó. Most reggel találtam egy oldalt, ahol elég szépen sorban össze vannak szedve az eddig bejelentett Xbox 360-as játékokról az elérhető nagyfelbontású videók, ezt szeretném a negyérdemű figyelmébe ajánlani!
    Erre parancsoljatok.

Playware
  • Duddits
    Xbox 360 karácsonyra - (xbox360) SirKhan - 2005.07.26. 09:32

A Microsoft úgy informálta a világot, hogy továbbra is (immár 100% hivatalosan) idén Karácsonyra érkezik meg a cég következő generációs konzolja, az Xbox 360 néven elhíresült Apple G5-öket is megszégyenítő (khm..) játékgép.
    Ha valaki esetleg még nem látta volna az MTV bemutatófilmjét az Xbox 360-ról, annak melegen ajánlom, hogy látogasson el ERRE a címre, mert bizony megéri meglesni, hogy az amerikaiak hogyan is csinálnak show-t... :) Ez nem Aranycsirke! :)
  • Super Mario
    Tudja valameyikőtök az XBOX 360 megjelenési dátumát? 2005. november 5.
  • Kaplan
    Jaja :P
  • Duddits
    Miattatok fog beszarni az 576.
  • CHEAPBOY
    na meg vagy Te huzatva vazz:P
  • Kaplan
    Hát én nem 5 percenként hanem 2-3 :)
  • Police88
    Nem :) ismerek egy embert: K-val kezdődik is aplan-nal folytatódik :P
  • Petyus_
    Boccs, hazajöttem Prágából, és örültem, hogy Itakagi Mester megnyilatkozott. My bad! :P
  • CHEAPBOY
    felreertetek, az 576on kiba pontos volt, szavam nincs ra, de amikor petyus bemasolta, az mar nem vot friss :) erre ertettem:)

VAgy csak en vagyok az egyeduli, aki 5 percenkent frissiti az 576ot uj infokert?:D
  • liquid
    Szombaton hoztuk, bébi, mocskosul friss volt, a csütörtöki Famitsuból jött. :)
  • Petyus_
    Liquidnél reklamálj! =)
  • CHEAPBOY
    ezer eves hir?:P
  • Petyus_
    576.hu

A Team Ninja főhonchoja, Tomonobu Itagaki érdekes fazon: soha nem rejti véka alá a véleményét, őrült kiszólásai vannak, és nagyon keményen oda tud mondogatni a konkurenciának - pláne ha a Namcoról és a Tekken sorozatról van szó (egy régi, még az első DOA megjelenésének idején elhangzott nyilvános sértés miatt bevallottan NAGYON utálja őket). Itagaki (elkötelezett Xbox fejlesztőhöz méltóan) eddig csupa szépet és jót nyilatkozott az Xbox 360-ról: a Famitsu friss számában megjelent interjúban részletesen mesél arról, hogy mi tetszik, és mi nem tetszik neki a Microsoft következő generációs konzoljában. Lássuk:

# Itagaki szerint programozás szempontjából az Xbox 360 kétarcú masina: a többmagos processzor új kihívásokat jelent. Ha a fejlesztők csak az egyik magot használják, roppant könnyű rá programozni, pláne úgy, hogy már most kitűnő fejlesztői eszközök és middleware-csomagok állnak rendelkezésre, és a gép még így, "csökkentett módban" is megfelelő teljesítményt tud kimpumpálni magából. A problémát az Xbox 360 erőkapacitásának teljes kihasználása, tehát mindhárom mag egyidejű meghajtása jelenti: ez számukra (is) komoly kihívást jelent. "A gép ilyen szempontból kicsit olyan, mint egy kipolírozott Sega Saturn" - mondja a Saturnos tapasztalatokkal (a DOA első részét elsődlegesen erre a platformra szánták annak idején) rendelkező Itagaki.

# A Team Ninja-nál meglepetéssel vették tudomásul, hogy az MS a dupla sűrűségű DVD, és nem egy új generációs, nagyobb tárolókapacitású adathordozó mellett döntött. Itagaki szerint ez az európai és amerikai fejlesztőknél nem jelent akkora hátrányt, mivel ők eddig is a játék motorjával készült, valós időben futó átvezető animációkat részesítették előnyben. A japán stúdióknak azonban gondjaik lehetnek: itt még mindig nagy divat az előre letárolt animáció, a drasztikusan megnövelt HD felbontás miatt pedig ezek a filmek hatalmas helyet foglalnak el. Példaként a Dead or Alive 4 E3-as trailerét hozta fel: ez eredeti formájában laza 2 gigabájtot zabált fel.

# Az E3-on bemutatott DOA4 verzió alfa devkiteken futott. A bétás masinákat pár napja kapták meg. Itagaki elmondta, hogy a Microsoft valamikor júliusban "jelentős bejelentésre" készül a japán piacot megcélzó játékokkal kapcsolatban, így lehet, hogy ők is előállnak egy új Dead or Alive 4 trailerrel pár héten belül - a dolog még nem eldöntött, minden attól függ, hogy mennyit időt tudnak (vagy tudnak e egyáltalán) szakítani az új demonstráció összeállítására.
    liquid (22:31)

• aabyssx
    Pedig az egész XNA egyik alapgondolata a crosspatform megoldás.

Lehet, hogy az M$ a konzolos piac kárára megpróbálja megmenteni a maradék pécés piacot.

Bár én ezt inkább hátránynak érzem.
  • Kaplan
    Jaja :)
  • DanielT
    Régen olvastam ekkora eszement baromságot.
  • Duddits
    Xbox 360 játékok PC-n?

captainm - 2005.07.01. 09:08 - 23 hozzászólás

Az IGN oldala leközölt egy nagyon érdekes cikket, ami mellett nem tudtam csak úgy átnézni. A lényege annyiban áll, hogy a Microsoft Xbox 360 konzoljának feltételezett képessigeit alapul véve próbáltak gondolkodni a PC-s platform irányába. Mivel az új generációs konzol a következő, Longhorn kódnéven készülő operációs rendszerrel is igen szorosan együtt tud majd működni, ezért nem kizárt, hogy a konzol jó pár, a játékok futtatásához elengedhetetlen szoftveres része is beépítésre kerül az operációs rendszerbe, így nem kizárt, hogy a konzolon futó játékok megfelelő hardverrel a gépünkben is életre tudnak kellni és monitorunkon is tolhatjuk majd őket, már ha Bill bácsi is ilyen módon gondolkodik, hisz egy ilyen húzással rögtön két platformot tudhatna magáénak az új Xbox, ami a PS3-al szemben igen komoly vonzást gyakorolhat a vásárlókra.

Playware
  • Inquisitor
    ATI was fortunate enough to have a working Xbox 360 sample at their booth
  • Inquisitor
    Hát ez azért elég gáz:
    Xbox 360 - The Undiluted Hyperbole
    Lol. Értelmes embert is küldhettek volna szóvívőnek, nem? :)
  • guardian hero
    Biztos, hogy lesz grafikai fejlődés, ami összefügg a devkitek fejlődésével is, de már most sem úgy fejlesztenek, hogy a devkiten jól fusson a játék, mert tisztában vannak a végleges konzol hozzávetőleges képességeivel. Persze ez azért kevés ahhoz, hogy csutkára ki is használják azokat, de nem is a 40%-át használják ki már ezek a játékok sem. (Legalábbis ha tényleg olyanok lesznek, mint a videókon)
  • Inquisitor
    Hogy legyen min vitázni, avagy a jövendő játékok videói :)
  • Inquisitor
    Én meg állítom, hogy mint eddig is, az első kijövő játékok nem használják ki az erőforrásokat, pont a DevKit-ek hiányosságai miatt, ezért szerintem nem sokkal lasabban mennének azon se, másrészt a grafikai kiteljesedés játék szinten a megjelenést követő 1 év után érhető el. Lásd mit hoztak ki a PS1-ből vagy az XBOX-ból a végére.