176622
banner
  • Zsoltika 007
    Hivatalosan is forgalomba kerül az új X-Box 360 magyarországon is.
    LINK
  • Tomo15
    Kül HD DVD-kell hozzá.Egyépként tényleg elég bosszantó, hogy nem adtak hozzá winchestert.Igy utólag sikerült hozzá szerezni egy 20Gb-ost, de nem volt olcsó:\
  • Tomi13
    Nem gondoltam semmit,mert még xbox 1 közelébe sem voltam,nem hogy játszottam volna vele,úgyhogy ezért kérdeztem.Azt sem tudtam hogy az 1-eshez is volt winchester.
  • Örm
    Amennyire én tudom DL DVD kell hozzá.
  • Tomo15
    Örüljél neki... De ezek nem sima DVD lemezek.A többit meg találd ki"."
  • Örm
    Az nforce-on már van kint Xbox 360 játék.
    2005-12-08 Condemned XBOX360 *PAL* PI 73x100 MB
    2005-12-08 Need for Speed: Most Wanted (c) EA *FULLDVD* *PAL* *XBOX360* PI 56x50 MB
  • CHEAPBOY
    Van 4 féle vazz:DDD Remélem soha nem lesz.
  • Tomo15
    Nincs, és szerintem egy darabig nem is lesz:D
  • Örm
    Hello!
    Van már az Xbox 360-hoz MOD chip, hogy másolt játék is fusson rajta?
  • CHEAPBOY
    csak nagyon keveset, a lista meg nem pontos, sok cím ami ott van nem indul el. állitolag kesobb ez a lista bovul, de szerintem magasrol tesznek rá a ms-nál.
  • CHEAPBOY
    + nuku ezust tálca, kapsz silány muanyagot, nuku live elofizetés, illetve headset.
  • CHEAPBOY
    miert mit gondoltal, az xbox 1ben volt vinyo, azt majd kiemulálja a levegobe vagy mi
  • CHEAPBOY
    amerikában, dehooogy, szerintem megnyeri a pert.... nintendo gépre is rá kell irni hogy mosogépben nem mosható, mert már ilyesmi miatt is lett per a cég ellen s el is vesztették. beteg emberek országa az, a beképzelt barom fajtájukkal eggyutt. mekkorát esnének ezek pofára ha csak 1 hetet kéne emberi vilagban, aka europában eltolteniuk.
  • CHEAPBOY
    igen, gyakorlatilag nem.
  • Animefox
    Jééézus Isten.... te meg itt vagy?
  • DanielT
    Elírás volt, azóta korrigálták.
  • Tomi13
    Szia

Köszi az infót,ha jól értelmezem,akkor csak úgy tudja lejátszani a régi játékok egy részét ha a gépben van vinyó,mert szoftveresen emulálja a dolgot.
    Azért kérdezték mert állítólag az Osztrák Metróban lehet kapni 199€-ért,persze lehet hogy csak az újság hirdeti,ők onnan nézték ki.Gondolom ennyiért ez a Core változat.
    UI:Nagyon jó a nickednél az a kis avatar,vagy minek hivjál ezt,a Killer régi szép emlékeket ébreszt bennem :)
  • DanielT
    Century.
  • Kaplan
    Nem today... This Year :)))
  • guardian hero
    Nincs benne vinyó, vezetékes kontrollert adnak hozzá wireless helyett, nem kapsz HD kábelt és távirányítót sem hozzá.
  • deep
    Netán tud szerezni, aki érdeklődött?:D
    Mert én nem:( Pedig azonnal vennék, ha lenne.
  • deep
    A core-ban nincs vinyó, headset, és csak vezetékes controller van hozzá, meg a LIVE!-hoz is korlátozottabb hozzáférést biztosít.
  • Tomi13
    Köszi!
    ÉS mit takar a "Core" elnevezés?Most látom hogy ilyen Xbox 360 is van.Ez vmi "felszereltségi" szint?
  • Tomi13
    Esetleg van a neten ilyen lista vhol?
    Nem nekem kellene,csak megkértek hogy érdeklődjek utánna.
  • deep
    Bizonyosakat igen. Elég hosszú a lista, de nem mindet.
    Szerk:

Itt a lista.
  • Tomi13
    Sziasztok

Érdeklődnék hogy az Xbox 360 kompatibilis-e a régi Xbox-al?Magyarul lehet-e futtatni a régi eredeti játékokat rajta.
    Köszi
  • deep
    Nem, reménytelen elvetemült SONY fan:D
  • peter31
    today idiot=vers
  • Istencsászár
    reménytelen elvetemült ps3 fan..
  • Martin576
    FELKÉRNÉM VERS. SPORTTÁRSAT, HOGY TARTÓZKODJON AZ X360 FIKÁZÁSTÓL, ELLENKEZŐ ESETBEN KÉNYTELEN LESZEK INTÉZKEDNI. KÖSZÖNÖM.
  • Zsoltika 007
    Pontosan. Nem kell ide a sárdobálás akinek nem tetszik nem jön ide és kész.
  • Max 36
    Okosokat írogatsz,gratula Te sem tudod mire jó ez a szemellenzős fan-boy stílus,ugye?Nem 1 Doboz-tulajdonos spanomnak ott figyel az Xbox mellett a Ps2 is,mint ahogy járok mind a 2 gép topicjába,mert nekem előbb volt ps2,s utána X.Szeretnék én 1 ilyen "gagyi "konzolt,mint az X360Egyébként meg ez X-es topic,ne tűzmanóskodj itt,tartsd tiszteletben a másik konzolt,és tulajait.Erényeikkel,hibáikkal együtt.
  • Tomo15
    Büszke lehetsz magadra!Okos gyereknek látszol...
  • deep
    ÖN a leggyengébb láncszem. Viszlát!:DDD
  • Tomo15
    Gigaszar konzol?lol játszottál már vele?Ilyen hibák nagyon sok terméknél vannak, csak nem fogynak ilyen számban, és ilyen tempoban.
  • KaTy
    tetszik ,csak ez még nem nextgen szinvonal.
    + egy pálya alapján nem húzok le egy játékot.
    +én is venni fogok egy gépet ha lemegy ez az őrület.
  • Animefox
    Vagy csak simán ő is azt akarta hogy a gépe szar legyen és rásegített...Tegyük fel a radiátorra helyezte a gépet, azzal a címmel hogy nem tudta hogy oda nem szabad rakni mert a használati utasításon és a papírokon nem volt feltüntetve!
    Továbbá egyes GC-k dobozára az van ráírva hogy nem mosható ki. Gondolom valaki azzal is próbálkozott és perelt miszerint ő nem tudta hogy a GameCube nem mosható mosógépben, mer nem volt feltüntetve. De no problemo... ha mostmár vesz valaki GC-t akkor a dobozán olvashatja. Nehogy ebbe újra bele kössenek.. ezt így szokták! és ha ténleg nincs feltüntetve a csomagban akkor a bíróság az ő igazát adja...
    miszerint a kedves vásárló be lett csapva
  • NormalisEmber
    De gondoljunk egy abszurd esetre : bekapcsolva hagyja a gépet, az túlmelegszik kigyullad és amíg hősünk a nagybevásárlást végzi, leég a lakás
  • JackSlater
    Amerikában ha elcsúszik vki a McDonald-sban már perel...unatkozó szarrágó az ilyen,szvsz nem lesz itt semmilyen per mert kiröhögik a bírók is.
  • deep
    Ez tökéletes abszurdum, ékes példája az amerikai temperamentumnak, és faszfejségnek. Mi a szart akar ez a barom? Hibás a gépe.Ok, kicserélik neki garanciában. Azért beperelni egy céget, mert akad hibás az 1000,000 db között..Ezt a marhaságot. Ez olyan, mintha valaki beperelné a Philips-et, mert hibás az egyik kávéfőző, vagy kenyérpirító amit megvett.Pff