176622
-
#424 Hivatalosan is forgalomba kerül az új X-Box 360 magyarországon is.
LINK -
#423 Kül HD DVD-kell hozzá.Egyépként tényleg elég bosszantó, hogy nem adtak hozzá winchestert.Igy utólag sikerült hozzá szerezni egy 20Gb-ost, de nem volt olcsó:\ -
Tomi13 #422 Nem gondoltam semmit,mert még xbox 1 közelébe sem voltam,nem hogy játszottam volna vele,úgyhogy ezért kérdeztem.Azt sem tudtam hogy az 1-eshez is volt winchester. -
#421 Amennyire én tudom DL DVD kell hozzá. -
#420 Örüljél neki... De ezek nem sima DVD lemezek.A többit meg találd ki"." -
#419 Az nforce-on már van kint Xbox 360 játék.
2005-12-08 Condemned XBOX360 *PAL* PI 73x100 MB
2005-12-08 Need for Speed: Most Wanted (c) EA *FULLDVD* *PAL* *XBOX360* PI 56x50 MB -
#418 Van 4 féle vazz:DDD Remélem soha nem lesz. -
#417 Nincs, és szerintem egy darabig nem is lesz:D -
#416 Hello!
Van már az Xbox 360-hoz MOD chip, hogy másolt játék is fusson rajta? -
#415 csak nagyon keveset, a lista meg nem pontos, sok cím ami ott van nem indul el. állitolag kesobb ez a lista bovul, de szerintem magasrol tesznek rá a ms-nál. -
#414 + nuku ezust tálca, kapsz silány muanyagot, nuku live elofizetés, illetve headset. -
#413 miert mit gondoltal, az xbox 1ben volt vinyo, azt majd kiemulálja a levegobe vagy mi -
#412 amerikában, dehooogy, szerintem megnyeri a pert.... nintendo gépre is rá kell irni hogy mosogépben nem mosható, mert már ilyesmi miatt is lett per a cég ellen s el is vesztették. beteg emberek országa az, a beképzelt barom fajtájukkal eggyutt. mekkorát esnének ezek pofára ha csak 1 hetet kéne emberi vilagban, aka europában eltolteniuk. -
#411 igen, gyakorlatilag nem. -
#410 Jééézus Isten.... te meg itt vagy? -
#409 Elírás volt, azóta korrigálták. -
Tomi13 #408 Szia
Köszi az infót,ha jól értelmezem,akkor csak úgy tudja lejátszani a régi játékok egy részét ha a gépben van vinyó,mert szoftveresen emulálja a dolgot.
Azért kérdezték mert állítólag az Osztrák Metróban lehet kapni 199€-ért,persze lehet hogy csak az újság hirdeti,ők onnan nézték ki.Gondolom ennyiért ez a Core változat.
UI:Nagyon jó a nickednél az a kis avatar,vagy minek hivjál ezt,a Killer régi szép emlékeket ébreszt bennem :) -
#407 Century. -
#406 Nem today... This Year :))) -
#405 Nincs benne vinyó, vezetékes kontrollert adnak hozzá wireless helyett, nem kapsz HD kábelt és távirányítót sem hozzá. -
#404 Netán tud szerezni, aki érdeklődött?:D
Mert én nem:( Pedig azonnal vennék, ha lenne. -
#403 A core-ban nincs vinyó, headset, és csak vezetékes controller van hozzá, meg a LIVE!-hoz is korlátozottabb hozzáférést biztosít. -
Tomi13 #402 Köszi!
ÉS mit takar a "Core" elnevezés?Most látom hogy ilyen Xbox 360 is van.Ez vmi "felszereltségi" szint? -
Tomi13 #401 Esetleg van a neten ilyen lista vhol?
Nem nekem kellene,csak megkértek hogy érdeklődjek utánna. -
#400 Bizonyosakat igen. Elég hosszú a lista, de nem mindet.
Szerk:
Itt a lista. -
Tomi13 #399 Sziasztok
Érdeklődnék hogy az Xbox 360 kompatibilis-e a régi Xbox-al?Magyarul lehet-e futtatni a régi eredeti játékokat rajta.
Köszi -
#398 Nem, reménytelen elvetemült SONY fan:D -
peter31 #397 today idiot=vers -
#396 reménytelen elvetemült ps3 fan.. -
#395 FELKÉRNÉM VERS. SPORTTÁRSAT, HOGY TARTÓZKODJON AZ X360 FIKÁZÁSTÓL, ELLENKEZŐ ESETBEN KÉNYTELEN LESZEK INTÉZKEDNI. KÖSZÖNÖM. -
#394 Pontosan. Nem kell ide a sárdobálás akinek nem tetszik nem jön ide és kész. -
#393 Okosokat írogatsz,gratula Te sem tudod mire jó ez a szemellenzős fan-boy stílus,ugye?Nem 1 Doboz-tulajdonos spanomnak ott figyel az Xbox mellett a Ps2 is,mint ahogy járok mind a 2 gép topicjába,mert nekem előbb volt ps2,s utána X.Szeretnék én 1 ilyen "gagyi "konzolt,mint az X360Egyébként meg ez X-es topic,ne tűzmanóskodj itt,tartsd tiszteletben a másik konzolt,és tulajait.Erényeikkel,hibáikkal együtt. -
#392 Büszke lehetsz magadra!Okos gyereknek látszol... -
#391 ÖN a leggyengébb láncszem. Viszlát!:DDD -
#389 Gigaszar konzol?lol játszottál már vele?Ilyen hibák nagyon sok terméknél vannak, csak nem fogynak ilyen számban, és ilyen tempoban. -
KaTy #388 tetszik ,csak ez még nem nextgen szinvonal.
+ egy pálya alapján nem húzok le egy játékot.
+én is venni fogok egy gépet ha lemegy ez az őrület. -
#387 Vagy csak simán ő is azt akarta hogy a gépe szar legyen és rásegített...Tegyük fel a radiátorra helyezte a gépet, azzal a címmel hogy nem tudta hogy oda nem szabad rakni mert a használati utasításon és a papírokon nem volt feltüntetve!
Továbbá egyes GC-k dobozára az van ráírva hogy nem mosható ki. Gondolom valaki azzal is próbálkozott és perelt miszerint ő nem tudta hogy a GameCube nem mosható mosógépben, mer nem volt feltüntetve. De no problemo... ha mostmár vesz valaki GC-t akkor a dobozán olvashatja. Nehogy ebbe újra bele kössenek.. ezt így szokták! és ha ténleg nincs feltüntetve a csomagban akkor a bíróság az ő igazát adja...
miszerint a kedves vásárló be lett csapva -
NormalisEmber #386 De gondoljunk egy abszurd esetre : bekapcsolva hagyja a gépet, az túlmelegszik kigyullad és amíg hősünk a nagybevásárlást végzi, leég a lakás -
#385 Amerikában ha elcsúszik vki a McDonald-sban már perel...unatkozó szarrágó az ilyen,szvsz nem lesz itt semmilyen per mert kiröhögik a bírók is. -
#384 Ez tökéletes abszurdum, ékes példája az amerikai temperamentumnak, és faszfejségnek. Mi a szart akar ez a barom? Hibás a gépe.Ok, kicserélik neki garanciában. Azért beperelni egy céget, mert akad hibás az 1000,000 db között..Ezt a marhaságot. Ez olyan, mintha valaki beperelné a Philips-et, mert hibás az egyik kávéfőző, vagy kenyérpirító amit megvett.Pff