176775

-
Nyah, ezt megbeszéltük:)
Mellesleg én majdnem vettem egyet már debütkor, csak nem jött szállítmány oda, ahol előrendeltem:(
Alighanem most már csak tavasszal veszek. -
Mondjuk, igaz :-) -
Persze hogy nem arról fognak hírezni, hogy 2999900 db rendeltetésszerűen működik. Csak egy helyen olvasod, hogy a világon! hú de mennyi hibás. És sok rosszmájúnak rögtön ez jön le, hogy fúúú mennyi hibás darab van. -
Én csak a hírekre hagyatkozok. De ha nem így van, annak csak örülök. -
Te meg igen naiv vagy, ha be is dőlsz ennek a sok hibás gép maszlagnak.
3 millió darabból 100 hibás? Dögöljön meg az MS!Tyűha. -
Itt olvastam az SG hírekben. Akkor szerencsés vagy, mert állítások szerint elég sok hibás gép van. -
IGAZIWILLIAMS #491 "Az XBOX 360 karcolja a DVD-ket."--Így konkrétan? Akkor az enyém valami "super advanced" version lehet,mert nem karcolja. / igaz, nem is a gép pörgetésével foglalkozom játék közben/
-
No, ez nem semmi! Az XBOX 360 karcolja a DVD-ket. -
Van ott már minden :-D -
Azt csak amolyan pojénból irtam, ilyen szóviccféleség. Term. ilyen konzol nincs. Bár lehet, hogy a kínai piacosoknak adtam egy ötletet. :) -
Ja, leesett! Nem tudom... -
Tudom, hogy én vagyok a hülye, de mi az a MicroStation? -
PS--->Playstation
MS--->Microstation
:D
Na demost komolyan:
MS----->Microsoft--->Xboxcsináló emberkék
(LOLka) -
De akkor meg mi a MS rövidítése? -
Nem írta el, mint láthatod :) -
Szerintem elírta. MS helyett PS akart írni, nem? -
Hát anno miért nem volt előnyösebb helyzetbe a PS2, hogy az Xbox(1) és nem Xbox165-nek nevezték el gész bácsiék?
-
Még akkor sem értem :D -
bocsi! #470 hsz-ra akartam szólni!
-
Vássz??? -
He? -
Mi a helyzet a sima box és PS2? Anno mért talált ki másik nevet a MS?
-
Ja, így már érthető! -
Nem sok. Pontosan az a marketingmagyarázat amit olvashattál a #470-ben. Illetve az a valós ok, amit kifelé mondanak az az, hogy a játékost helyezi középpontba és köré épül... -
Nem generációt jelöl. A 360-nal szerintem a kerek egészet akarják jelképezni. -
Logikus... De azért sok az a 360 nem? Belegondolva, kb. 1800 év kellene, hogy egy konzol elérje a 360. generácóját. -
Olcsi2 #471 60 EUR, csak konzolos, de az boven eleg, a PDZ-ben barmelyik idopontban minimum 20 szoba kozul valaszthatsz. Igaz, a magyar scene meg eleg kicsi, az xbox365.hu Live-os topikjaban mindenkit megtalalsz. Ott a kerdeseid is gyorsabban megvalaszoljak.. :) -
Szasa001 #470 Azért Xbox360 a neve, mert rendszerint komoly marketingkutatás előzi meg egy új termék bevezetését, legyen szó samponról vagy éppen konzolról. A lényeg: az Xbox2 elnevezés a felmérések szerint egyszerűen kevesebbnek, kisebbnek tünteti fel az új dobozt a PlayStation 3-al szemben, amely ugyebár a legnagyobb konkurencia. Mivel 2 kevesebb mint 3, új név után néztek. -
Nem tudok bővebben nyilatkozni mert nekem nincs még 360-am.
-
peter31 #468 Értem köszi és mennyibe kerül a gold? A neten csak a konzolosok jönnek össze vagy pc-s konzolos szerverek is vannak? -
Valaki megmondja, hogy hogy miért XBOX 360 a konzol neve? Mert elég fura, hogy 1-es után 360-as jön. 360 fok logikátlan, mert ugyanoda térünk vissza. -
A silver változat jár alapból. A Gold-ot ajándékba adják 1 hónapra. Amúgy meg havidíjas. Ha neten akarsz játszani a gold kell. -
peter31 #465 Az XBOX LIVE hogy néz ki meg kell venni mint egy játékot? Vagy benne van a csomagban alapból? -
Derapo #464 Na én most szereztem be egy gépet két napja.A tapasztalataim vegyesek,akarom mondani vagy nagyon jók vagy nagyon rosszak.Egyrészről a dvd filmek olyan minőségűek amit én azelőtt még soha sem láttam.Tetszik a media lejátszás is a számítógépről,bár ezt szerintem a régi x jobban tudja(lemez berak bármit lejáccccik,vagy vincsire feltölt) Ez mijé nem tud videokat? A játékok, no ez az ami nem igazán jön be UGYANIS már NEM MARADT PÍZEM gamét VENNIIIII!!!!!!!
De mivel csóró vagyok nem is a premium gépet vettem meg ami azt jelenti,hogy nuku hdd tehát nemtudok letölteni rá demokat sem.No pech.
-
peter31 #463 Az így nem kell vezetéket húzni. Okés a dolog. -
Wifi adapter -
olyasmi kinézetre -
Ez mi az Isten? :)
(Vezeték nélküli modem?) -
*** YES YOU CAN BURN THIS ISO AND PLAY IT IN YOUR XBOX-360 ***
Microsoft left us with this blanket statement:
"Xbox 360 retail kiosks have started arriving at retailers.
Due to the nature of the distribution process, not all kiosks
are hitting simultaneously, but are continuing to pop up in
retailers across the country in the coming weeks.
The kiosks are designed for a retail environment and feature
game samples, game trailers and product information."
Team Pi leaves you with this Pillow statement:
"It seems Microsoft was in such a hurry to get this stuff out
that they forgot to set the media protection on this disc.
This leaves hackers with the posibility to hack around with
this disc that load from a normal DVDR5 backup! - Team Pi
also notes that the all datafiles on this disc isn't signed in
any way, and will allow for extensive modification for producing
exploits to further our efford to hack this box!"
Playable (hackable) games on this disc:
Call of Duty 2, Hexic, Kameo, King Kong.
Also includes lots of game and accessory demos in video format.
Nothing ripped, just foreign videos were downsampled to fit
onto a normal DVDR5!
Ez igaz szerintetek?
-
peter31 #458 Nekem ez nagyon bejön, hogy ilyen van hozzá!