176775

-
Nincs, és szerintem egy darabig nem is lesz:D -
Hello!
Van már az Xbox 360-hoz MOD chip, hogy másolt játék is fusson rajta? -
csak nagyon keveset, a lista meg nem pontos, sok cím ami ott van nem indul el. állitolag kesobb ez a lista bovul, de szerintem magasrol tesznek rá a ms-nál. -
+ nuku ezust tálca, kapsz silány muanyagot, nuku live elofizetés, illetve headset. -
miert mit gondoltal, az xbox 1ben volt vinyo, azt majd kiemulálja a levegobe vagy mi 
-
amerikában, dehooogy, szerintem megnyeri a pert.... nintendo gépre is rá kell irni hogy mosogépben nem mosható, mert már ilyesmi miatt is lett per a cég ellen s el is vesztették. beteg emberek országa az, a beképzelt barom fajtájukkal eggyutt. mekkorát esnének ezek pofára ha csak 1 hetet kéne emberi vilagban, aka europában eltolteniuk. -
igen, gyakorlatilag nem. -
Jééézus Isten.... te meg itt vagy? -
Elírás volt, azóta korrigálták. -
Tomi13 #408 Szia
Köszi az infót,ha jól értelmezem,akkor csak úgy tudja lejátszani a régi játékok egy részét ha a gépben van vinyó,mert szoftveresen emulálja a dolgot.
Azért kérdezték mert állítólag az Osztrák Metróban lehet kapni 199€-ért,persze lehet hogy csak az újság hirdeti,ők onnan nézték ki.Gondolom ennyiért ez a Core változat.
UI:Nagyon jó a nickednél az a kis avatar,vagy minek hivjál ezt,a Killer régi szép emlékeket ébreszt bennem :) -
Century. -
Nem today... This Year :))) -
Nincs benne vinyó, vezetékes kontrollert adnak hozzá wireless helyett, nem kapsz HD kábelt és távirányítót sem hozzá. -
Netán tud szerezni, aki érdeklődött?:D
Mert én nem:( Pedig azonnal vennék, ha lenne. -
A core-ban nincs vinyó, headset, és csak vezetékes controller van hozzá, meg a LIVE!-hoz is korlátozottabb hozzáférést biztosít. -
Tomi13 #402 Köszi!
ÉS mit takar a "Core" elnevezés?Most látom hogy ilyen Xbox 360 is van.Ez vmi "felszereltségi" szint? -
Tomi13 #401 Esetleg van a neten ilyen lista vhol?
Nem nekem kellene,csak megkértek hogy érdeklődjek utánna. -
Bizonyosakat igen. Elég hosszú a lista, de nem mindet.
Szerk:
Itt a lista. -
Tomi13 #399 Sziasztok
Érdeklődnék hogy az Xbox 360 kompatibilis-e a régi Xbox-al?Magyarul lehet-e futtatni a régi eredeti játékokat rajta.
Köszi -
Nem, reménytelen elvetemült SONY fan:D -
peter31 #397 today idiot=vers
-
reménytelen elvetemült ps3 fan.. -
FELKÉRNÉM VERS. SPORTTÁRSAT, HOGY TARTÓZKODJON AZ X360 FIKÁZÁSTÓL, ELLENKEZŐ ESETBEN KÉNYTELEN LESZEK INTÉZKEDNI. KÖSZÖNÖM. -
Pontosan. Nem kell ide a sárdobálás akinek nem tetszik nem jön ide és kész. -
Okosokat írogatsz,gra
tula Te sem tudod mire jó ez a szemellenzős fan-boy stílus,ugye?Nem 1 Doboz-tulajdonos spanomnak ott figyel az Xbox mellett a Ps2 is,mint ahogy járok mind a 2 gép topicjába,mert nekem előbb volt ps2,s utána X.Szeretnék én 1 ilyen "gagyi "konzolt,mint az X360
Egyébként meg ez X-es topic,ne tűzmanóskodj itt,tartsd tiszteletben a másik konzolt,és tulajait.Erényeikkel,hibáikkal együtt.
-
Büszke lehetsz magadra!Okos gyereknek látszol
...
-
ÖN a leggyengébb láncszem. Viszlát!:DDD -
Gigaszar konzol?lol játszottál már vele?Ilyen hibák nagyon sok terméknél vannak, csak nem fogynak ilyen számban, és ilyen tempoban. -
KaTy #388 tetszik ,csak ez még nem nextgen szinvonal.
+ egy pálya alapján nem húzok le egy játékot.
+én is venni fogok egy gépet ha lemegy ez az őrület. -
Vagy csak simán ő is azt akarta hogy a gépe szar legyen és rásegített...
Tegyük fel a radiátorra helyezte a gépet, azzal a címmel hogy nem tudta hogy oda nem szabad rakni mert a használati utasításon és a papírokon nem volt feltüntetve!
Továbbá egyes GC-k dobozára az van ráírva hogy nem mosható ki. Gondolom valaki azzal is próbálkozott és perelt miszerint ő nem tudta hogy a GameCube nem mosható mosógépben, mer nem volt feltüntetve. De no problemo... ha mostmár vesz valaki GC-t akkor a dobozán olvashatja. Nehogy ebbe újra bele kössenek.. ezt így szokták! és ha ténleg nincs feltüntetve a csomagban akkor a bíróság az ő igazát adja...
miszerint a kedves vásárló be lett csapva -
NormalisEmber #386 De gondoljunk egy abszurd esetre : bekapcsolva hagyja a gépet, az túlmelegszik kigyullad és amíg hősünk a nagybevásárlást végzi, leég a lakás
-
Amerikában ha elcsúszik vki a McDonald-sban már perel...unatkozó szarrágó az ilyen,szvsz nem lesz itt semmilyen per mert kiröhögik a bírók is. -
Ez tökéletes abszurdum, ékes példája az amerikai temperamentumnak, és faszfejségnek. Mi a szart akar ez a barom? Hibás a gépe.Ok, kicserélik neki garanciában. Azért beperelni egy céget, mert akad hibás az 1000,000 db között..Ezt a marhaságot. Ez olyan, mintha valaki beperelné a Philips-et, mert hibás az egyik kávéfőző, vagy kenyérpirító amit megvett.Pff -
NormalisEmber #383 Solidus a jós:
Egy chicagói Xbox 360-tulajdonos csoportos pert indított a Microsoft ellen, mert – amint állítja – az konstrukciós hibával dobta piacra új játékkonzolját. A beadvány szerint a gép tápegysége és processzora túlmelegszik, ami leálláshoz és hibaüzenetek megjelenéséhez vezet. Mindez azért történhetett, mert a szoftvervállalat nem volt hajlandó elállni attól a szándékától, hogy videojáték-piaci riválisait, a Sonyt és a Nintendót megelőzve még a karácsonyi bevásárlási szezon előtt bemutassa az új konzolt – érvel a bosszús géptulajdonos.
Az Xbox 360-nal kapcsolatos problémákról már röviddel a két héttel ezelőtti amerikai premier után beszámoltak egyes felhasználók. Internetes fórumokon terjedt a hír, hogy néhány konzol játék közben lefagyott vagy egyszerűen hibaüzenetet jelenített meg képernyőn. Többen videóval és fényképpel is illusztrálták a beszámolójukat. Akkor a Microsoft szóvivője – a panaszokra reagálva – úgy nyilatkozott, hogy egy ilyen volumenű termékbevezetés esetén néhány hibás darab elkerülhetetlenül átjut a szűrőn, de ezek az eladott gépek „rendkívül kis töredékét” képezik. A cég ezeket kijavítja vagy becseréli.
A pert indító férfi kártérítést követel, a perköltségek megtérítése és az Xbox 360 hibás szériájának cseréje vagy visszahívása mellett. A Microsoft egyelőre nem kommentálta a hírt, elemzők viszont állítják: az lett volna meglepő, ha az Egyesült Államokban nem próbálkoznak be egy ilyen pénzes cégnél.
-
Deadman #382 Terjednek a rémhirek : állitva szétmarja a lemezet :D Nem teljesen igy van, hanem ha álló helyzetből fekvőbe mozditva (illetve forditva) behelyezett CD sérülhet, de erre a kézikönyv fel is hivja a figyelmet.
Túlmelegedés : az információk szerint az amcsik szivnak ezzel.
Haveroknak és nekem is tökéletesen működik, csont nélkül megy a Live, minden. -
Kapható már az XBOX360? -
gearsof war, ecsém, egy ideig érdekelt, aztán láttam mirol is szol a gém... hát, megy a kukába nálam, akármilyen szép lesz, pláne hogy vehetjuk next gen standardnak is. -
a siralmas ps2 launch után én semmit se várok a ps3tól eleinte. ahhez képest a box360 maga a megbizható csoda. -
A hibákat tuti kiküszöbölik, nem véletlen van most hiány, a gyártástechnikának ki kell forrnia, ezt az MS is tudta jól.
Tuningolni a HW-t persze nem fogják, de a játékok biztosan egyre jobbak lesznek, biztosan számíthatunk még néhány állkoppanásra a jövőben (Oblivion, Gears of War, stb...). -
Úgy legyen!Küszöböljék ki a hibákat,kicsit tuningolják,és tavasszal veszek egyett.Mert hát a Resi 5-öt nem hagynám ki...