176775

-
moose #1017 No megvan a Ghost Recon AWF., nem rossz de a graf-tól egy kicsit többet vártam. De így is eléggé üt, csak mire megszoktam az irányítást 5x kinyírtank az első pálya első felében (pedig kb. volt vagy 6 ellenfél). -
Attila 007 #1016 Én sem, azért érdekes, hogy magyar cimmel nemlehetett regisztrálni. -
Hehe, valóban vannak, szerencsére USA mániámból kifolyólag alapból azzal regeltem, így nem is találkoztam a problémával :) -
Tényleg vannak olyan demó amiket csak USA-s passport-al lehet lekapni? Elég nagy köcsögségnek hangzik... -
aham, sikerült :) right stick-et írt ami a jobb analóg benyomását jelenti, nah erre nem gondoltam :) -
Pont akkor lehet ledobni amikor a célkereszt a templomon van. -
Összes gombot lenyomtam bakker, de nem sikerült :( Vszínűleg pont azt nem amit kelett volna :) Köszi! -
Az egy bombázás gyakorlat és szórólapokkal kell telibe találni a templomot. Már nem emlékszem, hogy melyik gombbal, de tökéletesen egyértelmű, olvasd pontosan a feliratot és semmi perc alatt meglesz. -
Jah a Blazing Angels demo-ban mikor azt mondja, hogy "Launch Flyers" akkor mit is kéne csinálni? (Ha az L-Trigger -t benyomom akkor a templomon megjelenik egy célkereszt). -
Tévedtem sajnos nincs mindenhez átszható deo, de az arány így sem rossz. Lehet külső usb vinyót csatlakoztatni a géphez? -
Attila 007 #1007 A Goldot egy évre is meglehet venni, 16-17 ezer forint. -
igen a goldra:) Most igy pontossan nem tudom, hogy mennyibel kerül aszem 3-6 euro, de nem akarok hülyeséget mondani. -
Gold-ot akartam írni, Te is arra gondoltál? Amúgy csak Gold-al lehet játszani net-en? Mennyibe kerül egy GoldM(/hó)? -
A premiummal tudsz online játszani. -
480p -ben, mint sok másik a Kameo is elég gáz, jól láttad, az intró is szaggat(a játék már nem) Monitoron ez is tökéletes. Sima Tv-re senki ne vegye meg a gépet, csak szívni fog. Viszont a 7-8ezes VGA kábellel és a sima monitorral már minden gyönyörű. -
Az XBoxLive-ban, hogy letölthető az összes játék játszható demója, az egy nagyon jó dolog, remélem a PS3-hoz és a Revo-hoz is lesznek hasonló szolgáltatások ingyen. Amúgy a Prémium membership miben nyújt többet a silver-nél(az az ingyenes ugye)? -
moose #1001 Nekem is folyamatosan 1080i-n van, mindegy hogy éppén mivel játszok. Egyszer beállítottam, azóta is úgy van.
-
A core-ban nincs szar se. Azt nem is érdemes megvenni. A premiumban meg van vinyo. -
nah, kell X360hoz memocard? Alapban nincs benn vinyo, h. arra menjenek a mentesek? :-O Vagy nem alaptartozék a vinyo? :-O -
Rakd amilyen magasra csak tudod:D -
Amúgy furcsa mód a TV az 1080i-t is meg tudta jeleniteni, viszont a felbontása 1360*768, akkor most mennyire kéne rakni? -
Ami furcsa volt tegnap mikor haza vittem, és beállítpottam, hogy alapból 480p ment 4:3-ban (720p-s hdtv-re kötve), majd mikor beállítottam a 720p-t a 16:9-et még külön kelett utána állítanom... Amúgy 480p 4:3-ban mintha akadt volna a Kameo intro, de ezt azért volt nehéz megállapítani, mert a DVD ahogy fel le pörög mint a hülye gyerek, így is akad néha az intro :( A játék viszont megy szépen... -
IGAZIWILLIAMS #995 Há dehonnem vazze,ott van a menüben. Ha meg felskáláz,akkó felskáláz...:) -
Ja és a 8 megabyte az 5 éves géphez 7 ezerért az nem szánalmas? De. Az az igazán az. -
csak felskalaz, a gep maximuma rendesen 1360*768. 16:9es arany ugye:) -
nem is tud a 360 1280*1024et:) -
IGAZIWILLIAMS #991 Jó,a 360-é meg 64MB,de érdemesebb eleve megvenni a premium verziót,vagy összegyűjteni a core-hoz egy vinyóra(20-25K) -
Hát én már nem nagyon látok mostanában 8mbs SONY memóriát 10kért, inkább a 6-7 van most az etalon. -
Nem. A szánalmas a 8 megabyteos Ps2 memória ugyanennyiért. -
Ehh. Szánalmas. -
10ezer. -
dbb #986 Mennyiért árulnak most egy memókártyát Xbox 360-hoz?? -
Egyetértek:)Mármint énis veszem rögtön:D -
vg #984 Detto! -
IGAZIWILLIAMS #983 Úgy kell neked :)) -
Az egyetlen olyan konzol, amit a megjelenéstől számított fél éven belűl megveszek, az a Revo lesz... -
Igen, egyelőre még egy átlagembernek sajnos drága. De lesz ez olcsóbb még. Én is várok egyelőre.Majd a ps3 közeledésével remélhetőleg esik az ára. -
Örülök neki, szóval én mostanában gyüjtök Xbox360ra, csak sajnos a 100k elég lassan jön össze, és akkor még játékom sincs mellé, akkor még a monitorra se tudom rákötni stb. -
Na ne haonlítsd már a ps2-höz:D
A 360 kimondottan a nagyfelbontásra van kitalálva. Ez a lényege, kisfelbontásban szart sem mutat. Ha úgy tetszik az egy plusz extra, hogy sima TV-n is elindul:D -
dbb #978 Hát majd megnézem egyébként én is néztem Ps2-n de ugyanolyan volt nekem mindenesetre gondolom hogy szebb monitoron majd megnézem csak hát egy kábelnek is elég húzós ára van.