176622
-
#944 A kérdés itt az, hogy a monitort szeretnéd bámulni 40 centiről, vagy a fotelben hátradőlve 3 méterről akarsz játszani. A választás rajtad áll. Meg a pénztárcádon:D -
#943 üdv
elöre bocs a kérdés miatt, biztos hogy volt már róla szó valahol de ennyi kommentet átböngészni 1szerüen nincs időm.
szóval az új konzolok és a monitorok kapcsolatáról szeretnék bővebb infót kapni, mert ha egy decens-jó minőségü monitorral (19 colos LCD pl) is hasonló minőséget el lehet érni mint egy 200e+ Ft-os HD ready TV-vel lehet elgondolkodom melyiket válasszam. elöre is kösz a tippeket -
#942 Valamelyest igen, de nem sokkal szvsz. 1-2 ezressel. -
dbb #941 Szevasztok,Ausztriában olcsobbak a játékok Xbox 360-ra pl: Fight Night Round 3?? -
IGAZIWILLIAMS #940 Ha HDTV-re kötöd,akkor választható az 1080i is,ami 1980x1080-as felbontás.... -
moose #939 bocs "nem megy fölé" :) -
moose #938 A HDTV-k felbontása 1366x768 ezért nem e fölé. (arra lett optimalizálva a cucc) -
IGAZIWILLIAMS #937 Monitorra 1366x768 a legnagyobb,amit enged,pedig valszeg az 1980x1080-at is tudná a moncsi... -
#936 Mármint ha 360-al használod? Akkor a legmagasabbat, amit a box tud:) -
IGAZIWILLIAMS #935 Btw most vettem egy 22' Belinea CRT-t,melyik felbontást érdemes beállítani hozzá? -
#934 Egyértelmű:)
Csak kell egy 8000 Ft-os kábel is majd. -
#933 Tervezem TFT monitor vételét a közeljövőben, és szeretném majd X360-hoz is használni. HDTV híján lehet ez jó megoldás? 20"-os 16:10-es, DVI bemenetes cuccon jól néznek ki a 360 játékok? -
valami1000 #932 KUKÁBA VELE! :) -
#931 Tudom, én is olyat akarok.
-
#930 Helyettesíti, de tényleg csak Premiumot szabad venni. -
#929 Apropó, én is X360 vásárláson gondolkozok, DE a winyó helyettesíti gondolom a mem kártyát, ugye? Legalább akkor arra nem lesz gondom.
-
#928 Az alap Core gépet lehet kapni, amit a legnagyobb hülyeség megvenni. Memókártya hely mindegyik gépben van, de az alaphoz az sem jár, külön kell megvenni. -
#927 amelyik gépet a MM-ban lehet kapni abban nincs vinyo?
mert memokártya hely van benne -
#926 Kicsit beleástam magam a témába és ezek találtam, a volt már akkor sorry, de elég érdekes!
X360 és a Divx lejátszás -
#925 Nagyon köszönöm a válaszod! -
IGAZIWILLIAMS #924 1. Játék közben hangosabb mint a régi box,de nem vészes---filmnézés,live,régi xbox játékok futtatása közben halkabb
2.Alapból játszik dvd,cd-t (másoltat is) mp3-at,rádughatsz mp3 játszót,fényképezőt,divx-xvid nincs,LIVE-ról lehet letölteni demokat,trailereket,menü témákat,játékokhoz kiegészítéseket,frissítéseket stb..
3.Az x365.ön kb. 20-30 tulajdonos van,szvsz...eddig egy hibáról hallottam,de annak is szó nélkül kicserélték
Ugyanott simán tudsz adni-venni-cserélgetni is,folyamatosan pörög az üzlet,de általában a konzolboltokban is cserélnek,3-4K ráfizetéssel. -
#923 Sziasztok srácok! Érdekelne pár dolog a géppel kapcsolatban.
1 Mekkora zaja van, pl a sima Xbox hoz képest.
2 Mire használtáok eddig a játékon kívül,ezalatt értem a (Divx,xvid Filmek,mp3, egyéb zenék,online tartalmak??) erre van lehetőség ?
3 Valakinek már volt hibás szériája amit ki kellett cserélni ?
A játékok ára nem olyan vészes, persze nem az újakra gondolok itt, hanem amit pl valaki megunt már gondolom 8-10 körül ugyan úgy hozzá lehet jutni 1-2 höz??!
A válaszokat előre is megköszönöm.
Egy leendő X360 felhasználó...
-
#922 Én is észrevettem, de nem igazán érdekel mert nem olyan zavaró... -
IGAZIWILLIAMS #921 Akkor a hozzászólásom második fele :DD -
#920 Hát nemtudom, nekem a legelső dolog volt, ami kibaszta a szemem, hogy miez a vontatottság? -
IGAZIWILLIAMS #919 Ááá,szvsz 10-ből 8 játékos észre sem veszi(én sem figyeltem föl rá)...aki meg annyira teknóbuzzancs,talál benne sok más hibát is,kezdve az árnyékok ricegésétől az alacsony felbontású textúrákig 8) -
#918 Hmm, mi nem tudtunk egyszerűen másra gondolni, csak hogy ez egyfajta képfrissítési bug lehet. Tapasztaltam már régebben is ilyet PC-s játékokban, ott is hasonló probléma volt. -
#917 Szerintem ez történt. Idegesítő, de mocskosul. Majd megnézem HD-n is ha lesz alkalmam. -
IGAZIWILLIAMS #916 Akkor nemtom...btw fel sem figyeltem a dologra. Mindenesetre azt,hogy nem optimalizálták volna kis felbontásra,azt kétlem...vagy előfordulhat ilyesmi? -
#915 Fél órán keresztül mást se csináltunk, csak ezt nézegettük, hogy mi lehet az oka. Átvittük 100Hz-es tévére is, de ott is észleltük. Nem a lépegetés, mert fel-le nézésnél is látható, olyankor pedig meg se mozdul a csóka. Azt kell mondanom, hogy szerintem ez a kis felbontásra való optimalizálás hiánya. Sajnos. -
#914 Ez már volt egy párszor... -
IGAZIWILLIAMS #913 Egyszerű,a pali lépeget forduláskor,ha lassan fordítod,de ha gyorsan mozgatod a kamerát,akkor nem. -
#912 Feltörték az XBOX 360 másolásvédelmét -
#911 Ez ugye tudod hogy kicsit buzisan hangzott? :D -
#910 HDTV-n nyomod? Ott is csinálja ezt a szaggatás szerű idegesítő valamit? -
Krauser #909 Tomi köszönöm a fantasztikus estét!
Valamikor megismételhetnénk, addig gyúrok PGR3-ra:) -
Krauser #908 A GRAW nagyon király játék! Főleg a későbbi pályák. -
#907 Az imént volt szerencsém játszani a Ghost Recon-nal. Elég jó, grafika tényleg 10-es, de csak hagyományos TV-n próbáltam és azon valamilyen furcsa dolgot produkált.
Nem nevezném szaggatásnak, ilyen ritmusos vontatottság volt forduláskor, de szerintem ez csak a szar TVnek tudható be, HDTV-n biztos kúl. -
peter31 #906 konzolstudio itt pl. -
Toportyán #905 A xex fileokat feltörni nagyon nehéz lesz, s sok idő, s hacsak nem követnek el hibát valami új címnél, akkor talán nem is lehet.. ez egy típusú drive-nak a firmware-je, flashelni x360 és pc nem tudnak, szóval forrasztás, az egyedi dvd azonosító módosítása, stb... ebből "tömegtermék" nem lesz. :)
Ez egy nagy előrelépés, de szerintem örülni lehet már akkor is, ha ebben az évben sikerül. De ne legyen igazam!