176880
banner
  • Ferencz István
    OK, én is inkább újat vennék. Ja és még annyit hogy nincs pénzem most VGA kábelre addig a sima TV-men fogok jáccani, azon elfogadtható lesz a kép? Egy sima 55cm-es TV.
  • DanielT
    Na, ez nem bolt, úgyhogy ne spórold meg ezt az 5ezret ilyen áron. A gépet 4-5 évre veszed, vedd meg 90ért de garival inkább.
  • Ferencz István
    ezen az oldalon van, 5.,6. hirdetés, ATI néven
  • DanielT
    Nálam így nem dobja ki, de mi lenne ha nem kellene vadászgatnom, hanem bemásolnád?
  • Ferencz István
    az aproneten van, írd meg így pontosan: Xbox360
  • DanielT
    Nemtom, nem találom azt a hirdetést, viszont azt sem ahol eddig láttam 85ért.
  • Ferencz István
    Akkor gondolom te is látod, ATI néven Budapesten van, akkor ez bolt?
  • DanielT
    Ezek boltok hirdetései, nem magánszemély.
  • Bogyee
    Hát én inkább újat vennék..
    Kérdezd meg azért gari van rá meg, hogy hova.
  • Ferencz István
    Találtam az aproneten 85-ért ahogy mondtad, sztem holnap felhívom a tulajt.
  • DanielT
    Van egy pár ezerrel olcsóbban is, 85ért láttam eddig a legjobb áron, aproneten nézz szét, már mondtam hamarabb is.
  • Bogyee
    Tökéletesen jó ár szerintem. Én is enyiért vettem (vagy lehet kerek húsz ft-al olcsóbban:P)
    Utána még egy kábelt, egy játékot veszel és máris 100nál tartasz vagy picit többnél:P
  • Ferencz István
    Láttam a Konzolstudio oldalán 89990FT-ért. Sztetek megéri megvenni vagy keressek olcsóbbat? Természetes Premium és újonan.
  • Bogyee
    Lehet persze dvd-t is lejátszani. Igazi picit hangos a meghajtó de ha eleget tekersz a hangerőn akkor nem hallani:P
    Vga kábelből 2 fajtát láttam eddig. Egy utángyártott fajtát (nekem is ez van) meg eredeti MS kábelt. Utángyártottat én 6k-ért vettem gyári az 10-be kerül normáli üzletekben, Media Marktban lehúzás ha jól emlékszem 17k volt az MS kábel.
  • Norbi101 gamer
    8-10 ezer forint.
  • Ferencz István
    Olvastam hogy ha monitorra rákötöd akkor kell egy VGA kábel is. Ez kb mennyibe kerül?
  • Norbi101 gamer
    Egy hülye kérdés dvd filmet le tudd játszani? eredeti dvdkre gondolok ( gondolom igen ).
  • Bogyee
    Amúgy ha veszel egy routert szerintem az a legjobb megoldás. De ha nem akkor tudja a dhcp-t (pl chello-s nethez) de van beépítet pppoe kliens is adsl-hez.
    Demó letöltési ideje elég változó mostanság. E3 előtt nekem teljes sebességel jöttek a dolgok (3megabites net). Most mióta elkezdődött az E3 eléggé belassultak a letöltések de szerencsére nem marad így sokáig.
    CRT monitorra kötve az a baj, hogy az X csak 60hz-es képet ad ki.. tehét eléggé vibrlni fog. Nekem 19-es LCD moncsin ezerszer jobban néznek ki nagyobb felbontáson a játékok.
  • Norbi101 gamer
    De ha nem akarom a gépre kötni akkor mennyi idő még leszed egy demót pl ??
  • Zsoltika 007
    1. Igen
    2. Igen, de számítógép nem kötelező. Ha pedig van számítógéped is akkor routerrel mind kettőt netre kötheted.
  • Ferencz István
    Kösz, ez az oldal télleg jó! Annyit akarok még kérdezni hogy:
    1. Hogy most van egy 17"-os CRT moncsim, azzal szép lesznek-e a játékok
    2. Ugye ha netre akarsz csatlakozni akkor kell egy sz.gép amin van net, és ha letöltesz demókat, videókat stb. akkor olyan sebességgel tölti, amilyen neted van?
  • Bogyee
    Xbox live-ról itt lehet magyaul olvasgatni
    http://xboxlive.uw.hu/
  • DanielT
    Csak a netes játékhoz kell a gold, demókat és minden földi jót tölthetsz egy fillér nélkül mindörökké :)
  • deep
    Itt van, amit az ezüstel tudsz.

Ez meg az arany.
  • Ferencz István
    Akkor demokat letölteni bármikor lehet ingyen? Nem kell semmi előfizetés?
  • deep
    Minden szériában vannak hibás darabok. Ez a launch-kor sem volt több 100ból 1-2 dbnál. Nem jellemző egyébként. Lehet töltögetni demokat simán, nem csak a goldal. Asszem csak a neten való játékhoz kell a gold.
  • Norbi101 gamer
    Aha értem , akkor a premiumot veszem meg, jobban járok vele egy kicsit.
  • Ferencz István
    Már meglenne a pénzem rá, itt van a pénztálcámban és még mindig gondolkodok rajta! Annyit kérdeznék hogy ugye a Microsoft úgy adta ki az Xbox360-at hogy voltak kisebb hibái(fagyás, túlmelegedés, szaggatás játék közben). Ezeket már úgy-ahogy kijavította vagy még mindig előfordulnak? Ja és még annyit hogy ha a premiumot veszem akkor van 1 hónap Gold Live előfizetésem és azzal lehet töltögetni demokat? És ha lejár az egy hónap, és megint tölteni akarok vmi demót akkor elő kell fizetnem? Vagy a demo letöltés az igyen van?
  • guardian hero
    Nincs benne vinyó (már emiatt nem éri meg, mert 25e egy szaros 20gigás vinyó hozzá, vagy 8e egy 64megás memóriakártya a mentésekhez, de akkor még mindig nem tudsz demókat tölteni), nem wireless a joy, nincs egy hónap ingyen gold előfizetés... szóval nagyon nem éri meg.
  • Norbi101 gamer
    A 75000ft csomagot megéri megvenni ?? ugyértem a premiumhoz képest miben rosszabb??
  • Zsoltika 007
    Nem is! Mert az a Ridisc
  • Olcsi2
    Csak premiumot! Ja es meg valami...

Ha PC-n hozza vagy szokva, hogy lopod a jatekot, akkor azert filozz meg rajta picit. Bar jol mukodik a hasznalt piac es a cserelgetes, szoval nagyon jol el lehet jatszani relativ kis befektetessel, azert az teny, hogy egyelore - es remelem meg jo sokaig - nem a verbatim a legnepszerubb publisher.
  • Bogyee
    Hali
    Szerintem is sokkal jobban megéri mint vga kártyákat cserélgetni a gépkben.
    Persze aki nagy pc rajongó és nem képes elszakadni a monitor elöl annak rossz választás..
    Én egy normális gépet cseréltem le Xbox-ra és teljesen megérte. Bármilyen játékot beteszek vagy letöltök demót akkor cask elindítom és nem kell aggódnom, hogy roszul néz ki vagy lassú lesz vagy állítgatnom kéne, hogy jól fusson.
    Példaként említhetnémn a Lost Planet demót. Pc-n már hónapok óta nem játszottam ilyen jó kis játékkal.
    persze kell a géphez minimum egy kisebb számítógép netezni, filmet nézni.
    FPS-t is lehet játszani egész jól kontrollerrel. igaz aki egérhez szokott annak szenvedés lesz főleg ha úgy áll hozzá, hogy szar kontrollerrel nem lehet fps-t játszani..
  • Attila 007
    FPS t megkell szokni, nekem még nemsikerült, de rajta vagyok, meg később biztos kiadnak egy bill+egér kombinációt, ahogy sima xboxnál is tették.
  • wander01
    na és egy Panasonic PT-AE900E projektoron hogyan mutatna? :)
  • Tobacco
    Ne gondolkoz vásárolj :):) a pc az pénz temető és hajtépés.
  • DanielT
    Csakis premium természetesen. www.apronet.hu xbox szekcióban sok olcsó bolt hirdet.
  • Ferencz István
    Hát erősen gondolkodom az X360-on. De ugye csak Premiumot szabad venni? És melyik a legolcsóbb bolt? Tudnál ajánlani egy jó kis boltot? KÖSZ!!!
  • DanielT
    Tökéletesen meg fogod szokni. Az általad említett mindegyik játék van Xboxra vagy Xbox360 ra. És még rengeteg olyan FPS amiről Pc-n csak álmodozol. Halo3, Gears of War, Lost Planet, Ghost Recon(najó ez a 2 tps,de ez lényegtelen, hogy látszik a karakter is) és még sorolhatnám.
  • Ferencz István
    Kösz srácok, elég meggyőzőek vagytok, csak ugye az FPS. Szeretek FPS-el jáccani de azt már unom hogy pl. a Riddicet, Doom3-at, Obliviont csak medium vagy lowon tudom jáccani, de viszont ott az egér meg a bill. Nektek biztos van 360, légyszi írjátok már le hogy milyen FPS-ezni Xbox360-on! Mert ha lehet, akkor veszek egyet:)KÖSZ!!!