176900
banner
    Vegyél drágábbat a másik nem éri meg!
    Keress rá a magyar oldalakon fogsz találni 80-90k-ért!
  • Animefox
    Ha minden igaz akkor vennék 360-at 1 hónapon belül. Mikor megkapom a fizut és ha megveszik a laptopomat akkor veszek 1et.
    Csak nemtom mennyibe kerül és hol szerezzem be a gépet. Van a sima olcsóbbik, de a live meg az online móka az kötelező ugyebár.
    Namost ha az olcsóbbikat veszem, akkor még utólag tehetek bele live-ot? vagy...
    valaki oktasson már ki ;)
  • DanielT
    Sajna nem, csak átalakítóval.
  • muerte2
    Tudja.e valaki, hogy a box360 rálökhető-e DVI-bemenetes kijelzőre?
  • deep
    Nem lehet, és remélem a jövőben sem lehet majd. Amugy egy játék 14, azt meg 2 ropiért cserélgetheted, ha csóró vagy:)
  • Yurij
    Lehet mar okositani a gepet,csak ugy erdeklodnek.
    Vagy meg mindig csak a eredeti 20 rongyos jatekok vannak.
  • rastaman
    ok. csak mert ma vettem 360 joypadot és nfsu2-t próbáltam, és nem rezgett. xbox nfs most wanted-on azonban igen. a baj hogy elekvertem valahova a mw telepítő cd-t, úgyhogy nem tudtam azon kipróbálni. de azért köszi az infót. nem tudtam hogy ez a rezgés programfüggő... THX
    peace. rastaman
  • deep
    Hát gondolom, mert kompatibilis PC-vel, amelyik játék támogatja, ott rezegni fog SZVSZ.
  • rastaman
    üdv. nem tudja vki esetleg hogy az alap joypad akkor is rezeg ha rákötöm pc-re?
  • testerlnx
    Nekem még nem, bár csak 1 hónapja van még, és egyszer fagyott, és volt már olyan, hogy egy PGR3-as pályát 2 percig töltött be aztán kilépet a betöltés után :) Ez azt hiszem, hogy a Live miatt volt, szakadozott a net-em...
  • testerlnx
    np :) csak egy kicsit dühít a hangja, főlleg azért, mert én nem szoktam max hangerővel játszani(mivel általában akkor játszom mikor a lányom laszik...), és így szépen halgathatom a rohadt dvd-rom-ot is...
  • DanielT
    Semmivel. Hagyd, nem koszos, csak pillanatnyi elmebaj volt.
  • Attila 007
    Sorry akkor félreértettelek, nekem speciel nemolyan hangos, kb olyan a hangja mint a dvd olvasónak meg irónak a pcben, nekem ma most olyat irt ki a kicsike, hogy tisztitsam meg a fejet, közbe meg kilépett a Fifa WC Germany ból, szerintetek mivel érdemes tisztitani a fejet?Érdekességképp elmondanám, hogy a gép kb másfél hónapos és nemjátszom vele halálra magam mayx napi 2 órát. Válaszokat előre is köszi u.u.:Valakinek irtmár ki ilyet?
  • deep
    Neeem ,ez kizárt dolog. Ugyanilyen teljesítményű lesz.
  • testerlnx
    Amúgy arra kiváncsi leszek, hogy az új x360-as 65 nano-s cpu tényleg gyorsabb lesz-e, mint a mostani, és hogy ezt az új játékok kihasználják-e? Mert az durva lenne, hogy mondjuk 1,5 év múlva egy gép cserében kelljen gondolkodnom, mert nem megy simán rajta egy új játék...
  • testerlnx
    Nem mondod :) Azt próbáltam leírni, hogy valójában én nem az XBOX360-as hűtő ventillátorait tartom hangosnak (mert a hírekben idáig ezt olvastam!), hanem a DVD-ROM -ot!! Ez különösen akkor döbbentett meg miután napokat játszottam a PGR3 demo-val, majd megvettem a játékot, és közel kétszeresére kellett állítanom a tv-m hangerejét, hogy haljak vmit a játékból... Öszintén szólva idáig is utáltam az optikai meghajtókat, és most ha lehet mégjobban utálom, a szarnak kell használni őket, ha egy rendes meghajtót nem tudnak építeni másfél évtized után? A BR meg a HDDVD is ilyen szar meghajtókkal fog "büszkélkedni"?? Utoljára a 12x -es CD-ROM -ok voltak elviselhetőek minőségben, hangban, és elérési sebességben. Nah mind1, ez van.
  • Attila 007
    A Demo az vinyóról megy igy nemhasznál a gép dvd t ha meg ugye teljesjátékot játszol, akkormeg használod ezért pörög és igy hangot is ad
  • testerlnx
    Kiváncsi lennék, hogy nálatok is hangos az XBOX360-asnak DVD-ROM -ja? Mert nálam, ha demo-val játszok akkor egész halk a gép, különben nem is melegszik. Ha viszont egy DVD-s játékkal akkor iszonyúan zúg...
  • Attila 007
    Sziasztok, jóreggelt, Én amerikai cimre vagyok beregisztrálva, de sehol sem találom a Fifa World Cup demoját, a road to world cup az megvan teljes játékba, szóval annak a demoja nemérdekel, azt látom Én is fent, valaki esetleg látta, mert a hivatalos oldalon elvileg már Április 4. től lelehet szedni a marketplace ről, de Én speciel nemtalálom. Válaszokat előre is köszönöm
  • Tomo15
    nem, nem.
  • streetlegal13
    sziasztok
    xbox 360-ra lehet venni modchip-et?
    bármilyen winchester-t bele lehet rakni ?
  • lacoo
    Hali!
    Az xbox365-ön minden kérdésedre választ találsz.
  • The FlashBack
    hát szerintem a PC-t nem lehet összehasonlítani a konzollal, mert nem egy kategória.
    Ez olyan mintha azt mondod, hogy a diétás kóla, jobb mint a suzuki? nem?
  • Attila 007
    Ugye nemlesz konzol vs pc harc itt???:)
  • The FlashBack
    de a PC az nem konzol

de ha nagyon tudni akarod havonta max 5000költök PC-re
  • DanielT
    Jabocs. A Pc-re mennyit költöttél, hogy fussanak az új játékok?
  • deep
    Lol, ok:D
  • The FlashBack
    nekem egy gém se (sőt még a konzolse) ér 30rongyot, sőt még 10et se költenék rá
  • deep
    Ne is vegyél xboxot 30 rongyért, ne ám. Igaz hogy a memória többe volt a gépedben, de sebaj...
  • The FlashBack
    ok, köszönöm szépen a válaszod...
    akkor nem fogok jáccani:D
  • barret
    Ezt beszoptad sztem,majd par év mulva erdeklodj...
    Emulálni már lehet,de játszani még nem.
    Ilyen bivaj hardvert emulálni a mai pc-k még nemtudnak normális sebességen...
    Sajnos ez van:(
  • The FlashBack
    Sziasztok X-Boxosok
    A kérdésem lenne, hogy XboX os gémet lehet e emulálni PC-re?
    mert egy két gémmel szívesen jáccanék, de nekem nincs ilyen konzolom
    Ha valaki tud valami emuláló progit, jelleze nekem PÜ-ben Köszi
  • zsmajer
    Sziasztok!
    Most vettem 360 Premiumut, de nem igen megy az internetes játék. Van valakinek tapasztalata, hogy hogyan regisztrálhatom magam és egyáltalán hogyan tudok a neten játaszani? A géphez 1 hónap gold is van, de nem tudtam aktíválni. Jól jönne valami elérési hely is, ahol meg nézhetem a dolgokat.

Köszönettel

Zsolt
  • Sland
    te mindenhol csak ezt az oldalt reklámozod?
  • deep
    A Microsoft X360-as divíziójának európai főhonchója, Chris Lewis konkretizálta a közép-kelet európai Xbox 360 launch terveit. Nézzük tehát: Csehország, Lengyelország, Magyarország és Oroszország a legkésőbb a 2008-as év végéig kapnak majd hivatalos megjelenést, és mindent ami ezzel jár (hivatalos képviselet, szervízek, média hátszél, stb). Ha szabad kommentálni: "kissé" későinek tűnik - elvégre erős két év távlatáról beszélünk, de talán azért is döntöttek eme időpont mellett, mert addigra már a gép vélhetőleg túl lesz egy-két árcsökkentésen, és így olcsóbban lehet majd bevezetni az említett régiókban-így nálunk is. A fönt megadott időpont nem csak erre a régióra vonatkozik, hanem a Közel-Kelet, és Dél-Afrikai országai és körülbel ekkorra kapnak majd - hivatalosan is - a jóból.

576

Ámbár az én forrásaim szerint hamarabb lesz ez, mint 2008.
    Érdekesség, hogy az én forrásom is 576-os:DDDD
  • testerlnx
    Hát majd gykorlok még, azt meglátjuk, azért a DS-es touchpad-os megoldást adoptálhatták volna, mert az analog messze nem olyan könnyen irányítható mint egy touchpad...
  • moose
    Nehéz nyomni konzolon FPS-t, de legalább kihívás :) nem csak puff-puff nyertem. Meg kell szenvedni komolyan a győzelemért. Most 1 nap után az ellen köpni-nyelni nem tud úgy szedem le 100m-ről. Amúgy Ghost Recon hangulata királyos (csak az árnyékok rondák, de a játékélmény a fonos ugyebár )
  • testerlnx
    Úgy legyen!
  • Tomo15
    Figy elösször nekem sem ment, de ha gyakorolsz akkor elég könnyen megtanulható:) és még a végén élvezni is fogod;)
  • Davidus
    te FPS-ek miatt akarsz konzolt venni? szerintem inkább fejleszd a géped:P