176622
banner
  • guardian hero
    Premium pakkod van?
  • Tomo15
    ok haggyad:) nem tudom mi lehet a gond, mivel az elöbb épp hirdette a quake4 demot, és mikor rámentem a képre azt irta ki, hogy nem elérhető a tartalom a liveon.Szal nem tudom mi lehet a baj, de ez van:(
  • peter31
    Sajnos most így fejből nem tudom a menüt de én gond nélkül megtaláltam kicsit keress... Menj be mindenhova meg lesz az. Vannak trailerek filmbemutatók és demok is de le is van írva nem nehéz megtalálni.
  • mb66
    Natúr TVn is élvezhető lesz a képminőség, mindössze nem hozol ki mindent a konzolból. Egyébként lehet hozzá VGA kábelt is kapni, ha esteleg van egy 17es vagy nagyobb monitorod.. Nekem sincs HDTVm, így én is monitoron/sima TVn tolom.
  • lacoo
    Mi a gamertagod ?
    A live-on keresztül könnyebb segíteni , mint itt írkálni!
  • Ferencz István
    Valaki tudna segíteni?
  • Lyan Kyj
    Van vkinek infója esetleg a DOA Xtreme Beach Volleyball 2 megjelenéséről?
  • Tomo15
    Bocsi, de tényleg nem jövök rá...Kérlek ird le, hogy hova lépjek! köszi.
  • anomano
    hmm télleg milyen dugaszt kell nézzni tv-n vagy ez minden tv-be belemegy(xbox)?:D
  • peter31
    rossz helyen keresed, de közel jársz...
  • Ferencz István
    Hy!
    Megint én vagyok! Az lenne a kérdésem hogy ha megveszem az X360-at akkor egy natúr 55cm-es TV-n élvezhető lesz a képminőség? De még úgyis maradna egy kis pénzem és a TV-t sztem lecserélném, na jó nem HDTV-re de egy jobbra!
  • dbb
    Szevasztok az lenne még a kérdésem ugye a Xbox 360-hoz a konektor zsinórjában 3 ág van nem 2 hanem 3 lehet olyan 3 lyuku konnektort kapni??
  • Tomo15
    Hát sajna én nem látom ezeknek a demoját. Lehet, hogy én nézem rossz helyen.Mindenesetre ha rászánnátok egy kis idöt, és leinátok, hogy a livnál mire menjek és hol találom meg annak megköszönném.Itt van 2 kép:

• Olcsi2
    Szerintem probalkozz az xbox365.hu forumjanak topikjaiban, ott eleg jol muxik a cserelgetes. Bar a Fight Night a legujabb game, szoval azt nem nagyon fogja meg senki cserelni...
  • dbb
    Szevasztok az lenne a kérdésem hogy tud-e valaki egy olyan boltot ahol Xbox 360 játékokat lehet cserélgetni?(ja és ne kelljen sokat ráfizetni) mert pl:a Fight Night Round 3-at akarom megyszerezni.
  • peter31
    xbox live-on mindkettő ott van
  • Tomo15
    Te honnan töltötted le a condemned demot, meg pl a quake4 demot? Mert nekem csak videot talál.
  • Nasty Playable
    Xbox360 Blog
  • Tomo15
    Probáltad már az egeret és a billentyüt hozzácsatlakozatni?
  • peter31
    szó sincs erről
  • hzx
    ööö, én a PC-s játékaimat is megveszem... lehet hogy velem van a baj :)
  • peter31
    Ingyen játék nem ingyen játék... Az xbox-ot is megoldották annak idején a Ps2-is a Pc-s játékokat is nincs sok különbség ezen a téren. Az xbox360-on szerintem már dolgoznak a hackerek a PS3-at meg várják szeretettel.

Mellesleg a mostani lehetőségekkel, a kamu sem izgat fel túlzottan. Miért is kellet annak idején a potya programok sokasága, hogy kipróbáljam install fel 20 perc le a cd vagy a dvd ment egy dobozba, később kiírásra se került maradt a vinyón isoba.

Most az a néhány game ami igazán érdekel az kibírható a többi letölthető demoban a boxra ennyi elég.

Nekem 1 dolog fáj az fps-eknél szokatlan az irányítás a jó kis billentyűzet egér kombinációhoz képest.
  • peter31
    Gondolom beállítottak egy 15"-os tv-t a bemutatásra...
  • Olcsi2
    http://www.xbox.com/en-GB/games/backwardcompatibilitygameslist.htm
  • Tomo15
    ezt igy normálissan nem tudod megitélni....
  • vg
    Europarkban a Staturnban lehet kapni a képet 98.999ft-ért... Néztem egy kicsit amig egy csóka jáccot valamilyen amerikai focis játékkal... Hááááát! Annyira nem volt nagy szám az egész, sokkal többet vártam!!!!!!!
  • guardian hero
    PC-n szinte csak online érdemes játszani.
  • Greene
    HZX! te is tudod hogy minden pcs játékot pár nap után feltörnek. Ás esteleg egy 100 ft os dvdbe kerül meg pár órádba míg letöltöd. Én személy szerint nem ismerek olyan embert aki manapság megveszi az eredeti pcs játékokat, kivéve aki online akar játszani.
    Közben visszaolvastam a fórumon. Egy dolgot azért el kell ismerni hogy a ps3 megjelenése most már egyre valószínűbb hogy csak jövőre lesz európában. És aki addig játszani akar annak a legjobb választás biztos (jelenleg) az xbox360.
    Még lehet hogy én is meggondolom magam.:)
  • lacoo
    Igen mi szoktunk majdnem minden nap PGR3-mal játszani !
    Ha kedveled az fps-eket akkor ajánlom a PDZ-t, COD2-t.
    Ottvan még a RR6-is.És ne felejtsd el az xbox live arcade gammákat , amik nagyon jók.
  • hzx
    PC-re ingyen játék? Lemeradtam valamiről? Freeware lett a Battlefield2 is? Mert akkor nem gyűjtök rá tovább...
  • Greene
    Ebben teljes mértékben igazad van. 300k kellene kb ehhez. Viszont ne felejtsd pcre ingyen van a játék míg xbox360ra egyenlőre 15k. 10 játéknál szinte már ugyanott vagy.Félre ne értsd, még véletlenül sem játszok pc-n! Meg még csak nem is fogok. meg számold hogy mennyi egy normális lcd. Bár nekem ez megvan de ennek ellenére várok még.Ha már az lcdnél vagyunk és vki nagyon gondolkodik hogy vegyen, akkor teljesen új samsung egy év garrral 81 cm 265000 Ft. 106cm: 440000 ezer. Számlával természetesen. érdeklődni itt a fórumon vagy privátba.
  • Derapo
    Egyet értek veled,nekem volt egy izmos pc-m anno,és csak a video kari volt majd annyi mint az x360.Nekem a quake4 jobban tetszett x-en.
  • sp00n
    Hello!

Valaki tud adni egy oldalt ahol megnezhetem, hogy az Xbox360 melyik xbox jatekokat jatsza le?
    Thx :)
  • peter31
    Vitázni ezzel nem fogok, de finoman szólva is nem osztom a véleményedet. Mellesleg nem a márkahűség vezérel, mert ha jobb lesz a PS 3 zokszó nélkül cserélem. De az az izmos pc az árában is izmosabb. 100-120 k-ból te milyen pc-t tudsz összerakni?
  • Greene
    Sziasztok! Előre is bocsánatot kérek azoktól az xbox rajongóktól akiknek következő nem fog nagyon tetszeni, de tényleg csak tapasztalataimat írom nekik illetve inkább azoknak akik dillemáznak hogy vegyenek egy új 360ast vagy várjanak inkább még egy kicsit. Mivel Szombathelyi vagyok, tőlünk 30kmre Oberwartba a Cosmosba volt szerencsém tesztelni illteve tüzetesebben átnézni az új konzolt. Én is szerettem volna vásárolni egy ilyet egészen a mai napig. De óriási csalódások tömkelege ért. Egyik nagy csalódás hogy az az xbox360 as nem tudja a hdtv-t annak ellénere hogy grafikai tulajdonságait mégis csak egy ilyen kjészüleken tudja csak igazán megmutani. Az xbox 360asnak úgynevezett HDAV!!! csatlakozója van ami messze nem egyezik meg a HDTV csatlakozóval.Ez nagy hátrány lesz a PS3al szemben.Persze várjuk még meg a PS3 at is hisz senki nem garantálja egyenlőre hogy az jobb lesz mint az xbox.Minden eddig megjelent játékot megnéztem rajt és közölük egyetlen egyre lehet azt mondani (pg3)hogy igazán élethű grafikai adottságokkal rendelkezik. Az összes többit úgy ahogy van el lehet felejteni hisz egy "izmos" pc simán veri jelenleg. Itt most a grafikára gondoltam.De nem csak én vagyok így ha jól látom. Érdemes azt az oldalt is megnézni aki még nem vette meg a konzolt de esetleg ham,arosan megszeretné.http://www.gamekapocs.hu/cikk/656/460/Xbox+360 A javaslatom az hogy várjon a Ps3 ra majd hasonlítsa össze őket és döntsön. Persze aki teheti az úgy is megveszi mind a kettőt mint ahogy azt eddig is tették a ngy game rajongók.
  • Tomo15
    Szokott valaki közületek PGR3-azni liveon? Illetve melyik játékok jók liveon?
  • IGAZIWILLIAMS
    Nem tartalmaz,vinyót tartalmaz(20GB,ami igazából 13) arra lehet menteni.
  • anomano
    premium tartalmaz 64MB meróriakártyát? vagy azt külön még venni kell hozzá?
  • dbb
    A Fight Night Round 3 kapható már Magyarországon??
  • Lyan Kyj
    Köszönöm az információkat!!!