176910

-
De mért nem fog müködni??????????????? -
Kellemetlen meglepetés fogja érni szegényt :D -
Én már most megmondom neked hogy nem fog menni.
-
Denielt,testerlnx
Itt volt haver nekem nincs xboxom de át lett tolva és most elvitte hogy megnézze hogy mükszik-e. Hogyha igen akkor lessz mégbelöle egy csomo:)(xbox360) -
Ez most vmi hülye vic? Szerintem ha megmutatod, hogy megy másoltal a 360-as, és 1500 ért adod akkor sok vevőre fogsz találni :) -
És ez hogy működik USB-n kell csatlakoztatni, vagy csak egy kód van benne amit be kell pötyögni a gépbe? -
Másolt Oblivion Xboxra? LOÁL :D -
Eladó Xbox-ra
The elder scolls 4-Oblivion(másolt)
1500FT olcsobb mint eredetibe:)
Akit érdekel PÜ -
LINK
Ez egy elég drága üzlet, úgyhogy szerintem nézz körül máshol is! Nekem csak ez jutott eszembe.
Szerk:
Na itt már barátibb :) -
A Gold membership-et hol/hogyan lehet beszerezni, és mennyiért? -
el bruja #1103
oké...
-
Szeszmester #1102 Végy :) -
el bruja #1101 köszikee az infoot! Megfontolom, hogy vegyek-e...
-
Ja igen ez fontos. -
És csak a vincsis gépek játszák le a régi xboxos játékokat. -
el bruja #1098 köszönööm
-
Lejátsza de nem mindegyiket. Nézz utánna! Itt már 1000x be lett linkelve a kompatibilitási lista. (topik kereső lent) -
el bruja #1096 héllo!
nemtuggyátok, hogy az xbox 360 lejácca a sima xbox játékokat is, mint a ps vagy nem? -
Én D-Link, Linksys márkákat ajánlom.
Szerintem wifi képes routert érdemes. nem kell telikábelezni lakást vagy újrakábelezni ha a gépet átteszed máshova. -
NormalisEmber #1094 Köszönöm a válaszokat a router-el kapcsolatban. Ha minden igaz, a jövőhéten be is szerzek egyet. -
kétszer van a linkben http és a másodiknál hiányzik a kettőspont
http://www.xbox.com/en-US/support/connecttolive/xbox360/homenetworking/equipment.htm -
Nekem nem megy a link. Lehet leszedték? -
Van már valakinek tapasztalata VGA kimenetes csatlakozóval? -
Gaabeen #1090 kompatibilis routerek listája -
Gaabeen #1089 xbox live kompatibilis routerek listája:
http://www.xbox.com/en-US/support/connecttolive/xbox360/homenetworking/equipment.htm -
szerintem bármelyik router megfelelő lesz a célra.
szerintem a jövőre gondolva érdemes lenne egy wlan routert venned. -
áhh mindegy :) Nekem úgy sincs xbox360-am csak találtam volna arra a progira vevőt :). -
nem valószinű:D -
hy
Találtam egy torretn oldalon egy olyan progit hogy Xbox 360 DVD Hack.
Ezzel mükszenek a játékok? -
NormalisEmber #1084 Tudnátok ajánlani egy olyan routert, ami működik a 360-al és nem is olyan drága?
Így próbaképpen összekötöttem közvetlenül a kábelmodemmel, de hosszabb távon szeretném fixen megoldani.
köszi! -
NormalisEmber #1083 Tudnátok ajánlani egy olyan routert, ami működik a 360-al és nem is olyan drága?
Így próbaképpen összekötöttem közvetlenül a kábelmodemmel, de hosszabb távon szeretném fixen megoldani.
köszi! -
vg #1082 Firmware_xtractor_and_patcher_V.1_XBOX360-iND
KeyDrive Xtractor|Patcher v1.0 by juanker|scener|Apolo for www.foros360.com
FEATURES v1.0
- Compatibility with Toshiba 46DH and 47DH and Samsung MN25 firmwares.
- This software can extract the key of any firmware supported and modify it easily
- Complete graphic environment
- Very user-friendly
- English version and Spanish version
BUGS v1.0
- No one known
Thanx to juanker and Apolo for the work and for help me in this!!
F-360 TEAM www.foros360.com -
Az írótt lemezt mikor fogja vinni várhatóan? -
Nem értelek. Az nem tetszik hogy olcsóbb lesz vagy mi? Szar ügy de az lesz. Azért ne bukj ki.
-
Az első szériák a konzolok terén, többnyire 
-
Továbbá le merem fogadni hogy a ps3 is fog szenvedni hűtési gondokkal, mivel az a gép még kiforratlanabb. Nem? Ps2 is hangos volt anno. Úgy hallottam.
De áááhhh... blöeeee.. elegem van az egészből :(
Sztem a Ps3 úgy fog szerepelni ahogy a PSP.... Továbbá nem is a minőségről és a megbízhatóságról fog szólni. Ugyanolyan silány lesz mint a ps2 meg a psp -
Nem csodálkoznék, ha lenne majdnem egy év is, mire mi is kapunk belőle. Nem tudok hinni a globális launch-ban, főleg nem idén ősszel.
Az új proci miatt nem hiszem, hogy megéri várni, az átlagfelhasználó semmit nem fog észrevenni a kisebb csíkszélességből (esetleg kevesebb fagyás lesz túlmelegeséd miatt, bár nem tudom, hogy a mostani modelleknél ez mennyire jellemző).
Mivel a PS3-nak is meg fogják kérni az árát, ráadásul kezdetben komoly hiány lesz belőle, én nem számítanék jelentős X360 árcsökkenésre még legalább egy évig.
-
Hova a picsába zuhanna, már elnézést? Legyen 50ezer? Loál. -
Ha már ennyit vártunk, akkor pity pang eltelik ez a pár hónap is. -
Ja igen ez se mellékes....