176622
banner
  • dbb
    Szevasztok,Hogyan lehet Xbox 360-ra játékot kiirni??
  • Tomo15
    Nem azzal volt a problémám...Azokat amiket irtam, hogy keresek még mindg nincsenek meg, de már nem is izgat:)
  • peter31
    akkor megtaláltad a demokat...
  • peter31
    csak multi van
  • Tomo15
    Szerintem nem valami nagy szám, de az öcsémnek nagyon tetszik:D különben lehet liveon is tolni!
  • peter31
    Megjelent a The Outfit demo a Live-on.
  • anomano
    ahh akkor köszi
  • DanielT
    Mindegyikre.
  • anomano
    xbox360 milyen televitióra megy rá? azt honnan vagy hogy tudnám megnézni? van ithon 3 tv : 2 régi meg egy 2 éves de nem palzma meg ilyenek :)
  • peter31
    Demo lemez, de update után nem megy. Nem érdemes elcseszni vele az időt.
  • anomano
    Kiosk Demo ez mi ? ezt le lehet szedni torrentnél de ez most müxik is vagy mi ?:D
  • guardian hero
    nem létezik
  • dbb
    Létezik az Xbox 360-hoz boot lemez??
  • IGAZIWILLIAMS
    Én még nem láttam sehol...
  • dbb
    Köszi a segitséget,Egyébként tud valaki olyan üzletet Magyarországon ahol már kapható a Fight Night Round 3 Xbox 360-ra??
  • lacoo
    Először is ha live-ozni akarsz , akkor kell venni egy vinyót a xbox360-hoz + ethernet kábelt , mert én úgy tudom, hogy a core pack-hoz nem adnak.Ha ez megvan, akkor csatlakoztasd a 360-at a modemhez az ethernet kábel segítségével.Létre kell hozni egy passport net fiókot is , amit a regisztrációnál be kell majd írnod. Ha t-onlineos vagy , akkor az additional settings/PPPoE settings- be be kell írni a t-onlineos felhasználói nevedet + jelszót. A Basic settingset pedig autómatára állítod. Csatlakozol ( valszeg sikerülni is fog). Ezután kreálsz egy címet ( magyar nem jó ), kitöltöd amit a gép kér . Ha minden frankó, akkor működnie kell. Mégegyszer mondom ez a t-onlinenál így van , nem tudom neked milyen cégnél van neted.
  • dbb
    Szevasztok,akkor tehát azt a kábelt dugjam az Xbox360-ba amit a gépbe dugok, és így nem kell semmit regiznem?Ja és így le lehet tölteni demokat meg ilyeneket??
  • mb66
    17" LCDn élvezhető a kép - te döntöd el hogy ez neked túl kicsi, vagy elég.
    A VGA kábelt a Premium-Pack nem tartalmazza, külön kell megvenned. Alapból van Silver jogosultságod a Live-on, ezzel ingyen demokat, trailereket, egyéb kisebb dolgot tudsz letölteni, illetve ha veszel/gyűjtesz XBL pontokat akkor az XBLArcade ről tudsz kisebb játékokat leszedni (ez állandóan frissül és van már most 1-2 jópofa dolog) És kapsz 1 hónapnyi próba GOLD jogosultságot is, ez ugyanezt takarja, csak ezzel már játszhatsz is bárki ellen.
  • kzalaba
    Sziasztok! Eppen egy Xbox360 vasarlasan torom a fejem. 17" LCD monitoron elvezheto a kep? A Premium pakk-ban van VGA kabel? Az online jatek hogyan mukodik(Silver es GOLD ticket mit takar)? A valaszokat elore is koszi. Udv.
  • mb66
    Ha van otthon Routered, csak annyi a dolgod hogy bekötöd a 360 ba és már fenn is vagy a neten. Mivel nekem így van, nem tudom hogy működik, ha nincs router...
  • dbb
    Nem betárcsázós, de mit hova kössek??ezt nem tudom és kell regizni vagy ilyesmi??
  • peter31
    Mert ha a modem adsl akkor ok. Ha betárcsázós dial up akkor ne erőltesd...
  • Krauser
    Szerintem a modem kevés hozzá, mert minimum szélessáv kell hozzá. Vinyó nélkül pedig nem sokat ér a Marketplace.
  • dbb
    Szevasztok,Az lenne a kérdésem hogy van itthoni netem és hogy ezzel tudok netezni Xbox 360-on??Modemes netem van, ja és core packom.
  • lacoo
    Ez így van ! :-))
  • anomano
    de a pontok nem fogynak le ?:D
  • Olcsi2
    Es egyik-masik mennyire nagyon jo.... (pl: Zuma)

De 9ezret nehogy adjal egy olyan 2100 pontos kartyaert, tolem 7500ert kapsz!
  • peter31
    Jah egyébként javaslom mindenkinek, hogy nézzen be az xbox365.hu-ra van fórum és jó néhány tapasztalt boxost meg lehet kérdezni.
  • peter31
    Szia Na megnéztem neked tehát:

Xbox Live Marketplace => Demos and Trailers => List by Game =Quake 4 => Itt kiválaszthatod a Demo-t vagy a trailer-t két felbontásban.

sok sikert
    p
  • anomano
    ja ok köszi
  • Tomo15
    ezzel nem normál játékokat tudsz venni:D hanem az xbox liveon vannak ilyen kis egyszerü ügyességi stb játékok.Na azoknak a teljes verzióját.
  • mb66
    Kérdezd meg az xbox365.hu n de ezek a játékok nagyon régi retro játéktermi cuccok, amiket folyamatosan frissítenek a marketplace-n.
  • anomano
    hmm eről valami infod nincsvalami oldalon? mert édekess lenne ha 8 ft-os kártyával veszek játékokat itt meg a lemez 17 ezer..:)
  • mb66
    A demók teljesen ingyenesek, silver hozzáféréssel is. A Point Card al pedig az XBL Arcade ről tudsz játékokat venni, meg még egy rakás dolgot azthiszem.
  • anomano
    Találtam egy ilyet 9ezerért ezt tudja valaki mirejoe?:) XBOX Live 2100 Points Card
  • anomano
    akármenyi demot le leht tölteni vagy megvan szabva?
  • mb66
    Nem tudom mi lehet, majd megnézem én is, én még korábban leszedtem pedig a Q4 demót..
  • Tomo15
    De vettem hozzá:)) Elég sok demot le is töltöttem már, de egy jopárat nem találok...
  • mb66
    Hát akkor nincs hova töltened a demót, hacsak nem vettél hozzá külön vinyót...
  • Tomo15
    Nem.Core, de gold live elöfizetésem az gold.