176622
-
dbb #824 Szevasztok,Hogyan lehet Xbox 360-ra játékot kiirni?? -
#823 Nem azzal volt a problémám...Azokat amiket irtam, hogy keresek még mindg nincsenek meg, de már nem is izgat:) -
peter31 #822 akkor megtaláltad a demokat... -
peter31 #821 csak multi van -
#820 Szerintem nem valami nagy szám, de az öcsémnek nagyon tetszik:D különben lehet liveon is tolni! -
peter31 #819 Megjelent a The Outfit demo a Live-on. -
anomano #818 ahh akkor köszi -
#817 Mindegyikre. -
anomano #816 xbox360 milyen televitióra megy rá? azt honnan vagy hogy tudnám megnézni? van ithon 3 tv : 2 régi meg egy 2 éves de nem palzma meg ilyenek :) -
peter31 #815 Demo lemez, de update után nem megy. Nem érdemes elcseszni vele az időt. -
anomano #814 Kiosk Demo ez mi ? ezt le lehet szedni torrentnél de ez most müxik is vagy mi ?:D -
#813 nem létezik -
dbb #812 Létezik az Xbox 360-hoz boot lemez?? -
IGAZIWILLIAMS #811 Én még nem láttam sehol... -
dbb #810 Köszi a segitséget,Egyébként tud valaki olyan üzletet Magyarországon ahol már kapható a Fight Night Round 3 Xbox 360-ra?? -
lacoo #809 Először is ha live-ozni akarsz , akkor kell venni egy vinyót a xbox360-hoz + ethernet kábelt , mert én úgy tudom, hogy a core pack-hoz nem adnak.Ha ez megvan, akkor csatlakoztasd a 360-at a modemhez az ethernet kábel segítségével.Létre kell hozni egy passport net fiókot is , amit a regisztrációnál be kell majd írnod. Ha t-onlineos vagy , akkor az additional settings/PPPoE settings- be be kell írni a t-onlineos felhasználói nevedet + jelszót. A Basic settingset pedig autómatára állítod. Csatlakozol ( valszeg sikerülni is fog). Ezután kreálsz egy címet ( magyar nem jó ), kitöltöd amit a gép kér . Ha minden frankó, akkor működnie kell. Mégegyszer mondom ez a t-onlinenál így van , nem tudom neked milyen cégnél van neted. -
dbb #808 Szevasztok,akkor tehát azt a kábelt dugjam az Xbox360-ba amit a gépbe dugok, és így nem kell semmit regiznem?Ja és így le lehet tölteni demokat meg ilyeneket?? -
#807 17" LCDn élvezhető a kép - te döntöd el hogy ez neked túl kicsi, vagy elég.
A VGA kábelt a Premium-Pack nem tartalmazza, külön kell megvenned. Alapból van Silver jogosultságod a Live-on, ezzel ingyen demokat, trailereket, egyéb kisebb dolgot tudsz letölteni, illetve ha veszel/gyűjtesz XBL pontokat akkor az XBLArcade ről tudsz kisebb játékokat leszedni (ez állandóan frissül és van már most 1-2 jópofa dolog) És kapsz 1 hónapnyi próba GOLD jogosultságot is, ez ugyanezt takarja, csak ezzel már játszhatsz is bárki ellen. -
#806 Sziasztok! Eppen egy Xbox360 vasarlasan torom a fejem. 17" LCD monitoron elvezheto a kep? A Premium pakk-ban van VGA kabel? Az online jatek hogyan mukodik(Silver es GOLD ticket mit takar)? A valaszokat elore is koszi. Udv. -
#805 Ha van otthon Routered, csak annyi a dolgod hogy bekötöd a 360 ba és már fenn is vagy a neten. Mivel nekem így van, nem tudom hogy működik, ha nincs router... -
dbb #804 Nem betárcsázós, de mit hova kössek??ezt nem tudom és kell regizni vagy ilyesmi?? -
peter31 #803 Mert ha a modem adsl akkor ok. Ha betárcsázós dial up akkor ne erőltesd... -
Krauser #802 Szerintem a modem kevés hozzá, mert minimum szélessáv kell hozzá. Vinyó nélkül pedig nem sokat ér a Marketplace. -
dbb #801 Szevasztok,Az lenne a kérdésem hogy van itthoni netem és hogy ezzel tudok netezni Xbox 360-on??Modemes netem van, ja és core packom. -
lacoo #800 Ez így van ! :-)) -
anomano #799 de a pontok nem fogynak le ?:D -
Olcsi2 #798 Es egyik-masik mennyire nagyon jo.... (pl: Zuma)
De 9ezret nehogy adjal egy olyan 2100 pontos kartyaert, tolem 7500ert kapsz! -
peter31 #797 Jah egyébként javaslom mindenkinek, hogy nézzen be az xbox365.hu-ra van fórum és jó néhány tapasztalt boxost meg lehet kérdezni. -
peter31 #796 Szia Na megnéztem neked tehát:
Xbox Live Marketplace => Demos and Trailers => List by Game =Quake 4 => Itt kiválaszthatod a Demo-t vagy a trailer-t két felbontásban.
sok sikert
p -
anomano #795 ja ok köszi -
#794 ezzel nem normál játékokat tudsz venni:D hanem az xbox liveon vannak ilyen kis egyszerü ügyességi stb játékok.Na azoknak a teljes verzióját. -
#793 Kérdezd meg az xbox365.hu n de ezek a játékok nagyon régi retro játéktermi cuccok, amiket folyamatosan frissítenek a marketplace-n. -
anomano #792 hmm eről valami infod nincsvalami oldalon? mert édekess lenne ha 8 ft-os kártyával veszek játékokat itt meg a lemez 17 ezer..:) -
#791 A demók teljesen ingyenesek, silver hozzáféréssel is. A Point Card al pedig az XBL Arcade ről tudsz játékokat venni, meg még egy rakás dolgot azthiszem. -
anomano #790 Találtam egy ilyet 9ezerért ezt tudja valaki mirejoe?:) XBOX Live 2100 Points Card -
anomano #789 akármenyi demot le leht tölteni vagy megvan szabva? -
#788 Nem tudom mi lehet, majd megnézem én is, én még korábban leszedtem pedig a Q4 demót.. -
#787 De vettem hozzá:)) Elég sok demot le is töltöttem már, de egy jopárat nem találok... -
#786 Hát akkor nincs hova töltened a demót, hacsak nem vettél hozzá külön vinyót... -
#785 Nem.Core, de gold live elöfizetésem az gold.