176775

-
Snake11 #857 Hali! Nekem nincs ilyen problémám,pár másodperc és egyből csatlakozik ritkán van hogy nem elsőre!
-
Hali! van egy igencsak idegesítő problémám. Az a baj, hogy a múlt hétvégén amikor megcsináltuk a liveot, és kiprobáltam a PGR3-at alig akart beengedni 1-2 server. Azt a hibaüzenetet dobta ki, hogy nem tudod kapcsolatot teremteni a bentlevökkel. Mostmeg megvettük a PDZ-t, és ugyan ezt tapasztalom.Alig akar beengedni 1-2 server itt azt a hibaüzenetet dobja ki, hogy nem tudott kapcsolodni a hosthoz.Ha meg siekrült belépni akkor az olyan sever ahol max 3-4 ember van. nektek nincs ilyen problémátok? vagy meg kell elösször nyerni az egyjátékos módban azt a bizonyos pályát amin megy a server, és csak úgy lehet bemenni?kérlek válaszoljatok ha van, vagy esetleg nincs ehez hasonló problémátok mert ez igy enyhénszólva SZAR.
elöre is kösz. -
Az a játék elég gyér... -
FFX #854 ma az MM-ben egy nagy Thomson HDTV-n nyomntam egy kört a ridge racer6-al és hát nem nagyon nyűgözött le a grafikája (se a játékmenete). -
FFX #853 MM-ben x360 core edition 99000 Ft. no comment -.- -
winger #852 Tömören:Nem -
Nem valószinű:) -
KPeti #850 Hali!
Kérdésem az lenne, h le tudja-e játszani a gép a régi x-es (biztonsági, khm) másolt játékokat. köszi -
winger #849 www.dantefanclub.uw.hu -
peter31 #848 A legolcsóbb amit eddig én láttam Katt! én is itt vettem anno még 120 k-ért de hát az régen volt, így jár aki türelmetlenkedik.
-
peter31 #847 A media markt-ban a Konzolokat egy 17 colos monitoron szokták demozgatni ez is számít. Mondjuk amikor a 46 colos Tv-nken is kristály tiszta a kép, ha ilyenen néznéd ráadásul még HD-n, lehet hogy nem hoznád fel a pc-d.
Jah és a jobbnak vélt game-kal nézd meg.
Egy hasonló teljesítményű pc ára 3-400 K között van minimum. -
Köszönöm a válaszod! -
anomano #845 jah köszi már megvan ,hétfön hozzák királyság :D -
hivjad fel öket, hogy mi a szitu. -
anomano #843 szerdán rendeltem konzoliumon xbox360 premium de még nem jeleztek hogy mikor jönnek miért van ez ?:( -
IGAZIWILLIAMS #842 Na:
A Konzoliumban,Konzolvilágban,Konzolstudioban,PlatinumShopban stb. egyarán 99500-100500 HUF között van a premium gép.Tehát szvsz mindegy melyikbe mész.
A premiumhoz jár HDD,componentHD-AV és Ethernet kábel,wireless joy,LIVE headset,egy hónap ingyenes GOLD előfizetés(ingyen játszhatsz,letölthetsz LIVE-on/ról.)
A régi xboxos játékok egy része alapból megy,egy részéhez tudsz letölteni emulációt a LIVE-ról(bővebben az xbox360.com-on)
MP3-at nem tudsz felmásolni a vinyóra,de lemezről hallgathatsz,vagy még jobb,ha az MP3 játszódat direkt rádugod az USB-re és akkor le tudod cserélni a játékok zenéit a rajta lévőkre.
DVD filmeket,másoltakat is,alapból lejátszik,de lehet képeket nézegetni is,vagy pc-vel összekötve ezer dolgot csinálni. -
Ferencz István #841 Hy!
Nem tudja valaki hogy Heves-megyében Eger környékén vagy Egerben hol lehet kipróbálni Xbox360-at? Ha nem tudtok közeli boltot akkor egész Magyarországon? -
dbb #840 Szevasztok,Ma megvettem a Fifa 2006:Road to World Cup-ot és kellemesen csalódtam benne a tesztek,leírtak alapján sokkal rosszabra számitottam az igaz hogy más minta a többi Fifa de ez jobb az irányitást meg kell szokni utána már nagyon élvezhető a játék ugyhogy aki szereti a focit annak kötelező darab. -
Igen kérdeztem de senki sem válaszolt nekem. -
anomano #838 ezt már kérdezted sztem -
Hali fiuk,lányok.
A kérdésem a következő.
Hol lehet a legolcsobban permium pack-ot venni Budapesten?
Miket adnak a géphez?Mennek rajta a régi xbox gamék?
Valaki be tudna linkelni egy képet a gép menu-jéről?
Mit lehet a géppel csinálni a játékon kivűl??
Ha a vinyojára rámásolok mp3-at azt lejátsza?
Dvd filmet csak külön kiegézsitővel lehet csak nézni?
Bocsi csak lassan eljutok oda hog veszek egyet és tudni szeretnék róla mindet.
Lusta vagyok szal bocsi. -
anomano #836 PGR3 jtászhatósága amuyg millen? mert grafikát néztem de nemtom miről szol a gém -
Krauser #835 Igaz, nekem a PGR3 és a PDZ van meg és iszonyat jó játékok...amúgy meg ne csak a grafika alapján dönts! Amúgy 1000-nél is több fejlesztés folyik a gépre, többek között az Oblivion, The Outfit, Gears of War, Top Spin 2 és MotoGP 3. -
anomano #834 pgr akartam irni:D -
Sokkal többet tud a gép. Egy pár az elöbb emlitett játékot kéne valahol meglesned... -
A Most Wantedet kiröhögtem, amilyen lassú és szaggatós fos, a Fifát nem láttam, de a tesztek szerint hulladék az is. Ne multiplatformokat nézz meg, hanem ha van rá módod akkor Project Gotham 3-at, vagy Kameot esetleg King Kongot, Dead or Alive4-et. -
anomano #831 nfs meg fifa szar is :) nézzd meg rpg3 vagy farcry-t azok odabasznak -
vg #830 Nekem is totál ez volt a véleményem... (még mindig az) -
Sziasztok!Gondolkoztam,hogy veszek egy X360-ast.Igaz még sohasem láttam élőben,hogy mit tud csak az itt és máshol leírtakból.A minap voltam a Média markt ban és ott láttam is élőben.Az igazat megvalva nem dobtam hanyatt magam.Két játékot láttam az egyik a fifa volt a másik az nsf mos vanted.Nekem Pcm van de nem láttam nagy külömbséget.Sőt!Azt szeretném kérdezni,hogy csak én fogtam ki a gyangébb játékokat vagy tényleg csak ennyit tud.Mert ha igen akkor inkább hagyom az egésszet és nem veszek.férre értés ne essék nem fikázni szeretnék csak érdeklödök. -
anomano #828 mennek rajta régi xbox gamek vagyis néhény! kép van lejebb! lehet zenét halgatni videot nézzni:)! mp3 lejátsza -
Hali fiuk,lányok.
A kérdésem a következő.
Hol lehet a legolcsobban permium pack-ot venni Budapesten?
Miket adnak a géphez?Mennek rajta a régi xbox gamék?
Valaki be tudna linkelni egy képet a gép menu-jéről?
Mit lehet a géppel csinálni a játékon kivűl??
Ha a vinyojára rámásolok mp3-at azt lejátsza?
Dvd filmet csak külön kiegézsitővel lehet csak nézni?
Bocsi csak lassan eljutok oda hog veszek egyet és tudni szeretnék róla mindet.
Lusta vagyok szal bocsi. -
Derapo #826 A játékokat kilehet írni csak nemMENNEK
.Keringenek a neten x360 isok. -
Szevasz, sehogy. -
dbb #824 Szevasztok,Hogyan lehet Xbox 360-ra játékot kiirni?? -
Nem azzal volt a problémám...Azokat amiket irtam, hogy keresek még mindg nincsenek meg, de már nem is izgat:) -
peter31 #822 akkor megtaláltad a demokat... -
peter31 #821 csak multi van -
Szerintem nem valami nagy szám, de az öcsémnek nagyon tetszik:D különben lehet liveon is tolni! -
peter31 #819 Megjelent a The Outfit demo a Live-on. -
anomano #818 ahh akkor köszi