176622
-
SlickAdam #704 Ááá jönnek lassacskán a jó játékok, én például ha veszek egyet, akkor beszerzem hozzá a Fight Night 3-at és ha más nem is lenne rá, 1 évig elleszek vele az tuti. Meg ez a Far Cry is jónak tűnik, bár nem ismerem. -
okoskodó #703 http://www.gamekapocs.hu/cikk/656/460/1/Xbox+360+Extra+cikk
Ez 1 elég korrekt cikk és a lényege: nem ajánlatos 1 éven belül új Xboxot venni ;) -
SlickAdam #702 Hát én meg asszondom, hogy nekem sincs MÉG X360, de van PS2-őm, meg volt PS1-em, és amikor megvettem a gépet amin most írok nektek, akkor az volt a csúcs, szóval én akkor sem jácottam rajta, csak vagy 1 hónapot, mert mégjobban megerősödött bennem a hit, hogy a PC szar játékra, úgyhogy Adamka visszaült inkább a TV elé a fotelba és nyomta tovább a Final Fantasy-t, a lényeg meg az, hogy vegyél X360-at, mert olvastam interjút, hogy még vagy 3 évig veregetni fogja a PC-s cuccokat, de ha veszel PC-t, azon már jövőre se fogsz max konfigurációval csapatni. Hát annyi, hogy arra tényleg ingyér van a gém, de sztem X-et is hamarosan átalakítják majd az okosok. Tudod mit? Vegyél amit akarsz. Aztán ne sírj majd, ha szaggat a játék a monitorodon, meg nincs hozzá crack, meg nem támogatja a videókártyádat, meg mittomén. Közben én majd halkan ráhelyezem a tálcára a lemezt és mehet is a gondtalan önfeledt szórakozás. Pont. -
anomano #701 de kérdezz másokat nekem nincs saját xbox360 an még,szal csak mint lajikus ajánlgatok :D -
okoskodó #700 Simát én láttam már 70E-ért a Prémium általam ismert legolcsóbb ára: 99990Ft
Különben jó dolog ez az Xbox360 csak nincs bennne HDDVD olvasó és HDMI bemenet is hiányzik róla....
No meg max élményhez nem árt egy HDTV se :D -
anomano #699 Ha csak játszani akarsz meg haverokkal dumálni játszni(xbox-os haverok) akkor xboxot vegyél szeritenm az dieket játék konzol,pc hát nemtudom nekem pc-n csak régi játékok tetszenek age of stb.. az a filinges ujak nemolyan jok(kivétel-kivétel) én ajánlom xbox-ot jah és az egybe olcsobb mint egy normális pc-bár pc-re megy ingyen gém, xboxra nem :( oda1 gémre számolj 17 ezeret -
anomano #698 Premium 95-100 ezer core 70 000 asszthiszem ujonnan de lehet talász olcsoban akkor szolj :) -
Ferencz István #697 Valaki nem tud segíteni?
-
Ferencz István #696 Hy!
Azért kérdeztem pár kérdést mert lehet hogy én is veszek. Most összegyűlt a pénzem és sztetek mit vegyek? PC-t, vagy Xbox360-at? Nagyon alaposan el kell döntenem mert ha egyszer megveszem az egyiket akkor már nem vehetek másikat, esetleg ha eladom. És kb. mennyibe kerül X360-ból a sima és a Premium?
Légyszi segítsetek!!! Előre is kösz!!! -
#695 aha, én láttam, meg láttam még azon kívül még 2 ingame videot is amiben nem csak a vizet mutatták és baszottul hervaszóan nézett ki:-/ -
#694 Volt hozzá szerencsém:)
Tud valamit a 360, ezzel nincs gond, csak jöjjenek mááár a játékok:) -
SlickAdam #693 Láttátok már A Far Cry Instinct Predator vizes jeleneteit összehasonlítva a PC-s Far Cry-al (minden max-on)? Anyááád.... -
#692 > Baszdki miért nem tudják rögtön kiadni a játékot úgy hogy már alapból támogatja az egeret és a bill.
Nem lehet esetleg, hogy a konzolosok jelentéktelen %-át érdekli csak az egér, vagy a billentyűzet?
-
Ferencz István #691 Tehát akkor lehet bill.-t is és egeret is csak meg kell várni még kijön egy játék ami támogatja mindkettőt. Fasza! Baszdki miért nem tudják rögtön kiadni a játékot úgy hogy már alapból támogatja az egeret és a bill.t
Nekem csak az FPS-nél lenne a gond a a joystik, a többi gém ok. -
#690 Én úgy tudom, hogy ahol lesz értelme, (fps-ek, MMO-k) ott lesz támogatva. -
hzx #689 Rákötni rá lehet, mert USB, csak kérdés, hogy a játékok támogatják-e. -
Ferencz István #688 Hy!
Na akkor most lehet a 360-hoz hozzákötni bill.-t + egeret vagy nem? Mert a PC Guru honlapján azt írják hogy nem lehet, itt meg azt olvasom hogy átalakítóval meg lehet. Mert nagyon megkönnyítené a helyzetem. Főleg FPS-kor. -
IGAZIWILLIAMS #687 Igen,hangja az van..kb. mint egy pc-nek. Btw sima x játékoknál,dvd-filmnél,demoknál lehalkul. :)) -
#686 Ez is felfújt pletyka. Ott ahol a szellőző van, jön ki a meleg, ennyi. Nem fogsz rajta tojást sütni. Hangja viszont van:D 360-am még sajnos nincs, ahogy az aláírásban olvashatod:) de igyekszem beszerezni lassan egyet. -
IGAZIWILLIAMS #685 Btw a gép nem melegszik,hátul a ventik kinyomják a meleg levegőt a procikról. Nálam vitrines tv-szekrényben van alul...egyébként szerintem egy átlaglakásban/ha használsz fűtést/ nagyjából ugyanolyan meleg van télen-nyáron... :)) -
IGAZIWILLIAMS #684 Szvsz kapsz rá garanciát.;) Azért annyival bíztathatlak,hogy sem az enyémnek (dec 21-én vettem) sem az ismeretségi körömben lévő jópár daradnak nem volt még semmi baja... -
SlickAdam #683 Neked egyébként van X-ed? Mert azt viszont mindenütt olvastam, hogy olyan mint egy kazánház, érdemes jól szellőző helyre rakni. Na majd nyáron hova rakják az emberek?:D -
#682 Nézd, az Xbox 360 több, mint 1700 alkatrészből áll. Természetes, hogy vannak gyári hibás darabok. Ez minden géptipusnál így van. Elég kicsiny az esélye, hogy hozzád rossz darab kerül. Egyébként a 100-ból 1 csak hasraütés volt, fogalmam nincs hány db hibás... -
SlickAdam #681 A második mondat megnyugtat, tényleg nem kell állítgatni menet közben. Na de az első mondatod... Egy ilyen árú konzolnál, ha 1000-ből 1 rossz, az még OK. De a 100-ból 1, az már szerintem felháborító. Nem kellett volna még csiszolniuk rajta egy kicsit? Jajjj, ez kicsit most visszarettentett a beszerzéstől... -
#680 A legtöbb megy, de van ami nem. Ja és csak akkor, ha van vinyód. -
#679 100ból 1 gép, ha rossz. Van ilyen. Karcolósdi akkor van, ha menet közben felállítod a gépet. Ezt épeszű ember nem csinálgatja...
-
#678 Hát igen a kvék4 -es karcolós video elég durva volt :) -
SlickAdam #677 Amúgy ez engem is érdekelne, és jó lenne ha komolyan válaszolnátok rá. Mert láttam ilyen lefagyós meg játékközben összevissza ugráló csíkok, meg mittoménmilyen X360-as videókat, meg olvastam a túlmelegedésről, lemezkarcolásról, ...
Szóval jó lenne tudni, hogy ez mennyire jellemző. Mer' nekem nincs arra szükségem, hogy egy 100ezer forintos gép tönkremenjen hirtelen, aztán meg hurcoljam vissza a boltba. -
Derapo #676 A rémhírek természetesen csak félig igazak:-) -
#675 Ja még vmi, a sima x-es játékok mennek a 360on? -
#674 Mikor is jön ki az a csoda U3.0 engines game? -
#673 últra béna vagyok kontrolerrel, haver hozott egyet hogy kipróbáljuk, hát a princben nem bírtam megverni vele egy szörnyet sem, billentyűzettel, meg halálra vertem őket, a needet már meg se említem, bár lehet tényleg csak bele kell jönni és 1-2 nap után már kézreáll a dolog. -
IGAZIWILLIAMS #672 Van már kb. 20 játék,abból biztos tudsz választani,esetleg az "www.xbox365.hu"-n tudsz cserélgetni is. A rémhírek természetesen nem igazak... -
IGAZIWILLIAMS #671 Rá lehet kötni USB-n,de egyelőre szvsz nincs játék,ami támogatná. Btw teljesen jó a kontrolleres irányítás,hamar meg lehet szokni,és kényelmesebb hátradőlni a fotelben. :)) -
#670 Alapvetően támogatja őket, ha jól tudom. A régi boxra is lehetett kötni egy átalakítóval. De a 360 USB portjára köthetsz. -
#669 Thx, ez jó hír, mert be kell lássam, egyre több olyan game jelenik meg boxra ami engem érdekel és PC-re meg nem portolják át, így erősen gondolkodom, egy ilyen csodamasina vásárlásán, és ha tényleg rá lehet kötni a monitort akkor semmi gond. Még egy kérdés csak a kontrollert lehet rákötni, egér billentyűzet csak álom? -
#668 Újonnan a premium csomi(szerintem csak ezt érdemes venni) már 90e körül kapható. Most már eljutottunk addig, hogy lehet is kapni:D
1 játék hozzá 10-15000 Ft körül mozog, használtan is lehet találni itt-ott. -
Lyan Kyj #667 Ezerszer feltett kérdés lehet, de azért megkérdem, sry: Mennyibe fáj itt Mo.-n venni egyet, s van-e hozzá vmilyen játék? Az előzetes rémhírek (sok lemezt kidob, leáll, stb) mennyire igazak az itthon kapható darabokra? -
IGAZIWILLIAMS #666 Sry,hülyeséget írtam,nem tartalmazza a premium,külön kell venni (kb. 10e HUF) -
IGAZIWILLIAMS #665 Lehet scart,lehet rca...ha monitorra akarod kötni,akkor kell vgaHD kábel(ezt a premium csomag tartalmazza)