176622
-
Szeszmester #1745 Ha hackeled, veszted a garit. Egyébként szerintem bárhol, beszéld meg velük, h mennyit kérnek 2 év gariért. -
#1744 Nem tudjatok lehet-e kapni x360-at 2 ev garival pesten?
Platinumshopban mar vasarolt valaki?> -
#1743 kösz!minden jó játék megy:) -
#1742 http://www.xbox.com/en-GB/games/backwardcompatibilitygameslist.htm -
#1741 Hallottam valami listáról hogy meik xbox játék indul x360-on, ezt hol tudom megtalálni? Ja és megnéztem a tvm hátulját, és nem kevesebb mint 2 éyuk van rajta, elől 1-se.X-360nak mien jukak kellenek? Vagy a videóhoz kell kötni? -
Block #1740 hi
akinek van xbox360-ja és frankó hdtv-je is az feltolna egykét szebb képet játékokból fölleg autóverseny és arcade érdekel köszi! -
#1739 Konzolvilágot ajánlom. -
Azrael #1738 Hali!
Technikai kérdés; tervezem egy X360 megvételét, már csak azt szeretném tudni, hogy hol tegyem? Konzolstudió, Konzone, Konzolvilág..esetleg tudtok egyéb boltokat is?
Meg milyen a vevőhöz való viszonyulásuk, garanciával való szarakodás.. -
#1737 "Nem tudom, Deep - az egy dolog, hogy neked nem jött be a PSP, de nem tudom, honnan a bátorság, hogy ezt igeként terjeszd is. Szerintem kutya jó kis gép, nem kellene lebeszélni róla senkit. És főleg nem egy lúzer kis NDS javára..."
Lúzer kis NDS? :D Mi történt veled, kaptál az anti N szérumból? :D Vagy bejelentették volna PSP-re is a WOW-ot? :D -
#1736 Én úgy vettem észre, hogy max. sávszéllel. -
Ferencz István #1735 És olyan sebességgel tölti a demokat, videókat stb. amilyen sebességű a neted vagy van kifejezetten az Xbox360-nak egy letöltési sebessége? -
#1734 Persze, mindegyik. -
Ferencz István #1733 De ugye a régi demo-k is rajta vannak még a Live-on?, nem csak az újabbak -
#1732 én ezeket a játékokat ajánlom: project gotham racing 3,fight night 3,vagy a elder sroll IV:Obliviont -
#1731 LÖL!!!
Tehát ne szólja le a csoda PSP-t a szaros DS javára? Akkor te most mit csináltál? -
#1730 Szerintem vedd meg a gépet és majd töltsd le a demókat. Úgy egyszerűbb lesz. -
Ferencz István #1729 Nem tudom hogy melyik játék legyen az 1. amit megvegyek. A King Kong-on gondolkoztam mert a film is tetszett meg PC a demó is -
#1728 Igen. Az ingyenes. -
Ferencz István #1727 Azt tom, Silverrel meg korlátlan a letöltés ugye? -
Ferencz István #1726 Addig is kösz a válaszokat! -
Ferencz István #1725 Akkor ha megvan a Box meg a gép is és nemtok majd vmi szólok -
#1724 Aha
Amúgy ha akarsz neten is játszani akkor elő kell fizess a live gold-ra (1 hónap jár a premium géphez) -
Ferencz István #1723 Akkor tegyünk úgy hogy megvan a Box és a gép amin van net. Ehhez már csak router kell és megy is? -
#1722 Egy router nem árt. -
#1721 Ha nem olvasgatsz csak gamelsz+filmet nézel akkor elmegy. -
Ferencz István #1720 Akkor jó! Ja még annyit hogyha ráakarok csatlakozni a Live-ra töltögetni demókat, videókat stb. akkor kell hozzá egy gép amin van internetkapcsolat? -
#1719 Játékoknál nem lehet észrevenni. Ha azt veszed, hogy a tv 50hz, ez még jobb is:D
Nem vészes na. -
Ferencz István #1718 És nem vibrál a kép?, mert úgy olvastam CRT-knél a 60Hz miatt vibrál
-
#1717 19-es crt -
#1716 én meg besenyőtelki vagyok és én is megyek pestre pénteken az xbox360-asomért:)
-
Ferencz István #1715 Ti milyen monitoron nyomjátok a gémeket X360-on? -
hzx #1714 > Nem terjesztek igeként semmit, ez a magánvéleményem.
Ez eddig teljesen okés. De akkor lehetne ezt olyan formában, hogy ki is derüljön belőle? A "Hát 1 hétig lesz izgalmas kb. Utána azt kívánod, bár sosem vetted volna meg." típusú észosztásból ez valahogy nem tűnt ki. -
#1713 Ha valaki játszani szeretne, akkor DS-t ajánlok neki. Ha filmet szeretne nézni, akkor hordozható DVD lejátszót. Ha zenét akar hallgatni, akkor egy pici mp3 lejátszót. A PSP valóban mindet tudja egyben de kényelmetlenül, hosszútávon élvezhetetlen játékokkal. Nem terjesztek igeként semmit, ez a magánvéleményem. -
hzx #1712 Ez nem változtat annak igazságtartalmán. -
#1711 Szerintem a Tiéd a kisebbségi vélemény. =) -
hzx #1710 Nem tudom, Deep - az egy dolog, hogy neked nem jött be a PSP, de nem tudom, honnan a bátorság, hogy ezt igeként terjeszd is. Szerintem kutya jó kis gép, nem kellene lebeszélni róla senkit. És főleg nem egy lúzer kis NDS javára... -
Ferencz István #1709 Csak ezaz hogy én meg Füzesabonyba lakom Budapesttől 120km-re, de most csak azé bemenni....Heves-megyében Eger környékén nem tudtok egy boltot mondani nekem? -
Attila 007 #1708 Én megtartottam a gépemet, bár játszani nemnagyon fogok rajta, néha nhl06 meg egykis FEAR és persze Battlefield2, XBOX360 a legjobb dolog manapság, jobbnál jobb játékokkal, ma pl a battlefield2 moderncombat fogott meg rajta de nagyon gondolkozom ezen game megvételén is, és a legjobb az egészben az, hogy nemazon morfondirozol, hogy majd vajon mit hogy kell beállitani, hanem magát a játékélményt várod és ez roppantjó dolog, a nőm is szereti a kis xboxot, ő UNO zik rajta elég sokat, szóval mindenképp azt tanácsolom vegyél egy ilyen masinát, nemfogod megbánni, de azért egykét játék nemárt hozzá:) -
#1707 Persze. Media Markt-okban is van kirakva, vagy esetleg az árpád hídnál levő konzolboltban, aminek most nem ugrik be a neve:) -
#1706 Saturn, Media Markt