176622
banner
  • sleepyhead
    gari mar mindegy. hiaba nyomogatom egy igen eros de vekony cumoval, semmi sem tortenik. argh. pedig ha mar egyszer hozzajutok a dvdhez konnyu menet lesz legalabis nekem.
  • turho
    Azokat a műanyag clip-eket be kell nyomkodni, ve óvatosan, vékony és erős tárggyal. A gari a legkisebb nyomra, és az első matricamozdulásra már szia.
  • sleepyhead
    ahh en voltam a lama.. megoldottam. na de a most kovetkezo lepest mar nem tudom... hogy valaszottatok kette a boxot?

errol a lepesrol beszelek: http://www.informit.com/content/images/art_fogie_xbox360/elementLinks/fogie_fig04.jpg

milyen eszkoz kell?
  • sleepyhead
    hat jobb lenne magyarul, szajbaragosan :D:DD
  • toza #1901
    ezesetleg nem nyujt tobb helpet?!
  • sleepyhead
    nos, megcsinalom en akkor, vegulis vagom mit kell csinalni, nem nagy kunszt, csak nem tudom szetszedni a dobozt. segitsetek plz. neztem videot rola de nem vagom. latok nehany lyukat ami 'tomott' (feher). hiaba nyomkodom mint a videon nem tortenik semmi.
  • toza #1899
    bocs a spam ert de ennel olcsobban tud vki vhol mostanabam?!
  • toza #1898
    vagy itt nezd meg
  • toza #1897
    vagy irj ide vagy megis probald meg otthon...mennyivel izgalmasabb mar!:D
  • toza #1896
    itt,itt,ittesetleg itt vagy mashol nezz utanna
  • turho
    Elvileg szervizeli valami kft, de szerintem egy büdös darabjuk sincs még.
  • sleepyhead
    nekem is johet ha tudsz helyet ahol megcsinaljak(hitachi). hazilag nem merem.
    mas: nem tudja vki holl ehet venni esetleg x360ba meghajtokat ha elrontom ? :D:D
  • BADE
    lehet,hogy marhaságot kérdezek,de nem nagyon vagyok otthon a konzolos témákban(csak egy SNES-em volt:)),lehet-e internetezni a masinával?
  • turho
    vatera-licit az x360 mostantól.
  • Flórika
    Na, tök jó. :)) Akkor már TUTI, hogy lesz 360-om. :) Köszi a részletes infót. ^^
  • turho
    Ld. lentebb, LG 46DH drive-os. Ha ez bíztató.
  • öregharcsa
    küldtem privit....
  • toza #1888
    igy jobb?!?

akinek van flashelt boxa irjon mar vmi biztatot!!hazilag?penzert?!mennyi?!?alapgepet hogyert hol eri meg venni?!stb..johet privben is..!!lecci!!
  • toza #1887
    "A feltételezés a Guru3D oldalán látott napvilágot, miszerint az amerikai cégóriás a PlayStation 3 megjelenésével egy időben csökkenteni kívánja konzoljának árát. A Premium konzol ára 399 dollárról (kb. 80 000 forintról) mindössze 299 dollárra, azaz megközelítőleg 60 000 forintra fog csökkeni idén októberre. A Core rendszert sem hagyták ki az árcsökkentő akcióból, 299 dollárról (kb. 60 000 forintról) 219 dollára (kb. 44 000 forintra) csökkentették az árát. Ezek elég versenyképes árak a Sony PlayStation 3 konzoljához képest, mely körülbelül 499 dolláros (mintegy 100 000 forint) árral fogja megkezdeni pályafutását.

A HD-DVD meghajtó -- mely pusztán videolejátszási céllal külön csatlakoztatható lesz a konzolhoz -- az idei E3-on (Electronic Entertainment Expo) fog bemutatkozni. Ára mindössze 100 dollár, vagyis 20 000 forint körül fog alakulni.

Egyéb játékbejelentések: A Halo 3 márciusban fog érkezni az Xbox360 konzolra, míg a Gears of War októberben. Továbbá nemsokára elérhető lesz egy kiegészítés, mellyel a next-gen konzol régi Sega játékok futtatásának lehetőségével bővül.
  • toza #1886
    olvastam egy cikben:D
  • toza #1885
    "július első hetében kiadják az NME-360 elnevezésű modchipet"
    kuull..kb 40 eurojer!!

nem tartott sokaig a csoda...(hala istennek!!)
  • Flórika
    "novembertol meg lemegy ara 20 k val!!!!!" Ezt honnan tudod...?
  • toza #1883
    84 ert is kapni mar...premiumot..
    novembertol meg lemegy ara 20 k val!!!!!

egyebkent van mar vkinek atalakitott mukodo xbox360 ja?! ees tenyleg viszi alap box backupokat is?!?!
  • mila69en
    loál
    mindezen szolgáltatásokért én emelem egy kerek ezressel az összeget=:)
    természetesen ha a pizzat és a sőrt nem a pizza futár hanem margit a jegyárus hozza, akkor még további kétezret fizetek
  • Agreal
    amúgy kicsit körülnéztem neten és van ahol már csak átalakítva árulják a vadi új premium pack-ot mondjuk kemény 120ezerért amit egy kicsit soknak találok
  • Agreal
    Köszi a választ
    vga kábelről tudok de az nem gáz ha csak 1280x1024-et bír a monitor?a box tudja ezt a felbontást és ezen nem lesz torz a kép vagy valami?
    tudtam hogy nem kelett volna eladni a professzionális viewsonicomat az tudta a szabvány hdtv felbontást és 20colos volt
  • turho
    Core pakkot memokártyával beszámítok, állapottól és kortól fügően 55-60 k-ig max.
    3 írott játékot adok vele, kipróbálható, de utána nem kívánok vele foglalkozni, játékokkal sem.
  • turho
    Oblivion is megyen :)
  • turho
    Amped 3 meg 5 perce :)
  • öregharcsa
    küldtem pü-t!
  • Ma2ska
    A legjobb az lenne ha wide lenne a monitor de ha 4:3 as akkor is jó, ha nemzavar alul felül az a kis levágás, ami a játékok 16:9 es voltábol adódik. /wide monitornál ugye teljes képet kapsz, igy meg azért ennyivel kisebb/ amugy monitoron is élvezhető, a HD minőség teljes mértékben megvan, csak venni kell egy vga kábelt a géphez /kb 7000 péz/ 19" már elég nagy.
  • turho
    Aaaaaz igeeen :D tényleg nem akarok vele szarozni, egy boltot tudok ahol már lehet venni, bekapcsolják, ha megy ak. viszontlátásra. Fiatal még a dolog. Viszont a frissítés ellenére megmarad stabil x360-nak, nem csorbul 1 gyári czucca funkciója sem.
    Ja, premium gép, 20-as vinyó, 2 wireless joy-jal, az egyikhez spec. akksi (nem ceruzaakksis), illetve speckó töltő, ill. egy x360 headset és egy hosszú multi-távkó (világító gombok, minden vackot tud, live-tv stb.). Makulátlan külső.
    És 100 k kiindulási alap így, felfelé mehet. Doboza nincs meg, annyit tudjatok, de minden papírja, MM számlák ok. Gari meg ugyebár erre sincs így, ld. ps2 vagy xbox1 vagy bármi. Helyileg Martfű. Codemned 2 órája megy benne.
    És egyelőre igényfelmérés erre az egy darabra.
  • DanielT
    "De a supportjával nem kívánok abszolút foglalkozni, megy és kész, a többit oldd meg te."

Nanannanannaa! Ez nem így megy! A megvétel után 3 évig várom el, hogy a megjelenés napján megkapjam az éppen aktuális legújabb játékokat (természetesen ingyen) illetve a gép naprakész patchelését. Továbbá: minden játék leszállítását a játék főhősének öltözve kérem, 5db óriás pizzával és 3 rekesz hideg sörrel.

Mindezekért hajlandó vagyok kifizetni a 90,000 Ft-ot! :D
  • turho
    Nem egyszerű téma megcsinálni.
    Egyelőre csak érdeklődés szintjén megkérdem: 6 hetes x360, LG 46D drive, ma feltörve, 1 db írott codemned gammával, 2 db wireless joy-jal, pluszban vásárolt x360 hosszú távkóval, kinek mit érne? De a supportjával nem kívánok abszolút foglalkozni, megy és kész, a többit oldd meg te.
    Ha valakit így érdekel, PÜ a részletekért.
    Illetve #1870.
  • Agreal
    sziasztok!

elgondolkodtam én is egy Xbox360 premium pack vételén főleg azért mert hallottam hogy feltörték.létezik hogy már vaalmelyik boltban megcsinálják a flashelést mert én sajna nem nagyon értek hozzá:(
    a másik kérdésem hogy hogy néznének kia játékok egy 19colos tft képernyőn?
    vga bemenetes maximális felbontása 1280x1024

előre is kösz a választ
  • turho
    X360-ra:
    Fifa 06 road to world cup
    Blazing angels: Squadrons of WW II.
    Fight Night Round 3.
    Peter Jackson's King Kong
    XBOX-ra:
    Ninja Gaiden Black (classics)
    Ajánlatokat várok a [email protected] mailemre. Illetve ide PÜ.
    Ugyanitt egy 6 hetes wireless x360 controller is eladó, szintén mail. Illetve ide PÜ.
    Posta ok, lehetőleg átutalás. Olcsóbb neked.
    Egyben (a kontroller, meg az 5 lemez) 50 k, ha esetleg valakit érdekel úgy is.
  • tiroxine
    Sziasztok! én azt szeretném tudni, hogy csak saját kontrollerrel lehet irányítani a játékokat, vagy van más lehetőség is (pl. pc-s kormányomat tudom használni? vagy egér+billt fps-hez)?
  • turho
    DL+ azt olvasom legtöbb helyen illetve egy ismerősömnek is megy remekül (LG).
    Én most Ricoh-t kaptam, remélem jó lesz, nagyon kidolgozott lemez, és verba-árban mozog. Ricoh-hordozókban még nem csalódtam EDDIG.
  • Yurij
    Melyik formatum a nyerö 360-ra a DL+ vagy a DL-
    Szerintem is erdemes a verbatimot hasznalni,minimalis a ket lemez kozotti ar.
    Tartoságilag és megbizhatoságilag és és föld.
  • Iwant2Belive
    az, hogy te nem tudtad megírni semmit nem jelent . én is voltam úgy hogy boltban vásárolt sony DVD-ket nem tudtam megírni más meg igen. ilyen dolgokon általában egy firmware frissítés segíteni szokott. de lehet hogy nem