176622
-
Olcsi2 #1545 xbox365.hu "Elado jatekok - eredeti" topikja. Ha nem tudsz megszerezni onnan valamit ket napon belul, akkor nagyon meglepodnek. Raadasul, ha nincs sok loved ra, akkor eleg ha egyet veszel meg,mert utana tudod majd cserelgetni ugyanott. -
#1544 xbox365.hu fórumban van egy topik ott lehet sok eladó használt játékot találni.
A legtöbb konzolos boltban viszont lehet cserélgetni aránylag olcsón a játékokat.
-
#1543 tudsz olyan heleyet ahol használtan lehet játékot venni? -
#1542 nekem Fight Night 3 lesz a következő játékom lehet még a hét végén meglepem magam vele.
Obliviont én nem tudnám irányítani pc-n is eléggé oda kellett figyelni nyilazásnál. -
#1541 én talán használtan megveszem a PGR3-at és a másik nem tudom mi legyen mert ott van a Fight night round 3,az Elder scroll IV, -
#1540 akkor neked sincs olyan sok -
#1539 nekem jelenleg 1 játékom van (PGR3) és tömérdek xbox arcade játék.
Feeding Frenzy nagyon ott van:)
-
#1538 Hány és milyen játékod van boxra? -
#1537 test drive nem jelent még meg demó alapján meg elég soványka szerintem.. szertem az arcade játékokat de nekem már nagyon az volt.
PGR3-at csak annak ajánlom akinek van türelmek kitanulmányozni a pályákat illetve nem az csak azt az agyatlan gyorsulást szereti (burnout is jó a maga nemében xboxon rongyosra játszottam a lemezt:P)
-
#1536 Még nem tudni, mert nem jelent meg. Majd szeptember körül. De szerintem nem lesz benne tuning. Vagy a fene tudja, az is lehet hogy lesz. -
#1535 Hány játékod van xboxra és milyenek? -
#1534 Jó játék a TDU?Tuningolós? -
#1533 Ha pörgést akarsz, akkor Burnout.
Ha körözős klasszikus autóversenyt, akkor PGR.
Ha pénzgyűjtős, fejlődős cuccot, akkor TDU. -
#1532 nagyon nyugis játék a PGR3 mert ahogy láttam nem olyan pörgős -
#1531 játszottál már a tdu-val? -
#1530 Most soroltad fel a harom szelsoseget - mindegyik teljesen mas. -
#1529 autós játékba melyik a jobb a TDU,PGR3,vagy a burnout:revenge -
#1528 Ha mazoista vagy, mindenképp:D -
#1527 Éremes a core csomagot venni? -
#1526 Hm, zsírság:) -
Olcsi2 #1525 az enyem oliverio, de erre van egy egesz jo kulon topik az xbox365.hu-n (Gamertag). Sot, az egyik srac szepen osszefoglalta azokat, akiket o is ismer ezen a szajton:
http://gportal.hu/gindex.php?pg=6765444
Egyebkent lassan elerunk oda, hogy annyi magyar user lesz, hogy mar nem lesz ertelme mindenkit feltenni a friend listara, csakazokat, akikkel megegyezik az izles es hebe-hoba jatszatok egyutt. Ha valaki pl rendszeresen Burnout-ozik, annak nagyon szivesen latom a friend requestjet. -
#1524 tompet500 -
#1523 Akiknek van 360-uk és szokták tolni neten, azok dobják már be ide a gamertag-üket, hogy rákereshessünk:)
Magyarokkal mégiscsak jobb játszani:D
Az enyém Deepsith. -
#1522 Legjobb;) -
#1521 Gotham Racing is nagyon jó. -
#1520 egy év garit adnak rá -
Olcsi2 #1519 Kameot mar eleg olcson kapsz es az nagyon megeri a penzet. A masodik jatekot inkabb aszerint valaszd, melyik stilus a kedvenced (COD2, DOAU, Top Spin 2, Burnout Revenge, Oblivion mind-mind jo valasztas) -
#1518 Az avplanetben hany honap garanciat adnak a gepre? -
#1517 ez is igaz:). Az én gépem leginkább gy kávédarálóra hasonlít...na de ez már csak így van...cipésznek a cipője... -
#1516 A gép hűtő-ventillátor hangjára nem ébrednek fel a gyerekek? -
#1515 jaja :) -
#1514 nem, zuglóban az avplanetben vettem, korrekt kis üzlet -
#1513 Füllhallgató? :D -
#1512 kilehet, ha mást nem zavar, nálunk kis gyerekek is vannak és akkor alszanak mikor én játszom így nálam ez nem müxik... különben se szeretem ha üvölt a hangfal, szerintem nem azért van, hogy a szomszéd is ezt halgassa... -
#1511 Téged nem érint a téma, lovaskocsin se kormány, se kar :) -
#1510 ja ezaz -
#1509 Kameo+Ghost Recon -
#1508 Azt te honnan tudod? :DDD -
#1507 Te milyen tv-én játszol? -
#1506 Gamepad, v irányító, de ne karozzuk már könyörgöm, a kocsit sem kormánynak hívod.