176622
-
#1945 Spec. én nem az új konzolgen miatt döntöttem így, hanem azért, amit Gorbesz is mondott, hogy nagyon átverve érzem magam a hardvergyártók miatt... -
IGAZIWILLIAMS #1944 Egy-egy új konzolgenerációnál sok embernek megjön az esze :) -
#1943 -
#1942 Asszem én is veszek egy ilyen masinát, szánalmas amit a PC-sekkel csinalnak a hardvergyartok:S 100kHUF VGA + alaplap + cpu. ezzel meg kihuzom mondjuk 3 evig..manapsag uj konfig fel evig OK.... -
#1941 Tutorialok magyar nyelven itt:
http://xbox360.blogol.hu -
#1940 Hát ez most az ára, eddig áron alul adták.100 körül kéne lennie. -
#1939 64/64 Kbit/sec asszem -
norbi09 #1938 No de mennyi az annyi mégis? -
#1937 kértem a lentebbi képet rakják be bannerbe látom megtörtént
az előző kérdésemre valaki? #1929 -
#1936 Ha Isdn-nél jobb akkor már nagy baj nem lehet. -
#1935 Tökmindegy, amekkorád van, azt fogja használni:D -
norbi09 #1934 Hello Mekkora fel és letöltési sebbességre van szükség a Live-ozáshoz? -
Attila 007 #1933 Van egy program amit lekell szedni hozzá a neve: Windows Media Connect, a dashboardon ad egy linket honnan tudod leszedni, aztán felinstallálod, mosztod azt a mappát ahonnan szeretnéd az mp3 akat hallgatni, és müködni fog, ami tetszik ebben a dologban, hogy játék közben automatikusan a játék zenét kikapcsolja, csak az effekteteket halljuk miközben szól a saját magunk által megosztott zene. -
#1932 Háttőőő, az eléggé egyértelmű volt, olyannyira, hogy meg se jegyeztem:)
-
peter31 #1931 Tehát a pcről letudod játszani az mp3-akat? Elárulod hogy csináltad? Kicsit színezd már ki a dolgot. -
turho #1930 update: TRL is :) -
#1929 hali
hol lehet most legolcsóbban premium változathoz hozzájutni?
a lentebbi linkeket nézve 89.900Ft-ért láttam legolcsóbbat ITT
gondolom van máshol ennél kedvezőbb áru... ha tudtok légyszi írjatok
ui: míg el nem felejtem... új gépre gondolok amúgy , nagy előny lenne ha már flashelve lenne
-
#1928 káár... a vinyó mondjuk akkor lenne jó ha lehetne róla futtatni a (nem demo) játékokat, viszont mire ezt megoldják biztos lehet majd bele tenni házilag vincsit. szerintem. szóval aszem jó lesz nekem a core változat is :) -
turho #1927 live megy a flashelt géppel is. A játékok nem mindegy milyenek. Házilag még nem tehető bele vinyó. -
toza #1926 #1899 ra tud vki mondani vmit!? -
toza #1925 de nempremiumhoz is lehet mar kapni kulon vvincsesztert asszem..azon kivul meg a heccet,meg kb vmi taviranyito az extra,meg meg egy kabel +live es kesz...de vegul ugyan annyira jossz ki...arvaltozasrol meg #1887 ... de egyebkent a cikk regebbi,es felteteles mod..
ja es nem bele kalkulalhato szeptemberi 23 % os afa! mer hogy akkor megen minden dragabb less:(
de karacsony elott mindig lehet aresesekre szamitani..viszont egyenlore keves a jatek hozza...de ha mongyuk krizist meg cod 3 mat,meg bia 3 mat akarsz nyomni inkabb 360 at vegyel mint 360 ezerert videokartyat meg 20 gb ramot pc be..sztem..
-
#1924 Csak a premiumot éri meg. -
#1923 szevasztok! szerintetek fog változni az xbox360 ára ha kijön az a gány ps3?? gondolkodom hogy veszek egy x-et volt régen még sima... Megéri amúgy megvenni a premium változatot?? a live nem lényeges, mert úgyis meg lenne erőszakolva, de vinyó miatt esetleg. vagy lehet már tenni bele házilag valamilyet?? mondjuk egy 250gigásat -
#1922 Klassz! -
#1921 -
#1920 Hogy tetszene ez a banner srácok?
-
#1919 Loál!!!
OLVASS!!!
#1916 -
#1918 Tudom idióta kérdés de most állok egy XBoX360 vétele előtt! Lehet e már másolt játékokat futattni rajta? Csak úgyha csippelik vagy egy egyszerű firmware updét kell neki? Eddig PC-s voltam úgyhogy fogalmam sincs az egészről sry! Vagy jó nekem ha ilyen témával fogalakozó oldalt adtok!
Köszi! -
#1917 Hogyne :D -
toza #1916 ugy kell kezdeni hogy vissza olvasol,vagy lapaljan keresobe beirod es olvasgatsz...egyebkent megkell bontani boxot,aztan osszekotni trukkosen pc vel, es fel dobni az uj izet es ennyi...jaa meg jatekok irasanal bekell epiteni isoba es 2 kb os vedelmi kinyomos izet..ertheto?! -
FireJoe #1915 Előre is elnézést még nagyon kezdő vagyok a témában, hogy lehet megcsinálni hogy másolt játékok is menjenek rajta?! Köszönöm szépen!
Joe -
#1914 Mp3-at és képeket sikerült. Videót nem:( -
peter31 #1913 Sziasztok,
Sikerült itt már valakinek összekötni pc-vel úgy hogy media tartalmakat lejátsza az XBOX 360?
p -
Attila 007 #1912 BATTLEFIELD2 MODERN COMBAT:Sziasztok, akinek megvan a játék xbox360 ra és van live előfizetése, attól kérdezném, hogy megy e neki online a játék, mert nekem sehogysem akar menni, mindig aztirja hogy nemtud rákapcsolódni az ea serverekre.Az összes többi játékom megy live ba csak ez az egynem, a demo ment azért vettem meg mert ott tetszett, és mostmár ottsem, válaszokat előre is köszönöm. -
#1911 Pedig épp gondolkodtam rajta, hogy veszek 12 hónap gold-ot, de most, hogy van 1 hónap ingyen akkor inkább most ezt használom :) Mondjuk az eredeti acc-al lévő 1 hónapom úgy járt le, hogy alig játszottam vele, most legalább kipróbálom rendesen... Amúgy vhogy nem köt le a dolog, az fps-ek nem tetszenek (COD2, FCI, GRAW), FN-ben meg 2-12 -es mérlegem van (szóval béna vagyok) :( Egyedül a PGR3-al vagyok el, az nagyon tetszik, a TDU demo-t megnéztem, na az sem fog tetszeni, ha ilyen lesz, a RR-ről meg ne is beszéljünk... A Kameo-t kéne még végig nyomnom, azt elkezdtem, de vhogy az sem köt le annyira, most is inkább a Ratcht2-vel nyomom PS2-n, meg a Zelda Link-el GBM-en... De hát ez van, végülis a PGR3-nak is örülhetek, a többin meg majd lehet hogy túl adok, ha jön vmi értelmes game, de lehet hogy sport játékokra kéne átállnom X36-on... -
#1910 De, egyik frissítés után kérte az acc-om és megadtam neki egy újat azóta újra van egy hónap gold-om, már egy hete avval nyomom... -
turho #1909 :) Core beszámítás. -
#1908 Ööööö, nanee. -
#1907 Észrevettétek, hogy ha új account-ot csináltok a Prémiumon akkor megint kaptok egy hónap Gold-ot? -
turho #1906 Egyik szélen megkezded, megnyomkodod, haladsz. Nehéz eltalálni, illetve letörhet, vigyázz.
Utána már csak csavarok. Egy valag :D
Hűtők csavarjait ki ne csavard, mint ahogy 1-2 tutor mutatja, totál marhaság.
A 8 fekete kis csavar, a 2 x-jel szárszélein.