176622
banner
  • DanielT
    Igen, az egyik rossz, de nem mondjuk meg melyik. Ugye milyen vicces?
  • zs0ltee17
    Sziaszok! Lenne egy kérdésem! Hallottam hogy két féle drive van az 360asokban!
    1.: Toshiba - Samsung
    2.: Hitachi - LG

Van különbség köztük? Vagy az egyik rossz?
  • Zsoltika 007
    No comment.
  • Tomo15
    így van
  • Bogyee
    Ezt most miért nekem írod idióta.
    Én hoztam fel a warez témát?

• torrente
    Egyelőre én sem látom értelmét. Fogok majd gépet venni, de én még egy pár hónapot várok vele. Majd év vége felé ruházom be rá.
  • DanielT
    Ne szedd. Vegyél játékot.
  • deep
  • Zsoltika 007
    Lol! Mintha én tehetnék róla hogy így kell warezolni! Vedd meg eredetiben a játékokat! Ja hogy ingyé kell? Akkor ne sírjál!
  • deep
    Szerintem konkrétan nem normális aki most belemegy ebbe a hekkelésbe. A LIVE mindennél jobb, megunhatatlanná tesz 1-1 játékot. Anélkül majdhogynem szart se ér az egész:D
  • Bogyee
    ja persze és szedjem szét hetente a gépet..
  • Tobacco
    az hogy te a kiírt játékot átfogod copyzni az szerintem egyenlöre felejtös, mert ugytudom hogy csak isoból lehet irni, mert a pc nem lát semmit a lemezből.

chip, még nincsen, de majd kiforrja magát a dolog, bár onlineba biztos felejtös lesz a játék, ha okositott a gép.
  • Zsoltika 007
    Majd letöltheted hozzá a tört frissítést azt jóvan.
  • Szeszmester
    Szerintem lehet fw-t frissíteni, asszem az új dash fog is. Az a gáza hackeléssel, h mindig le lesz maradva egy lépéssel, a legújabb játékok nem fognak futni. Olyasmi megoldás lehet a jó, h 2 fw van a gépen. De a hackeltet is frisssíteni kell majd, megint viheted a szervízbe, ha te nem tudod. Én még várnék a chippeléssel.
  • Bogyee
    nem lennék benne biztos, hogy nem lehet frissíteni firmware-t live-on keresztül, úgy hogy jön most os (dashboard) update amit ugyanúgy beír egy kis chipbe ennyi erővel dvd-romba is beírhat vmit..
    amúgy meg ha mondjuk ha ki akarnak baszni emberrel akkor felteszik lemezre frissítés és csak azzal a frissítéssel fog menni a játék:)
    de ne legyen igazam nem vagyok warez ellenes
  • Örm
    A játék szerintem nem gáz mert az ismerősőmmel felesben vennénk és otthon másolnánk le mégegyszer.
  • Tobacco
    15 K nagyon sok. max 3K-t érne meg ez a müvelet, jó nagy rablók az emberek, és 2500 ft-s ár is sok az írot játékokért.ugyolvastam hogy nem tudják frisiteni a friwer liveon keresztül.
  • Örm
    Javíts ki ha nem jól tudom, de a frissítés csak Live-on keresztül működiki azt viszont én nem akarom használni. A multis játékokra itt a pc.
  • Bogyee
    végülis igazad van mert megtérül hosszútávon
    azért még annyira szerintem ne éld bele magad, kijön egy frissítés aztán baszhatja az ember a hackelt dvd meghajtóját.
  • Örm
    Szerintem is egy kicsit sok de valamit valamiért 3-4 játék után behozza az árát. Lassan már én is beruházok a gépre.
  • Bogyee
    én pofátlanul soknak tartom a 15k-t egy sima flashelésért. persze meg kell fizetni a "szakértelmet" na de ennyire?
    még ha forrasztani kéne vagy vmi olyat amihez tehetség is kell akkor aláírom az árat..
  • Örm
    Egy ismerősőm vet 15e a buhera azt mondta, hogy gond nélkül mennek a játékok rajta (kb. 25db van 2500ft/db). A Live-ot felejts el a mahinnált géppel.
  • mulder1972
    Van itt olyan aki flash-elt X360-nal nyomul?
    Mik a tapasztalatok?
    Viszi a réri boxos játékokat?
    Milyet érdemes vásárolni? Garancia?
    Milyen játékokat érdemes letölteni hozzá?
    Live használható megmarad?

Elnézést kérek azoktól akiket megsértettem a kérdéseimel.
    Csákány!
  • deep
    Ghost recon nem kell valakinek 11-ért?
  • Derapo
    Azért én sima tv-n toltam egy darabig és azis keminy vót.De a HD az brutális,de komolyan.
  • blackparty
    az király
  • Tomo15
    igen
  • blackparty
    az hd-és?
  • Tomo15
    elösször is nyugi. Én egy 82cmes LG Lcd tv-n.
  • blackparty
    MILYEN TV-ÉN JÁTSZOTOK?
  • dbb
    Én is a Fight Night 3-al tolom és a Grafika hihetetlen a hangulat is nagyon jó.Csak ajánlani tudom.
  • blackparty
    milyen tv-én játszotok?
  • blackparty
    Már eldöntöttem és a PGR3-at és a Fight night 3-at veszem meg a géphez
  • Bogyee
    Felszereltségben van különbség.
    Core csomagban nincs vincsi, kábeles a kontroller és ha jól tudom nincs hozzá füles.
    és hd kábelt sem mellékelnek hozzá.
    Ha ezeket külön megveszed akkor sokkal de sokkal többre jön ki a gép mint Prémium csomagban.

• Fejes021
    ez
  • Bogyee
    tapsoljunk is? de ragaszd is be a ventiket meg a tápot rakd be egy zacskóba úgy az igazi.
  • Shep
    Na de miért mi a különbség a core meg a platinum között?
  • deep
    LOÁL!
    Most sikerült 45 percen keresztül letakart 360-al játszanom:DDD
    Egy szót se szólt:D
  • WiZZaRD
    wizzardthereal
  • blackparty
    köszi