176622
-
#1585 Igen, az egyik rossz, de nem mondjuk meg melyik. Ugye milyen vicces? -
zs0ltee17 #1584 Sziaszok! Lenne egy kérdésem! Hallottam hogy két féle drive van az 360asokban!
1.: Toshiba - Samsung
2.: Hitachi - LG
Van különbség köztük? Vagy az egyik rossz? -
#1583 No comment. -
#1582 így van -
#1581 Ezt most miért nekem írod idióta.
Én hoztam fel a warez témát?
-
#1580 Egyelőre én sem látom értelmét. Fogok majd gépet venni, de én még egy pár hónapot várok vele. Majd év vége felé ruházom be rá. -
#1579 Ne szedd. Vegyél játékot. -
#1578 -
#1577 Lol! Mintha én tehetnék róla hogy így kell warezolni! Vedd meg eredetiben a játékokat! Ja hogy ingyé kell? Akkor ne sírjál! -
#1576 Szerintem konkrétan nem normális aki most belemegy ebbe a hekkelésbe. A LIVE mindennél jobb, megunhatatlanná tesz 1-1 játékot. Anélkül majdhogynem szart se ér az egész:D -
#1575 ja persze és szedjem szét hetente a gépet.. -
#1574 az hogy te a kiírt játékot átfogod copyzni az szerintem egyenlöre felejtös, mert ugytudom hogy csak isoból lehet irni, mert a pc nem lát semmit a lemezből.
chip, még nincsen, de majd kiforrja magát a dolog, bár onlineba biztos felejtös lesz a játék, ha okositott a gép.
-
#1573 Majd letöltheted hozzá a tört frissítést azt jóvan. -
Szeszmester #1572 Szerintem lehet fw-t frissíteni, asszem az új dash fog is. Az a gáza hackeléssel, h mindig le lesz maradva egy lépéssel, a legújabb játékok nem fognak futni. Olyasmi megoldás lehet a jó, h 2 fw van a gépen. De a hackeltet is frisssíteni kell majd, megint viheted a szervízbe, ha te nem tudod. Én még várnék a chippeléssel. -
#1571 nem lennék benne biztos, hogy nem lehet frissíteni firmware-t live-on keresztül, úgy hogy jön most os (dashboard) update amit ugyanúgy beír egy kis chipbe ennyi erővel dvd-romba is beírhat vmit..
amúgy meg ha mondjuk ha ki akarnak baszni emberrel akkor felteszik lemezre frissítés és csak azzal a frissítéssel fog menni a játék:)
de ne legyen igazam nem vagyok warez ellenes
-
#1570 A játék szerintem nem gáz mert az ismerősőmmel felesben vennénk és otthon másolnánk le mégegyszer. -
#1569 15 K nagyon sok. max 3K-t érne meg ez a müvelet, jó nagy rablók az emberek, és 2500 ft-s ár is sok az írot játékokért.ugyolvastam hogy nem tudják frisiteni a friwer liveon keresztül. -
#1568 Javíts ki ha nem jól tudom, de a frissítés csak Live-on keresztül működiki azt viszont én nem akarom használni. A multis játékokra itt a pc. -
#1567 végülis igazad van mert megtérül hosszútávon
azért még annyira szerintem ne éld bele magad, kijön egy frissítés aztán baszhatja az ember a hackelt dvd meghajtóját.
-
#1566 Szerintem is egy kicsit sok de valamit valamiért 3-4 játék után behozza az árát. Lassan már én is beruházok a gépre. -
#1565 én pofátlanul soknak tartom a 15k-t egy sima flashelésért. persze meg kell fizetni a "szakértelmet" na de ennyire?
még ha forrasztani kéne vagy vmi olyat amihez tehetség is kell akkor aláírom az árat.. -
#1564 Egy ismerősőm vet 15e a buhera azt mondta, hogy gond nélkül mennek a játékok rajta (kb. 25db van 2500ft/db). A Live-ot felejts el a mahinnált géppel. -
mulder1972 #1563 Van itt olyan aki flash-elt X360-nal nyomul?
Mik a tapasztalatok?
Viszi a réri boxos játékokat?
Milyet érdemes vásárolni? Garancia?
Milyen játékokat érdemes letölteni hozzá?
Live használható megmarad?
Elnézést kérek azoktól akiket megsértettem a kérdéseimel.
Csákány! -
#1562 Ghost recon nem kell valakinek 11-ért? -
Derapo #1561 Azért én sima tv-n toltam egy darabig és azis keminy vót.De a HD az brutális,de komolyan. -
#1560 az király
-
#1559 igen
-
#1558 az hd-és? -
#1557 elösször is nyugi. Én egy 82cmes LG Lcd tv-n. -
#1556 MILYEN TV-ÉN JÁTSZOTOK? -
dbb #1555 Én is a Fight Night 3-al tolom és a Grafika hihetetlen a hangulat is nagyon jó.Csak ajánlani tudom. -
#1554 milyen tv-én játszotok? -
#1553 Már eldöntöttem és a PGR3-at és a Fight night 3-at veszem meg a géphez -
#1552 Felszereltségben van különbség.
Core csomagban nincs vincsi, kábeles a kontroller és ha jól tudom nincs hozzá füles.
és hd kábelt sem mellékelnek hozzá.
Ha ezeket külön megveszed akkor sokkal de sokkal többre jön ki a gép mint Prémium csomagban.
-
#1551 ez -
#1550 tapsoljunk is? de ragaszd is be a ventiket meg a tápot rakd be egy zacskóba úgy az igazi. -
#1549 Na de miért mi a különbség a core meg a platinum között? -
#1548 LOÁL!
Most sikerült 45 percen keresztül letakart 360-al játszanom:DDD
Egy szót se szólt:D
-
#1547 wizzardthereal -
#1546 köszi