176878

-
SZeirntem meg hagyjuk ezt a témát, mert szánalmas. Én nem vettem észre, hogy akárki is hangoztatná, hogy warezol, inkább akinek eredeti van, az híreszteli. Szerintem mindenki játsszon a maga játékaival, tök mindegy, hogy eredeti vagy másolt, az a lényeg, hogy élvezze. Jó játékot én is megveszek, tervezem a GoW eredti beszerzését, Halo 3at akarom még megvenni, meg majd talán a Crackdown-ot. Most a Saints Row az eredetim, ha érdekel valakit. Enniy, téma lezárva. -
Gabe18 #11724 Nahát a pénzes cserélgetés,az még aztán egy kiatlálmány.Régen volt hozzá szerencsém.Viszel egy játékot ami 10 ezret ér,becseréled,egy hét mulva visszaviszed,hopp,már csak 6000-es kategóriára cseréli az árus,na és persze plussz a csere díja.
Persze lehet vannak kevésbé lehúzó helyek,nekem annó nem sikerült őket fellelnem. -
Ha nem fizetek, nem játszok. Én viszont játszani akarok, tehát fizetek. Egyszerű a képlet.
A kajáért fizetsz, a piáért fizetsz, a netért fizetsz, a játék alanyi jogon jár, vagy mi a fasz? Ha drága, ne játsz. Én se játszok a legújabb játékokkal. 1-2 hónap múlva kétharmad-fele áron megkapom. -
Jak16 #11722 Aki itt azzal dicsekszik, hogy jajaj, nekem minden játék erddeti, az gazdag ficsur, s mint mondtam fingjuk sincs arról mit jelent az hogy pénzhiány.... -
Gabe18 #11721 Te fizetsz? Hát ne fizess...
Majd ha a kutya se venné meg eredetiben a játékukat 18 ezerért akkor talán rájönnének hogy nem annyiért kéne adni.
De hát tudom,"ha többen vennék olcsóbb lenne".Persze,vagy éppenhogy drágáb hisz ha ennyiért viszik mint a cukrot akkor adhatjuk többért is.
A netes játékban még valami igazad van is.Ha van egy játék amivel hónapokig játszik az ember,arra én is elismerem egyszer kiadhat annyit. -
Ooooooooohh istenem kicsordul a könnyem úgy sajnállak titeket szegénykéim :D
Én bezzeg szarom a pénzt mi? Kurvára nem tudom már hova tenni, azért ölöm játékba, ugye? A bicska kinyílik a zsebemben, komolyan mondom!
Semmi közötök nincs az anyagi helyzetemhez, engem se érdekel a tietek, de ha tudni akarjátok, minden kibaszott fillérért keményen megdolgoztam egész életemben, és még keményebben kell dolgoznom, hogy elérjek majd egyszer valamit. De nem iszom, nem dohányzom, nem kurvázom, és kipréselek valahogy havi egy játékra valót (néha két havi, és persze nem a legújabb bolt 16eFt-os, hanem használt általában), ha már ez az egyetlen igazi hobbim.
Nem vagyok szent, én is warezoltam életemben eleget, és biztos lesz még rá példa a jövőben is, de ha warezolok, akkor kussolok, örülök hogy luk van a seggemen, és nem sírom tele a fórumot, hogy szegény, szerencsétlen, hajléktalan, munkanélküli, nyugat-balkáni nextgen-konzol tulajdonosként alanyi jogon jár nekem minden játék ingyen a megjelenés napján.
Úgyhogy jó lenne, ha mindenki magába nézne kicsit, összeszedné a maradék méltóságát, és próbálná megtenni, ami erejéből telik, hogy végre kialakuljon valami normális játékkultúra ebben az országban. És ebbe beletartozik az is, hogy az eredeti játéknak legyen értéke, legyen normális használtjáték-piac, stb... Aki meg képes X360 tulajdonosként azt mondani, hogy nincs 1-2eFtja arra, hogy cserélgesse a játékait, az jobb ha nem hangoztatja ezt fennhangon, mert erre nem lehet büszkének lenni. -
Ez van. Warez témáról, hogy ki miért csinálja és hogyan basszuk el a játékukat meg száljunk már le. Aki warezol ugyanúgy kitolhhat egy játékot és ugyanúgy van joga élvezni. Csak azért, mert valakinek annyi a feles pézne, hogy ő simán vehet egy raklapnyi játékot még nekünk csóróknak is lehet warezolni. Amúgy szeritnem Magyarországon a warez valamilyen szinten jogos, mert így is ahol csak tudnak kibasznak velünk, játékok meg baszott drágák. Én pl azért is warezolok, mert vidéki vagyok és legközelebb hozzám az Electro World van, ott meg had ne vsároljak már konzolhoz semmit, mert min 2000 Ft-al drágább majdnem minden, aztán itána jön a Duna Plaza az 576al és hát az se egy olcsó hely, ráadásul ott még 360 játékok is alig vannak. Normális hely a konzolstudio, ahova kb 1-1,5 ra az út befelé, ha nincs tömeg és évente kb 3x jutok el oda. Hát ezért is warezolok. Nem lehet kapni semmit. Rendelni meg megintcsak elég drága. -
Na de ép szociális érzékkel megáldott ember valahogy igy mondaná, csinálhatnának valamit már ezek a tróger politikusok, hogy ne a fejlődő országok szintjén legyen a bérszinvonal és akkor a szoftverkalózkodás is visszaszorulna. Nem egyböl: igy a másolós Pistike meg takaroggyon lájvról a tolvajgetzi. -
Amerikában is működik a warez pedig ott az alacsonyabb játékárakhoz 5-10x-es fizetés párosul. Szerintem a játékoknak az elsődleges célja a szórakoztatás és nem az, hogy aki eredetivel játszik az lenézze a warezolót és fordítva. -
Az a gebasz, hogy az Usa-ban nem 3000 Ft-al olcsóbb a játék, hanem majdnem a fele. 45-50$, az 55$ az már extra-über-hype game.
Ja, és nem azért olcsóbb, mert ott többet adnak el, hiszen ugyanarról a nyomó sorrol jön le a játék, és mivel disztribútorokon kersztül nyomják a kiadók - csak nagyon keveseknek van magyar leányvállalata - nem terheli piacorientált költség.
Egyszerűen az üzletpolitika miatt drágább, "Ex-Cocom listás ország, megveszik ennyiért is". -
Na én arra befizetnék hogy neked minden eredeti.
-
Amúgy szerintem sok az, hogy 10 360 játék drágább, mint maga a gép. -
Amúgy neked ha valaki Live!on láma vagy béna, akkor neked ebből az jön le, hogy warezol? -
SZóval szerinted: Aki warezos, az köcsög ingyenélő, béna, minden csak addig kell neki, míg nem jön új, Live!on meg elbassza a mesterek játékát. Mert ez se így van.
Amúgy olyat hallottál már, hogy valaki gazdag, PS2je van és 1 polcnyi játékából 2 eredeti? -
#11703: "Ugyanúgy, ahogy titeket is zavar, ha a becsületes munkából leadózott pénzeteket naplopó cigányok isszák el segély formájában"
Engem nem zavar, igyák csak. Az az ő pénzük, ha el akarják inni, tegyék azt.
Általános "ne warezoljatok" témával kapcsolatban csak anniyt, hogy mit érdekel titeket az, hogy ki mit warezol? Amúgy is pofátlanul drágák itthon a játékok, Amerikában minden játék minimum 3000 Ft-al olcsóbb. Részemről is lezárva. Aki akarja vegye meg, aki nem, az meg csináljon amit akar. Ha meg zavar, hogy valaki a te pézedből készült játékot játssza, akkor sajnos egyetlen megoldás, hogy nem veszel, mert valaki úgyis fog warezolni. De így is van bőven bevételük, nem fog rosszabbul keresni egyik nagy játékgyártó cég sem. RÉszemről is lezárva, mielőtt még valaki nekemesik. -
Ne gondold. -
Azért, mert ha komolyan tolsz valamit Live-on, az az alapjátékhoz képest +több 10, akár több 100 óra játékidőt jelent. Ha erre nem képes kiadni valaki ~10eFt-ot (összevetés: másfél órás mozifilm 1000Ft, két órás színház 2000Ft, egy átlagos könyv 3000Ft alsóhangon), akkor az egyszerűen szarrágó, ingyenélő.
Ha viszont a warezesek jó szokása szerint 1-2 órát raksz bele egy játékba, csak amíg ki nem jön a következő 0day release, és így mész fel live-ra, akkor mások szórakozását baszod el a bénázásoddal és a lámaságoddal.
Magyarul a warezzel való live-ozás vagy pofátlanság, vagy lámaság. Egyiket sem szeretjük. -
"1. Aki csóró vegyen 30-ért PS2-t,
2. Akinek viszont van pénze 360-ra, az tud venni egy játékot is."
Gondolom van pc-d és gondolom azon se minden eredeti. -
Gabe18 #11707 Ez a te véleméned.
Én meg nem azért kapartam össze a gépre az árát,hogy utánna esetleg 2 havonta vegyek egy játékot ha épp összejön rá annyi felesleges pénz.
Amugy azt végképp nem értem hogy miért pont a LIVE használata az ami ennyire irritálja a nagy original playereket,mert nem itt jön ki először ugy "hogy utálom a warezosokat,de végülis mindegy,DE A LIVE-ról takarodjanak el"! -
ez az... -
Veled értek egyet. Azokat akik nem eredetiben játszanak online, le kéne tiltani a Live-ról. Tök mindegy hogy ki van a friendlistádon. És ha azzal rohannátok le hogy kinek mennyi pénze van és h nem telik original-ra akkor mondok valamit:
Nekem sem telik rá. Örülök, hogy megvan a gép, és eszemben sincs flasheltetni. Szépen kivárom míg öszegyűlik a pénzem és veszek rajta egy originál-t. Lehet hogy 2havonta 1-et, de az akkor sem ugyanaz, mintha itt hazudozok, hogy így nincs pénz, úgy nincs pénz és közben csak divatból letöltöm a gammákat és örülök a fejemnek, hogy én vagyok a best player az egész világon. Pofátlanság...
ENNYI! -
Engem pl. zavar hogy online jatekokat lehet warezolt szarral jatszani. Ameddig otthon pistike a szazforintos korongokkal tolja a haverokkal az nem izgat, de az, hogy utana Live!-on is tud jatszani, az mar igen. Ez ilyen tipikus magyar hozzaallas egyebkent, hogy a gepet megveszi 90-ert de jatekot aaaaaaaaaazt mar nem veszunk. Es meg buszkek is ra! Ez a legjobb az egeszben.
En amivel jatszom megvan eredetiben, meg a rohadt XP-t is megvettem. Ha valami megtetszik akkor lehuzom, megnezem, ha erdemes ra megveszem, mert tisztelem annyira azokat akik csinaltak, hogy raszanjak x forintot. -
"Leszarom, hogy ki mit warezol össze-vissza"
Ezt én írtam. Tanulj meg olvasni.
Egyébként meg:
1. Aki csóró vegyen 30-ért PS2-t, 2-4eFt rá egy játék, rengeteg klasszukis, istenkirály cím van rá. Egy X360 árából két évig játszhatsz vele szünet nélkül úgy, hogy el sem kel adnod a játékokat.
2. Akinek viszont van pénze 360-ra, az tud venni egy játékot is (5-6eFt használtan, 1-2eFt a csere). Aki mást mond, nem mond igazat, vagy ha igen, akkor goto 1.
Ja, és minden okom megvan rá, hogy zavarjon a warez, mert én fizetek azért, hogy Te majd játszhass az adott játéknak a második részével is, akár hetekkel azelőtt, hogy én legálisan megvehetném. Ugyanúgy, ahogy titeket is zavar, ha a becsületes munkából leadózott pénzeteket naplopó cigányok isszák el segély formájában.
Részemről ennyi, téma lezárva. -
Én megveszek eredetiben két jétékot 1 hónapban, ami tényleg érdekel, majd cserélem..kis ráfizetéssel, vagy anélkül. lehet, hogy 1 hónapban többször cserélek. Pl Gow 3 napig volt nálam. véigvittem, de semmi maradandó. Obliviontól viszont soha nem fogok megválni :) -
Az Activision bejelentése szerint idén ősszel új Call of Duty-, Tony Hawk- és Marvel-játékok várhatóak. Bár az új Hawk- és Marvel-gammákról elképzelésünk sincs, azonban már régóta tudni, hogy készül a Call of Duty negyedik része. Elképzelhető, hogy már idén ősszel játszhatunk a folytatással?
"gamekapocs.hu"
-COD3 is elég erőltetett lett szerintem
-
De mit érdekel téged hogy ki Warezol és ki veszi meg az originál játékot?!
Nincs mindenkinek 16-17 ezer forintja hogy vegyen originál GAMET.
Én sem veszek, tehát ebből már tudjátok hogy hogyan szerzem meg a játékokat. -
Rosszul irtam emelt távhő.-t -
Rossz helyre cimezted az üzenetedet :)
Tudod ma megkaptuk az elsö távhőszámlát :D ja és még nem is volt nagy tél :D
Már csak röhögni tudok az egészen.... -
Jak16 #11697 Szerintem azért, mert a magyar Xbox játéktársadalom 90% "illegális" játékokkal játszok, én magam is. Nem szégyelem, nagy nehezen összekapartam 16 évesen az Xboxra való pénzt, örülök hogy ez meg van, nincs pénzem eredetire. Ettől most rosszabb ember vagyok? Undorodni kell tőlem? Nem hiszem, ám aki ez alapján dönt...arra én meg azt mondom hogy gazdag ficsur, aki nem tudja mit jelent a pénzhiány...
ennyi, no comment -
Fura, hogy ez a warezolos téma mindig előjön
-
Gabe18 #11695 Nem tudom,nekem is van pc-re pár eredeti játékom.Ha már egyszer ugy döntöttem hogy valamiért megveszem,akkor megvettem.Onnantól engem hol érdekel hogy a "pistike" hogy warezolja vagy mit csinál vele?
Az meg hogy a warez előbb jön,az meg már szinte megszokott,nem a Crackdown az első ilyen.És hát éppen ezért nem fogják a HALO beta szervereket se elöbb beinditani... -
Olcsi2 #11694 a smiley-t lefelejtetted, anelkul ez egy elegge idiota megjegyzes volt... bar, hogy mennyire az volt, arra gondolom mar rajottel a 11693-bol, heh. -
Figy ha undorodsz a buziktól dugjál Te is pasit. -
"Ha kipengetsz valamiert 10-17ezret, akkor biztosan a te szemedet is szurna, hogy mas egy szazasert illegalisan nyomja."
Figy ha szúrja a szemét warezoljon ő is. -
Olcsi2 #11691 Probald egy pillanatra a masik oldalrol nezni a dolgot... Ha kipengetsz valamiert 10-17ezret, akkor biztosan a te szemedet is szurna, hogy mas egy szazasert illegalisan nyomja. Raadasul ket hettel azelott, mielott te egyaltalan megvehetned. Ez teljesen normalis. Ennek ellenere en sem orulnek annyira, ha kivagnak a warezosokat, mert van egy-ket srac a friend listamon, akit tovabbra is ott szeretnek latni, mert szeretek veluk jatszani. -
Olcsi2 #11690 Aki a nagy tarsadalmi leosztasbol olyan jol jon ki, hogy ki tud adni a szorakozasara 80 rugot, az valszinu nem roppan bele, ha most gyorsan megveszi meg 5ert mondjuk az NFS MW-t vagy 6ert a Just Cause-t, majd ha kijatszotta oket, egy ezressel olcsobban tovabbadna hasonlo cipoben jaro cimbijenek. Ugyanmenjmar ezzel az occccso szoveggel. A vitat viszont ne kezdjuk el ujra.
Egyebkent nincs ellensegkep, de azon rohognom kell, ha valaki elolvassa a pirosbetus szabalyt es megis beprobalkozik, mert tul idiota ahhoz, hogy beirja a google-ba azt a harom szot. Ne mondd mar, hogy szerinted az ilyen az nem hulye.... Fuggetlenul attol, hogy hogyan jart a vagyonelosztasnal. Engem nem zavar, hogy ki mivel jatszik (velemenyem ugyan van rola, leven a nagy munkaleosztasnal eppen ebbe az iparagba kerultem), egy fejloves a Lost Planet-ben akkor is az, ha princorol jon meg akkor is ha a limitalt gyujtoi valtozatbol es ugyanolyan elmeny kapni is meg adni is. -
Akinek nem inge, az nem veszi magára. -
Te tudod kit sértegetsz ugye?
(hülye pistike rohan online játszani)
Ha valakinek nem futi eredeti játékra akkor az már hülye ?
KOMOLYAN MONDOM ..... inkább nem is irok semmit. -
Az én lelkemnek jólesne, maradjunk ennyiben. Mondom, biztos nekem van beteg, retardált értékrendem. -
Gabe18 #11686 "egyesek pedig azt várják, hogy a már most lewarezolt Crackdownjukkal már két héttel a nyilvános bétateszt kezdete előtt Halo 3-azni fognak. Érted, majd miattuk előbb kezdik a bétát. Röhej.
"
Ez nyilvánvalóan hülyeség.
Mint ahogy a másolt Crackdown-on ha van bármi Halo 3 ha nincs,azzal nem hinném hogy a bétában részt lehetne venni.Legalábbis igen érdekes húzás lenne a MS-tól.
De ha a LIVE-ról letiltják a warez játékosokat,akkor abban mi a jó?Hogy hirtelen harmad annyi ember se lesz egy-egy játékban?És ez a magyarokra hatványozottan igaz lesz...
De ha valakinek az számit hogy a másik játékos 1000 vagy 18000 forintos lemezzel van fent játszani,hát akkor annak lehet ez kell...