176895
banner
  • FoToS
    Tudod mi nem vagyunk ilyen nagy tudásuak.
  • Scotty99
    Gondban vagyok. WiFin keresztül szeretné a LIVE!-hoz csatlakozni..eddig ez rendben is lenne, csak nem akaródzik sikerülni. Összekötöttem a gépet és a boxot egy hálózati kábellal. Megosztottam a net kapcsolatom. Amikor nézem a boxon az edit settingsben, akkor ott autómatikusan megad egy IP-t. Na most, amikor az Additional Settingsnél beírom a hálózaton használt felhasználói nevem és jelszavam, valamint a szolgáltató nevét, akkor az IP mezők üresen maradnak a Basic Settingsnél...És amikor nyomok egy Test Xbox Live, akkor az IP addressnél kidobja, hogy failed...
    Valaki tudna erre valami megoldást? Megköszönném.
  • sector512
    Milliószor be lett már ide dobva az az oldal, általam is már többször. Egyéként google-be beírod hogy "xbox xbox360 compatible" és az első találat az lesz.
  • torrente
    Én sem szoktam megtalálni. Amikor beütöm, hogy xbox.com, akkor a magyar oldalt szokta beadni és ott nincsen kompatibilitási lista.
  • FoToS
    Igy készbe kicsit egyszerübb,Köszi.
  • ThugEdge
    azt hol tom megnézni milyen firm van a gépen?
  • Olcsi2
    Hat a Nightfire rajta van a kompatibilitasi listan, szoval mennie kellene. Nehezen tudom elkepzelni, hogy felkerult a listara, de megsem megy tokeletesen... (bar nem elkepzelhetetlen) Szorri, jobb otletem nincsen sajnos.
  • Olcsi2
    Apropo, nem kellene a faq-t aktualizalni?? A linkek kozott meg az xbox365.hu szerepel, ami jo ideje mar gamer365, pl. Esetleg dreampage live-os oldalat sem artana belinkelni, annal tenyleg nem letezik jobb a regisztracio megkonnyitesehez.
  • Olcsi2
    A mylive.hu-n van egy farnko link dreampage Live-os oldalara, ot minden infot megtalalsz.
  • Olcsi2
    Mert nem kerested igazan:

http://www.xbox.com/de-DE/games/backwardcompatibilitygameslist.htm
  • sector512
    Címnek beírhatsz akármit, csak az irányítószám legyen jó. Google-al találsz könnyen. Válaszd mondjuk UK-t és keress egy postal code-ot.
  • FoToS
    Ja,de én itt nem találok semmi erre irányuló infót.
  • gTWELVE
    Hello!
    Mielott megkoveznetek.. Xboxomon van net updatek le is jonnek szepen, viszon az xbox.com/hu-hu/ -n beregisztralt felhasznalonevemmel nem tudok bejelentkezni magarol az xbox-rol. Azt mondja jelenleg nem elerheto a szolgaltatas probaljam kesobb. Karacsonyi a cucc, es azota nem valtozott az uzenet, pedig az osszes frissites fentvan mar. Ja Probaltam boxrol is csinalni egy ujat, de magyarorszag nincs az opcionalis listaban. efektiv kulfoldi cimet nem tudtam hasrautesszeruen beirni, olyat amit valossan el is fogadjon. Tipp? Lehet erteni mire gondolok? Lehet lama a kerdes, de remelem valaki tud segiteni, faqba semmi ilyen jellegu info nincs.
  • torrente
    Updateltem, de sajnos ugyanaz a végeredmény: töltésnél lefagy. Igaz, hogy 2002-es a játék, de a lemez felületén semmi komolyabb karcot vagy mást nem találok, ami miatt nem indul el. Lehet, hogy eddig tart az emulálása, rosszul oldották meg a Microsoftnál?
  • Olcsi2
    www.xbox.com a baratod
  • Zsoltika 007
    Van. Keress rá! Már kb 4x linkeltem...
  • FoToS
    Mikor autókázunk már megint régen kaptál ki ,vagy én :)
  • FoToS
    tényleg melyek azok a sima xbox gamák amik mennek xbox360-on? Van valahol lista?
  • Olcsi2
    Ha a progi fent van az xbox kompatibilitasi listan, akkor annak mennie kell. Az update-t szerintem mindenkeppen installald. Ha aztan azzal sem megy, akkor a lemez kell legyen a ludas.
  • tejföl
    Írd be a google-be : Megasearch
  • sector512
    dvdr.atw.hu <---innen is elég olcsón lehet rendelni
  • Örm
    Tud valaki olyan helyet ahonnan DVD- Label-t lehet leszedni. Én csak a régebbi játékokhoz találtam az újakhoz nem. Kösz a segítséget!
  • torrente
    Erre senki sem tud valami megoldást?
  • FoToS
    ja,de nekem nem kell tok és az szerintem nem nyomtatható.Volt egy cimem Mediarange lemez volt 20db megvettem az összest,de azóta sincs :(
  • öregharcsa
    innen lehet rendelni is postán:link

Ricoh DL DVD+R 8x 10-es hengerben

* Gyártó: Ricoh
    * Médiakód: RICOHJPND02
    * Kiszerelés: Normál CD tok
    * Ár: 770 Ft/db.
  • FoToS
    Fasza debreceni vagyok :(
  • öregharcsa
    igen..piacokon...4tigris, kőbányai bazár, az újpesti(nemtom megvan még)
    verba-ricoh 600-700ft/db..ést tökéletesen jók!!!
  • FoToS
    Tud valaki olcsó DVD lelőhelyet? :)
  • CSOCSO
    MS kormany rulah!
  • guardian hero
    Én azért ha 30k-ért megveszek valamit, elvárnám, hogy működjön, ne nekem kelljen fixírozni. És úgy jött ide, hogy valaki tanácsot kért Logitech vs. MS kormány ügyben 360-hoz, és mivel senki sem segített neki, gondoltam megosztom vele negatív tapasztalataimat a Logitech termékekkel. Úgyis tartozom ennyivel nekik.
  • Kaplan
    Ha gond itt válaszolni emiatt, várom a PÜ-ket.
  • Kaplan
    Most olvastam a bannert, hogy itt sajnos nem lehet erről beszélni, de valakitől megkéne tudnom mert zsákbamacskát nem veszek. :/
  • CSOCSO
    nem a kormanyt kellett csak a pedal reszt. ezenkivul a net is televan pedalfix leirasokkal.. mindenki igy "fixirozza" meg. nodemindegy. amugy a momo megy xbox360al? vgay hogy jott ide a momo?
  • torrente
    Most volt először alkalmam eredeti xbox1 játékkal játszani 360-on. Van 3 játékom, amelyek simán elindulnak szoftveres upgrade nélkül is. A problémám a 007 Nightfire-ral van: amikor végignyomtam az első pályát és elkezdte betölteni a 2. pályát, lefagyott! A lemezen nem látok olyan karcot vagy hibát, ami miatt le kéne állnia. Mit lehetne tenni? Installáljam a szoftveres upgradet, ami xbox1-es játékokhoz való? Vagy ez mégiscsak lemezhiba? Vagy nem tudja tovább emulálni, el van rontva gyárilag?
  • Kaplan
    Srácok, az a kérdésem, miszerint a flashelt gépek tulajainak LIVE-ról kitiltásának mekkora az esélye még áll. Nagyon érdekelne, hogy merjek-e flashelt gépet venni emiatt.
  • vkrisz
    A mediarange felejtős. Kollégának igencsak tünedezik róla az adat. A kölcsönadott GOW is csinált olyat, hogy tisztítsam meg a lemezt. Viszont printes verbatim, ridata, ritek idáig jónak tűnik. Van még TDK és Fuji lemezem is, mindegyik hibátlanul megy.
  • guardian hero
    Garancia. Más néven jótállás.
  • KILLER2
    Garancia?
  • guardian hero
    Tényleg, hogy nekem nem jutott eszembe, hogy szétkapjam a garanciális kormányomat! Hisz mi sem természetesebb, hogy veszek 30e-ért egy kormányt, és még nekem kell megbütykölni is, elveszítve a garit, hogy egyáltalán működjön! Olyan jó, hogy itt mindig tanulhat az ember
  • KILLER2
    Nem kérdés, csak eszembe jutott. Érdekes. Amúgy igen, PCre sem olcsóbb. Ez igaz az öszes konzolra és játékra. Mindegy. Csak mondtam.