176878
banner
  • teddymac
    Nézzél videot itt : Top Xbox 360
  • Ewergo
    A "07" és "2K7" a különbség! Frankón!
  • torrente
    A k nélküliek az EA sportos termékek.
  • Forza Italia
    Srácok egy kis véleményre lenne szügsgégem. Mi a különbség az Nba 07 és az Nba 2K7 meg az Nhl 07 és az Nhl 2k7 között?
  • 22Barna22
    azt hittem csak gépet akarsz de játékokat nem! :) (bocs ez kicsit bunkó volt) de nem tudok sajna segíteni ugyanis én is vásárlás előtt állok :( csak nem tudom miből fogom megvásárolni
  • SkunkliX
    sziasztok ! én is úgy döntöttem belépnék a táborba. szeretnék gépet meg játékokat . tudna nekem valaki segíteni hogy hogyan jöhetnék ki a legolcsóbban ? privi , vagy priveben megadnám az msn címem ha lenne valaki aki tudna segíteni :) előre is köszi az 5leteket , tippeket :)
  • Rip
    Pontosan, egyik fél sem fogja meggyőzni a másikat sosem.
  • Zsoltika 007
    Innentől kezdve törlöm aki ebben a témában beír. Lerágott csont és már a kutyát se.
  • Örm
    Gondolom neked minden eredeti? Se mp3 se letöltött film vagy program nincs a gépeden? Gondolom minden DVD filmed is eredeti?
  • torrente
    Egyszerűbb, ha a haverodat kérdezed meg. De feltételezem a válasz: igen.
  • guardian hero
    Ez alap! :)
  • Me0w
    Es a warezolt szarjat ne tolja fel Live!-ra ;)
  • guardian hero
    Bp-i vagyok, a tipikust viszont megkérdőjelezném, tekintve, hogy másfél éve élek Pesten :D

Azzal egyetértek, hogy nálunk sokszor irreális a játékok bolti árazása (hogy ez mennyiben a kereskedők, és mennyiben a magas vám/áfaköltségek hibája, abba nem mennék bele), ugyanakkor itt is meg lehet találni az akciós ajánlatokat, ha valaki akarja. A play-asia pedig neked is USA árszabásban házhoz viszi a régiómentes játékokat. Szóval meg lehet találni a módját az okos vásárlásnak, bár tény, hogy normális esetben nem kéne külföldről rendelni, de ez már csak így van mifelénk...

Abban viszont nem tudok egyetérteni, hogy a magas ár, vagy az alacsony fizetés felmentés lehet a warezre. Vagy ha már mindenképpen warezol az ember, akkor tudja, hogy az rossz, és próbálja minden lehetőség szerint elkerülni, ha pedig valamiért ez nem jön össze, ne hangoztassa. Ennyi lenne a normális és elvárható viselkedés.
  • sztomy69
    Akko ha nekem van egy haverom, akinek van ilyen szervezete v milye, nemtom, az a lényeg nagykeráron vehet mindent, akko most ű tud szerezni nekem 10esé zsír új gamekat?
  • torrente
    Gondolom tipikus bp-i vagy, aki talált magának egy kis konzolboltot, ahol rálelt 16,5e-ért az SC-re - persze számla nélkül. Tessék besétálni az 576 shopba vagy egy nagy áruházba. Ha lusta vagy, akkor leírom, hogy mindenhol 18-20e Ft.
    A másik: a külföldi árak. Voltam kint az USA-ban és tudom, hogy a megjelenés hetében 50, max 60 dollárba kerülnek a játékok, de pár hét után esik egy tizest az áruk. De ha csak Európát nézem, akkor is 10e körül van az ára.
    De ha igazad lenne, hogy "csak" 1500Ft-tal kerül többe nálunk, az megoldaná azt az általam fel nem fogható tételt, miszerint: (sokkal)alacsonyabb bérű országban drágábban kell eladni? Ha legalább annyi munkát beleölnének, hogy magyarosítanák...
    Úgy tudom, hogy a kereskedők 6e Ft-ért szerzik be az új játékokat, ami azt jelenti, hogy az ÁFÁt leszámítva 7-10e Ft árrést alkalmaznak egy 15-20 ezres játéknál. (Elébe menve a vitának: nem módosított a gépem, csak eredeti játékaim vannak).
  • sector512
    Én azzal sokat szívtam, megpróbáltam vagy 10-szer mire összejött :)
  • sztomy69
    Én kijátszottam az LP-t =P A 11 pálya végén a főellent kb 5 percig öltem =P
  • ThugEdge
    hát én a 10. pályán vok,de nem találkoztam ilyennel
  • Jak16
    Akkor lesz később is alkalmam egy ilyet megölni, vagy ez az ácsívmentugrott?
  • ThugEdge
    én azt nem öltem meg,de gondolom a narancs részeket kell lőni rajta
  • Jak16
    Valaki tud segíteni a Lost planetes kérdésembe?
  • guardian hero
    16500Ft itthon, 40 font = 15200Ft Angliában, 8000Ft-ért házhoz viszik neked a play-asia.com-ról. Nem kell a csúsztatás.
  • guardian hero
    Ehhez csak annyi kéne, hogy aki lop, az legalább kussol, és nem hirdeti fennhangon. De hát ez Magyarország... itt érdem a tolvajlás és az a menő, aki minél többel károsít meg másokat.
  • Petyus_
    Arról nem is beszélve, hogy a büdös warezesek a sok szar letöltött játékukból csak valami szaros beetető-achievementet megcsinálnak, oszt máris egekben a gémörszkór!!!!4
  • torrente
    Én mindig azon gondolkozom, hogy ha pl. a Splinter Cell DA 20e Ft nálunk és kb. 10e Ft külföldön újonnan, akkor az piacgazdaság vagy már lopás?
  • teddymac
    Rendben...
  • Zsoltika 007
    Zárjuk le a warez témát pls. Már sokszor ki lett tárgyalva máshol is. Lerágott csont és off topik is.
  • ThugEdge
    de ha nem onlinozok,lévén úgy is silver vok,akkor nem kell az ugye?
  • CSOCSO
    jut eszembe. kijott a stealth patch a crackdownhoz... csak gondoltam szolok:D:D:D
  • teddymac
    Teljesen egyetértek veled a warez rossz.
    Sajnos sokan nem tehetik meg, hogy eredeti játékot vegyenek.
    Sajnos ilyen Magyarország. Talán majd egyszer örülhetünk annak, ha mindenkinek elérhetővé válnak a játékok, vagyis megfizethető lesz az új és nem az egy-két éves játék.
  • turho
    Árul valaki itt 1 éves goldot, angol friss profilhoz kellene....pü
  • Me0w
    Ha valamit megkapok 10 forintért, miért adjak érte százat? Ez kedves barátaim a színtiszta piacgazdaság.

Ez a szintiszta lopas, koze nincs a piacgazdasaghoz. Kar megideologizalni a dolgot, nincs ertelme. Az emberek szarnak a szellemi termekre. Gondolom te is mennyire orulnel neki ha irnal egy barmilyen programot, beletennel fel evet az eletedbol, aztan meglatnad hogy masok lewarezoltak, es ingyen hasznaljak. Ja es buszkek is ra.
  • Drephis
    hy csak bekukkantottam és meg akarom veletek osztani hogy imádom a 360-amat!!!(remélem nembaj:)és gears of war helyett saints rowot választottam :(
  • insp
    Sokat kell még tanulnod a világról öcskös.
  • 22Barna22
    valaki légyszi vegyen fel MSN-re aki ért a warez-hoz :( lennének kérdéseim
  • rambuu
    IGEN!!
  • tejföl
    Egész nap rágjátok itt a gumicsontot. Ez a warez dolog mindig csak vitához vezet. Mi értelme? Aki megteheti vesz eredeti játékot, aki meg nem az letölti valahonnan. Az meg hogy egymást mínősititek szomorú. Kíváncsi lennék meow, hogy szerinted mit takar a te értelmezésed szerint a szittyamagyar? Amúgy meg igen is elvárnám egy 17000 Ft-os játéktól, hogy legalább megyar felírat legyen rajta, már ha ők elvárják, hogy megvegyem. Leírtam már néhányszor, de megteszem újból : Családos ember lévén vettem a legnagyobb fiamnak is gépet HDTV-t. A warez ellenesek szerint akkor mindjárt a megjelenés napján két játékot kellene vennem uszkve 35 ezer forintért. A magyar bérekről pedig egy szót se! Nem tudom mennyire vagytok jelen a live-on, de a warez nem magyar sajátosság. Sokan vannak akik megtehetnék, de mégsem veszik meg a játékot. Ezek között van kanadai, amerikai, ausztráliai. Mert miről is van szó? Ha valamit megkapok 10 forintért, miért adjak érte százat? Ez kedves barátaim a színtiszta piacgazdaság. Ezt akarták a nagy multinacionális cégek, csak az internet konkurrenciát jelent nekik. Ez ellen harcolnak karöltve az ún. jogvédő szervezetekkel, akik szintén tőlük kapják az apanázst.
  • rambuu
    VGA Kábel kihasználja az automatán.
  • Alblink
    Hi all,mostansag veszek x360-at,par kérdésem lenne,16:9-es lg monitorom van,és arra kötném,milyen kabel kell hogy kihasznalja képaranyt,vagy melyik kell hozza?
  • rambuu
    Ja és bocs mindenkitől az Administrátoroktól is, de nem szeretem amikor valaki elkezd itt prédikálni hogy mi a jó és mi a rossz. Mindenki ugy csinálja ahogy szereti.