176883
banner
  • SzlobiG
    Azért kérdem mert lehet állítva fogom használni azt nem tudtam elképzelni, hogy akkor hogyan teszem bele a lemezeket.:D
  • KILLER2
    Mer nem. Antrigavitációs kétpólusú, úgynevezett gravitofon van benne :)
    Amúgy nekem se esett ki, amikor állítva volt.
  • SzlobiG
    Hát ez az.:D A lemez miért nem esik ki?
  • ThugEdge
    na ez tunying
  • ThugEdge
    srácok
    a crackdown demo időlimites ugyebár
    ez azt jelenti,hogy lejárt a fél óra és újra kezdhetem vagy gyakorlatilag törölhetem is?vagy?
  • CSOCSO
    ha az az a gomb akkor igen.. ramutatsz az emberekre es az elso ketto embert ki lehet iktattatni a csapattarsaiddal.

lehet hogy csak akkor fogjak leloni oket ha mar bementek... nemtom.. igy ablakon keresztul meg nem probaltam
  • KILLER2
    SELECT?
  • Zsoltika 007
    Én úgy emlékszem ott csak a cselekvést lehet hogy pl gránát és behatol vagy csak szimplán behatol stb.
  • CSOCSO
    ha jol emlexem akkor az ket embert lehet bejelolni.. van a jobb oldali start gomb.. nah a baloldali nemtom micsoda de azzal kell... szal a menu melletti gombbal kell
  • Zsoltika 007
    Azt nem lehet így megadni. Csak azt hogy mit tegyenek ha leértek.
  • rambuu
    Hali ALL!!
    Ide írom mivel nem találtam meg a Rainbow Six Vegas Totyikot.
    Hogy kell azt csinálni benne amikor a falon csüngünk lefelé és az ablakon át megmondani nekik hogy ki kit löjjön??
    Ha nem volt érthető SRY!
  • SzlobiG
    Néztem van digitális kimenet a hd csatlakozón olyan kábelt hol tudok venni? Mert valszeg egy házimozira kötöm rá.
  • sector512
    Hát úgy kb 30-ig lemegy, de csak mikor lovagolsz és nagy tereket kell mozgatni meg sok fa van a képernyőn egyszerre. Imperial city-be meg a többi városba nagyon szépen fut, meg a végén se vettem észre lassulást, pedig az elég jól néz ki szerintem :)
  • SzlobiG
    Thx, akkor próbálkozok tovább. azt gondoltam, hogy megkell védeni, de sehogyse jöttem rá.:D
  • CSOCSO
    mar irtak hogy menj a dolgodra.. a monitort majd kesobb kell bamulnod.

btw nekem tetszett a jatek de ubergyorsan meguntam:(((((( kb ott ahol eljott az iccaka otszorannyi zombi, hulye embereket kell vinnem, a japan turistakkal nemtok szartsecsinalni, odakint meg terrorizalnak a jeeprol
  • ThugEdge
    na jó de nem fog annak lejárni az ideje?
    ehh
    vki más még dead rising ügyben?
    #11489-re?
  • CSOCSO
    nah ez a fika a magyar boltokban.. amerikaban mar minden szaros bolt oldalan irjatsz rivjut az adott termekhez igy mindenki mas latja hogy jo-e a cucc avagy nem... jelen esetben lehetne irni hogy ne vegyen senki mer es FOS
  • CSOCSO
    arra gondolsz mikor a szinpadon vagytok?
  • kellyyyy
    Védeni kell a tagot aki hackeli a gépet.nem szabad hogy szétlőjék a számítógépet.Elég szivatós rész,de meg lehet csinálni.figyelni kell mert előről sokan jönnek,de aztán hátulról is jönnek majd,asszem ketten.a harmadik tagot hátra kell állítani,hogy segítsen.
  • ThugEdge
    nekem ugyanez volt csak az outfit demoval és a megoldás az lett hogy átvittem a nappaliba rábasztam a tv-re,mikor kiderült,hogy multis a demo
    muahhahahaa
  • Leslie1
    Köszönöm.
  • torrente
    Fent látsz egy olyat, hogy "apróhirdetés". A Konzol rovatban találni fogsz olyan helyet, ahol flashelnek.
  • Leslie1
    Hello. Aki tud okosítással foglalkozó helyet Budapesten, és van 2 perce, légyszi dobjon róla egy üzenetet. Köszönöm.
  • Ioles
    Aha értem. Hát nekem PC-n medium-high között ekég élvezhetően ment, külső tereken nekem is belassult néha. Kb az fps mennyi szokot lenni külső tereken?
  • SzlobiG
    Az szép 20K akkor még jobban neméri meg.:D
  • KILLER2
    Mert ugye amiből kevés van, az drága, ebből meg kevés van, mert nem kell senkinek, így minek a sok.
  • teddymac
    XFPS egyre drágább
  • Örm
    Hol veszed 350-ért? Én 800-ért veszem a Ricoht és érdekelne olcsóbb megoldás.
  • KILLER2
    Amikor letelik az elkezdődik, szóval csak várnod kell vagy csinálhatod a többit.
  • sector512
    Asszem az meg úgy van hogy egyenlőre csináld a többit, majd azt később kell.
  • sector512
    A box menüjében a system résznél állítsd át 60Hz-re.
  • chris0000
    Sziasztok. A Top Spin 2(csak PAL60-ban megy) demót letöltöttem és monitorom van. De amikor indulna a játék kiirja hogy csak PAL 60 ban indul el. De a beállításoknál azt irja hogy pal 60ban vagyok. Ilyenkor mi a gond?
  • ThugEdge
    dead risingnál:
    2. akta kezdetekor az a küldi:
    image in the monitor
    a security roomba mutat a nyilam,ott áll brad nézem a monitorokat és lószar sem történik
    mit kell csinálni?
  • sector512
    Hát a külső helyszíneknél eléggé belassul, de szerintem még simán élvezhető. Előtte végigszenvedtem pc-n is 6600GT-vel, azután felüdülés volt :)
  • SzlobiG
    Rainbow six fanok a hidas résznél amikor kikell nyittani valami "gátat" ott mit kell csinálni? Mondom az emberemnek, hogy hackolja meg a gépet elkezdenek jönni csomóan azt mission failed.:(
  • rambuu
    Nállam is így volt amikor tegnap megmutattam egy PCs havernak.
  • Ioles
    Sziasztok!
    Az Oblivionnál mennyire stabil a frame-rate? Nincs még 360-am de ez lesz az 1. gém amit beszerzek hozzá, a kedvenc játékomat csak nem hagyom már ki :)
  • KILLER2
    Nekem sokszor pont ilyen gém kell! :)
  • Ewergo
    Egy demoért nem érdemes "görcsölni" Képekböl, leirásból, forum hsz.-bol már elég infót gyüjtesz, hogy megvedd e a teljes gamát.
    Én Pc-re sem töltök demót soha.
  • Sland
    Én megpróbáltam letölteni a demot, de nem sikerült.
    Egyrészt lassan töltötte ( egyébként max 700-zal tudok itt tölteni) másrészt állandóan megszakadt a letöltés, újraindult stb.
    Egész nap töltöttem, de hiába. Jól fel is baszta az agyamat...