176880

-
a konzol beállításainál az (utolsó föl) és ott azzem memoria -
Hol tudom törölni az acc.-ot amit nem használok? -
Semmi nincs csak regelni kell elvileg egy új online acc-ot és tovább kell nyomni. Mondjuk volt akinek már nem működött úgy tudom. -
suncee #11898 Segitene nekem valaki, hogy gold live-ot hogyan lehet "leregisztralni" ujra 1 honapra ? gondolom uj gamertag meg minden, elkeszitem ezeket, de olyan hule vagyok mar azt sem tudom hogy az alapnal volt vmi redeem kod vagy hogy is volt ez ?
ahhh kerlek segitsetek be kellene mennem valakit FN3 ba megcsapni :) thx elore is -
És fut(na ha lenne hozzá tv-m) 1080p-be is! -
SzlobiG #11896 Hát igen az nem semmi.:) -
SzlobiG #11895 Jó persze nem egy stilusú, de splinter az élethűbb... -
Fight Night 3 nekem is nagyon tetszik. Bár live-on még elég soxor elkalapálnak. :D -
Nekem is tetszett demo alapján. Már 10 körül van az ára is. Igaz most inkább az Obliviont rendeltem meg. Azzal elvagyok live nélkül és tartalmas is lesz. Holnap hozzák ki. -
Ja meg szerintem a grafikája is nagyon szép. -
Inkább azt mondanám hogy más :) DoA-val meg kell tanulni játszani, utána már nagyon élvezi az ember. Csak meg kell tanulni a counter-eket használni, utána lehet osztani a népet, igazi reflex játék :) Live-on is nagyon király ha jó szervert fog ki az ember és jó a ping. -
Ma kiprobáltam DeaD ora LivE 4 vagy mi a pontos neve.
Ha valakinek verekedős játék kell tudom ajánlani Final Night Round 3 1000x jobb . -
Lehet, hogy a Logitech még fizetett is ezért a cikkért. -
Értelek.
Igazából akkor ez az egész csak parasztvakítás :) -
A momóról is csupa jót lehetett olvasni mindenhol, de érdekes módon elég sok embernél jelentkezett 1-2 hónap után a pedálok potmétereinek elállítódása. Nálam is. Garanciában cseréltetni is hiábavaló volt, mert jó eséllyel újra ugyanolyan szart kaptál.
Én három Dual Action gamepad-et vittem vissza egy hónapon belül ugyanúgy potméterproblémával. Egy ismerősömnek a logitech joystick-je adta meg magát. Szóval szépek és jók ezek a Logitech cuccok amíg csak nézegeted, kipróbálod, csak tartósan ne kelljen használni... -
kormány teszt -
Én nem próbáltam egyiket se, de semmilyen Logitech terméket nem vennék, amiben potméter van. Kormányt sem. -
fapipa #11884 Senki nem jatszik autost kormannyal ??
DRIVEFX, vagy MICROSOFT 360 ????
Most vagyok vetel elott,segitsetek MAR' -
576kbyte -
Olcsi2 #11882 a http://xboxlive.uw.hu/ -n van egy fullos leiras a Live-ra kapcsolodasrol. Bar, ha te elhiszed, hogy az xbox-on nincs kotojel, akkor nem tudom, segit-e valamit. -
azt ki tudja,hogy hol lehet megnézni, hogy egy demo mikortól elérhető a silvereseknek is?
mert a "few days" nem éppen határozott dátum:) -
Gabe18 #11880 Nyilván azt akarták igy elkerülni hogy a játékosok minden nap más néven legyenek fent az adott játékban.Bár azért 1-2 alkalmat adhattak volna ingyen. -
2100 pont 8000 Ft, ami azt jelenti egy egyszerű felh.név váltás több mint 3000 magyar forintba kerűl. Azért az nem semmi :) -
Tudsz, de 800 MS pontba kerül :( -
Srácok, lenne egy fontos kérdésem, XBOX Live-n tudok felh. nevet változtatni? -
Van kötőjel, de én pl úgy állítottam be hogy rádugtam az usb-s billentyűzetemet, szövegbevitelre lehet használni. -
t-onlineosok nemtudnak livera menni? mert hogy a x-boxon nincs kötőjel. ezt olvastam. akkor hogy tudom meg oldani? az lehetséges hogy a modemet összedugom az 360-al? és ha igen akkor hogy van? pls help! -
Nekem is nagyon tetszett! Talán a legszebb, amikor a felhőkarcoló oldalán felülnézetből megtekintheted Sanghajt. -
Alblink #11873 Koszi az infokat,akkor majd premium packot fogok beszerezni. -
köszi -
LIVE -
nemtud valaki egy linket adni ahol le van irva magyarul hogy hogy kell beállitani a liveot? -
Jó kis játék szerintem is mondjuk a gow-al nem érdemes összehasonlítani annyira más a kettő. Nekem az egyetlen problémám az volt vele hogy néha eléggé lemegy az fps. -
SzlobiG #11868 A legszebb játékhoz én betettem volna a Splinter Cell DA-t eszméletlen grafikája van nekem jobban bejön mint a gow. -
Nem vettem. Volt otthon pár, de úgy tudom olyan kábel kell hozzá, ami a routerből a gépbe megy. Elméletileg azzal jó csak, de hogy az milyen, az passz. -
És millen kábelt vettél hozzá? -
Nagyon király ez a TDU nem is tudom hogy eddig miért nem próbáltam ki. Régen kötött le ennyire autós game.
-
Megosztani meg lehet, az tuti. Mert én a laptopon keresztül csatlakozom Wifi-s netemhez, majd kábellel boxhoz, és tökéletesen működik. -
xboxer #11863 hello
Valaki próbálta már a net kapcsolatot a boxhoz számítógépen keresztül?
Én így szeretném megosztani a netet mert így lenne a legolcsóbb,valaki segítene,hogy működik e a dolog?
Elég vennem a gépbe egy másik hálókártyát,vagy kell hozzá egy usb-s hálózati adapter?
köszi -
Érdemes premium változatot venni mert ha a core-t veszed és külön veszegeted meg hozzá a cuccokat (amik a premiumban benne vannak) anyagilag sokkal rosszabbul jösz ki. Némelyik játéknak feltétel a vinyó (Meg amúgy is ha demókat és videókat vagy javításokat esetleg extra tartalmakat pl új mapokat akarsz letölteni akkor kell.) mert nem biztos hogy elfér memória karin a mentés. (Ha jól tudom a Splinter Cell is ilyen) Chellora simán rá lehet kötni Még csak át se kell reggelni mert meg tudod adni a konzolnak is ugyanazt a mac adress-t és így csak át kell dugni. (Persze routerrel egyszerűbb és nem kell dugdosni). Liveon gamertag alapján tudod felvenni az ismerősöket. (Olyasmi mint mikor felveszel vkit msn-en és onnatól ott lesz a listádon és együtt játszahttok vagy beszélgethettek.)