176878
banner
  • rambuu
    He he de az mi mert én nem vok Magyarországi!?
  • Me0w
    Es az ilyen szellemileg visszamaradt fasszopoknak csinaljon az MS magyar szinkronos meg feliratos jatekot. Bravo Rambuu, megmutattad, igazi szittya magyar vagy...
  • rambuu
    És mit érdekel téged hogy mi Warezolunk!? VEDD a JÁTÉKOT ÉS!! Kit érdekelesz menny innen a tudod hova és ne prédikájj itt nekünk!!
  • rambuu
    Menny le vagy SZARVA!!! Kit ;rdekelesz MI MEG NAGYBA WAREZOLUNK!!!! HE HE ÉS VÉGIG Toljuk előtted és majd elmeséljük csak neked!!!!
  • rambuu
    Huuu gyerekek hogy felbassza az agyam ez a guardian hero!!
  • 22Barna22
    Jah félre ne értsétek! nem a topicot hirdetem csak kérdeznék Ewergótol valamit... Viszont aki ebben a témában segíteni tud az légyszi ugorjon be! KÖSZI!
  • 22Barna22
    Ewergo légyszi gyere ide: XBOX 360 Warez
  • Ewergo
    Én most töltöttem le a 7. Xbox 360 gamát! Ez üzletben tesók közt is min.75 000 ft.
    De szenyó vagyok! És még nincs is gépem hozzá. (Ezt meg kellett emlitenem az indulatok csillapitása érdekében.) :DD
    Bocsi többet nem OFF!
  • 22Barna22
    mindenki veréb XD (ne vegyétek magatokra)
  • xboxer
    hello

Mi lehet az oka szerintetek,hogy egyre több az eladó használt xbox 360 itt a fórumon is meg minden fele?
  • patrik16
    hy
    a gow milyen végülis monitoron?mert hallottam hogy összenyomja,meg hogy van hozzá vmi javítás.nem kell hogy teljes képernyös legyen csak ne huzza szét
    17es lg monitorom van
  • torrente
    Ha valaki szeretne venni egy xbox360-at, akkor ajánlom az enyémet. Van egy dobozos Premium Packom minden tartozékával, számlával, 10,5 hónap garival, 4 eredeti játékkal 120e-ért. (Splinter Cell Double Agent, Perfect Dark Zero, X-Men, Battlefield 2 - e két utóbbi bontatlan). Nagyon vigyáztam rá; használat után mindig letakartam a gépet, a kontrollert pedig zacskóba raktam. Bármikor kipróbálható Érden (Bp dny-i csücske). Akit érdekel, írjon privátot vagy emailt: [email protected]
  • guardian hero
    Én meg megyek Crackdown DEMÓzni... kibírom még azt a két hetet, míg megjön az eredeti... jah, és 9500Ft-ba lesz. Hiába, burzsuj vagyok. Igaz, most nem eszek két hétig, de sebaj, ilyen az Xbox Antiwarez Update :D
  • KILLER2
    Emberek, könyörgöm! ELÉG!!!
  • CSOCSO
    en inkabb visszamentem crackdownozni.... jo csevelyt!
  • 22Barna22
    MEGNYITOTT AZ "X360 Warez" topic! :D:D:D:D oda menjetek, és ne itt dumáljátok meg h ki a köcsög! (NO WAREZ! :( )
  • guardian hero
    Hagydmár ezt a pénzhiányt, szerinted ki nem szenved abban??? Még Bill Gates se ment nyugdíjba...
  • 22Barna22
    Én meg is nyitom... :| szólok ha kész...
  • teddymac
    Hmm aki pénzhiányban szenved ne is élvezze az életet ?
  • guardian hero
    Nem, de az ilyen mentalitású emberek pofátlankodnak be hívatlanul vadidegenek bulijába, és zabálják fel az összes kaját. Valószínűleg nem hiányzik majd senkinek az a két tál csipsz, de azért mégis parasztság.
  • KILLER2
    Legalább ne kaja-warezoljunk
  • aabyssx
    Tudom ajánlani: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1087540067
  • Gabe18
    De Ő nem a te autódból "lopja" a benzint hanem a "benzinkútról"...
  • CSOCSO
    szvsz nyissunk egy x360 warez topikot.. oda mehetne a sok kerdezoskodo meg a sok anyazo..
  • Gabe18
    "kajáért fizetsz, a piáért fizetsz"

Azért fizetünk bizony.De vajon mi lenne ha lenne itt egy gomb a lakásokban,amit lenyomva a legfejedelmibb lakomák érkeznének meg,és már csak megenni kell?Mindez persze olyan áron mint lent a boltban 5 zsömle?Akkor lemennénk megvenni az egyszerü kis ételt vagy bőszen nyomkodnánk a gombot?

Tudom,a hozzám hasonló rohadékok,azok tapadnának a gombra...
  • KILLER2
    Emberek, ez már tényleg szánalmas. Akkor legalább 360 warezről beszéljünk, ne autólopásról, meg sulibüféről.
  • Me0w
    Van persze. De az elv ugyanaz.
  • Me0w
    Ellenben van olyan ismerősöm aki 80 ezer alatt keres és havi 5-6 ezret fizet a 360 részleteire, mert csak így tudta megvenni. Plusz még ugye a havi költségek, kaja, stb. Nem nagyon marad pénze játékra, így írottal játszik.

Mar bocs, de engem is sajnaljal legyszives ha veszek egy vadi uj bmw-t es mivel sajnos mar benzinre nem telik ezert a te autodbol szivom at azt. De bocsi, en tisztessegesen reszletre fizetem a bmwt!
  • Attila8805
    De szerintem van különbség egy pármilliós autó közt meg egy pár játék közt.
  • Me0w
    Majd emlekezzel vissza erre a beszolasodra mikor megfujjak az elso autodat. Majd ok is azt mondjak, jarjak kispolszkival hogy neked jo legyen?
  • guardian hero
    Jajmár Te ezt nem értheted, hogy milyen, amikor a húsvéti locsolópénzből csak egy flesselt 360-ra fussa, játékra meg már nem marad pénz! Ráadásul anyu is inkább pulcsit vett karira x360 játék helyett... a sulibüfé is egyre drágább... tudod is te, hogy mi az a pénzhiány!
  • sector512
    Nemtom én a legkevésbé se szoktam azon idegesíteni magam hogy ki honnan vesz játékot és fizetett-e érte. Olyan embert mondjuk nem ismerek aki 80e-et elszórakozik havonta és mellette csak letöltött játékkal játszik. Ellenben van olyan ismerősöm aki 80 ezer alatt keres és havi 5-6 ezret fizet a 360 részleteire, mert csak így tudta megvenni. Plusz még ugye a havi költségek, kaja, stb. Nem nagyon marad pénze játékra, így írottal játszik. Szóval ez nem úgy van minden esetben hogy ha már meg tudja venni akkor játékra is lesz pénze. Nekem is van már 9 eredeti játékom meg cserélni is szoktam, de van egy csomó amit úgy töltöttem le, nem vagyok hülye hogy ne játszak velük. Szóval ennyi erővel az szólhat egy szót is akinek a gépén nincs egy mp3 se, mert akinek hi-fire van pénze annak eredeti albumokra is :P
  • Attila8805
    Most akkor azért nézzek junoszt Tv-t meg jáccak a jóöreg tv-játékkal csak azért hogy neked jólegyen?
  • Me0w
    En anno meg snes-re cserelgettem, neha volt szopas, de egy donkey kongon vagy nba live-on sosem szoptam ;)
  • Bucser
    Ja te meg egy 16 éve suttyó vagy aki azt sem tudja mit jelent dolgozni valamiért és mit jelent ha az ember keresi a pénzét beosztja és előretervez vele. Azon a címen, hogy nincs rá pénzem nem szabad ELLOPNI semmit.

A szomszéd BMW-jét lenyúlod azért mert neked nincs olyanra pénzed?? nem mert jobbik esetben baltával csapná le a kezedet.... De az elv ugyanaz.
  • guardian hero
    Akkor mit okoskodsz?
  • Me0w
    Kibaszottul van fogalmam rola mi az a penzhiany, de, ismetlem, ha olyan kibaszott nagy penzhianyban elsz akkor nem veszel konzolt, foleg nem egy vadi uj x360-at 80-ert. Szoval evvel a penzhianyos dumaval sirjal annak aki ezt beveszi.
  • Attila8805
    Ezzel az erővel nekem is vannag originál gémeim amik nem olcsó kategóriába sorolhatók.
  • guardian hero
    Sajnos sokan büszkén, vagy dacosan hangoztatják, hogy a büdös életben nem vennének eredeti játékot. Te már legalább elindultál a jó úton.
  • guardian hero
    A gamer365.hu fórumon nézz szét, vagy akár itt is mehetne a cserélgetés, ha nem warezolna mindenki.

A kereskedőket lehetőleg ki kell hagyni ebből, csakhát nálunk pont a warez miatt abban merül ki a játékos-fórumozó közösség, hogy "hogy tudom kiírni az NFS-t" meg "hol tudom megflesseltetni a gépem". A hülyegyerek a flesselés árából megvehetné első eredeti játékát, aztán akár ingyen, akár egy DL-DVD lemez árának a ráfizetésével cserélhetné mindig újra...