176879

-
Gabe18 #11686 "egyesek pedig azt várják, hogy a már most lewarezolt Crackdownjukkal már két héttel a nyilvános bétateszt kezdete előtt Halo 3-azni fognak. Érted, majd miattuk előbb kezdik a bétát. Röhej.
"
Ez nyilvánvalóan hülyeség.
Mint ahogy a másolt Crackdown-on ha van bármi Halo 3 ha nincs,azzal nem hinném hogy a bétában részt lehetne venni.Legalábbis igen érdekes húzás lenne a MS-tól.
De ha a LIVE-ról letiltják a warez játékosokat,akkor abban mi a jó?Hogy hirtelen harmad annyi ember se lesz egy-egy játékban?És ez a magyarokra hatványozottan igaz lesz...
De ha valakinek az számit hogy a másik játékos 1000 vagy 18000 forintos lemezzel van fent játszani,hát akkor annak lehet ez kell... -
Tudod miért? Mert pofátlanságnak tartom, hogy még két hét van a játék megjelenéséig, nekem drága pénzért elő van rendelve nem kis részben a Halo 3 béta miatt, egyesek pedig azt várják, hogy a már most lewarezolt Crackdownjukkal már két héttel a nyilvános bétateszt kezdete előtt Halo 3-azni fognak. Érted, majd miattuk előbb kezdik a bétát. Röhej.
Leszarom, hogy ki mit warezol össze-vissza, de nem örülök, ha a párszáz forintos DVD-n virító játékkal a hülye pistike rohan online játszani. Biztos szemét vagyok, de nem szívesen játszom együtt velük, és remélem, hogy előbb-utóbb ki lesznek tiltva a Live-ról. -
Általában nem azért warezol vki mert hülye hanem mert a nagy társadalmi leosztásnál kevebb jutott neki a léböl, még ha esetleg szoftverekkel seftelne mint egynémely moralista akár itt is, talán rá se szorulna, sőt meglenne a permanens ellenségképe is. -
Gabe18 #11683 Nem tudom mért fájna ez neked,de mindegy... -
Olcsi2 #11682 A beta rajta lesz az osszes crackdown lemezen, szal lehet (biztos?), hogy a tort is tartalmazza, de kod az persze csak az eredeti dobozban lesz... Lehet, hogy a Crackdown az elso lepes lesz a Live-os tisztogatasban? (Valahol olvastam, hogy az aktualis crack nem stealth protected. Szal gyakorlatilag ujabb gamertag-ek kerultek a kivagasra varok listajaba a heten. A kerdes csak az, varnak-e meg vele vagy most kapasbol vagjak ki az elso adagot. Szerintem, meg varnak.) -
Olcsi2 #11681 Ha mar a szellemi termek tiszteletere nem tanitott meg senki, azert valakit biztosan talasz, aki majd a google-ban eligazit. Fogadjunk, hogy, ha nagyon erosen koncentralsz, magad is osszehozol par hasznos keresoszot. -
norbi99 #11680 Hol lehet a flashelésről olvasgatni?Pont ez lenne a lényeg,és le van tiltva a téma.
-
Szerintem nincs rajta a lemezen, az eredeti Crackdownhoz jár kód a Halo3 bétához, amit majd szépen leszipkázhatsz a vinyóra a Live-ról. Be is baszna, ha minden warezos Halo 3 bétával tolná... -
nincs!!!!! meg azt irja ki ra hogy majd kesobb nezz ide vissza.
bar lehet hogy rajta van de egy datum elott nem lehet jatszani vagy amig ki nem achimenteled.. kitudja -
Megirnád privibe a telszámod egy havert érdekelne a ketyere ha megvan még (xbox360) -
Crackdown lemezen rajta van a HALO3 beta ? -
Csupán pénzügyi okai vannak.
-
Értelem szerűen: nincs net=nincs online játék.
Van net+Gold előfizetés=online játék, móka, kacagás. -
:D -
Igen, a 220V-os vezetékeken viszi az adatot a tetőig, ahonnan a villámhárító továbbítja rádiójelek formájában a Microsoft szervereinek.
-
Kösz! -
tomibayern #11670 Hali!
Lehet, hogy hülyeség lesz a kérdésem, de azért felteszem.
Az Xbox-kszal lehet online játszani, ha jól tudom, de mi van akkor ha olyan gamer veszi meg a játékot, akinnél nincs net elérés? Vagy ez egy speciális netet biztosít? -
Alapbeállításon A, de úgy van, csak közel kell menni, és az ajtó alá nézni, és a select-tel ki lehet jelölni az elsődleges és másodlagos célpontokat is. -
Van
Ki is irja mikor közel mész az ajtóhoz és kicsit az ajtó aját nézed.
Asszem Y gomb amivel az ajtó is nyilik.

-
Hello!
A Rainbow Six Vegas-ban nincs valami száloptika amivel az ajtók alatt be lehet nézni a szobákba? -
Minden tönkre mehet még a hajszárító is
-
gyonyoru helyek es a gyonyoru autok. nomeg a versenyzes.
nekem pl test drive sokkal gagyibb. a fizika szarabb, a fel meteres patkatol megorulok ( minden ut sokkal feljebb van mint a korulotte levo fu, homok, barmi mas) meg ugy az egesz.. rohadtul nem erdekel.
bar a PG3 karrierjere rauntam.. es fogalmam sincs hogy emberek hogy csinalnak millionyi kudosokat, de online nagyon kircsi nomeg csak neha jatszani haverral vagy egyedul tok zsir. -
nah arról kérdeznélek titeket, hogy ha Flasheltetem a gépet (ami még nincs a kezeim között :( ) akkor ez is tönkre tud úgy menni mint a PS2? Erről mindent szeretnék tudni, de NE IDE ÍRJATOK!!!!!! PRIVÁTBA!!!!!! KÖSZI! -
ruhellem az acsivmenteket(PONT) -
meg csak most csurog.. -
Igen
-
Viva.Pinata.PAL.MULTI.XBOX360-WAR3X
Ez magyar szinkronos? -
Project gotham racing 3.-ban mi a jó ?
-
aribazsy #11658 :(
az kar.
Koszi -
Egyenlőre ilyen nincs. Az hogy lesz-e nem tudja senki. -
aribazsy #11656 Tudom Flashelesse,dvd irassal kacsolatban torlodik minden, nemtom, a mediacenterrel kapcsolatos kerdes mehet?
Csak annyi lenne hogy a jo oreg Xbox-on megszokott tok jo kis xvid,divx lejatszo X360-on is van, vagy lesz?
Segiteseget elore is koszi! -
Bocs, akkor hülyeséget írtam. -
tudor1980 #11654
kőszi -
ha van hozzá türelmed -
Hátőőő.... DL DVD íróval. -
tudor1980 #11651 ja ja ez engem is erdekel
-
KADARKA #11650 Hogyan tudok eredeti játékról másolatot készíteni?Nem akarok 1200ft kidobni! 
-
Köszi! Tényleg jó áron van. Csak erre a hónapra már kiköltekeztem magam és böjt van. :D -
Olcsi2 #11648 Nekem meg vannak 3 honapos kodjaim 4500ert... ha erdekel. De kartyaval is tudsz venni, persze (ha dombornyomott es nem amerikai az account). -
SzlobiG #11647 Lejárt az egyhónap ingyenes goldom lehet venni xboxon keresztül ugye? Vagy is ha ott a 3hópasoat megveszem kitöltöm a bank kártya adatokat akkor az úgy jó lesz ugye? Az ne, gond, hogy magyar?