Ooooooooohh istenem kicsordul a könnyem úgy sajnállak titeket szegénykéim :D
Én bezzeg szarom a pénzt mi? Kurvára nem tudom már hova tenni, azért ölöm játékba, ugye? A bicska kinyílik a zsebemben, komolyan mondom!
Semmi közötök nincs az anyagi helyzetemhez, engem se érdekel a tietek, de ha tudni akarjátok, minden kibaszott fillérért keményen megdolgoztam egész életemben, és még keményebben kell dolgoznom, hogy elérjek majd egyszer valamit. De nem iszom, nem dohányzom, nem kurvázom, és kipréselek valahogy havi egy játékra valót (néha két havi, és persze nem a legújabb bolt 16eFt-os, hanem használt általában), ha már ez az egyetlen igazi hobbim.
Nem vagyok szent, én is warezoltam életemben eleget, és biztos lesz még rá példa a jövőben is, de ha warezolok, akkor kussolok, örülök hogy luk van a seggemen, és nem sírom tele a fórumot, hogy szegény, szerencsétlen, hajléktalan, munkanélküli, nyugat-balkáni nextgen-konzol tulajdonosként alanyi jogon jár nekem minden játék ingyen a megjelenés napján.
Úgyhogy jó lenne, ha mindenki magába nézne kicsit, összeszedné a maradék méltóságát, és próbálná megtenni, ami erejéből telik, hogy végre kialakuljon valami normális játékkultúra ebben az országban. És ebbe beletartozik az is, hogy az eredeti játéknak legyen értéke, legyen normális használtjáték-piac, stb... Aki meg képes X360 tulajdonosként azt mondani, hogy nincs 1-2eFtja arra, hogy cserélgesse a játékait, az jobb ha nem hangoztatja ezt fennhangon, mert erre nem lehet büszkének lenni.