176617
banner
  • TDC Geronimo
    AW eladás csak elején volt kevés, mára már nagyon jól áll.
  • Totti5
    S bukott is az AW a 80 alattival. Ezért féltem a Remedyt, ennek profitálni kell rövid időn belül, mert akkor bajban lesznek, aztán késő bánat az elsüllyedt hajó felett pityeregni ( rohattMSezni stb... ) mert Alan Wake 2 inkább tűnik fanszerviznek mint reális elvárásnak az AW1 eladásai után, ahhoz meg nagyon kell egy sikeres QB, nem véletlen nem AW2őt csináltak.

Lehet én aggódok csak ennyire, és minden amit gondolom csak egy marha nagy hülyeség. Legyen így!!! 1 év múlva ezt a hszt dobjátok a pofámba h feleslegesen sírtam.

Persze mint játékost nekem mindegy teszek rá hogy a giantbomb 4/10et fingott rá, csak sajnos ez baromira rontja az átlagot, a júzereket hesegeti a játéktól egy nagy gémerszájt.
  • TDC Geronimo
    csak bele-bele kukkantottam. Nagyon szép. AW is 80 alatt volt metán és az egyik kedvencem a mai napig.
  • n000rbi
    Én is venném, de egyrészt jövő héten nem leszek gépközelben, 12-én jön a DaS3, plusz még egy Starfox Zero is elő van rendelve. Utána UC4 és a Ratchet se lenne rossz... kikészülök :D
  • orichalcos
    Nézelőddéssel, mászkálással 90%-os összegyűjtött dolgokkal együtt 11-12 óra volt a játék nekem. Kb. Pontos időt nem tudok mondani, mert a game hub ugye még nem megy.

Viszont minimum még egy végigjátszás kell majd még, és aki tolja majd, az ne nyomja el a stáblistát, várja meg a végét. :)
    Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.04.01. 11:57:15
  • TDC Geronimo
    Minek olvastok reviewket. Láttam videókat, az alapján nekem kell. Gunplay meg már videó alapján is nagyon jó. Leszarom más véleményét, sose érdekelt, review pontok alapján vásárolni meg nem szabad
  • Totti5
    Attól tartok h túl lett szakértve, aztán nem fogják venni, mert valakik rátolták a 7est, mert most a QB az áldozati bárány, ami meg már nem jó játék ugye a júzer szemében, majd olcsón, használtan stb... Bukik, nem lesz meg 3 milla, Remedy bezár.

Remélem nem így lesz, de amíg az UC4 videjók alatt 100 hsz jön össze, addig a QB alatt 20. Ha ez jelzi akármilyen szinten az érdeklődést iránta akkor félek.

Én már tűkön ülve várom.
  • n000rbi
    Azért nem semmi, mit pakoltak a motorháztető alá.

• partizan182
    Én is olvasgatom a nagyokat és kb egyöntetű: kurvajó stílus (ebben a Remedy mindig otthon volt), sekélyes játékmenet. Kár érte, az időutazós téma nagyon bejönne pedig.
  • Macccy
    Huhhu, csalok mert már elkezdtem nézegetni a Quantum Break review-kat, hááttt ... ez megint az lesz, hogy magamnak (magunknak) kell megnézni milyen, nem szabad nagyon hinni a teszt íróknak. Az egyik beteszi negatívba, hogy szar a gunplay, a másik beteszi pozitívba, hogy kurvajó a gunplay. Fáj nekik, hogy a választási lehetőségek nincsenek nagy kihatással a dolgokra, hmm ... nos akkor lehet csak 3 végigjátszás lesz ez is, mint egy normál jó játék? I'll deal with it.

Oric ! Mikor lesz review kb?
    Utoljára szerkesztette: Macccy, 2016.04.01. 11:00:37
  • Selminar
    Halo 5 es GoW is -50% a storeon
  • darkSectorxxx #166803
    Akár ha ez jelent is valamit. :D
  • partizan182
    Hesteg bringbackATB?
  • darkSectorxxx #166801
    DMC, nálam az első 4 rész, a reboot, nekem az nem DMC. :D

Valamint a FF XV-ben pont ez a pláne a régi stílust akarom, talán max Star Ocean szintüt. :)
  • partizan182
    Eredeti DMCrol beszelek am nem a kiddie remakeről ;)

From harcrendszere full animation priority. Egyetlen kozos bennuk hogy a dodge-nak vannak invisibility framejei. Mint ahogy mindenhol ahol el lehet ugrani.

A Soulsborne-ok "ha szuperpró vagyok bárkit körbetáncolok lvl1en" lehetőségei elég atipikusak (akció)rpg fronton, beleestél abba a hibába amibe oly sokan (jomagam beleértve), ahol a Souls tönkretette az összes többi játékot mert mindenhol az keresem/látom/hiányolom.
  • darkSectorxxx #166799
    Ott is, akkor DC, csak mint írtam a BB-hez hasonlóan nehéz, annyira überfaszt kell időzíteni mint a From cuccosban.
    A DMC nekem olyan volt hogy csak szökkeltem random azt simán elkerültem mindent.
    Nem nagyon kellett ennyire odafigyelni az időzítésre. Itt meg nemhogy oda kell figyelni, de sokszor még úgyis elbassza az ember....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.31. 22:46:34
  • partizan182
    Ja hogy a BBbol van a kiteres, bocs ezt nem tudtam. 2001es DMCbe is onnan kerult gondolom.

KH ugyanez, raadasul ugyanazok csinaltak. Dodge timing megszokas kerdese, persze szarfrem mellett az sem sokat er, szvsz itt a gond. De az is lehet hogy elnagyoltak a hitboxok.
  • darkSectorxxx #166797
    Nebazmár.
    Miért ne lenne köze a BB-hez?

Van 2-4 fegyver instant váltásra egyrészt.
    Valamint ez a kitérés ez onnan van. jó persze van más játékokban is ilyen, de elég erősen arra hajaz, mivel itt esélyed nincs arra mint más játékoknál hogy előtte elrohanj, hanem szinte végig kényszerítve vagy a brutálpontos kitérésre...nekem legalábbis ez már nem egy könnyed arcade harc.
    Lehet én lettem időközbe puhány.

40 támadásából jó ha 5x sikerült elkerülnöm.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.31. 22:23:04
  • partizan182
    Bloodbornehoz kb annyi koze van mint a Tetrishez. Ez igy konkretan Kingdom Hearts. Minden azon mulik hany layert tudnak rarakni (meg hogy milyen tempoban, emlekszik meg vki a FF13 negyvenedik orajara amikoris sikerrel vege lett az utolso tutorialnak?)
  • darkSectorxxx #166794
    Ugyanaz.
    Ütsz, gurulsz/kitérsz, mikor lecsapna, abban a pillanatban kell nyomni, amikor a penge a testednek érne, kibaszott zavaró.

BB-ben valahogy ez jól működik, itt csak felbasz.
  • Totti5
  • TDC Geronimo
    harcrendszer mint from játékoknál? Mit szívsz? :D
  • darkSectorxxx #166791
    Elég érdekes, mondhatni fos. :D
    Legalábbis a harcrendszer olyan mint a From játékoknál, de kula minőségben, mert egy rakat szar, nem mükszik sajna.

Amúgy meg ráadásul csúnyább is lett.
    Persze nekem még így is nagyon tetszene, de ilyen harcrendszer mellett....hát nem is tudom.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.31. 21:25:38
  • Selminar
    FfXV demo hat erdekes volt...
  • TDC Geronimo
    jim elnézte embargot

"Quantum Break is not the most revolutionary of games, and its box of time toys cover what is, at heart, a fairly standardized shooter. However, it carries itself with style and speed to create something genuinely fascinating to play, flavored by a story that, while failing to pay off in the final stretch, is more detailed and engrossing than most in its league.

The Xbox One may have failed to live up to its dreams of being a cross-media entertainment portal, but we got Quantum Break out of it, and that’s just fine by me."

8.5/10
  • Macccy
    Más ...

" A Shader Model 6.0-t és a hozzá kapcsolódó HLSL 6.x-et az Xbox One már támogatja, mivel ezen a konzolon történik a rendszer fejlesztése. A PC-piacon belüli hardvertámogatásról még nincs konkrét adat, de minden olyan grafikus vezérlő alkalmas lesz rá, amely rendelkezik az Xbox One konzol IGP-jének tudásával. " (HWSW)

Amíg a Pistikék csak fikáznak, engem lenyűgöz, gyönyörködtet a technológia még mindig, ami a "ViccBOX" belsejében van. Pedig én vagyok az Applés hülyegyerek, aki csak az out-of-the-box élményre kíváncsi.
  • Macccy
    Óóó, én is b+ valami alagút mellett, amit eltorlaszol egy faszállító kamion, ott kellett megállni a jeep-pel és balra, amerre az út is vinne egy gyalog ösvény, kislépcső, ott volt egy ilyen pihenő, rönk pad meg rönk asztal, asszem ott kellett összekapnom az utolsó termoszt, ezek azért beégnek. De továbbmegyek: bár a kizárólagos acsizással nem teljesen értek egyet (nagyon a játékélmény rovására tud menni), de most a Rise of the Tomb Raider -ben is nekiálltam a challenge-eknek és elbírja.

Na de amúgy már olvasom a következő fikát, "azéér lösz szaar a kvántúm, merr a főszerepjő csaávó szinésznök búta a fejje". Hát még a mejjje ... Tény, hogy nem olyan karizmatikus srác, mint Kisgrófó, vagy Szulejmán, de mikor is lett dealbreaker egy actor külseje, akinek 6 órából 5-ben csak a tarkóját látja a csirke gémer?

Keresek még ilyen szikla szilárd érveket ...
    Utoljára szerkesztette: Macccy, 2016.03.31. 09:58:31
  • Harlekin
    Ennyi...Pontosan ezért nincs ok a sírásra a játék hossza végett.Sokan összekeverik a játék időt a story végig vitelével és utána megy a fika hogy 5-6 óra csirke módba végigszaladni.
    De jó is volt a termosz... bazz az utolsó 1 darab miatt 1 "komplett" végigjátszás volt.(A hegyi pihenő hely nagy hirdetőtábla alatti asztalon található termosz miatt...)Ez nagyon megmaradt bennem
    Most a divisionba is volt mit össze szedni...(1000gs)
  • darkSectorxxx #166785
    :D
  • Macccy
    Oric:
    " Ha mindent érteni és látni akarsz, az minimum 3 végigjátszás. :D Csak szólok. :D "

Namost nekem, aki a Wake-et 3x tolta végig a termoszok és az extra kézirat lapok miatt (is), ez a kijelentés felér egy viagrával! Kokainnal! Oo-óó ... Már kezd is keményedni ... :D
  • abel0317
    Lol. Vettem feltöltőkártyával még spring salen ezt-azt, maradt 293Ft az accomon, erre ma 1785ft-ot ír ki. Feltöltöttem egy 2990-est hátha csak bugos, de így most 4775 az egyenleg... Zsír :D
  • orichalcos
    Napi 1-2 órát játszom a játékkal, de a sniper csajnak jobban kiemelték a seggét, nem is értem miért ezt veszik ki. :D Idióták. :D
    _____

Gamespot kiszivárogtatta, hogy szeptember 30-án jön a Final Fantasy 15. Ma kapunk egy új demót is.

_____

Más:

Win Build Konferencia van épp:

"All future Forza titles to ship on PC"

"Gaming gets better with the Windows 10 Anniversary update, including background music and Cortana coming to Xbox One."

Fejlesztői gép lehet minden One-ból immáron hivatalosan is

"Végül a Microsoft azt is bejelentette, hogy a Win32-es játékokat is át lehet konvertálni UWP alkalmazásokká, így kihasználhatóvá vállnak a Windows 10 extrái." Win-es játékok One-on??
  • TDC Geronimo
    ja szánalmas én is olvastam
  • n000rbi
  • Totti5
    Egészen izgalmas kis vihart sikerült a Blizzardnak idéznie az egyelőre még béta fázisban járó Overwatch kapcsán: a játék legnépszerűbb karaktere, Tracer túlságosan szuggesztív pózzal ünnepelte a győzelmet, az animációt eltávolították. Miért történt, és kinek jó ez? Megint győzött az Illuminati?

Ez egész nevetséges, aki emiatt rítt ( lol ), azt leültetném 15 óra Bayonetta elé.... kikaparná a szemét?!

Na mindegy, ez a videó vicces lett reagálva rá :)

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.03.30. 18:23:10
  • orichalcos
    MInimum 3 végigjátszás kell a 100%-hoz, mert a live action átvezetőknél választani lehet hogy menjen tovább a sztori.
    Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.03.30. 17:16:54
  • Macccy
    legalább ezt fejtsd máááár kiiiii, te misztikus utalásokban beszélő KGB mesterügynök, teeee !!! annyira sok a collectible, vagy mi? :))
  • orichalcos
    "After beating the game to a 100% completion"

Haha, na persze. :D
  • darkSectorxxx #166775
  • TDC Geronimo
    QB preview

Quantum Break Is The Max Payne For This Generation Of Video Games

Max Payne was one of the first games that we at Gaming Central played on the PC, and it had a tremendous impact on how we looked at video games. It built our expectations from them, and instilled a belief in us that excellent story telling, visuals and gameplay can go hand in hand.

And this was almost fifteen years ago. Many games have come and gone since then, and except for the rare Half Life or BioShock or S.T.A.L.K.E.R., most of them have never given us that sense of satisfaction, or the feeling of pride at what Video Games are capable of.

And then came Quantum Break.

Remedy has been known for its critically acclaimed ground breaking games. With the dark gritty film-noir style story, slow motion effects and memorable characters in Max Payne, to the flashlight-and-gun wielding, supernatural-horror-themed with a touch-of-metal, atmospheric masterpiece that was Alan Wake.

Quantum Break is a culmination of the best aspects from those games, and takes giant new leaps. Where Max Payne told it’s story in a comic strip format, Quantum Break does so with interactions you have in the game world, be it the numerous memorable characters or a world brimming with interactive tidbits like e-mails, videos, posters, etc. all of which do a great job of reeling the player in.

And the gameplay is a blast to boot. Every encounter will have you switching between your arsenal of weapons and time-bending abilities. Its refreshing, fast paced, challenging, and incredibly fun. It feels like putting together pieces of a puzzle while everything is being blown to bits. Just because the game is narrative heavy does not mean that it’s light on the action. Its quite the contrary.

The included TV show is also done really well. Instead of focusing on the protagonist, it tells the story mostly from the perspective of the “evil corporation”, making you care about the characters on the other side of the fence. It adds more depth to the game, and also reflects the consequences of the actions you perform in the game. Its clear that a lot of work went into making this game what it is, and shows obvious respect for the player base that will play the game. With meaningful collectibles and high replayability, this game packs a lot of value.

Also, Quantum Break is a refreshing break away from the “Open World Syndrome” many Video Games are suffering from these days. High quality is the word that comes to mind. It’s what describe the game best. High quality. This is the game developers should look at and learn from. Add quality to your Video Games, not mindless quantity.

After beating the game to a 100% completion (full review coming soon), we can confidently say that Quantum Break is the game this generation of gamers need to play and experience.