XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Tom Clancy's The Division első élmények
PlayIT-en fél órát tudtam a játékkal játszani, konkrétan ez két környi bemutatót jelentett. Sokat nem írok róla, mert a napokban lesz egy külön élménybeszámoló cikk róla, szóval csak röviden:
3 csapat játszott az elkerített részen, fényképezni, videózni, hangot felvenni nem lehetett. Az E3-as buildel toltuk, videók alapján ne ítélkezzetek, élőben a játék kb a kurrens gen egyik legszebb játéka. (mások szerint X360-s szint, szóval ez csak az én véleményem 😄) Na szóval 9-en voltunk, 3 csapat, két fiatal srácot kaptam magam mellék, egyiküknek most volt kontroller először a kezében. 😄 Egy Dark Zone részletet toltunk le, a feladat annyi volt, hogy el kellett jutni a kivonási pontra de az úton ellenfelek is voltak, valamint az extraction pontot a másik két csapatnak is el kellett érnie. Minden rendben ment, kicsit lemaradtunk, de végül eljutottunk a pontra, ahol kb 10 perc után sikerült a megszerzett toxikus mintát feltennem a megszerzett cuccot a helikopterre, és máris nyertünk. Élmény volt, de tényleg, de a játékról elmondható, hogy mindenképp csapatjáték lesz, mert ez nem sima TDM, nagyon oda kell figyelni mindenre. Ha kérdés van szívesen válaszolok, a béta decemberben indul karácsony előtt, márciusban megjelenés) Nagyon jó játék lesz.
szerk:
Időközben a tegnapi napon sikerült kipróbálnom az egyjátékos módot, vagyis inkább a cooperatív küldetéseket. (alfa tesztelő lettem, de sokat nem beszélhetek róla) Itt talán még jobban kiül az hogy kell a team a játékhoz, mert bár van a küldetéseknél matchmaking, normális haverokkal élmény lesz játszani. A cucc egyébként full RPG, szóval headsot esetén sincs azonnali halál az elején, mindennek van értéke, DPS, DMG, armor, skilpontok, minden hasonló apróság stb, minden ami egy RPG-hez kell, csak modern köntösben. Már most imádom. Ubisoft, szóval kicsit parázok tőle, nem is a graf miatt, hanem inkább amiatt hogy tegnap is vagy 100 disconnect volt a 4 óra alatt. 😄
December 9-től 14-ig lesz még majd alfa teszt, arról majd írhatok néhány sort, a béta xbox-on karácsony előtt indul. 😊
My streams: https://beam.pro/oriic
Adversus solem ne loquitor
Nem kell hogy az ismerősnek legyen külföldön xbox elég ha van pc vagy bár mi ami net képes és ott belép a www.cbox.com-on a TE profiloddal és rányom a letöltésre.Itthon te utána már le tudod tölteni a boxra.
Vagy Letudod tölteni itthon HA VPN el meghazudod az IP címedet amúgy meg viszont nem,ha region lock van a játékon...
Mindig mindenkor hozzáíródik a gold tagság bár hol vagy 6 éve vagyok gold tag folyamatosan mindig ott vettem a goldot ahol a legolcsóbb volt és mindig éppen ott írtam be ahol kedvem volt.Csak a gold kártya legyen region free
Tárazzatok.
Adversus solem ne loquitor
(Nekem sajnos ismerőseimnek nincs külföldön xbox.)
+ azt nem tudom hogy, ha lemezről telepítek gémet és azt letörlöm akkor a live- ről telepíthetek? vagy csak a letöltötteket lehet bármikor telepíteni, egy véletlen/ direkt törlés után?
Előre is kösz.
Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.12.01. 10:45:57
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vélemény, ötlet?
Csináld azt amit szoktál ezen visszautasításaim után leszaladsz valamelyik tranzit parkolóba és lesz olyan 1 hete nem fürdött török kamionos aki ezen kérésedet szívesen teljesíti!!!<#mf2>#mf2><#nevetes1>#nevetes1>
Ettől függetlenül minden dashboardal kapcsolatos hiányosságaidat szívesen orvosolom kérésre!!Tudod részletesen lépj jobbra nyomd ezt nyomd azt és örülj!!<#kacsint>#kacsint>
Ettől független imádom a játékot.
Te ezek a gépágyúk meg amik mögé be kell állni ez még rosszabb.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Főleg mikor célozni kell akkor durva. Te másképp érzed meg énis másképp érzem, neked ez jó nekem nem, főleg úgy hogy nemrég vittem végig egy uncharted collection-t, ami ég és föld.
És igaz hogy az nem geow, de ilyen fedezékharcos. De tökmindegy berakhatnék egy Metal Gear-t is vagy bármi mást.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Neked is most egy ilyen minden-citrom szériád van, vagy mi? Én nem értem, ez néha rájön egyes emberekre, mint a lemmingekre, hogy be kell ugrani a szikláról a tengerbe megfulladni, nem gond, ha szólít a természet ...! De erre inni kell és elmúlik, az nem segít ha laggot haluzol már oda is, ahol nincs és én önmagam két szép szemével látom, nem bebeszélem, hogy nincs.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ami meg az új fokozatot illeti, igen, egy új alsó fokozatot tettek be, Casual, Hardcore, Insane megmaradtak, de hát eleve Hardcore- on kezdtem ezt is mint a Back Comp-os eredetit, kell az az achievement na! <#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.30. 20:21:35
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.30. 20:15:32
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2015.11.30. 20:09:29
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Nah megyek is vissza nyomni....
Már a játék legelső küldetésében 20 fpsre zuhan a repülő tetején és később se jobb. Amit én eddig láttam az alapján én egy forintot nem adnék a konzolos verzióért. Kár érte, mert poénnak néz ki
Az meg hogy ki mit ír erről vagy arról szokás szerint hidegen hagy,ha érdekelne más véleménye 1 játékról akkor nagyon nagyon sokkal nem játszottam volna...De Én eltudom dönteni mi az ami nekem jó!<#vigyor0>#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.11.30. 19:28:07
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.30. 19:21:44
Dark Csak a TE kedvedért 1 videó
A pontos részletes módszer!!
1 lépés Dupla guide és X
2 lépés guide RT és yt indít a pinből!
3 lépés yt ba balra menű kető le A gomb videóra rányom hogy up!!!
KÉSZ!!!!Ennek a műveletnek a végrehajtási ideje sokkal kevesebb időbe telt mint ide leírni az egészet!!!Jó persze ehhez az is kellett hogy tudjam mit és hogyan csinálok...És ugye ÉN nem a szélvédőt kaparom a banánér!!!<#nevetes1>#nevetes1>
Ez a butaság meg bug téma nem csak nálad van, OW-sek is említik....
Mondjuk én még csak a felénél vagyok de nem látok sok furcsa dolgot, bár rég játszottama régivel nehéz összehasonlítani, de egy biztos, nem élesztik fel egymást, csak ha én odamegyek.
Valamint itt van egy 4. normal fokozat....azt vettem észre hogy itt a normal fokozat is könnyebb mint a régi változatban az Easy.
Ja és kibaszott laggos az irányítás.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.30. 17:51:12