banner
  • Selminar
    Mondjuk az Assa Creed elso reszet is nagon szerettem mar, ill. a Brotherhood volt az egyik legjobb resz ugy gondolom. A minap fejeztem be jo par ev kihagyas utan az anno roviden megkezdett harmadik reszt, es nagyon jellegtelen lett, egyszeruen nem szorakoztatott, a puzzle-oket kivettek es a fohos is egy gyik volt. Ezutan nem a Black Flag-be fogtam most bele hanem a 360-as Rouge-ba ami nemreg volt learazva, hat mit ne mondjak zsenialis. Csomo helyen ki lehet kotni, ami eleg nagy vilag erzetet kelti, ha szetlovod a jeghegyet oriasi hullamot kelt es ez sebezheti a kisebb hajokat! A kis patakokban halak usznak, moha es lianok a fakon, es a jatekmenet is elvezetes, mert ha lopakodni kell nem voltak spurok a fejlesztok a bokrokkal, talaltam barlangot ami tisztara Tomb Raiderre emlekeztetett, van MGS-szeru altatopuska es a gyujtheto cuccoknal is jo otlet volt a viking karddarabok osszeszedese, leteznek oslakosok altal rajzolt balangrajzok meg ilyesmi. A Black Flag is tudom hasonlo mert beleneztem, viszont a Unity visszamegy a varosba amitol tartok.