Jaja. :) Mondjuk kommenteket nem olvastam. Én inkább hallom hogy nem feltétlen a játékot hallom szindi, hanem a win10+store előtt elbuknak sokan.
Csak akik átmennek az első akadályon azoknál jön a tech része....hát nekem 8 hogy megy-e pc-re vagy nem, de az árnyékokat kivéve nem láttam nagy értelmét, ha nem xboxot választom hanem a pc-t húzom fel mikor megtudtam hogy jön és felkészültem a fogadására.
Én akkor eldöntöttem hogy x1 bőven elég nekem. Hát szerintem most per pillanat nem látom hogy sokat vesztettem volna.
Most az árnyékokat látom hogy nem olyan töredezett, de azt leszarom.
Meg még ha szebb is lenne akár 2x-esen nem érdekel mert nekem ez amit kaptam bőven tetszik és elég.
Csak ilyenkor ezeket kíváncsíságból nézegetem, vagy pc-s ismerősöknek. Mert néhányan nem annyira naprakészek mi jeenik meg és mikor , meg micsoda.
Ekkor szoktam tanácsolni, miket ajánlok végigjátszani. Persze az adott kollega izléséhez mérten.
Én már most előre irgalmatlan módon várom az Alan Wake 2-t.
Csak attól félk nem tudják megismételni az első részt story-ban, félek nagyon hogy csalódni fogok, mert AW-től az első rész után van elvárás. Ugye. :) Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.08. 00:26:24