176617
-
#166854 Kár hogy nincs fémtok. -
#166853 Quantum Break teszt -
#166852 Uramisten ez epic! :D
-
#166851 aztabüdöskurvaélet ahogy ez kinéz. :D -
#166850 spoiler nélkül van a játékban olyan, mint a korábbi remedy gamekben, hogy zenére megy az ereszdelahajam? Volt max paynebe meg alan wakebe is. Azokat a részeket imádtam. -
#166849 TŐLE nézem, egyelőre 2 részt rakott fel. Úgy tudom amíg a Toto-tól az Africa meg nem szólal egyik átvezetőben, addig fel lehet rakni :D és tudom is hogy hol van, mert elkaptam pont Twitch-en
Utoljára szerkesztette: Seth, 2016.04.01. 19:41:35 -
#166848 Walktrough nem is lehetne még fent a neten. :O -
#166847 Mondom akkor lehet a videó valóban 90perces, de ha közbe kell lőnöm, akkor az nem egybefüggően 90perc. :D
Na de a látvány, még mobiltelón kisfelbontással is veri a mai játékok nagy részét. :D -
#166846 1,5 órás bevezető nem kamu ,most nézem a walktrough-t. Kb 50-55 perc az első chapter, amiben van sok duma, némi lövölde, aztán utána egy 25 perces rész a filmsorozatból (ami egyébként elég jó volt, más szemszögből láthatjuk a dolgokat). A grafikára aszongya az OW-s hogy ocsmány, meg béna a gameplay, ez hülye -
#166845 American Nightmare nekem kb 2 hete megjött, a többit ma még nem néztem.
Most nézem.
1 Redeem kód van AN-re, azt ennyi egyelőre.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.01. 19:15:36 -
#166844 Bakker, biztos azért mert akkor nem az április 05 -höz, hanem a QB elindításához kötik a kódok "kézbesítését" ... fákk ... -
#166843 Nyomás játszani. :D -
#166842 Már megküldték, be is aktiváltam őket. :) -
#166841 Ja a Zoly OW-s tesztjére meg csak annyit, hogy Április 1 van! :D
Ez kamu, amit a látványról mond.
Sőtt szerintem már a 1.5 órás bevezető is. :D -
#166840 Na akkor azt amint megküldik a kódot vesd rá magad, húú szerintem nagyon fogod kajálni, hát az olyan hangulat, hogy ihaj ... Jajj csak lenne már meg a kód nekemis ...
(sub-ot majd javítják, amúgy se izgat)
Dark: jaja az a legnehezebb, sőt asszem legkevesebbet is "ad" a történethez, Writer jobb lesz majd, de az alapjáték is egy kerek cucc
Utoljára szerkesztette: Macccy, 2016.04.01. 18:17:53 -
#166839 Huh bárcsak énis újra tólhatnám, kitörölve a régi emlékeimet...iszonyat jó játék, maga a sdtory végett, meg a cselekmény. :)
Helyszínek, a harcok is nagyon faszák. :D
A Signal DLC asszem a legnehezebb.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.01. 18:10:20 -
#166838 Igen, jártak azok is QB-hez. Tudom hogy jó játék, csak X360-on nekem már kimaradt valamiért. -
#166837 Úristen. Alan Wake lesz a kedvenc játékod. :D
2 dlc is megvan? -
#166836 Bevallom őszintén, AW nekem kimaradt előző generációból, de most megkaptam mindegyiket, és jövő hét folyamán azt is kitolom One-on. :D
Elején van egy hosszú felvezető, de nem néztem mennyi pontosan. Ami nagy hiba a játéknál a live action átvezetők béna feliratozása. :( Sokat csúszik a sub. :( -
#166835 5:20-tól -
#166834 Ez az OW Zoli is átment általános mindenszar depresszióba már egy ideje. Nem tudom, lehet jó cuccot szívok, de azon kívül, hogy nehezen kap el a hangulat vagy nincs időm gémelni, egy játékomra se mondanám kicsit se, hogy szar, főleg nem szarabbak mint régen.
DigitalFoundry videóját láttam, lenyűgöző. Arról mesélj nekem Alan Wake szintűen lekötős a sztori számodra például? Lehet beszélgetni róla, van annyira okos, gondolkodtató? És és és hogy tényleg másfél (???) óra átvezető van az elején? -
#166833 Egyszeűen brutális!
Olvasgattam itt a beszélgetéseket.
Kérdezem én, ki a büdös faszt érdekel hogy kinek mi a véleménye a játékról, hányak várják, kik szerint nem éri meg?
Ha nekem kell, én látom hogy nekem tökéletes, akkor semmi más nem érdekel.
Kár foglalkozni azokkal akiknek nem tetszik, mert lényegtelen. -
#166832 Előre szóltam. :D
Macccy. Milyen csontot szeretnél. 9kor járt le embargó, jöhet bármilyen kérdés. :) Én bemutatóm hétfőn jön.
szerk: Érdemes Digital Foundry videóját megnézni.
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.04.01. 17:19:25 -
partizan182 #166831 @Maccy: Jeff Gerstmann, erdemes utana olvasni, pont megmutatja mi tortenik azzal aki NEM fekszik be a PR masinának (ő esetében Sony és Eidos), viszont a végén kacagva jön ki mert a közönsége igényli az őszinteségét és megy vele.
AW: ugyanazt csinaltam vegig, a felsoroltakat kb az elso oraban megkapod es a jatek utolso masodperceig ugyanazzal a strategiaval hasznalod. NEM rossz, de nem tul mely.
Totti: valamit félrérthettél, ahogy írtam a MP is egyszerű kis cucc volt a maga idejében, senki sem vár open world ubi sandboxot (sőőt), tényleg ajálnom a videót, jól elmagyarázza a srác a depth és a breath közti különbséget (pont a Vanquish példáján ami kimeríti a csőshooter fogalmát) -
#166830 Belenéztem, pedig te mondtad hogy ne. "Ocsmány szarul néz ki a QB" valami Max Payne 2 is íy nézett ki "gondolat" is volt aztán kinyomtam. -
#166829 Ezt most nem mondom, hogy értelek, de szerintem egyet beszélünk, plusz sajnos igen, ma már semmi nem elég jó, pont erről beszélgettünk itt haverral. Régen elég volt egy iszonyú látványos bullet time, bevetődtél a folyosóra, paf-paf-paf-tta-ta-tat-ta-tatt-ta BUMM és meleg lett a gatyánk, imádtuk, nyugodtan írok többes számot. Ma már ha nincs a folyosó tele szétlőhető, fizikára mozgó objektumokkal, fedezékkel, ha az ellenség nem trükközik, kerül a hátadba, már szart nem ér az egész projekt. Ééés akkor mindenhol bekiabálják ezekre a "csőjáték" jelzőt - ami persze negatív - igaz, hogy sandboxba meg se lehetne csinálni egy ilyen történet orientált darabot, de követelik.
Ahh, unom magamat, mert megint ugyanarról beszélek (-ünk), nemjó ez így na srácok, inkább legyen téma a játék minősége.
Oric? Valami csontot dobjál már, nem fog megharapni senki a PH! -tól, szerintem ...
Utoljára szerkesztette: Macccy, 2016.04.01. 16:32:09 -
#166828 Mer a MaxPéjn tartalmas, nyitott, nem lineáris, sokrétű, sokszor végigjátszható volt mert mindig más mutatott, millió lehetőséggel.
Anno még ilyen volt, most már a QB csak max! 1szer végigrohanós, lineáris, nincsenek benne lehetőségek, és rövid.
Bár én nem tudom kinek hiányzik egy újabb nyitottabb játék, amikor 12őt tudok most a polcról levenni kurrgenre amibe el lehet mazsolázni napestig, ilyen storytelling epikusság orientált játékból meg a töredékét ( se? )
-
#166827 Vanquish sose tetszett, bár ez az én gondom. Viiszooont ... áááázzéért ha már itt tartunk nem nevezném az Alan Wake-et sekélyesnek, Max Payne-t még csak-csak, az tényleg csak leütöttem a TAB -ot vagy a jobb klikket és lőttem. De AW-ben sokszor volt technikázás a lámpával (elemekkel) fáklyával, flashbanggel, reflektorokkal illetve ha kellett hozzá az aggregátorral, illetve a fényforrások tömegpusztító fegyóként használatával vagy a különböző stukival mint a rinocérosz vadász stukker.
Én nem tudom ennél kellene e több mélység egy ilyen sztori mellé, de nekem nagyon kielégítő volt, sőt nehéz fokozaton már kellett a gyakorlat mikor hajolok el a lendülő fejsze elől
Imádom ... -
#166826 Ki a fene akarna megvesztegetni egy büdös mexikói móricka gémer magazint?? De most már megkérdezem, ki ez a "Jeff"?
Eddig amúgy számtalanszor érte már vád a nagy gémer magazinokat, hogy részrehajlanak, éppen azért, mert a legtöbb emberke ezeket ismeri, ezek véleményére ad, őket célszerű megkörnyékezni egy tábla Milkacsokival, üzleti vacsival, teljes ellátású gyárlátogatással, happy-finish masszázzsal, stb.
A példádra pedig ellenpélda Oric, fizetés nélkül cikkezik egy Kelenföldi panellakásból, szabadidejében, az összes korrupció, amit rá lehet sütni, hogy ingyen játszhat a tesztelt cuccal. Mégse nyalja ki a Microsoft PR-osait, bár még nem voltam nála, nem tudom kivel lakik ott ... (no offense) Szóval mérget vehetsz rá, ha a nagyok korrumpálni akarnak, akkor nem a kis olvasatlan lapokkal kezdenek, hanem IGN, Gamespot, ígytovább ...
Alan Wake viszont igaz, sajnos később sokan már csak bagóért szerezték be, de én akkor bedobtam mind a 70 (?) dolcsit a perselymalacba, szóval szorítok nekik most is! -
#166825 Hű, a Vanquish tényleg de jó volt -
partizan182 #166824 Igaz, Mexikó (meg úgy amblokk latin-amerika) a korrupció teljes hiányáról híres :)
Kis lapok pre-release review-jainak nem szabad hinni, csak attól összefossák magukat a gyönyörűségtől hogy egy kiadó emberszámba veszi őket és küldenek review copyt. Én csak olyan értékelését olvasom akit "ismerek". Jeff az AW-t sem szeretette ha ez segít kontextusba helyezni.
AW eladásokról: én asszem 4 ezer jó magyar forintot fizettem kb fél évvel az X360 megjelenés után, pécén pedig 2,5 EUR-ért húztam be az American Nightmare-rel együtt. Eladás ez, de profit nem nagyon van belőle, az az első 1-2 hónapban terem (kivéve persze ha Nintendó vagy és évekkel a megjelenés után is teljes áron viszik tőled tömegesen a Mario Kartot). -
partizan182 #166823 Itt egy jó videó hogyan lehet mélységet csempészni egy súterbe:
Game Makers Toolkit
Hozzáteszem mind a Max Payne mind az Alan Wake elég sekélyes volt játékmenet tekintetében. A sztori, hangulat vitte a hátán mindkettőt. (Max Payne bullet-timeja a maga idejében elég zoral volt persze, de ha belegondolsz a tényleges játékmenet kimerült a vetődök+lövök-ben, nagyon mást nem lehetett/kellett csinálni).
-
#166822 Otherworld -öt csak szórakozásnak nézek, ritkán, itt melóba. Az a Zoli srác sokszor sok játékról olyanokat mond, hogy a hajamat tép... néém, ha komolyan venném, vagy a szívemre. Viszont az a másik pufi srác, annak bírom a dumáját -
#166821 Részemről az az igazság, hogy inkább hiszek egy Hobby Consolas vagy egy Consola de Juegos mariachi lap tesztjének, mert őket a kutya nem akarja befolyásolni, sem a játék jóságáról, sem az ellenkezőjéről.
Ha teszemazt egy mexikói szexlap egyetlen írója teszteli az olyan lesz, mintha én tesztelném: mocskos, nedves és objektív! Ha viszont teszemazt (fikció ON) odaadják a GameSpot egyik a "szakértőjének", akinek a területe a real time stratégia, de a srác amúgy is hidegrázást kap az időutazás témától a Vissza a Jövőbe film premierje óta, akkor a Verdikt mező negatív oszlopában bizony ott lesz egy-egy mínusz plecsni az inkonzisztens történet és a rossz gunplay miatt, egyenként -15% ráhatással a végső pontszámra.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... és akkor azt a nevetségesen hihetetlen eshetőséget már nem is merem felhozni, hogy némely médiák lehetnek elfogultak némely rivalizáló konzol gyártó exkluzív AAA terméke iránt ...
-
#166820 -
#166819 "partizan182: a "sekélyes" játékmenet és az időutazós téma nem üti egymást, ha egyáltalán sekélyes az a játékmenet, Oric?"
Szerintem egyáltalán nem az. Én nem azt mondom hogy tökéletes a játék, mert vannak hibái, elismerem, de ezek a lehúzások amit olvasok... Pf. Szánalom. Otherworld kritikát meg se nézzétek mert instant agyfaszt kaptok tőle. :( -
#166818 És az Alan Wake eladást sajnos hangsúlyozni kell, hogy a rekordmértékű warez is agyoncsapta ... sajnos. De igen, ahogy Geronimo mondja, ma már összesítve egyáltalán nem rossz. Drukkolok Remedy-nek, hogy most atom legyen! -
#166817 Hát ezt mondom épp! Hogy mindenki hagyja a review-kat, ne az alapján döntsön, mert sok a sutaság bennük, egymás között is! Alan Wake meg nekem is beszt of beszt, azt se értékelték annyira, utólag meg mindenki sír a folytatásért és klasszikusnak nevezi (!!)
partizan182: a "sekélyes" játékmenet és az időutazós téma nem üti egymást, ha egyáltalán sekélyes az a játékmenet, Oric?
Totti: naná, hogy túl lett szakértve, ez nem volt kérdéses. Viszont a magyar magazinok véleményei eddig elég jók és kint is javarészt jókat kap, ha levonjuk a következetlen fanyalgást a gunplay miatt, akkor marad a szubjektív sztori (a szerző vajon szereti e az időutazós réteg-témát?) és egy nagyon jó játék. Digital Foundry azért jó látni, hogy elcsöppen a fantasztikus látvány és technika láttán, amit a ONE -on megoldottak. Technóra ezek után állva tapsolnék. -
partizan182 #166816 Esélyes hogy igazad lesz, érzésre nagyon rezeg a léc a Remedy-nél sajna, QB hatalmas budgettel dolgozott, nem sok esélyét látom hogy rövid időn belül nullára hozzák magukat.
62 értékelésből az egyszem 4/10 pont ennyire húzza az átlagot. Megugye az nem 4/10 hanem kétcsillag, csak a Metacritic így működik. Hogy kint van a Meta főlapján mint top értékelés az viszont gáz és megtévesztő. Mondjuk ha Jeff mondja én elhiszem hogy kétcsillag, jobban mint a méltán híres "Canadian Online Gamers" vagy a "Hobby Consolas" 9/10- ét... (milyen kretén algoritmus választja ki mit tolnak ki a főlapra, sosem értem meg) -
partizan182 #166815 Remedy-ért kár lenne, mindig különleges dolgokat csinálnak méghozzá remek stílussal. A fő selling point (tévésó és játék egyben) nem nagyon rezonál a tömeggel, ez lehet a veszte.