176617
-
#166773 Jó drága is lett valszeg tőle, mert van benne 1-2 komoly színész és a CGI is minőségi. Erre mindig ad az MS ( Halo pl ). Remélem jól fog fogyni a játék és nem nyírjuk ki a Remedyt. -
#166772 Egész jópofa ez a live action cucc is. Rosszabbra számítottam -
#166771 Szóval még egy hét. -
#166770 -
#166769 :D -
#166768 Dark lett volna az én üzbegisztánom, de ettől én má nem a pénz sajnálom, hanem a szabadidőmet. Néha nagyon szar ez a sok spoileres, idő előtti videó, de most jó szolgálatot tett.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.29. 18:27:27 -
#166767 -
#166766 Na itt a példa, neked jót tett az MS, nem kell megvenned, nem lesz kötelező fika, nem lesz kiakadás. Már elérték a céljukat. ( max üzbegisztán 1500 ért... ). -
#166765 Szerepjáték? az mind ilyen, gyün a háború, aratják a parasztokat a sötét erők, te meg mariska néninek lábosát keresed meg. Konkréten volt ilyen a Witcher 3ban. -
#166764 Ja rendicsek nem problem. :)
Azért mondtam hogy nyugodtan szólj.
Hát nekem még 480p-ben is nagyon kelleni fog és egész egyszerűen nem tudom nem szeretni. :D
//ja és bocs tegnap hogy elhúztam a belem, de nagyon álmos voltam, azt gondolom nekedis volt éppen mit csinálnod. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.29. 17:47:02 -
Old_Raiden #166763 Szevasztok !
Hol tudnék olcsóban Gold kódot venni ? -
#166762 Űhűűűű köszi! Ez nagy segítség volt! Ez betonkemény :D
Dark: köszi, de a kódról lemondok. Én eztetet biztos nem bökdösöm meg bottal sem :D Az, hogy a gameplay mekkora rakás ótvar az korábban is világos volt, de ebben másodpercenként olyan bénázgatások vannak, hogy maximum röhögni volna jó. Ahhoz meg drága. -
partizan182 #166761 A bameszkodassal konnyen megtorod a szerepjatek illuziot azert. Tegyuk fel a foszereplo csajat elraboljak , te meg ahelyett hogy rohannal kiszabaditani a konyvespolcon bamulod a bump mappinget. Illiziorombolo na.
Szvsz minden jateknak megvan a maga ritmusa, nem biztos hogy jo megoldas mindenhol leragadni a vegtelensegig csak azert hogy tobb orat mutasson a vegen a szamlalo. -
#166760 óóÓ ha bankár volt, akkor kiesik a Robin Hood -
#166759 Pedig hát!!
Ulthane #165955 -
#166758 GTA? -
#166757 Wacsdogz sosem volt szar. Divat nem kedvelni, de azóta sem jött ilyen "monumentális" városos ótós single sotry sandbox, ráadásul konzolgen elején jött, brutál látvánnyal és stabil / fix 30 fpsel. Tartalom is volt benne sok, gameplay elemek is újak voltak. -
#166756 Na ezt a félét végképp nem értem, mivel eleve a látványban nem volt kamuzás, olyan lesz szerintem amit mutogattak, ha nem jobb, vagyis jobb lesz, mert jön majd egy peccs a látványra.
Hátén nem vágom. Persze hasonló mint a Ryse, vagy Order (jó az Order-ben kevesebbet irányíthatod a karaktert), végigviszed, nem egy túl bonyolult dolog, de néha kellenek ilyen teknős játékok. Hogy na ilyet is lehet, meg ezekhez az effektekhez sajnos kell a cső stílus. :D
Mások azt is írták, kérdezték, hogy ebben mi a pláne láttak már ilyet eddig is.
Timeshift, Singularity, Max Payne 3.
Hát erre nehéz volt válaszolnom.
Nem kell mindenkinek nyalni a játék pöcsit, de hogy miért nem látni, azt ami ebben összességében kiemeli a szürke átlagból.....hát. -
#166755 Olyan is van, aki ránézett és azt mondja ez látvány miatt olyasmi lesz mint a Watchdogs ... tehát nyilván szar ... -
#166754 +1 most próbáld ezt elmagyarázni az off topikba azoknak akik nem értik miért lesz ez egy kiemelkedő alkotás. :D
Én nem tudtam elmagyarázni.
Bár van akinek youtube-on megnézi és azt mondja ennyi megvan a játék. -
#166753 Jó jó, de érted, felnőtt ember nem rinyál, megoldja. Na meg olvas !!! ... Ez a fajta szelektív diszlexia a mai kor fórumozói és azon belül is némely korosztályoknál súlyos értelmezési problémát okoz. Az már szinte másodlagos, hogy a valódi moderálás hiánycikk a legtöbb site-on, mert beleőszülnének, mire úgy-ahogy kijózanítanák a társaságot.
Szóval én most úgy veszem, hogy a srác nem olvasta el mire írt, Robin Hood-ként segít a néniknek átkelni a zebrán és/vagy csak jelentősen több időt fektet a kék konzol topicba és nem ismeri az "erőviszonyokat" a zöld konzol topicban.
Meg aztán ki tudja ...? Lehet Dark főőődije' és a lokális önérzetét sértette az a félbehagyott jelző! -
#166752 Úgyis jönnek majd a 4 órás siránkozások.
Sokszor nem értem h a francba tolják ilyen gyorsan az emberek a játékokat. Előre csőben könnyűn. Abba mi a jó?
QBbe nem tudom mennyiszer lehet és hogy megállítani az időt, de tuti elleszek vele viszgálom, ámulok, bámulok kihasználom a dolgokat. Hisz erre van. Végigszaladni egy játékon bűn, ilyen részletek, látvány teknók mellett. Azért van h kivélvezzem. Orderben is mit össze pöcsölök 1-1 térben... hiányérzetem lenne ha végigszaladnék mindenen és rá sem vetnék egy pillanatást. Szerencsétlen modellező ott igázik ezekkel éveket, minimum hogy a munkája gyümölcsét megnézem.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.03.29. 15:58:25 -
#166751 A legborzasztóbb,hogy ő viszont le faszozott "személyeskedett" totál ok nélkül.Ezért ő valóban azt tette mint amit sérelmezett...
Na már most így te jogosan mehetnél panaszra a modikhoz!Akik neked adnának igazat
Vagy legalább dobhatna egy bocs hszt pironkodva... -
#166750 Sajnos mindegy melyik profillal nézem mindenképp manual. Talán ha most rendeli elő valaki, akkor szed le alapon mindent, de mivel a videó része opcionális, ezért szerintem mindenféleképpen magunknak kell tölteni. :S -
#166749 Hoppá jut eszembe: bár elég sokan rámentetek a Quantum Break előrendelésre, másoknak meg megvolt/van a cucc régebbről, de ha kellene, van egy ALAN WAKE'S AMERICAN NIGHTMARE (XONE?) KÓDom, amit szívesen bedobok egy rászorulónak!
Utoljára szerkesztette: Macccy, 2016.03.29. 15:11:25 -
#166748 Hmm, jól sejtettem. Nos, mindig mondom az embernek, hogy előbb olvass, utána dumálj. Ez főleg akkor jön ki cikire, amikor még csak moderátor se vagy, de ... az esetedben kivételt teszek, mivel régi motoros vagy a topicban.
1. Mr. Dark -kal vagyunk ilyen viszonyban azt hiszem, majd ő megcáfol ha nem
2. ha elolvasnád kérlek, az utolsó kettő (2) sorát annak a bejegyzésnek, amelyre reagáltam ... igen ... na látod!
-
Ulthane #166747 "így mostantól nyugodtan olvasd a zöldséget is, te mohácsi p ... "
-
#166746 hogy mi baj ??? te biztos jó helyen kapcsolódtál be a témába? -
Ulthane #166745 Akkor egyet beszélünk. -
#166744 10 szerintem max a másfél óra live action átvezetővel lesz -
Ulthane #166743 Én olyan 8-10 órára tippelem. -
#166742 Miért milyen hosszú a játék? -
Ulthane #166741 Darky, ha Anyukád Petőfi összeséért adnának kötetenként 6 eurót, akkor csak azért nem adod el, mert "Petőfi az érték?". Annak nyilván,aki olvassa, de mondjuk neked nem, mert te Arany Jánost szereted.
Akkor miért ne adnád el 6 euróért? Az pontosan hat euróval több, mint a 0 forint, mint számodra képvisel Petőfi a porosodó polcon. -
Ulthane #166740 Macifasz, nem kéne személyeskedned.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.03.29. 12:56:38 -
Ulthane #166739 Nálam nem automata volt, rá kellett nyomnom az install gombra. Igaz, én a hómolód vagyok, nem a fő fiók. -
#166738 Nincs kint a játék negyede. :) Sőt nem is lesz több videó már, ennyit lehetett mutatni premier előtt. :) -
#166737 Pedig huhúú de sok ilyen lesz. Főleg mert nemezernyolcvanpéé !!
Amúgy huh, nagyon nehezemre esik, de én is elkerülöm a videókat, kábé úgy ahogy a legjobban várt (ritka) mozifilmek trailerét el szoktam kerülni. De jó lenne, ha az Alan Wake kód kijönne már előbb, mert enyhítene a várakozáson. Annyira minőségi cucc az is, tuti le fogom tolni negyedszer (!!) is, aahhhh ... Nem vagyok normális, de nagyon kevés játékkal vagyok így. -
#166736 Nincs ezzel gond. Én nem nézem, mert tudom h jó lesz hisz Remedy, a bizalmam töretlen minden produktumuk iránt. A finnyások, kételkedők, a mindszarmamár hívők meg nézhetik és ha nem tetszik jó messzire elkerüli, nem kell látlanba megvennie és utána játszani a mártírt, hogy átbaszták, rohatt ms, köcsögremedy meg a szokásos alázások. -
#166735 Nem kötelező megnézni. :D -
#166734 Nem értem remedyt. Majdnem a játék 1/4 már kint van bőven megjelenés előtt. Miért engednek ennyit megmutatni...?