XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.30. 17:46:52
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.30. 17:46:34
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Megvan az 5 perces videód amit a dvr csinált!!!!!!!!!!!!!!!!
Elindítod YT appot!!!!!!!!!!!!HISZEN ODA AKAROD TÖLTENI Érthető módon EL KELL indítani hiszen bejelentkezteti a YT profilodat ami nem biztos,hogy ugyan az mint a boxos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tehát indul a YT balra ellépsz a menübe majd 2-t le az UPLOADS-ra és ott az upload lehetőség!!!!!!!!!!ÉSSSSSSSSSSSS JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ott az 1 perce lementett 5 perces dvres video!!!!!!!!RÁNYOMSZ UPRA és már megy is fel yt ra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ENNNYYYIII!!!!!!!!!!!!!
Vagy az onedrives MÉG egyszerűbb hiszen az KÖZVETLENÜL MEGY DVRBŐL!!
DVR end clip! megvan!! ALL clip!! videó kiválaszt start gomb share onedrive!!!!!1 mozdulat!!!!<#kacsint>#kacsint>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.11.30. 16:08:26
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.11.30. 16:02:12
Ez 1 konzol!! nem arra van hogy össze vissza egymásba integrált dolgokat keljen kezelned!!!
KI AZ A BAROM AKI JÁTÉK KÖZBEN MENT 5 PERCET ÉS AZT EGYBŐL YT RA AKARJA FELTÖLTENI!!!!????
Ha meg végez a játékkal,akkor nem hóóót mindegy hogy mit indítasz el!!!
dvr megtette a dolgát csinált neked 5 perc videót...
Te eldöntheted,hogy azt egyből töltöd onedrivebe vagy egyből töltöd yt-ra vagy megvágod uploadstudióval és eztán töltöd onedrivebe vagy yt-ra vagy vagy vagy!!!
Persze végül is lehetne 1 rohadt nagy program ami mire elindulna menne az óbégatás hogy ez mekkora szar hogy ITT ÁLLOK és várom hogy induljon!!!!!!!!!!
EZ egy konzol ismételten és ezért ezek az appok mind mind a legszükségesebb dolgokat tudják teljesen értelmesen!!!
Én ugyan ezzel szoptam!!!!Magyar országon élek de amikor az első boxom meg lett még magyarországon NEM létezett a LIVE mint szolgáltatás!!!!!!!!!
Tehát mint az akkori rengeteg xbox magyar "kiköltöztem" Angliába!!! Tehát a profilom ANGOL!Ezért NEM tudom letölteni ITTHON Magyarországon közvetlenül,mert hibát dob mindenhol xbox.comon magán a boxon is a 360 on!!!!
Na de jön a csavar!!!!
Anyósomék valóban kint élnek Angliába ezért megkértem sógornőmet,hogy lépjen kint be az xbox.comra a profilommal és a storeba nyomjon rá a megvásárlásra.Láss csodát OTT azonnal elfogadta és közölte hogy az enyém!!!
Ez miatt rögtön bekerült az X1 en a letölthető tartalmak közé is ÉS MINŐ MEGLEPŐ AZONNAL LE IS TUDTAM SZEDNI!!!!!!!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ez az az átalakító hogy a DFGT működjön a konzollal ?
Cronusmax
http://chipker.hu/cronus-max
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
PS4en 2014 októberében került be ez a lehetőség.
Van. Youtube app.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.30. 08:46:36
"Recordings are 720p, 30 frames per second."
pedig mintha 60fps-rol is lett volna szo hogy lesz, vagy csak akartak?
Alpha-t, Cqcx-et és vortexet néztem ki. Ugyanott vagyok vele mint az Elite cserélhető karjaival.
Há amilyen elvetemült vagy, kell is neked a védelmező mocis ruha, különben még nyakad szegnéd fent a halmoknál csapatásba! 😄
My streams: https://beam.pro/oriic
És ha már itt vagyok élvezem ezt az sg-s szappan operát...
Tegnap is haza érek melóból asszony közli őőőőő elfelejtettem szólni,hogy vendégek lesznek este.Mondom ..
Nincs bajom a vendégekkel csak reggel 5 kor kelés és meló...Teszem hozzá fél 1kor mentek el...
Ma leforgathatták volna velem a melóhelyen a meghótak azt kóricálnak nyócat!!! <#nevetes1>#nevetes1>
Lehet normálisan, nyugodtan, higgadtan. El kell sajátítani. Ha a PSN ez etalon és a non pusz ultra akkor legyen az. Ez nem a PSN. Ez a LIVE. Itt GOLD van, mely szolgáltatások és funkciók pontosan le vannak írva, több héttel a gép megvétele után rácsodálkozni dolgokra hogy mi hogy van és előadni 4 topikban a szarozással karöltve hogy is mondjam... Amúgy nekem eszembe sem jutott hogy a képmentés szenvedéseknél nincs GOLDja valakinek. Miért nincs? nem kellenek a GOLD játékok? nem kellenek az akciók?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.29. 19:01:04
kééész ami megy itt ... mindig party van
Francnak kell neked dolgozni mindig, minek az életed végéig elélnél a mostani vagyonoddal. 😄
Sehol csak most jönnek a jó ötletek. 😊
De mindegy nem vagyunk előrébb ez a funkció nem beállítás settings hanem egy program egy app, ott lenne a helye.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.29. 18:08:10
Az más tészta ha nem tetszik,de ez a dash nem szar és nem átláthatatlan és átgondolatlan...MINDEN pofon egyszerűen elérhető CSAK időt kell rászánni EGYSZER!!!!!<#kacsint>#kacsint>
Na de erről csak annyit igen ha már kiteszem pin akkor oks ottanvan, de amiket többieket írtam még ott vannak most nem ez a ritkábban használt funkció önnmagában a idegesítő hanem a sok kis apróság egyben.
Tegnap erre a gold sza..ágra akadtam ki.
Gondolom mindent hasonló módon próbálsz megtalálni benne!!!!!<#nevetes1>#nevetes1>
1 dolog biztos fogalmad sincs az Új dashrol!!!De ezzel se lenne baj ha nem vernéd ezt a hiányosságodat nagydobra!!!És ha szeretnéd tudni a barát listámról rengetegen használják a TV funkciót és senki nem kért support segítséget hanem értelmes gondolkodó lényként megtalálta....
Jó nálad ezt a satnyaságot betudom a sok PS4 használatnak hiszen írtam az agysorvasztó és a rendszere pontosan ezért olyan amilyen És sokat nem kellett megtanulni a 2 év alatti 3x up miatt amibe aztán meg végkép semmi nem került be!!!<#nevetes1>#nevetes1>