176881

-
Mert nincs ez az állítási lehetőség...És nem rossz ez az állítási lehetőség,mert van akinél hasznos javít a képminőségen...Amúgy meg tök feleslegesen agyalod ilyenen magad...Leírtál ezen kívül önigazolásra másik 8 okot amiért számodra ez a konzol nem jó.Nem hóóót mind 1 amúgy se kell neked...
-
Nekem a Titanfall és Watchdogs rácsosodott. Sose jöttem rá hogy mi az oka és nem tudtam még csak példát sem találni a fórumokon hogy bárki ebben szenvedne. -
Nekem a PS4 sziszteme nem áll kézre, nem is fog sosem. Piactértől megőrülök, de ez van, nem is erőltetem. A funkcióját betölti, ami kell megtalálom így vagy úgy, többet meg nem foglalkozok vele, mert játék miatt vettem gépet, nem azért hogy a dasht bámuljam évekig. Sohatöbbé nem akarok prevgen dasht látni, az ezekhez képest elavult, retró, buta. -
Mindenki nyugodjon le, a problémakör minden permutációja minden plazformon szennyez. Egyúttal megragadnám az alkalmat, hogy a halálát kívánjam mindenkinek, akinek bármilyen köze volt a limited rgb megszületéséhez. -
vg #166994 Egy évig volt xb1 gépem, két tv-n volt hosszabb ideig, nem láttam rácsokat. szerk: írd át a tv-n a hdmi nevét PC-re.
Utoljára szerkesztette: vg, 2016.04.06. 11:11:50 -
Ulthane #166993 De ezegy vicc, bakker.
PS4-en miért nem rácsosodik semmi? -
Játék és kijelző párosítás eredménye ez a rácsosodás... -
Ulthane #166991 Nem volt hülyeség megvenni, mert le akartam nyomni a Tomb Raidert. De ez az egész rendszer bosszant. Nem felhasználóbarát, a dashboard katasztrófa az X360 dashboardhoz képest, az egész konzol egy nagy visszalépés számomra. Az X360-at imádtam, kontrollerestül, mindenestül, de valahogy ezt a gent a Microsoft nagyon csúnyán elbaszta. Meg is látszik az eladásokból. Forza Halo sosem érdekelt, a Gearst szerettem, ez a kvantum brék se váltja meg a világot az első másfél óra játék utáni tapasztalataim alapján. Gyakorlatilag a játékok 90% jobban fut PS4-en (Digital Foundry), Kinect nem érdekel. Egy dologban veri szarrá a PS4-et: gyakorlatilag hangtalan.
Azt az egyet nagyon sajnálom, hogy a Sony így elkúrta a szellőzést/méretet. De minden más a PS4 mellett szól, objektíven nézve is.
Még egy dolgot imádtam az X360-ban: az achievementek hangját, és vizuális megjelenítését. Persze mindkettőhöz hozzányúlt az MS, és mindkettőt elbaszta. Ez az acsi hang már nem az az acsihang, az a gyönyörű "putty", vagy "klatty", a kijelző tetején. Ráadásul lerakták a kijelző aljára, és még grafikailag is hozzányúltak. Breeeeeehhhhhh.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.04.06. 10:51:59 -
Ha nincs rá játék el kell adni ( meg sem kellett volna venni, de ha erre nincs játék akkor másikra sincs, ergó abba kell hagyni a géminget ), ha porfogó el kell adni ( hülyeség volt megvenni ), ha gyenge akkor PCt kell venni, mert a PS4 is gyenge.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.06. 10:44:19 -
Ulthane #166989 Látatlanban mondom, hogy ez nem beállítási probléma. Hazamegyek ma, lecsekkolom, de egész biztos, hogy nem PCRGB-re állítottam a konzol beállításakor. De még ha ez is a gond, egyrészt porfogó csak a konzol, játék sincs rá, gyengébb is mint a PS4-, azon minden jobban fut, így tényleg nincs értelme megtartanom.
Ehh, még valami. Visszafele kompatibilis játékoknál nem csinálja ezt. Tehát nem lehet beállítási hiba. Elindítottam tegnap a Gears of War-t, és ott tiszta a fekete kép. Nincs hangyainvázió kockás terítőn. Ebből nekem az következik, hogy valami a normál játék közben baszódik el. Dashboard feketén is tiszta a kép, nincs ilyen gond. Szóval ez nem beállítási hiba lesz. -
Tudom,hogy néz ki olyan mintha 1 gagyi piaci konyharuha minta lenne vagy egy elfuserált színes skót kocka.Tapasztaltam...
Nem nem hiba ez egy szimpla beállítási lehetőség különböző kijelzőkhöz!!!Arról nem a konzol se a készítő nem tehet,hogy esetleg te vagy bár ki nem jól használja.Nem te vagy az első aki ugyan ebbe a hibába esik.Pontosan ezért KELL végignézni,hogy mit is lehet tenni elleni mielőtt kígyót békát kiabálsz rá...
rgb vs pc settings
esetleg
help!
De ha tényleg ennyi bosszúságot okoz valakinek a konzol akkor azt el kell adni.Totál felesleges ide vagy bár hova írni a panaszt,mert még ha megoldást is kínálnak akkor is marad a méreg...És annak akinek megfelel a konzol max egy jót röhög az agonizálásodon...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.04.06. 10:14:58 -
Támogatom
-
Ulthane #166986 Az lesz. Rakat szar az egész. Végigtolom ezt a kvantum bréket, ettől se lett nedves a bugyim, és adom el a faszba. -
Add el. -
Ulthane #166984 Köszi a tippet!
Ne basszon meg a jó ég, hogy ez nem hiba, ez a képminőség vállalhatatlan, de tényleg. Nem látszik a képen jól, de képzeld el, hogy szó szerint négyzethálós az egész kép, pici hangyákból áll. Ha forgatod a kamerát, még inkább zavaró. Ha ezt nem javítja az MS, akkor kibaszom a gecibe az egész konzolt a második emeletről, és soha többet nem veszek tőlük az ég világon semmit.
Így is utálom a konzolt, a dashboardja vállalhatatlanul szar, csak rángatom a sticket, hogy eltaláljam melyik csempére akarok ugrani, az egész elrendezés, funkcionalitás, okádék.
Ahogy a Twitch is meg van oldva, hát az valami szégyen. PS4-en megnyomom a Share gombot, és már megy is, itt meg az alkalmazás sem, indul el rendesen, tegnap egész este kidobált valami error kóddal, hogy nem enged sztrímelni, hiába voltam bejelentkezve.
Vállalhatatlan. -
Az X1 en a grafikus beállításoknál nézd meg min van most RGB vagy PC és állítsad át a másikra!!!!!!!!!!!!!!Az egyik ezt csinálja!Csak a feketébe látod nagyon nagyon.Engem is zavart főleg a titanfallba...Átraktam és boldogság...Ezt nem fogja javítani az ms,ha erről van szó.És ez nem hiba! -
Hú ez kemény ahol most vagyok a QB-ben, ez a shotis faszomat. :D -
-
Episode 1 vége. :D -
Pont hogy szerintem itt ütős, nem tudom, mindegyik kurva szép....:D
Igazából nem értem magam, hiszen nem kell válogatnom, mindenem megvan. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.05. 21:50:08 -
Orderben is sok volt a blur, de valahogy az összhatás mégis ütős volt. -
Az szép is....:D -

Akkor 1 platformon? :D -
De akkor már a fogtündért is ideveheted. Az is hasonló nongéming pokol, csak az még jól is néz ki, amíg a szájukat csukva tartják a karakterek. Ja meg a Koszréjder. Jamega...folytassátok.
De olyan, ami cinemtatik, és a remedy kendácsolja, olyan csak 5 évente jön :D -
Hát jó nehéz összenézni, Order télleg feladta a leckét. -
Max 5 évente látni, és gyorsan mondasz kettőt az elmúlt 2 évből, amihez most jön mégkettő.
Ügyvéd ne legyél. Kivégeznek mindenkit, akár ügyfeled, akár a családtagja
-
Ulthane #166972 Megy az MS szervizbe ez a szar. Reggel be is regisztralom. Microsoft quality. Negy honapos a gep, ez a masodik jatek, ami megy rajta. Nem lehet azt mondani, hogy elhasznaltam... -
U4ben nem is lesz ennyi minden akármi a képernyőn ami itt kell a idő miatt.. Az teljesen más vonalon mozog. -
Hát IQ-ban ez sehol sincs a Ryse-hoz képest, de megkockáztatom, hogy az Order-hez képest sem. -
Tökmindegy ki mit mond, ilyen filmszerű látványt eddig max 5 évente látni.
Ryse, Order 1886.
:D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.05. 21:30:18 -
Jók a zenék az epizódok végén. :D -
PCn se sokkal jobb, mert olyan technót használ renderelésre ami több korábbi frameből rakja össze a képet és néha elég durva szellemkép is van a karakter körül, ha kamerát forgatod pl. Tényleg tud nagyon szép is lenni, de ahogy mondtad vannak elég durva kompromisszumok. Ahol sok az árnyék pl ott eszméletlen gyatra az összkép és a LOD váltás mikor rázoomolsz az LTvel nagyon brutális.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.05. 21:21:10 -
Hát de U4 után viszont ez a 2. helyezet. :D
Te nagyon belejöttem HARD-on menjetek, kurvajó.. :) -
Quantum Break első benyomások: Sztori tetszik, live action sorozat eddig szintén fasza. Gunplay, időmanipulálás badass. Ami hullámzó színvonalú az a grafika. Helyenként gyönyörű éles textúrák, szép effektek, de mozgás közben valahogy szétesik az egész. Rengeteg a blur, közeli tárgyak is töltődnek amikor megközelítem őket. Grafikai minőségben helyenként a Wanted-ot idézi, egy hasonló 2008-as játékot. És ez nem dicséret. PC-n is szívesen kipróbálnám, hátha nem ilyen mosott az image quality... De amit már videók alapján megmondok, hogy az Uncharted 4 feltörli majd vele a padlót, nem csak IQ-ban, mindenben.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.04.05. 21:15:01 -
LOL durva hogy a katonál néha megviccelnek, pl a fedezéknl ha odatartom néha acélkeresztet, megfigyeli a gép, azután ha lebujnak fedezék mögé akkor nem állnak fel mindjárt, hanem ki ki dugják a fejüket nagyon gyorsan...looool.
Miez, folyamat tanul a gép felhőből vagy mi? :D -
:) -
A 720p-s tearinggelő igénytelenségből kikikabálva ezt inkább csak valami gyenge poénkának veszem :) -
Bruális. -
Masterrace. :) -
Ugyanott mint tegnap! :D
De HARD és no assist, így nehéz. :D
De kezdem érezni a kombinációt! :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.05. 20:27:14