XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Megbeszéltük már itt párszor, hogy xbox üzenetben kapod és nem mindenki egyszerre. Ha dec. 31-ig nem kapod meg, akkor kezdj el aggódni.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Harlekin
Nekem így jött ma!Liven üzenetbe!

(
0:55:32
Thanks for playing Gears of War: Ultimate Edition. Here are your tokens for Gears of War 3 and Gears of War: Judgment (ESRB Rating: M with blood and gore, intense violence, strong language) xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx

Redeem code:
xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx

Redeem code:
xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.12.11. 09:24:48
tototto
Beszarok, én még mindig nem, kezdek aggódni, xboxn üzenetekbe kaptad, vagy email?
Utoljára szerkesztette: tototto, 2015.12.11. 09:13:09

The Norberto
Kifejezetten pofás, néhol láttam pop in-t de ezt leszámítva igen kellemes. De még messze a megjelenés. Ha rosszabb nem lesz akkor én veszem.
Sziasztok!

Az mitől lehet, hogy BenQ 1070w projektoron a PC képe normális méretben jelenik meg, de az Xbox One képe azonos felbontáson lelóg a vászonról oldalt ? (mindkettő HDMI-n van)
Gigaloooooool megkaptam a gearses kódokat :3
Az xbox.com-on tényleg csak szopni lehet, épp elégvolt ezt a kódkérős bullshit-et eljátszanom regeléskor meg mikor valamit meg akartam változtatni, úgyhogy hagytam is a picsába! Tyrant köszi a megoldást, azért dashon keresztül ez jóval egyszerűbb! Darkra meg nem haragszom, oké-oké a szopisabb megoldást ajánlotta meg leírta, hogy ps-en hogy kell, holott soha nem volt ps-em xD de legalább a szándék megvolt neki xD
Harlekin
Tyrant megadta a pontos választ a neked címzett hszben!Mivel te 3 percre abel kérdésére adtál valami NEM választ!Elküldted találomra az xbox.com-ra ahol szintén ott a megoldás viszont csak jó nagy szopás révén.Mert a profilod megnézése minimum 1 biztonsági lépésen megy át azaz tel,sms,email...<#kacsint>
Így Tyrant érdemi válasza már nagyon nem jutott el abelhez mivel Te ezzel a semmitmondó infóval beleugrasztottad abelt a nehezebbik útba!!!Ha nem adsz választ abel majd vissza néz és Én vagy Tyrant vagy valaki aki tisztába van a pontos válasszal majd beírja természetesen akkor ha lesz ideje ideérni előtted!<#kacsint>

De ismét elnézem neked ezt,mert ez a TE számodra annyira bonyolult dash miatt adódott,hogy 3 lépésben el lehet jutni a megoldáshoz!

Jut eszembe két ünnep között tartok xbox one dashboard szemináriumot!Nagyon mélyreható mindenre kiterjedő lesz szeretettel várlak.Egy helyet tudok még biztosítani számodra,mert jelenleg 1 kotlós tyúk kérte a 12 naposcsibével együtt és lesz még egy marék döglött molylepke,és egy kakukkos óra tehát simán beférsz a csapatba,hogy minden világos legyen a dashal kapcsolatba.Ígérem ülhetsz legelöl,hogy ha azt látom valami nem tiszta akkor vissza térjünk majd rá! <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.12.11. 06:35:16
TDC Geronimo
TR top 10es listára se került fel novemberben. Square azért gondolom kapott annyit, hogy telibeszarja <#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Ja amúgy sokan vannak itt velem ellentétben akik pont ellenkezőleg vannak mikor az ember kérdez nem válaszolnak, amikor meg másokkal beszélek valamiről érdekes mód okoskodni ráérnek.
Most nem mondok nick neveket.
Már így is felesleges baromság ezen vitázgatni, szóra nem érdemes, nem is érdekel hogy őszinte legyek.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Mi beszéltünk egymással, nekem irányult egy "válasz dark"-nak.
Ebben volt egy kérdés, közöltem hogy itt nem tudom mely felületeken vagy miképpen látszik, én barátlistán sem láttam hogy jelzi-e, xbox.com-on viszont kéne lenni jelzésnek legalább.

Ennyi, most te meg itt rinyálsz össze-vissza.

Faszomat érdekli hogy neked mi tetzsik, ha nem érdekel skip vagy tegyél tiltólistára, leszarom, ami felesleges az a mostani rinyád.
Én meg azt rühellem mikor valaki segítséget kér más meg akkor jön okoskodni mikor be kell szólni embereknek.
Kvittek vagyunk.

Te is segíthettél volna neki infóval a beszólás nélkül, még sem tetted, ez ugyanaz, ahogy én viccelődök néha, úgy mások ppl te is bunkóskodik.....ennyi.
Annyi az eltérés hogy én senkit nem sértek meg, hacsaknem veszik komolyra a vicceket.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.10. 22:12:43

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Nem kell engem kérdezni. Viszont veled ellentétben tudom a választ és nem benyögök valami faszságot egy röhögős szmájlival a végén.
Nézz már vissza hányszor válaszoltál iyen szerintem ez, szerintem az válaszokat egy konkrét kérdésre.
Kurvára nem kiváncsi senki a te lutri válaszaidra. Ha tudod mondd meg, ha nem akkor mondhatod, hogy nem tudom vagy akár kussban is lehet maradni!!!

darkSectorxxx
A kretén max te vagy.
Téged pl ki kérdezett?

Te tényleg ekkora kretén vagy?
Volt egy kérdés, nem arról, hogy ki nem tudja és arról sem, hogy a psn-en hogyan működik!

Amúgy: Settings ->> Account ->> Subscriptions

darkSectorxxx
yes

Totti5
Dec 16tól az Xbox Game Preview -ban

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Ok. 😊

Aha, majd akkor körülnézek ott.
darkSectorxxx
Huh hát ezt nem tudom, talán xbox.com-on. 😄
PS-en egy plusz jel van a karakter neve előtt, itt régen x360-nál a csik szilver vagy góld színű volt, most nem tudom már. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.10. 19:52:39

Amúgy a boxon meglehet valahol nézni azt, hogy ha valakinek van goldja akkor az meddig tart még neki? Mert akkor megnézem már hogy nekem mutat-e valamit 😄
darkSectorxxx
az

Lol.
darkSectorxxx
Nekem rinyál hogy vegyek gold-ot. 😄

Nézd már meg, hogy neked is megy-e az online szekció és akkor coopba a kampányt végigtolhatnánk, az már plusz 2 acsi xD
darkSectorxxx
Ja én ezért nem multizok kuva gyenge vagyok már, utlom, max coop-ot. 😊

darkSectorxxx
Az gáz mert nekem van nem arayozott. 😄

Nagyon strange, de nembaj legalább kipróbálhattam a gears multit. A 2v2 gnasher az tök zsír, de tdm-be szanaszét szednek az "öregek"
Totti5
Csak az aranyozott. Azon kívül nincs HDMI. Nem aranyozott HDMI kábellel homályos a kép.

darkSectorxxx
Jó csak vicceltem, PS4-en most lesz ingyen multi hétvége, lehet xbox-on is. 😄

Érdekes mindenesetre. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.10. 18:17:33

Mondom. most vettem nemrég a boxot, tudom hogy noincs goldom. Gold játékokat se engedi leszedni, a gears multi meg megy xD
darkSectorxxx
Füvezel? 😛

Az hogy lehet, hogy nincs is goldom de tudok gearsbe multizni?
Moby
Nem lehet már jelentkezni, mi?

Adversus solem ne loquitor

orichalcos
Jó ez nem randa. E3 utáni build, bruál élsimítás van rajta, a textúrák nem mindenhol szépek.

My streams: https://beam.pro/oriic

Moby
Ezért csodálkoztam én is. A videón nekem sem tűnt gáznak.

TDC Geronimo
Hát én olvasok pár félszavas véleményt és az alapján egyelőre pozitív meglepetés. Kurva rondának nem mondanám már a boxos videók alapján se

Moby
Tényleg olyan kurvaronda, ahogy írták?

Rage47
<#kuss>
TDC Geronimo
és? 😊

Rage47
reggel belenéztem egy fél órát.
Moby
Nekem sem volt, és nem is hiszem, hogy valaha nekiállnék kipiszkálni őket. Nacsak el köll fogadni, hogy így nem adja oda a játék a beszteszt endinget.

TDC Geronimo
divisiont tolja valaki?

Este tudom csak kipróbálni

Rage47
hát én utóbbit fogom választani sztem 😄
rengeteg riddler van, nincs ennyi időm, meg nincs kedvem utánanézni egy csomónak
15 évesen még megcsináltam volna
Moby
>Ezmiez

Kihívás. Ez a neve. Igen, furcsa módon ma már meglepő, hogy nem dobálja oda minden fiszrefaszra, karmegtolásra a beszteszt befejezést, de még mindig van egy B verziód, egy menekülőút lustáknak: befejezed így, és a másik endinget megnézed youtubon.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.12.09. 09:42:35

Ezmiez, hogy az arkham knightban csak akkor lesz teljes a befejezés, és catwomant kiszabadítani is csak akkor lehet ha minden egyes buzi riddlert megcsináltunk..... Remek a 243 riddlerből eddigkb 20 van meg, ez akkora szopás, hogy olyan a világon nincs, amúgysem bírtam soha a riddlereket egy arkham játékban sem de ez most kiakasztott nagyon xD
Renjike
Az a meglepő hogy ezeket bejelentették PS Vita-ra. Lehet arra beszerzem őket. :p

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Totti5

TDC Geronimo
Ezt a fost. Tegnap leszedtem Division 54%át. Ma bekapcsolom gépet erre kiírja installation stopped és bármit csinálok nem folytatja... Kezdhettem elölről.

cenobite
Köszi 2x! 😊
Utoljára szerkesztette: cenobite, 2015.12.08. 17:15:31

gamertag: kenobita

cenobite
Köszi!

gamertag: kenobita