XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
(
0:55:32
Thanks for playing Gears of War: Ultimate Edition. Here are your tokens for Gears of War 3 and Gears of War: Judgment (ESRB Rating: M with blood and gore, intense violence, strong language) xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx
Redeem code:
xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx
Redeem code:
xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.12.11. 09:24:48
Utoljára szerkesztette: tototto, 2015.12.11. 09:13:09
Az mitől lehet, hogy BenQ 1070w projektoron a PC képe normális méretben jelenik meg, de az Xbox One képe azonos felbontáson lelóg a vászonról oldalt ? (mindkettő HDMI-n van)
Így Tyrant érdemi válasza már nagyon nem jutott el abelhez mivel Te ezzel a semmitmondó infóval beleugrasztottad abelt a nehezebbik útba!!!Ha nem adsz választ abel majd vissza néz és Én vagy Tyrant vagy valaki aki tisztába van a pontos válasszal majd beírja természetesen akkor ha lesz ideje ideérni előtted!<#kacsint>#kacsint>
De ismét elnézem neked ezt,mert ez a TE számodra annyira bonyolult dash miatt adódott,hogy 3 lépésben el lehet jutni a megoldáshoz!
Jut eszembe két ünnep között tartok xbox one dashboard szemináriumot!Nagyon mélyreható mindenre kiterjedő lesz szeretettel várlak.Egy helyet tudok még biztosítani számodra,mert jelenleg 1 kotlós tyúk kérte a 12 naposcsibével együtt és lesz még egy marék döglött molylepke,és egy kakukkos óra tehát simán beférsz a csapatba,hogy minden világos legyen a dashal kapcsolatba.Ígérem ülhetsz legelöl,hogy ha azt látom valami nem tiszta akkor vissza térjünk majd rá! <#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.12.11. 06:35:16
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Most nem mondok nick neveket.
Már így is felesleges baromság ezen vitázgatni, szóra nem érdemes, nem is érdekel hogy őszinte legyek.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ebben volt egy kérdés, közöltem hogy itt nem tudom mely felületeken vagy miképpen látszik, én barátlistán sem láttam hogy jelzi-e, xbox.com-on viszont kéne lenni jelzésnek legalább.
Ennyi, most te meg itt rinyálsz össze-vissza.
Faszomat érdekli hogy neked mi tetzsik, ha nem érdekel skip vagy tegyél tiltólistára, leszarom, ami felesleges az a mostani rinyád.
Én meg azt rühellem mikor valaki segítséget kér más meg akkor jön okoskodni mikor be kell szólni embereknek.
Kvittek vagyunk.
Te is segíthettél volna neki infóval a beszólás nélkül, még sem tetted, ez ugyanaz, ahogy én viccelődök néha, úgy mások ppl te is bunkóskodik.....ennyi.
Annyi az eltérés hogy én senkit nem sértek meg, hacsaknem veszik komolyra a vicceket.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.10. 22:12:43
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nézz már vissza hányszor válaszoltál iyen szerintem ez, szerintem az válaszokat egy konkrét kérdésre.
Kurvára nem kiváncsi senki a te lutri válaszaidra. Ha tudod mondd meg, ha nem akkor mondhatod, hogy nem tudom vagy akár kussban is lehet maradni!!!
Téged pl ki kérdezett?
Volt egy kérdés, nem arról, hogy ki nem tudja és arról sem, hogy a psn-en hogyan működik!
Amúgy: Settings ->> Account ->> Subscriptions
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PS-en egy plusz jel van a karakter neve előtt, itt régen x360-nál a csik szilver vagy góld színű volt, most nem tudom már. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.10. 19:52:39
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Érdekes mindenesetre. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.10. 18:17:33
My streams: https://beam.pro/oriic
Adversus solem ne loquitor
Este tudom csak kipróbálni
rengeteg riddler van, nincs ennyi időm, meg nincs kedvem utánanézni egy csomónak
15 évesen még megcsináltam volna
Kihívás. Ez a neve. Igen, furcsa módon ma már meglepő, hogy nem dobálja oda minden fiszrefaszra, karmegtolásra a beszteszt befejezést, de még mindig van egy B verziód, egy menekülőút lustáknak: befejezed így, és a másik endinget megnézed youtubon.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.12.09. 09:42:35
Adversus solem ne loquitor
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !