176617
-
#166692 Meveszem singapúrból 12500-ért, amiből azonnal.
ÉRTED azonnal eladhatom 1250ft-ért!!!!!!!!!!!!!!
What?
Hallod a világ legszarabb játékát nem adnám el a profilomról ennyiért, ez kérlek alássan ALAMIZSNA!
Mindezt ha újonnan eladom, 1 év múlva ennek az 1 negyedét ha visszakapom.....
Értem, innen a többit kár elolvasnom mert a többi maszlag, nem érdekel senkit, az összeg a lényeg nem a sok zöldség mellé.
Komállak téged, nem basztatás, de ez alamizsna, ez a játékosok 90%-ának egy vicc. Kinevetik a Microsoft-ot. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.28. 15:13:46 -
#166691 Még valami: csak kíváncsiságból ránéztem a Jatekaim.hu -n álló eladó X360 cuccaimra, hát mondanom sem kell, kutya nem vesz már meg semmit, de mondom kicsit számolgassunk csak ... HALO4, legjobb tech, kompetitív online géming, minden földi jó, csiribiri zabszalma, ráadásul Limited Edition, fent van a hirdetésem már kitudja mióta, rá sem nézek, 4.000 Ft már sok érte, de sokan hirdetik 2.800-3.000 Ft -ért is és rajtuk marad. Mondhatnánk, hogy "nem kér enni", dehát foglalja a helyet a polcon, naponta látod, belepi a por, beszövi a pók, szembesülsz az enyészet elkerülhetetlen rémével, az elmúlással és az' rohanó idővel, mint fényszóró fényében jéggé dermedt róka a főúton ...
És most durván a 3 évvel ezelőtti 0day ár 20% -áról beszélgetünk. És ez rajtu(n)k marad! Ennyiért is, talán olcsóbban is.
Akkor mi a mélytorkúbb orál, amit büszkeségből magad ellen elkövethetsz? Veszel egy dobozos cuccost drágán és kockáztatod, hogy elfelejted és rajtad marad örökre, vagy veszel kétharmad áron játékot és 100% biztonsággal vissszaforgatsz belőle 10% -ot a következő termékbe? (vagy home esetén harmad áron veszed és úgy 10% tuti cashback ha már nem kell)
És ez még mindig egy elméleti kérdés, egy lehetőségről felvetett gondolat, semmi több, ha meg is csinálnák sem lenne kötelező élni vele. Akkor miért kell előre anyázni ...?
Epilogue:
Nyilván jobban csakis az a játékos járhat, aki vagy ingyenkonyházik, mint Oric vagy megvesz valamit lemezen és egy héten belül letolja, hogy aztán találjon rá vevőt minimális veszteséggel. Gondolom optimális esetben így akár 60-70% cashback is elérhető. De esetemben, ismerőseim közt és a korosztályomban sem ez jellemző, nem nagyon van mostanság annyi időnk / olyan játék, ami egy hét alatt lepörögne, de még a tavaly nyári AAA címekkel se végeztem (Batman, Witcher)! Így meg maradna a begyűjt-sűrít-letol-visszaad négy ütem, amihez néhány esetben ajándék lenne az a -10% is. -
#166690 Akkor elmondom szépen, tételesen én is, NAGY betűk nélkül miért nem értettem félre:
- mindenki - te is - sír, hogy drágán veszi a játékot, pedig csak a napköziző nagymamák és a totál inkompetensek nem hallottak még a Singapore illetve az Orosz, Argentín XBOX Store-ok nyújtotta lehetőségekről ... na ennyit a drágáról #1
- mindenki Amazonas éves vízhozamát sírja fel a fórumokra, pedig napi rendszerességgel használják ki a My Home XBOX nyújtotta lehetőséget is, hacsak nem Anders Breivik vagy Osama Bin Laden a nicknevük ... na ennyit a drágáról #2
Tehát ott tartunk, hogy az infláció ellenére legálisan olcsóbban 0day-ezünk, mint 4 éve és mindenki köpködött a NexGen launch előtt a digitális vásárlásra, most mégis csinálja. Miért? Mert 0day körülbelül 60-70% megtakarítást jelent a lemezes játékokhoz képest. Fact!
Erre felveti ... csak felveti valaki az ötletét, mi lenne ha a nemkívánt játékokat visszaadnák a felhasználók 10%-ért cserébe, nem kell ezért sem hűségszerződést kötni, sem zaciba adni a bal vesédet, csak egy lehetőség ... és erre mi a visszajelzés a fogyatékosok táborából, akik a digitális vásárlást sem akarták, aztán mégiscsak jól esik valamiért az a kedvezmény ... ? Vérig vannak sértve!
Így van barátom, 6 EUR is pénz, 6 USD is pénz, 600 Ft is pénz, most is van vagy 35 SGD a profilomon, ha 6-8 játékot bedobnék máris megvan a következő 0day AAA cucc, vagy kettő platform cucc, mindegy. Jelenleg nincs legális realitása annak, hogy megszabadulj a digitális tartalmaktól. Ha ránézek a My Games listámra, simán találok benne vagy 10 olyan játékot, amit befejeztem, nincs rá szükségem tovább, sem a Home buddymnak, visszaadnánk, meg is vehetnénk az árából a következő nagy címet!
Ez a "rohadjon a vinyómon az a szar" hozzáállás meg teljesen ostoba, gondolom az üres sörös üvegekből is inkább ágyat meg asztalt építesz, ahelyett hogy visszavinnéd, mert hát 10 Ft az sértés, inkább rohadjon a kamrában az a sok szar!? ... -
#166689 Nem, bocs hogy ezt mondom, de te valszeg nem értetted a felháborodás okát.
Akkor elmondom. NEM!
Nem 10% off jár az új játékokhoz, hanem a TE DRÁGÁN megvett játékodért adnak annyi engedményt, amennyiért azt mondom inkább Nem kell rohadjon a vinyómon az a szar!
60 euro-s játéknál 6 euro, ezt senki nem fogja használni....
Régi 10 euro-s játéknál ha eladod visszacseréled 1 euro-t számolnak le....
Persze igazad van több mint a semmi, mégis ugyanannyi, mert senki nem fogja ezt használni, mert SZART sem ér.
Csak ezért háborognak páran.
Nem kéne ezen lovagolni, mert opcionális lenne, nem fontos eladni semmit, csak megvan JOGOSAN róla sokaknak a véleménye.
Én is balfasz dolognak vélem. -
#166688 Baszki haver, én ennyi büdös magyarparaszt fanyalgót mint ezek a gyerekek a Gamepod-on meg a Gamekapcson ... rég nem láttam. Aahh dehogynem, minden nap látom az említett oldalakon, már a kedvem is elment a hozzászólások gomb megnyomásától.
Microsoft embere a twitteren feldob egy gondolatot, egy kérdést a 10% refund -ról a digit játékokért ... Erre a "tisztelt" játékos nép legalább fele felhördül, hogy mekkora pofátlanság. Nem hiszem el! A 10% pontosan 10 százalékkal több annál, amennyit most fizetnek a digit játékomért, ha már nincs rá szükségem (kivétel persze a "Harlekin-féle exportációs metódus", de abba most ne menjünk bele) . Ezek a pistikék meg józsikák meg váltott ütemben telesírják és köpködik a párnájukat, hogy miazhogy 10% -ért vennék csak vissza az apuci pénzén megvásárolt játékaikat!!! Mintha csak jövő héttől muszáj lenne visszaadni mindent, amivel nem játszol naponta ...
Nem 1080p natív kell ezeknek a gyerkőcöknek, hanem egy kurvanagy péklapát apu kezébe, azzal verje távolabb a hülyegyereket a wifi zónától! Menjen ki Matchbox™ pályát építeni, fára mászni, vagy csirkét etetni ...
Utoljára szerkesztette: Macccy, 2016.03.28. 11:10:58 -
#166687 FF XV
"Tabata elmondása szerint a Square eredetileg 40 órára lőtte be a játékot, de most már inkább olyan 50 óra alatt lehet végigjátszani a fő történetszálat, mert sikerült idő közben egy kicsit több kontentet belepréselni, mint ahogy azt eredetileg tervezték. " -
#166686 Bemutató írok róla, tesztpéldányt kaptam. -
#166685 Miféle projekt?
Hogy tudtad leszedni? -
#166684 Sehogy, ma dolgoztam, holnap fejezem be. (éjjel meg leszedte a maradék 75 gigát, szóval most 121 gigán terpeszkedik a játék: :D ) -
#166683 "A VGChartz becslései szerint a Ubisoft nyitott világú, poszt-apokaliptikus lövöldéjéből az első héten világszerte 3,498,837 példányt kapkodtak el a boltok polcairól a játékosok.
Ha platformokra lebontva nézzük, akkor azt az eredményt kapjuk, hogy az értékesített mennyiség 59%-ával, azaz 2,068,544 kópiával a PlayStation 4 dicsekedhet, a második helyen 36%-kal, vagyis 1,273,867 darabbal az Xbox One foglal helyet, míg a dobogó harmadik fokát a PC foglalja el, mindössze 5 százalékos, tehát 156,426 eladott példánnyal." -
#166682 QB project hogy áll? :) -
Tyrant01 #166681 Rise of the Tomb Raider Add-on: Cold Darkness Awakened
Availability: Digital only
Released on 29 March 2016 -
#166679 Külön meg lehet venni a Cold Darkness Awakened névre hallgató DLC -t? Mennyiért és mikortól? -
Selminar #166678 Hat mi ez a Halo 5 kerem, kib@szott eletre kelt artwork!
-
#166677 Na ez nem is olyan csúnya. -
#166676 -
#166675 Ps4 van, az 500gb-osd de ott is van hely. :D -
Zozo76 #166674 nekem is olyan van mar. kar itt menoznod vele. :D
ja neked van ps4-ed is... akkor neked lehet. :) -
#166673 Nekem elég a hely. :D 1TB-os box. -
#166672 Igaz ezt el is felejtettem. Akkor is sok! :D -
partizan182 #166671 Ha egy centivel lejjebb olvasol látod, hogy az a 1,5 óra sokkal több összesen a scene variációk miatt. Majd ha megjelenik valaki jól össze-complieolja hogy összesen mennyi anyagból rakja neked össze azt a 1,5 órát amit egy adott végigjátszásban látsz.
Az majd érdekes lesz hogy a local vs stream minőség milyen lesz, simán lehet hogy a "legjobb" élményhez érdemes leszedni a pakkot. -
#166670 1 nyelvű lesz? -
#166669 Na de akkor is vicc a 75gb -
#166668 Nincs tömörítve? Blúréj minőség. Ez van, gondolom ezért a stream lehetőség, akinek nem kell a fullos film. -
#166667 Minek lépjenek, multi miatt veszi úgyis mindenki ahogy én is. Leszarják nagyívbe a dislikeokat -
#166666 azt mi 75gb másfél órán LOL. Jobb helyeken tömörítve jó minőségben 4-5 gb max. -
#166665 75 GB a Quantum Break live action átvezetőinek a mérete.
Így 121GB lett a cucc mérete összesen. :D
Érdekesség:
Twitterre írtam a szokásos hülyeségemet, erre válasz jött (magyarul :D ) a Remedy PR vezetőjétől.
katt -
#166664 Ezek után ha a Sony nem lép valamit PS Plus ügyben, még nagyobb haragot kapnak a játékosoktól. Így is tonna dislike-ot kapnak a YouTube-os videóikra mikor bejelentik a következő havi listát. -
#166663 Én is erre vártam, de hogy ilyen olcsón megúszom, nem hittem volna.
MONDANOM sem kell 1 hó gold 12 játék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12 játékból ez a SO az egyik, vagyis ~200ft!!!!!!!!!!!!!!
Mielőtt valaki elfelejtené.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.24. 22:28:28 -
toza #166662
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.03.24. 22:20:22 -
Selminar #166661 Sunset-tel ledobtak az atomot, nagyon vartam mar csak sose volt jo akcio. -
abel0317 #166660 Úhhhhhh Dead Space <3 imádom. Jöhetne még a 2-3 is BC-be és bódottá van. -
#166659 SO?
Oksa vettem is Gold-ot. THX. -
#166658 Kérdés hogy a játékkal végez-e, vagy valami mással? :D -
#166657 Komoly, annak akinek nincs meg egy kiváló láncs cím 2016ban :)
Teltalle játékok első szezonjai meg lassan mind meglesz goldban. -
#166656 hűha
-
#166655 tehát még nem végeztél...gooooood -
#166654 Jól vagy rosszul. :D Nincs infóm. Majd szólok ha végeztem. :D -
#166653 Na hogy áll QB? :P -
#166652 2 hónap alatt két új játék, haladás. Mondjuk jöhetne érdekesebb cím is. D: