176617
-
Ulthane #167014 Én elfogadom, mert EZT valóban nem próbáltam ki.
A Sony párhuzamnak igen is van értelme, mert ilyen hiba a PS4-en NINCS. Nyilván, ahhoz hasonlítom, s nem véletlen a két Store-t hasonlítom össze, mert most ez a probléma szempontjából irreleváns.
-
Ulthane #167013 Miért ne szabadna? :) Ilyenre -
#167012 Nekem ez van: UE40EH5300 -
Bandicoot #167011 Szabad tudni milyen tv-re kötöd? -
#167010 Nem hiszem hogy ennyire egyszerű lenne, szerintem valami felskálázó algoritmus lehet a ludas. -
#167009 Nem kell játékonként csak elég egyszer a jót!Sőt nem is egy NAGYON általános hiba.Hiszen ti írtátok,hogy nem találtatok semmit róla.Tehát nincs tele fröcsögve a net,hogy ezt annyian beszopták volna.Vagy ha igen,akkor is lett rá megoldás mint pl nálam....A játékosok 99% bele se fut ebbe a dologba.ennyi....
És hanyagold már ezt a sony mit tud kiadni a málló kontrolleres fosból és lehetne ugyan így sorolni a negatív dolgokat a ps 4 el kapcsolatban is!Nem is ez a lényeg.Most van egy problémád amire szerintem van megoldás ,de még mindig kötöd az ebet a karóhoz.Nem azt mondom,hogy biztos ez a gond,de nagyon valószínű,viszont egy fél pillanatig nem akarod ezt elfogadni. -
Ulthane #167008 De ne vicceljünk már kérem. A Sony miért tud kiadni olyan konzolt, ami minden kijelzőre jó? Ugyanis egyetlen ismerősöm sincs, aki PS4-en ilyen hibát talált volna. Érdekes, a japók meg tudták csinálni. Xbox 360-on miért nem volt ez a gond?
Ha meg "játékfüggő", akkor az egész úgy szégyen, ahogy van. Ugye nem gondolja komolyan az MS, hogy majd játékonként fogom állítgatni, meg kísérletezni vele?
Olyan ez, mintha azt mondanánk, hogy itt van ez az 5-ös BMW, kedves ügyfél, tavasszal az ABS működik,nyáron nem biztos, télen be kell hoznia a szervizbe, és majd utána működik, ősszel meg majd akkor működik, ha imádkozik előtte.
Szerinted nem azonnal hívnák vissza az egész szériát, ha ez így lenne?
Röhej,.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.04.06. 13:54:55 -
#167007 Talán, de a konyharuhás példa elég találó a problémára. Abban is igaza lehet hogy játék + kijelző. De megoldást még mindig nem tudok, hacsak nem, hogy vegyek egy megfelelő kijelzőt.
Én mindent megpróbáltam, 2 kimenetel van, skót kockás pléd vagy olyan mértékű feketeség hogy a legtöbb játékban a sötétben nem látsz semmit.
Minden variációját kipróbáltam az RGB Full/Limited valamint a 24-32-36 BIT beállításoknak valamint a TV-m összes képbeállítását kipróbáltam minden állásba van amiknek a kombinációját 10 féleképpen megnéztem. Semmi.
Egy dolog mérsékli a hibát, hogyha leveszed a kimeneti felbontást 720p-re. De ez nem megoldás, ez tüneti kezelés.
Utoljára szerkesztette: The Norberto, 2016.04.06. 13:23:58 -
Selminar #167006 Nem tetszik ez a Witcher 3. Jatszottam vagy 15 evig papir ceruza RPG-t, meg videojatekot, es szerintem egy kalap kaki. A harcrendszerben nem lehet normalisan kiterni, vedekezni. Maga a tulipanos-lengyel folklor ihlette fantasy kornyezet is eleg gaz. A grafika szep, de teljesen termeszetellenes h allandoan (!) mozognak a fak a nagy szel miatt, kiabrandito es irrealis. Az alkimia vicc, a fejlodes es a loot vicc. A nehezseg is rosszul van belove, uber gyilkos szornyvadaszhoz kepest tul sokszor leverik az embert. Boss elott is egy oraig szopatnak, persze sehol egy gyogyital vagy valami, meditaciot meg hagyjuk. A tortenetre kivancsi vagyok de a teglakbol rakott varak helyett jobb lett volna egy DnD licensz vagy egy Tronok Harca. -
#167005 Nem találod furcsának hogy ő is a titant hozta fel!Nálam is ott jött ki elsőre a hiba és utána állítottam a másikra és titán előtt kb 20 másik játékkal játszottam a "rossz" beállítással és nem volt hiba!!!
Tehát én is a rosszra raktam elsőre,mert szebbnek tűnt a kép meg valódibbnak a fekete és így játszottam első perctől a boxon.De a titánnál előjött a hiba és átraktam a másikra és azóta azon van... -
Ulthane #167004 Az jó lesz, mert egyből megmondom, hogy ugyanarról beszélünk vagy nem. Szerintem Norberto vágja, miről van szó, de te másról beszélsz. :) -
#167003 Ne ebédelj,hogy legyen étvágyad!
Na ha haza érek csinálok én is ugyan így a tv képernyőről fényképet titanba,hogy miként néz ki az egyiknél és a másiknál. -
Ulthane #167002 De nemoldjaaz meg, na. Ez lesz az első dolgom este, amit kipróbálok. De megeszem a kalapom, ha megoldja. -
Ulthane #167001 Akkor rámtaláltál! :) De ez tényleg a vállalhatatlan kategória, bakker. -
#167000 Ps4-en is van. Ez nem jó vagy rossz kérdés, hanem szükséges. Javítani nem lehet vele, mer egyetlen jó létezik, a fullrgb forrás és fullrgb megjelenítés, és ehhez képest lehet (kényszerűségből) különböző mértékben elbaszni. -
#166999 Pedig én ezt ide most írom le kb 10.x hogy mi a megoldás... -
#166998 Mert nincs ez az állítási lehetőség...És nem rossz ez az állítási lehetőség,mert van akinél hasznos javít a képminőségen...Amúgy meg tök feleslegesen agyalod ilyenen magad...Leírtál ezen kívül önigazolásra másik 8 okot amiért számodra ez a konzol nem jó.Nem hóóót mind 1 amúgy se kell neked... -
#166997 Nekem a Titanfall és Watchdogs rácsosodott. Sose jöttem rá hogy mi az oka és nem tudtam még csak példát sem találni a fórumokon hogy bárki ebben szenvedne. -
#166996 Nekem a PS4 sziszteme nem áll kézre, nem is fog sosem. Piactértől megőrülök, de ez van, nem is erőltetem. A funkcióját betölti, ami kell megtalálom így vagy úgy, többet meg nem foglalkozok vele, mert játék miatt vettem gépet, nem azért hogy a dasht bámuljam évekig. Sohatöbbé nem akarok prevgen dasht látni, az ezekhez képest elavult, retró, buta. -
#166995 Mindenki nyugodjon le, a problémakör minden permutációja minden plazformon szennyez. Egyúttal megragadnám az alkalmat, hogy a halálát kívánjam mindenkinek, akinek bármilyen köze volt a limited rgb megszületéséhez. -
vg #166994 Egy évig volt xb1 gépem, két tv-n volt hosszabb ideig, nem láttam rácsokat. szerk: írd át a tv-n a hdmi nevét PC-re.
Utoljára szerkesztette: vg, 2016.04.06. 11:11:50 -
Ulthane #166993 De ezegy vicc, bakker.
PS4-en miért nem rácsosodik semmi? -
#166992 Játék és kijelző párosítás eredménye ez a rácsosodás... -
Ulthane #166991 Nem volt hülyeség megvenni, mert le akartam nyomni a Tomb Raidert. De ez az egész rendszer bosszant. Nem felhasználóbarát, a dashboard katasztrófa az X360 dashboardhoz képest, az egész konzol egy nagy visszalépés számomra. Az X360-at imádtam, kontrollerestül, mindenestül, de valahogy ezt a gent a Microsoft nagyon csúnyán elbaszta. Meg is látszik az eladásokból. Forza Halo sosem érdekelt, a Gearst szerettem, ez a kvantum brék se váltja meg a világot az első másfél óra játék utáni tapasztalataim alapján. Gyakorlatilag a játékok 90% jobban fut PS4-en (Digital Foundry), Kinect nem érdekel. Egy dologban veri szarrá a PS4-et: gyakorlatilag hangtalan.
Azt az egyet nagyon sajnálom, hogy a Sony így elkúrta a szellőzést/méretet. De minden más a PS4 mellett szól, objektíven nézve is.
Még egy dolgot imádtam az X360-ban: az achievementek hangját, és vizuális megjelenítését. Persze mindkettőhöz hozzányúlt az MS, és mindkettőt elbaszta. Ez az acsi hang már nem az az acsihang, az a gyönyörű "putty", vagy "klatty", a kijelző tetején. Ráadásul lerakták a kijelző aljára, és még grafikailag is hozzányúltak. Breeeeeehhhhhh.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.04.06. 10:51:59 -
#166990 Ha nincs rá játék el kell adni ( meg sem kellett volna venni, de ha erre nincs játék akkor másikra sincs, ergó abba kell hagyni a géminget ), ha porfogó el kell adni ( hülyeség volt megvenni ), ha gyenge akkor PCt kell venni, mert a PS4 is gyenge.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.06. 10:44:19 -
Ulthane #166989 Látatlanban mondom, hogy ez nem beállítási probléma. Hazamegyek ma, lecsekkolom, de egész biztos, hogy nem PCRGB-re állítottam a konzol beállításakor. De még ha ez is a gond, egyrészt porfogó csak a konzol, játék sincs rá, gyengébb is mint a PS4-, azon minden jobban fut, így tényleg nincs értelme megtartanom.
Ehh, még valami. Visszafele kompatibilis játékoknál nem csinálja ezt. Tehát nem lehet beállítási hiba. Elindítottam tegnap a Gears of War-t, és ott tiszta a fekete kép. Nincs hangyainvázió kockás terítőn. Ebből nekem az következik, hogy valami a normál játék közben baszódik el. Dashboard feketén is tiszta a kép, nincs ilyen gond. Szóval ez nem beállítási hiba lesz. -
#166988 Tudom,hogy néz ki olyan mintha 1 gagyi piaci konyharuha minta lenne vagy egy elfuserált színes skót kocka.Tapasztaltam...
Nem nem hiba ez egy szimpla beállítási lehetőség különböző kijelzőkhöz!!!Arról nem a konzol se a készítő nem tehet,hogy esetleg te vagy bár ki nem jól használja.Nem te vagy az első aki ugyan ebbe a hibába esik.Pontosan ezért KELL végignézni,hogy mit is lehet tenni elleni mielőtt kígyót békát kiabálsz rá...
rgb vs pc settings
esetleg
help!
De ha tényleg ennyi bosszúságot okoz valakinek a konzol akkor azt el kell adni.Totál felesleges ide vagy bár hova írni a panaszt,mert még ha megoldást is kínálnak akkor is marad a méreg...És annak akinek megfelel a konzol max egy jót röhög az agonizálásodon...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.04.06. 10:14:58 -
#166987 Támogatom -
Ulthane #166986 Az lesz. Rakat szar az egész. Végigtolom ezt a kvantum bréket, ettől se lett nedves a bugyim, és adom el a faszba. -
#166985 Add el. -
Ulthane #166984 Köszi a tippet!
Ne basszon meg a jó ég, hogy ez nem hiba, ez a képminőség vállalhatatlan, de tényleg. Nem látszik a képen jól, de képzeld el, hogy szó szerint négyzethálós az egész kép, pici hangyákból áll. Ha forgatod a kamerát, még inkább zavaró. Ha ezt nem javítja az MS, akkor kibaszom a gecibe az egész konzolt a második emeletről, és soha többet nem veszek tőlük az ég világon semmit.
Így is utálom a konzolt, a dashboardja vállalhatatlanul szar, csak rángatom a sticket, hogy eltaláljam melyik csempére akarok ugrani, az egész elrendezés, funkcionalitás, okádék.
Ahogy a Twitch is meg van oldva, hát az valami szégyen. PS4-en megnyomom a Share gombot, és már megy is, itt meg az alkalmazás sem, indul el rendesen, tegnap egész este kidobált valami error kóddal, hogy nem enged sztrímelni, hiába voltam bejelentkezve.
Vállalhatatlan. -
#166983 Az X1 en a grafikus beállításoknál nézd meg min van most RGB vagy PC és állítsad át a másikra!!!!!!!!!!!!!!Az egyik ezt csinálja!Csak a feketébe látod nagyon nagyon.Engem is zavart főleg a titanfallba...Átraktam és boldogság...Ezt nem fogja javítani az ms,ha erről van szó.És ez nem hiba! -
#166982 Hú ez kemény ahol most vagyok a QB-ben, ez a shotis faszomat. :D -
#166981 -
#166980 Episode 1 vége. :D -
#166979 Pont hogy szerintem itt ütős, nem tudom, mindegyik kurva szép....:D
Igazából nem értem magam, hiszen nem kell válogatnom, mindenem megvan. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.05. 21:50:08 -
#166978 Orderben is sok volt a blur, de valahogy az összhatás mégis ütős volt. -
#166977 Az szép is....:D -
Akkor 1 platformon? :D -
#166975 De akkor már a fogtündért is ideveheted. Az is hasonló nongéming pokol, csak az még jól is néz ki, amíg a szájukat csukva tartják a karakterek. Ja meg a Koszréjder. Jamega...folytassátok.
De olyan, ami cinemtatik, és a remedy kendácsolja, olyan csak 5 évente jön :D