2409
-
Thanatos #67 pedig ugy tünik tényleg ez a cél :D -
zoltang #66 Tapasztaltam. :))) -
#65 Nem kell SF4 elég ha a 3.7.13.01-et teszik rá mert aztse lehet elinditani sehogy. -
zoltang #64 Ott kérdőjel van. :) -
Thanatos #63 ott a pont :) -
zoltang #62 Valami rosszat mondtam? -
#61 -
zoltang #60 Várják, hogy a StarForce 4-et tehessék rá a DVD-re. -
Sith #59 Biztos hogy jó ha kiadják PC-re?
Rainbow Lockdown után.. :( -
#58 áhh, ubisoft nem, a GSC a stalkerrel sokkal kamuzósabb hidd el :D -
Thanatos #57 erről beszélek..., amugy meg az ubisoft kbiazsott kamuzós csak amx nem amegjelnési dátumban :) -
#56 ubisoft nem naon kamuzós, no para
bár a GR2re is azt mondták kiadják PCn xD -
Thanatos #55 rulz de nem ő fog csalódni ha mégsem hanem te mert ő megmondta... :P
amugy kezd ghostrecon-on is eluralkodni a dnf szindróma :/ -
#54 Pesszimizmus rulzzz..
Ittlesz ez májusban :) -
#53 Ebből 2007 lesz... -
Miért is késik a Ghost Recon 3?
[2006. március 07. @ 12:25 - Berkenye]
Sajnálatos információként érintett minket, hogy a Ghost Recon 3 csapat alapú antiterroristás játék PC-s változatának megjelenését májusra csúsztatták, miközben az Xbox 360-as kiadás már megjelent. Utóbbi esemény megünneplésére egyébként egy új videót is kiadtak a fejlesztők, amit tőlünk is letölthettek. Nincs abban semmi, ami a PC-sből kimaradna - remélhetőleg.
De most nem erről van szó, hanem arról, hogy a játék producere, Mathieu Girard egy közleményben nyilvánosságra hozta, hogy pontosan mi is áll a PC-s GR3 csúszása mögött.
Miért késik a játék?
A jobb minőség elérése érdekében, és azért, hogy az összes olyan apróságot beépíthessük, amit szerettünk volna. A PC-s változat fejlesztése teljesen külön utakon járt, ezért a különböző fázisok is eltértek egymástól.
Mik lesznek a különbségek a PC-s és konzolos változat között?
Elsősorban játékmenetbeli szempontok dominálnak. A ghostokat sajátságos módon irányíthatjuk, egy jóval pontosabb utasító rendszer segítségével. Ez a mesterséges intelligencia teljes újraprogramozát vonta maga után. Gyakorlatilag csak a történet és a grafikai megvalósítás egyezik meg. További különbség a teljesen önálló FPS nézet, és a PC-re kihegyezett multiplayer móka.
Mi a PC-s változat kitűzött célja?
A multiplayer, bár ezt addig nem akarjuk reklámozni, amíg nem tudjuk biztosan, hogy azt kellőképpen meg is tudjuk valósítani. Egy teljesen interaktív környezet hálózaton keresztüli szimulálása nagyon nehéz feladat, de reményeink szerint a kooperatív játékmód nagyon jól sikerül majd. A Domination játékmód is ígéretes.
Info: Gamestar
-
Nagyon jó a videó :o
-
Gabe18 #50 576-on van egy új videó belőle.Hát nem egyszerü kinézete van,kiváncsi leszek milyen gépen fogja ezt pc-n hozni.
Egyedül ezek a "fél képernyős" célkeresztek nem tetszenek. -
#49 Kitduja......Biztosan van akinek ilyen "perverz" humora van... -
#48 Aha, biztos. De szerinted miert csinaljak ezt a fake dolgot? Megneztem, mar toltik vagy 160-an akkor mind megszivjak?
-
#47 Akkor fake :D
Ami még nem jelent meg, de emuleon van az tuti fék :) -
#46 Hat van ez az emule nevu program http://www.emule-project.net
Ezzel rakerestem a Ghost recon nevre es tobbek kozott ezt adta ki egeszen pontosan:
[PC GAME] Ghost Recon 3 Pc-DVD (Multilanguaje)+ crack noCD (The Gamers.net) - .rar 3.92 GB
De nem szedem le mert emuleval tetu lassu, meg kitudja nem-e atbaszas. -
#45 Hol találtad? (link?) -
#44 Nem tudom igaz-e a csuszas , mert en most talalkoztam Emulen egy ilyennel:
[PC GAME]Ghost recon 3 crack NOCD the Gamers.net.rar 3.92 GB
Persze lehet hogy csak atveres a fajl. -
Thanatos #43 sajnos..., már énis megszoktam hogy csak és kizárólag a nomrális fejlesztők halnak éhen..., mind1 én tuti nem veszek egy ubi gamet se oszt annyi, mást tenni meg nemtok :/ -
#42 az UBI pont nem az a fejlesztőcég, aki meg fog dögölni, vagy csődbe fog menni :) ez van, el kell fogadni -
#41 hát igen de nem tudom miért kell ezt csinálni -
#40 Hát ez mindig is igy lesz sajnos a pc a konzolok melett háttérbe szorul a már jól ismert okok miatt.
-
Thanatos #39 dögöljön meg az ubi újra...., rmeélem csödbemennek lassan, rájukférne...
egy név kinyirása ott, egy kbiazsás a pc-sekel ott, igy jó haladni előre :P -
#38 Csúszik a pc-s megjelenés.
A Ghost Recon: Advanced Warfighter PC-s változata újra időt kért - vagy inkább félreállították, hogy kaszáljanak a konzolos változatok... Az eredetileg jövő hétre ütemezett debütálást a második negyedre, nyárra ütemezték át az UbiSoft-nál. A konzolváltozatok mind márciustól lesznek kaphatók. Az Xbox 360-as március 10-től, az Xbox és PS2 változatok 17-én, illetve 31-én debütálnak.
info: Hardwired -
Thanatos #37 ajaj
-
SnDmaniak #36 na hello.....Ide is csak azt tudom irni mert látom h sokan érdeklödnek a game iránt kicsit többen mint az egy vagy annak bármyely kiegészitöje iránt.....szeretném arra buzditani a népet h csináljanak klánokat
mert kéne az a magyar nemzetnek:P
ne csak egy anyaszomorito troger klán legyen hivatalosan magyarországon(az a troger sutyo azok mi lennénk):P.....szvl nem a csé meg a moha hanem a GRAW az a cár:P:P:Pha uj hireket akartok megnézni akkor a ghostrecon.net és a ghost recon.com-ot tudom a figyelmetekbe ajánlani.....a gr.netröl lehet leszedni egy kis progit ami lemegy asztalra és röktön mutatja ha valami uj hirt kidobott az ubi...hasznos:P
legalább nem kell keresgélni:P
NA MINDENKI AKI UGYÉRZI H NEM MUTATTA MEG MAGÁT A GR1BEN AZ MUTASSA MEG A GRAWBAN:P:P:P:P:P:P:P:PHARCRA FEL.....3 MILES UP 3 MILES DOWN:P
CSINÁLAJTOK KLÁNOKAT SRÁCOK LEHET H EGY IDÖ UTÁN KIFIZETÖDÖ LESZ:P -
#35 új videó 10MB -
#34 L meglesni -
Van 2 új videó pl. a Gémsztáron.
joag -
#32 Ettől függetlenül remélem tényleg mindent megvalósítanak. S , hogy nem csúszik tovább e produktum...
Meg remélem a konzolos verzióban nem csak fps nézet lesz... -
#31 Remélem nem csak a szájuk jár hanem mindent amit leirtak meg is valosítanak. -
#30 Kis GRAW PC update @ Hunters! -
#29 Hát ez nem jött össze így elsőre, lehet várni kellett volna még a regeléssel :) -