2409
  • Gabe18
    És szerinted ez a játékfejlesztőket mennyire fogja érdekelni?Ezt most nem bántásból írom,félre ne értsd,de most nyilván nem ez lesz részükről a szempont....
  • Thanatos
    jó nem azért mondtam, de sajnos vagy nemsajnos az 5 giga helyfoglalás ma már teljesen normális...
    ráadásul meg akinek vna pénze arra hogy egy egy fullosabb game jól fusson annak a +5 giga helyre is lessz pénze szvsz..., manapság tulképp vinyok a legolcsobb kellék...
  • bertino
    képzeld már elfelejtettem!
    csak aki DVs felvételek vágásával/szerkesztésével foglalkozik nem igazán telik neki mindenre a hely!
  • Thanatos
    miért minek nem kell manapság?
    el kéne már felejteni hogy az 1cd-s 200megát foglalo játékok a szokványosak..., vagy ha nem akarjuk elfelejteni akkor abadonware :P
  • bertino
    ennek is kell 5 GB... dejó...
  • Zsolo007
    Nem teszi tönkre a gépet, és körülbelül pontos is. De csak kb. Nekem Oblivionnál többé kevésbé bejött amit írt....Akinke az Obli megy normálisan medium/highon annak szerintem nem kell aggódnia :)

Egyébként egy activex progit futtat hogy megnézze a konfigod, majd egy java applaet írja ki neked az eredményt... (pontosabban valószínűleg ez a cucc magában az appletben van)
  • z0ty4
    hali...

nemtom lejáccani az új videóját, szaggat a hang is meg a kép is mint állat.
    kodek miatt ?
  • Gabe18
    Nem tudom gépigény volt már?
    Nforce-ra berakott valaki egyet,nem tudom mennyire hivatalos:

Minimum System Requirments for PC
    Operating System: Windows 2000/XP
    DirectX: DirectX9.0c
    2 GHz Pentium® IV or the equivalent
    1Gb RAM
    5 GB of hard drive space
    NVIDIA® GeForce™ 6/7 or ATI® Radeon® 9600-9800/X
    Sound card: DirectX9 compatible sound Card
    DVD drive: 4 speed
    Hard Drive Space: 5GB
    Internet: Broadband / LAN connection

Illetve beraktak egy érdekes oldalt ahol pár játék gépigényét le lehet tesztelni a saját gépünkhöz viszonyitva. ITT

(Cim kiválaszt,aztán RUN,nekem valamit fel kellett telepiteni hogy a teszt működjön amit az oldal felajánlott,de hogy az mi volt és mi a hatása az passz.Én engedtem,de ha valakinek ennek nyomán bármi baja lesz ne engem szidjon,mert én itt szóltam.)
  • Thanatos
    szvsz ne kezdjük el konzol vs pc vitát..., konzol ghostreconról társalgás szvsz tökéletesen elfér konzolosok forumában...
  • Gabe18
    Hát aki ugy áll hozzá hogy ami konzol az sz.r,az ugye egyből más álláspont.
    Amugy gondolod Pc-re megcsinálják újra?Fenét.Persze hogy konzol átirat lesz...Eleve először bizonytalan volt a pc-s megjelenés is,csak az X360-as után derült ki hogy pc-re is lesz.
  • Thanatos
    nekem ez emg azt adja le hogy konzolok semmit nem határoznak emg ha nem egy fos konzolátirat lesz csak..., ha meg az elssz akor ugyis mind1 szegények... :)
  • Gabe18
    Lehet,a héten kiderül.
    Eleve kérdés a pc-s változat milyen szinvonalon tudja a Xbox360-ast megközeliteni.Mert gondolom a pc-s valahol az Xbox és az X360 közötti szinvonalon fog elhelyezkedni.
    Na de nagy kérdés hogy ez a nextgen felé haladást hogy valósitja meg.Tomb Raider szerüen (szinte játszhatatlan úgy) vagy Condemned szinvonalán (szép és szuper).
  • Pretorian
    Ezek a konverziók akár játékmenet, és kezelés szempontjából is igen eltérőek lehetnek.

Pl: Amikor a Ghost Recon 2 megjelent PS2-re és Boxra, a PS2-es verzió - azon túl, hogy látványosan rondább volt az X-esnél - egészen más sztorifelépítést használt, a pályák is különböztek a két verzióban, illetve a Boxosban volt 3RD person nézet.
  • Pretorian
    Azért a Gamespot csak a grafikára nem adna 9.2 pontot.
    A különféle konzolverziók közötti különbséget nem csak a grafikai megjelenítés szempontjából vizsgálják.
  • Gabe18
    Hát nem tudom.Most megnéztem Gamespoton a konzolos verziók milyen pontszámokat kaptak.
    PS2: 4.4
    Xbox: 5.9
    Xbox360: 9.2

Ebből nekem nagyon az jön le hogy ezt a grafika adja el,és maga a "tartalom" nem lehet olyan meghatározó...
  • Pretorian
    Nagy rajság, hogy jön a demó! Remélem legalább olyan jó lesz a game, mint amilyen kloáka volt a Lockdown.
  • ThugEdge
    na pont ezen filóztam vajh dobnak e ránk egy kis áldást
  • bertino
  • csoola
    miért melyik videokari támogatja?vagy még te se tod?a lényeg h itt a demo nemsokára...cool
  • Glpetyus
  • zoltang
    "Ghost Recon 3 demó még a héten!!!
    [2006. április 24. @ 15:18 - Forcecaster]
    Egy GRAW fanok által összehozott kis rendezvényen a Ubisoft bevallotta, hogy egy demó kiadását tervezi erre a hétre, mely a becslések szerint 27-én, vagy 28-án be is következik. A demóban csak egy szingli küldetést kaparinthatunk meg, egyenlőre multi, vagy coopról még nem esett szó. A GRAW-ban te irányítod a Szellemeket, valamint a különleges erőket, felfvértezve az IWS-sel, mikor is feladatod nem más, mint az amerikai elnök megmentése, nukleáris töltetek visszaszerzése, na és persze a fanatikus világuralomra törni vágyók bandájának, vagy kisebb csoportjának legyőzése. Szeretettel várjuk."

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=21575
  • Gabe18
    576.hu:

"Csütörtök vagy péntek magasságában érkezik a Ghost Recon Advanced Warfighter demonstrációja, jelenti az Ubisoft, sokak kérése válik tehát valóra, betekintést engedve még megjelenés előtt a legújabb GR játékba. Tartalmát, valamint méretét illetően pontos információink egyelőre nincsenek, a singleplayer módozatot minden bizonnyal kipróbálhatjuk majd.
    "
  • grebber
    Az első PhysX fizikai gyorsítót kihasználó játék hamarosan meg is jelenik május 3.-án!

Akinek van ilyen kártyája feltétlen irjon hogy mennyivel másabb vele a game! :D
  • Glpetyus
    váá,ez egyre jobbnak tünik :o
  • zoltang
    "[MOVIE] Ghost Recon: Advanced Warfighter
    [2006. április 19. @ 06:23 - Mantis]
    Előkerült egy új, nagyfelbontású videó a Ghost Recon: Advanced Warfighterből. Az animáció közel egypercnyi in-game anyagot tartalmaz. Aki letépné a nem mellesleg már majdnem elkészült akció legújabb trailerét, az erre a linkre kattanjon."

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=21477
  • ThugEdge
    hol próbáltad ki?boxon?vagy mi?vagy vmi teszter vagy?ne csigázzá má:)
  • MikroID
    Nos, volt szerencsém kipróbálni és isteni jó játék, bár erről majd megoszlanak a vélemények, mert szerintem több hasonlóság van a Full Spectrum Warrior-hoz, mint a Ghost Recon 1-hez, csak itt tevékenyen részt veszünk mi is a csatában! A grafika az valami fenomenális, meg a mozgások is, nagyon jól néz ki a HDR, de a legkirályabb a hangok mennyisége és minősége!
  • grebber
    Új Trailer (9MB)
  • zoltang
    "[MOVIE] Ghost Recon 3
    [2006. március 24. @ 15:06 - Berkenye]
    Megérkezett a Ghost Recon: Advanced Warfighter című csapatos lövöldözős játék legújabb fejlesztői videojegyzete, amely főként a multiplayer funkciókat és lehetőségeket mutatja be a fejlesztők kommentárjával. A nagyjából két perces videót lokálból cibálhatjátok.

[URL=http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=4953]GHOST RECON: ADVANCED WARFIGHTER
    'DEVELOPER DIARY #4'
    (Movie - 17,14 MB)[/URL]"

http://www.gamestar.hu/
  • Kaplan
    Kéretik a warez témát máshol megvitatni :)
  • Glpetyus
    thx Tibor,Zoltang :o)
  • Thanatos
    inkább kihagyom én nem akarok semmit tesztelni, ami érdekel és megy jó ami nem rédekel azt meg leszarom :)
  • zoltang
    Itt vannak MDS fájlok, ezekkel próbálkozhatsz még.
  • zoltang
    Ezt a progit csak azért szedtem le, hogy tesztelni tudja az legújabb SF-t. Csak 1CD, szedd le (torrent) és próbáld ki, hogy elindul-e nálad 10.2-es javítás után.
  • Tibor
    ahhoz kell a dt4+ide lehúzás+sr7.stop így megy a barátomnak is
  • Thanatos
    aham, hát ezt passzolom mert nem probáltam
  • zoltang
    Az 1.0-hoz és az 1.01-hez (3.7.13.00) volt még DEVIANCE törés.
  • zoltang
    Sajnos tudok mondani. Régóta próbálom indítani.

Winter Challenge / Wintersport Pro 2006 (c) Cyanide *CLONECD*
    nfo

Az 1.02-es javítás javítja fel (3.7.13.00-ról) 3.7.13.01-re az SF verziószámát.
    Ez a védelem K.O. a DT4.03HE-nek, és az Alcohol (1.9.5.3823)-nak.
  • Glpetyus
    nekem nem megy az új POP :c
    Knight of the temple 2 megy...
  • Thanatos
    hm, pls mondj egy gamet ami ezzel van, kiváncsi vok min van ez rajta mert eddig én még nem találkoztam oylan sf-el ami dt4 + idekábellehuzással ne ment volna