Űrkutatás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ez meg a leírt pályája:
Utoljára szerkesztette:
Máshol szerintem írj mondjuk Galileit - hogy ő biztos kiszúrta volna a 2-6 méteres, valszeg jó sötét felszínű krumplit.
Amúgy meg ha így mellbevágott a hír, akkor kezdhetsz rettegni egész évre, mert tavaly ennyi szaros kis krumpli röhögte körbe az 1500-as évek szintjén álló űrkutatókat.
Űrkutatás 😄 kb az 1500-as évek színvonala, Kopernikusz is kiszúrta volna szerintem a szaros távcsövével. Ja ha már idepofátlankodtam az is vicces hogy Kína, Japán, Ruszkik, sőt Amcsik is jelentik befele a holdra szállási időpontokat 😄 amik még ráadásul csúsznak is, holott állítólag volt már holdra szállás, amit én el is hittem de már gyanús 😊
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Az oldal eredetileg aféle backupnak készült, a cikkek többsége a Logouton kerül(t) ki, csak szeretném összesíteni őket. A design oldschool, nem vitás, pedig már így is órákat szórakoztam vele, de sehogy sem tudom normálisan megcsinálni, hogy olvasható legyen (az indexes blog.hu pl. konzekvensen a mobilfogyasztásra megy, és emiatt nem lehet 800 pixelnél szélesebb a középső (tartalmi) oszlop), de valami kinézete legyen azért....
Érdekes írások, például a Genetrix-es filmek sztorijáról sem olvastam még, az angol wikipédián mindenesetre vitatják (citation needed) bár ez még nem jelent semmit.
Utoljára szerkesztette: fonak, 2018.01.27. 15:57:53
Köszönjük, holnap lesz mit olvasni. 😊
Ez a mostani rakéta.
A következő Block 5 alapú FH tervezett LEO teljesítménye 63,6t a tervezett 190klbf tolóerejű Merlinekkel és az agresszívabb repülési profilhoz megerősített interstage-el és orrburkolattal (fairing 2.0).
Sőt pontosan nem is tudni kb semmit.
És kb: 1,4 tonna a hasznos terhe.
Majd az lesz az igazi teszt amikor minimum 70-80% teherrel repül.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
De visszatérve az indulásra: a SpaceX jelen időben beszél a Falcon Heavy-ről. Akkor ezzel az erővel miért is nagyobb teherbírású, mint az SLS? <#confused>#confused>
Mindkettőn dolgoznak, egyik sem repült még. Ha a Falcon Heavy jelen idő, akkor az SLS miért is nem az?
Ez marketing. Csak a bicskanyitogatós fajtából....
Utoljára szerkesztette:
Nem tudom, hogy a marketing ezen szamokon kozmetikaz-e meg egyet nekunk, de a fejlesztok mar most grammra pontosan tudjak a teherbirast. Nem olyan bonyolult az a matek.
Itt is erről van szó. A hajtóművek teljesítménye (a két booster a Block II. szériából származik, korábbi Merlin-1D hajtóművekkel), a szerkezet fizikai képességei, a rendszer szoftvereinek állapota, stb... Szóval a most az LC-39A-n lévő FH bizony biztos nem tudna 54 tonnát egyszer használatos módban feljuttatni.
Hogy felrobban-e vagy felszall az mar mas kerdes, de a teherbirason az mar nem valtoztat.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
videó hozzá (érdemes a hangot bekapcsolni)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.01.24. 19:57:11
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
★★★★★
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
- link

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

@cbs_spacenews
Utoljára szerkesztette: ximix, 2018.01.12. 15:43:17
Tegnap 3x sem sikerült az indítás elsőnek T1:20-nál, másodszor T0:30-nál álltak meg, harmadszorra meg el sem jutottak a T4:00 -ig, ha jó láttam, így ma újból kezdik.
Live Broadcast: Tune in beginning at 12:40 p.m. PST, (nálunk GMT+1 21:40)
Launch Time: 1 p.m. PST (nálunk GMT+1 22:00)
A NORAD mindenestre "lát" valamit a pályán:

Utoljára szerkesztette:
United Launch Alliance (ULA)
Delta IV NROL-47 Live Launch Broadcast
Launch Date: Thursday, Jan. 11, 2018
Live Broadcast: Tune in beginning at 1:30 p.m. PST (nálunk GMT+1 22:30)
Launch Time: 1:55 p.m. PST (nálunk GMT+1 22:55)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hivatalos oldal
- link
--------------------------------------------------------------------------------------------------
@ChrisG_NSF
FalconHeavy static fire UPDATE:
New static fire window is tomorrow, Friday 1/12, from 10:00-16:00 EST (10a-4p EST; 15:00-21:00 UTC).
Tehát szépen kutassunk tovább ,ismerjük meg minél jobban az űrt és a naprendszert amiben élünk, küldjük el rakétáinkat -és később kolóniáinkat- a naprendszer minden sarkába, aknázzuk ki az erőforrásait és közben ahogy egyre nő a tudásunk ezzel kapcsolatban, talán lassan közelebb kerülünk ennek -vagy valami más FTL- technológiának a megfejtéséhez.
FalconHeavy static fire
January 11th 2018, 13:00 - 19:00 EST (18:00 - 00:00 UTC)
- live
Utoljára szerkesztette: ximix, 2018.01.11. 18:45:12