23078
  • bloodrayne2
    Nekem se javitotta ki ,kilép fél óránként
  • Faterx
    Kösz, ez a tuti!
  • Faterx
    Be kell látnunk hogy a hetekben kellemesen tévedtünk
  • crash
    Háát ez a patche nekem sem oldott meg mindent :) kilep ugyan ugy...:(
  • Kamisama
    Gondoltam hogy ez a patch a mi problémánkat nem fogja megoldani, bár ha belegondolok mi a fenéért javítaná ki a tört verziós hibát az Iron Lore v. a THQ? SZal már előre sejtettem hogy ez lesz. Tegnap 5percenként kilépett, örület.
  • berlin
    Köszönöm!

Ez a jobb klikk kerülte el akkor a figyelmemet!
  • Ravasak
    amugy a narancssárga charmokat általában álatok dobják azokbol 5 kell a maxhoz
    az isteni cuccokbol meg csak 3
  • Ravasak
    Kékbe és lilába nem lehet csak a többibe igen , még zöldbe is
  • Jim Kirk
    Ami charm védekezéshez szolgál, általában páncélokhoz, ami meg támadáshoz, azokat fegyverekhez lehet felhasználni. Persze lehet nyaklánchoz és gyűrűhöz is társítani ugyanígy. Jobb klikk egérrel a charmra, majd "társítás" azzal amivel akarod...
  • Deeroy
    Charm:

mindegyikhez oda van írva mibe lehet beletenni (sword, armor stb...)
    Elvileg sárgába még lehet, kékbe meg zöldbe nemtudtam tenni
    egyébként az is oda van írva hogy jobbklikk a charmon és utána bal klitt a cuccon amibe tenni akarod

Mindegyiknek megvan határozva hogy mennyit lehet tenni az adott cuccba belőle
    pl 2-3 vagy 4. például asszem a bat fangból 3at lehet max beletenni az adott cuccba, összeadódnak az értékek + ha megvan mindhárom akkor ad egy plussz dolgot is mellé :)

Remélem érthetően írtam

enjoy :)
  • Recler
    ez engem is érdekelne :)
  • berlin
    Sziasztok!

Ezeket a charm-okat, amuletteket hogyan lehet beépíteni a cuccokba???
    Köszi.:
    Bea
  • messmann
    próbáltam. most ment 10 percig fagyás nélkül. Aztán persze lefagyott. Bár rendes dolog volt tőle, hogy pont egy rebirth -nél.
    Szóval szerintem ebben a formájában a patch a mi problémánkat nem oldja meg.
  • r4pt0r
    lehet csak egy kis hiba :D próbáld meg mégegyszer
  • messmann
    szóval. Patch felment. Játék indít. ASR+patch-csolt exe.
    Játék indul. Karakter ismer. Betölt. Játszik egy percet. Teleportál Menphisbe.
    JÁTÉK KILÉP!!!!
  • messmann
    ...aha a játék könyvtárába kell másolni.
  • Eftörsokk
    lehet hüle kérdés de mennyi a max lvl?:)
    ugye nem 65
  • messmann
    Hát, ez remek.
    Nektek fel lehet telepíteni ezt a patchot? Nekem nem megy fel.
    ha az exe -t indítom el akkor bejön egy ablak amiben semmi szöveg, ha a játékban Updateelem akkor meg a 60 százalékánál megáll és bejön egy üres ablak amin ez áll: Hiba!
  • KH
    tudom, hogy senkit sem érdekel, de a CD Galaxisban 11k-ért vesztegetik
  • ThugEdge
    This patch updates Titan Quest from v1.01 to v1.08

· Fixed crash caused by teleporting in multiplayer after players used Rally skill
    · Fixed NPC dialogue windows closing when NPC moves to avoid other characters
    · Fixed bug with different relic bonuses for different players in multiplayer
    · Fixed relic completion sounds propagating to all clients in multiplayer
    · Fixed multiplayer lobby UI error with sort arrow
    · Fixed a multiplayer lobby crash
    · Fixed internet connection problem with custom maps
    · Fixed a memory leak
    · Improves multiplayer connection reliability
    · Improves multiplayer performance
    · Improves item auto-placement in inventory
    · Added character back-up functionality
    · Added option to disable compatibility check***

***If you have supported hardware but cannot start the game due to a failed compatibility check, you will need to download the stand-alone patch and install it (save to disk, then double-click to execute). Once the patch has been applied, you will need to edit your options.txt file in My Documents/My Games/Titan Quest/Settings, and add a new line to the bottom that reads:
    skipCompatibilityChecks = true

Note: Bypassing the compatibility check will allow the game to start with non-supported hardware, but you may still encounter fatal errors as a result. As a reminder, integrated graphics and graphics cards without PS 1.1 capability are not officially supported.

• r4pt0r
    Eredeti exe
  • Deeroy
    http://ocs.thq.com/patches/titanquest/PatchStandalone_101_to_108.exe
  • robotnyk
    egy gyors mirror a patchez:

link

se crackem, se original exém, ne is kérjétek.
  • mrall
    ezért kérem a kurva exe-t amit 1 perc se mire felteszitek! mivel én nem vagyok ilyen okos mint ti ezért én nem így gondolkodok! na! Origin exe! uppload NOW!!!
  • r4pt0r
    Megértem a gondodat, de én biztos újra raktam volna hogyha jön a patchegyből tudjam tesztelni. :D
  • mrall
    1 exe feltöltése nehéz lett volna? nagy rendszergazdák :) ha már ma ezen ment a vita!

Az 1 perc meg mire reinstalálom az több! nesze neked fórumközösség! segítőkészség!

PLs 1 original exe-t!

UI: félő hogy a profilom is ugrik ezt nem szeretném bevállalni!
  • r4pt0r
    Már nem azért a 2 napért, de egy reinstall nehéz lett volna?
  • mrall
    Reloaded crackelve van! erre rámegy??? ha nem azonnal egy eredeti exe-t kérek! mondjuk jó hogy erről pofázok 2 napja hogy valaki linkeljen egy original exe-t
  • r4pt0r
    Akkor tévedtem, sajna még nem tudom szedni mert ki kell találnom melyik serialt használtam installnál mert a mentéshez kell.

Kösz a linket.
  • HammeRed
    Nekem a játékon belüli update nagyon lassú,felmegy kb 50%-ig és ott megáll.Ez is lassú de legalább nem kell a downloading update képernyőt bámúlni órák hosszat.
    http://ocs.thq.com/patches/titanquest/PatchStandalone_101_to_108.exe
  • Faki
    1.08
  • r4pt0r
    elvileg 1.02 (nem biztos csak ez rémlik)
  • Tatyla
    most hanyas verzióra frissit?
  • r4pt0r
    Linket még nem találtam, de katt gameban az updatere aztán már jön is.
  • Tatyla
    és tényleg...
  • Deeroy
    van peccs :)
  • Scareface
    A nyelvi fájlok lelőhelyeit nem tudja valaki?Gondolom valamelyik *.arc fájlban van.
    Mivel bontható ki?
  • robotnyk
    battle marker elég táp, úgy jár a karakterem keze mint a motolla :p
  • bloodrayne2
    Na hihetetlen módon de most nem lép ki hibás exe miatt megy minden mint a karika csapás király.
    Amugy a Battle Makert ha felveszitek a shrinnál akkor nektek is repkednek az ellenségek az égbe ha beleüttök?sztem tök buli hogy repkednek az ellenségek
  • Scareface
    olvass kicsit vissza.......