23078
-
bloodrayne2 #1841 Nekem se javitotta ki ,kilép fél óránként -
#1840 Kösz, ez a tuti! -
#1839 Be kell látnunk hogy a hetekben kellemesen tévedtünk -
#1838 Háát ez a patche nekem sem oldott meg mindent :) kilep ugyan ugy...:( -
Kamisama #1837 Gondoltam hogy ez a patch a mi problémánkat nem fogja megoldani, bár ha belegondolok mi a fenéért javítaná ki a tört verziós hibát az Iron Lore v. a THQ? SZal már előre sejtettem hogy ez lesz. Tegnap 5percenként kilépett, örület. -
berlin #1836 Köszönöm!
Ez a jobb klikk kerülte el akkor a figyelmemet! -
Ravasak #1835 amugy a narancssárga charmokat általában álatok dobják azokbol 5 kell a maxhoz
az isteni cuccokbol meg csak 3 -
Ravasak #1834 Kékbe és lilába nem lehet csak a többibe igen , még zöldbe is -
#1833 Ami charm védekezéshez szolgál, általában páncélokhoz, ami meg támadáshoz, azokat fegyverekhez lehet felhasználni. Persze lehet nyaklánchoz és gyűrűhöz is társítani ugyanígy. Jobb klikk egérrel a charmra, majd "társítás" azzal amivel akarod... -
Deeroy #1832 Charm:
mindegyikhez oda van írva mibe lehet beletenni (sword, armor stb...)
Elvileg sárgába még lehet, kékbe meg zöldbe nemtudtam tenni
egyébként az is oda van írva hogy jobbklikk a charmon és utána bal klitt a cuccon amibe tenni akarod
Mindegyiknek megvan határozva hogy mennyit lehet tenni az adott cuccba belőle
pl 2-3 vagy 4. például asszem a bat fangból 3at lehet max beletenni az adott cuccba, összeadódnak az értékek + ha megvan mindhárom akkor ad egy plussz dolgot is mellé :)
Remélem érthetően írtam
enjoy :) -
Recler #1831 ez engem is érdekelne :) -
berlin #1830 Sziasztok!
Ezeket a charm-okat, amuletteket hogyan lehet beépíteni a cuccokba???
Köszi.:
Bea -
messmann #1829 próbáltam. most ment 10 percig fagyás nélkül. Aztán persze lefagyott. Bár rendes dolog volt tőle, hogy pont egy rebirth -nél.
Szóval szerintem ebben a formájában a patch a mi problémánkat nem oldja meg. -
r4pt0r #1828 lehet csak egy kis hiba :D próbáld meg mégegyszer -
messmann #1827 szóval. Patch felment. Játék indít. ASR+patch-csolt exe.
Játék indul. Karakter ismer. Betölt. Játszik egy percet. Teleportál Menphisbe.
JÁTÉK KILÉP!!!! -
messmann #1826 ...aha a játék könyvtárába kell másolni.
-
Eftörsokk #1825 lehet hüle kérdés de mennyi a max lvl?:)
ugye nem 65 -
messmann #1824 Hát, ez remek.
Nektek fel lehet telepíteni ezt a patchot? Nekem nem megy fel.
ha az exe -t indítom el akkor bejön egy ablak amiben semmi szöveg, ha a játékban Updateelem akkor meg a 60 százalékánál megáll és bejön egy üres ablak amin ez áll: Hiba! -
KH #1823 tudom, hogy senkit sem érdekel, de a CD Galaxisban 11k-ért vesztegetik -
#1822 This patch updates Titan Quest from v1.01 to v1.08
· Fixed crash caused by teleporting in multiplayer after players used Rally skill
· Fixed NPC dialogue windows closing when NPC moves to avoid other characters
· Fixed bug with different relic bonuses for different players in multiplayer
· Fixed relic completion sounds propagating to all clients in multiplayer
· Fixed multiplayer lobby UI error with sort arrow
· Fixed a multiplayer lobby crash
· Fixed internet connection problem with custom maps
· Fixed a memory leak
· Improves multiplayer connection reliability
· Improves multiplayer performance
· Improves item auto-placement in inventory
· Added character back-up functionality
· Added option to disable compatibility check***
***If you have supported hardware but cannot start the game due to a failed compatibility check, you will need to download the stand-alone patch and install it (save to disk, then double-click to execute). Once the patch has been applied, you will need to edit your options.txt file in My Documents/My Games/Titan Quest/Settings, and add a new line to the bottom that reads:
skipCompatibilityChecks = true
Note: Bypassing the compatibility check will allow the game to start with non-supported hardware, but you may still encounter fatal errors as a result. As a reminder, integrated graphics and graphics cards without PS 1.1 capability are not officially supported.
-
r4pt0r #1821 Eredeti exe -
Deeroy #1820 http://ocs.thq.com/patches/titanquest/PatchStandalone_101_to_108.exe -
#1819 egy gyors mirror a patchez:
link
se crackem, se original exém, ne is kérjétek. -
#1818 ezért kérem a kurva exe-t amit 1 perc se mire felteszitek! mivel én nem vagyok ilyen okos mint ti ezért én nem így gondolkodok! na! Origin exe! uppload NOW!!! -
r4pt0r #1817 Megértem a gondodat, de én biztos újra raktam volna hogyha jön a patchegyből tudjam tesztelni. :D -
#1816 1 exe feltöltése nehéz lett volna? nagy rendszergazdák :) ha már ma ezen ment a vita!
Az 1 perc meg mire reinstalálom az több! nesze neked fórumközösség! segítőkészség!
PLs 1 original exe-t!
UI: félő hogy a profilom is ugrik ezt nem szeretném bevállalni! -
r4pt0r #1815 Már nem azért a 2 napért, de egy reinstall nehéz lett volna? -
#1814 Reloaded crackelve van! erre rámegy??? ha nem azonnal egy eredeti exe-t kérek! mondjuk jó hogy erről pofázok 2 napja hogy valaki linkeljen egy original exe-t -
r4pt0r #1813 Akkor tévedtem, sajna még nem tudom szedni mert ki kell találnom melyik serialt használtam installnál mert a mentéshez kell.
Kösz a linket. -
HammeRed #1812 Nekem a játékon belüli update nagyon lassú,felmegy kb 50%-ig és ott megáll.Ez is lassú de legalább nem kell a downloading update képernyőt bámúlni órák hosszat.
http://ocs.thq.com/patches/titanquest/PatchStandalone_101_to_108.exe -
#1811 1.08 -
r4pt0r #1810 elvileg 1.02 (nem biztos csak ez rémlik) -
#1809 most hanyas verzióra frissit?
-
r4pt0r #1808 Linket még nem találtam, de katt gameban az updatere aztán már jön is. -
#1807 és tényleg... -
Deeroy #1806 van peccs :) -
#1805 A nyelvi fájlok lelőhelyeit nem tudja valaki?Gondolom valamelyik *.arc fájlban van.
Mivel bontható ki? -
#1804 battle marker elég táp, úgy jár a karakterem keze mint a motolla :p -
bloodrayne2 #1803 Na hihetetlen módon de most nem lép ki hibás exe miatt megy minden mint a karika csapás király.
Amugy a Battle Makert ha felveszitek a shrinnál akkor nektek is repkednek az ellenségek az égbe ha beleüttök?sztem tök buli hogy repkednek az ellenségek -
#1802 olvass kicsit vissza.......