23078
  • zsotesz
    Kérdésedre válaszolva 25. De sehogy nem tudom feltenni. Sem mini image-el se anélkül, se síma telepítéssel se sehogyse. Na mindegy akkor nem rakom fel, eddig ment e nélkül is.
  • Kamisama
    Van benne valami, de sajna hosszabb idő elteltével ugyanúgy kilép. De jobb hogy nem 5percenként.
  • Kamisama
    Nem értem mire ez a nagy cécó, hiszen ez a szar patch nem is csinál semmit ami érdemleges lenne. Nekem és nekünk az kellene hogy ne lépjen ki ebből a szaros játékból, de ez a szar patch nem oldja meg. Most végre megöltem a 3 hidrát, utána kilépett...remélem a legjobbakat. (bár mivel a klüklopszot is kétszer kellett kinyírnom, ezt is meg kell tennem újra, ez a jó ebben a játékban hogy tele van meglepetéssel.)
  • edios
    Sárcok egy kis segítség aki nemnagyon tud játszani a TQ-el:

- Vegyetek defaultsra, illetve az alá minden grafikai beállítást, én most jöttem rá, hogy nálam ez volt a hiba! Bár az Oblivion és a Prey medium-high beállítások között megy röccenésmentesen, a Titan Quest csak akkor fut (egyáltalán), ha (majdnem) minden Low-on van! Különben kifagy Most teszteltem, amint felraktam a dítélzt hájra, kilépett...
  • pzs
    A playfixben ha rendesen átszerketittek a MYHAIRYASSSMELLSLIKETNTWHENITSCLEAN.BAT-ot akkor müködnie kell , én még felraktam 1 legujabb videókártya drivert is .
  • M.A.D.
    A mini image a crack. Nem csodan, hogy nem megy. Bocs..hány éves vagy? :(
  • chalezlopez
    nekem ua volt mint neked...játékon belül update végig ment, majd ablak:hiba...leszedtem a patch-et majd telepítettem, úgy ok volt...ja! Ugye nem crackelt-re akarod telepíteni?!
  • zsotesz
    Volt olyan akinek nem telepítette a patch-et? A játékon belül nyomtam az update gombra, a zöld csík szépen végig ment, aztán amikor a végére ért visszadobott windowsba és kiírta, hogy hiba. Mini images verzióban nyomom. Próbáltam úgy is, hogy letöltöttem külön a patch-et és utána telepíteni, de úgy sem ment föl.
    Ötlet?
  • zsotesz
    Ez a centaur-os küldi eredetileg is benne volt.
  • Santata
    Mér ezek hol vannak Legendaryn? Mert én legendary lénnyel nem találkoztam még v. csak nem emléxek (Knosszoszban vok a labirintusban)
  • Atesz89
    Hali all!!!Én egy Nature/Defender karit viszek most 17-es szinten állok.Épp a Knosszoszi Palota allatt járok és a minotauruszt megöltem de az utána következő telkint nem tudtam megölni.Tudtok tippeket adni?(a szobrokat már lenyírtam de a telkine mindig feltölti a hp-ját)plz help
  • Ravasak
    legendary szörnyeket merre lehet még a játékban találni ??
    a Dragon lichet meg a Manticoret mar megtaláltam van több nem tudja valaki ?
  • kandzsal
    Ok köüsz értem
  • Kamisama
    Az olajágat el kell vinned Delhibe a templomba, és oda kell adnod a csajnak. A másikra nem emléxem.
  • virs lee
    Miben jobb az emudvd-nél?
  • chalezlopez
    akkor passz...
  • SzlobiG
    Wanadoon 5cd-s verzió van fennt.
  • deicide
    Sziasztok..

Volna pár kérdésem..!

1.Ha megjelent a pach nem kell újra kezdenem a játékot igaz...?
    Tehát nem veszik el a karaktemem...?
    Nekem a Reloaded változat van ami müxik a CueRomos dolog..gondom ha javitom a pachhel akkor ugyan igy kell majd használni...!

2. Megara nevű helyen szenvedtem de ott nncs megcsinálva a New Of a Shipwech
    feladat mit kell itt csinálnom..?

3. Van nekem 1 olajágágam Sacred Olive Branch ezt kinek kell oda adnom..?
  • kandzsal
    Hát nekem nem sokkal let gyorsabb a patchel.Nem tudjátok melyik küldetés az mikor egy pókot kell legyőzni és egy fa darabot kapok azzal mit kell kezdeni?
  • r4pt0r
    De ehhez az kell hogy be legyen kötve DVD olvasó, és mivel nekem sok játék sf-es ezért ez a 2 kizárná egymást, és nincs kedvem minden játék előtt újraindítani a gépet. Ezért marad az emu amivel szintén nem fagy ki max ritkán.
  • chalezlopez
    Leszeditek a legújabb alcoholt. A próbaverzió is jó. Kiírjátok az image file-t, úgy hogy az RMPS-t bekapcsoljátok. (Valahol az options, vagy mi környékén, pontosan már nem tudom, a végén, mikor már índítanátok az írást, bekapcsoljátok az RMPS égetést.)Ha kiírtátok, az alcoholt lehet uninstallálni, mert már nem kell! Deamon-ba bekapcsoljátok a RMPS emulálást és letiltjátok az összes virtuális meghajtót, amikor akarjátok a játékot installálni a megírt DVD-ről! Kész! Nem kell semmit mountolni, nem kell crackot rakosgatni, nem kell sec. loaderezni, nem kell mini-imédzsezni olyan, mintha eredeti lenne a DVD. Aztán lehet a patch-et felrakni.... ne updatevel szvsz...inkább töltsétek le!
  • Pityesz
    Sziasztok!
    Nekem segített a patch!
    Eddig akármit próbáltam, FAQ ...stb. öt perc után annyi!!!
    Felraktam a patcht az eredeti exe-re, miniimage, securom, és lássatok csodát!
    MŰKÖDIK!!! Ráadásul sokkal gyorsabb is !!!!

Egy másik dolog, tudom nem ide tartozik ,de hátha olvassa olyan aki ért hozzá!
    Hogy kell XBOX-s játékot írni ,eddig Image file-ből írtam nero-val , de nem mindig mükszik!Kb minden harmadik!
    "Szánom bánom bűnömet, de már leírtam!"
    Jobbra tino!!!!!!!!

• Ole
    Én crackelt unleashed-re raktam a patchet,felment és fut a game,de em toltam 1 percig se,szal nem tudom fagy e,de felment
  • chalezlopez
    Szerintem ott nincs 5 cd-kép, csak 1 dvd-kép. A legújabb alcohollal kell kiírni, úgy hogy az rmps égetés be van kapcsolva. (2 helyen kell neki megadni)
    Úgy kell megírni, hogy ne a képfájlt lássa, hanam mintha az eredeti install dvd lenne ott... semmit nem kell mountolni!!!!
  • virs lee
    Melyik megoldás működött neked a sokból?
  • laceeee205
    Na ja 1 barlangba! Hát ezt nem hisszem el h lehetek ennyire gyökér vak h 4dikre végigjátszva vegyem észre....
  • kandzsal
    Az eddig is megvolt egy barlangba kell bemenni !!
  • laceeee205
    Sziasztok!
    Nem értem mit siránkoztok még mindig h kilép meg minden, és ez a reloadedesekre is vonatkozik, hisz én is azzal tolom és egyáltalán nem fagy ki,(nincs crackelve) csupán annyit tettem, h vissza olvastam h mit csináljak, és tökéletesen fut , még a patch-et is hiba nélkül letöltötte és kiválóan megy azzal is! Persze nem vmi egyszerü a megoldás, de eléég jól levan írva, én elsőnek 1 angol forumon olvastam, de már itt is láttam csak jóval hátrébb!
    Egyéb még túlsok ujitást nem fedeztem fel, viszont talán hasznos néhányotoknak h az 1.világban helyt kapott 1 új al küldetés, amit egy centaur ad és 2 ATTRIBUTES PONT a jutalom!! és csupán az íját kéri h szerezd vissza neki! Őt a Megara city-től Delphibe vezető úton találhatjátok meg rögtön mögötte 1 híd!
    Na remélem h ez tényleg új küldetés nem csak az én figyelmemet kerülte el eddig, akkor bocs...
  • SzlobiG
    Nah most szedem az emujdvd-set akkor te úgy csináltad, hogy egy DVD-re kiírtad mind az 5 cd képet igaz? És bemountoltad a play discet indításnál? Jah és ugye a karakterem nem fog elveszni?
  • NeoMaN
    Krekkel nálam 5 percenként kilépett.
    :)))
  • chalezlopez
    Nálam a Reloadedes fagyott, kilépett, nem töltötte be a karit... Az EmuDVD Unleashedet kiírtam, és minden OK!
  • munyez
    A Reloaded-es verzióra van valami segítség, hogy ne fagyjon ki?? Vagy szedjem le a EmuDVD Unleashed-es et, és az biztos nem fog?
  • SzlobiG
    Nekem meg a crackel lép ki naponta kb kétszer. Ha image filézek akkor meg nagyon sokszor.
  • NeoMaN
    Fure ez a gém, mindenkinél máshogy viselkedik.
    Curerom+DT minden on, és így nálam nincs hiba. Najó, 2 naponta 1x kilép.
  • NeoMaN
    Azt hiába....
  • SzlobiG
    Jó, de a relodedes verzió nem jó mi, hiába írom ki?
  • SzlobiG
    Hát ez a patch tényleg nem ér semmit teszem is újra mer a crackal legalább tudok játszani.
  • chalezlopez
    KI KELL ÍRNI!!!! AKKOR NEM LÉP KI! Pl amíg a reloadedest használtam, nekem kilépett sűrűn. Kiírtam az emudvd-unleashed verziót, ahogy az infójában van, és láss csodát: nem kell crack a játékhoz, úgy megy mintha az eredetivel játszanék.
    Skacok! Nincs 100 Ft-otok egy dvd-re??
    ÍRJÁTOK KI!!!
  • r4pt0r
    Hát nem biztos, mert amit mi mondtunk az nem ez a patch. Ami hetek kérdése az a fagyásokat fogja javitani. :D

#1842 Megy a patch cureromal is.
  • j0nNyKa
    ize lehet hulye vagyok, kimaradt 1 het
    a patch-el nem jo a cureromos megoldas?