• ity
    Druiddal nem hiszem, hogy meg tudja spékelni, mert akkor már 3 mastery lenne neki ;)
    Druid = Storm + Nature
    Egyébként azok a kutyák amik a nature-nél vannak farkasok és megfelelő öltözetben 3-an vannak nem ketten, azért a többi dolog az stimmel :)

Ez a legerősebb dolog meg semmit nem jelent, mert nem biztos, hogy amelyik kari a leggyorsabban kivégzi mondjuk a Lich Dragont Legendary-n, az ugyanolyan hatákony mondjuk a Manticore ellen (és még ezer példát lehetne mondani).

Mindenesetre az Elementalista nem tűnik gyengének nekem (eddig!!!). Ezzel (Epic végéig) szinte már tényleg csak akkor haltam be, mikor a vga-m régisége bekorlátozott (értsd: 3 fps) és hát képregényben taktikázni ...
    Ami kell hozzá, Ice Shard kimaxolva az összes passive-jával együtt, egy kimaxolt Core Dweller az összes passive-jával együtt, és a wisp (1 pont) kimaxolva a passive-jával (ez utóbbi mások szerint elhagyható, bár én eddig hasznosnak találtam). Lényeges a Cast Speed (nem árt 200% fölé tolni). És fontos, az Int-re pakolni a pontokat, Dex-re csak annyit, hogy a megfelelő ruhákat fel lehessen venni. Megfelelő ruhák pedig értelemszerűen +% cold dmg és +% elem dmg, ill. + skillek a Storm mastery-hez.
    Tény, hogy a havasokban át kell rendezni a pontokat, mert ott van pár nmy (Jeti, Ice Peng) akik úgy tűnik mintha immunisak lennének (normal-on még nem, de epic-en már igen) a jégre.
    Ezzel a felépítéssel most Epic-en a Titán nem él tovább fél percnél.
    Hátránya, hogy az 1000 manát gyorsabban ellövöm, mint ahogy a következő üveget meg tudnám inni :D
    Ezért cserébe viszont van 5 shard, darabonként (átlag) 600 fölötti alapsebzéssel. Ki lehet számolni az DPS-be mennyi lesz, ha gyorsabban lövöm el az 1000 manát, (egy shard 100 mana alatt van) minthogy a következő üveget megihatnám :D